DÜn akşam ilk aşılamamı oldum ve tek kelime ile berbat geçti canım çok acıdı doğum kanalım darmış belkide ondandırr.asılama yaptıranlar kızlr asılama sonrası sancılarını zne kadar sürdü? ve lekelenmem var dr olur dedı ..sızın kac gun surdu lekelenmeler:a015::a015::a015::a015:
olsun canım önemli diil ilgine teşekkür ederim...ben de beklemeye karar verdim...inşallah bu sefer de hayal kırıklığı olmaz ama olursa da kısmet naaapalım...bana da bi tabak teselli muhallebisi belki ...hımm ??delikafadulden
bu ay klomen kullandım bende adetime 10 gün var ama hiç belirtim yok
arkadaşlar selam bugün regl olmam gerekiyo ama henüz olmadım çok heyecanlıyım.......
arkadaşlar selam bugün regl olmam gerekiyo ama henüz olmadım çok heyecanlıyım.......
selam kızlar.. ilk bahar bütün bebiş isteyenlere uğurlu gelir inş...kızlar bişey soracam ben 7 aydır tedavi görüyorum hiç bir sorunum yokmuş neden olmadığınıda anlamadım. ama doktorum benden rahim filmi istemiyo daha önce bir düşük yapmıştım hamile kaldığım için rahim filmine gerek yok diyor gerçekten öylemi oluyo kafama takıldı....CADIARZU
canım bendede bir sorun yok iki düşük yaptım ve doktorum hamile kaldığım için rahim filmine gerek yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?