Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ya kızlar bu ay klomen kulandım ve yumurtaslar kendiliginden oldu ve çatladı dr çok güzel dedi belki hamilesindir dedi adetime 1 gün kaldı ama hiç bi belirti yok memişlerim biraz acıyor o kadar ay beklemek ne zor inşallah tutar hiç umudum yok ama umut etmedende olmuyır

bende çıkyorum kızlar malum öğle yemeği bizde de var benim canım da gelir şimdi bende hepinizi öpüyorum.sonra görüşmek üzere byyyyyyyyyyyyy

canım yazdığını okuyunca bişeyler yazmadan çıkmak istemedim dualar ediyoruz birbirimize en kabul olan dua müminin mümine ettği dau derler.Rabbim bizi duyuyor ne umutla beklediğimizi biliyor görüyor dua edin dualarınızı kabul edeyim diyor şüphesiz her şey onun dediği istediği gibi gelişiyor bizlerin dualarını da kabul eder inş. ve hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız biran önce AMİN...inş sende herşey yolundaymış güzel haberi verenlerden ol bize yarın birgün..hihoyyyt

:teselli: Balim gecmis olsun canim cok aci cekmene uzuldum ama Allahim bunun mukafatini verecektir sana.. insallah bebisin bu ay sana sana tutunur.. :Saruboceq:

CANIM BENİM ARKADAŞIN ADETİ 3 GÜN GEÇMİŞTİ. İDRAR TESTİ YAPTI VE 2 ÇİZGİ ÇIKTI. AMA MESALA ONUN ABLASI 2 AYLIK HAMİLE İMİŞ İDRAR TESTİ YAPMIŞ ONDA TEK ÇİZGİ ÇIKMIŞ. YANİ BAI KİŞİLERDE HAMİLE OLSADA TEK ÇİZGİ ÇIKABİLİYO DEMEKKİ. AMA BEN NEDENSE HAMİLE OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. İNŞALLAH ÖYLEDİR. İNŞALLAH MART EN GEÇ NİSANDA HAMİLE PATLAMASI OLSUNBU TOPİKTE.a.s

slm kızlar benım kırmızılar tesrıf ettıler lısteden sılebılırsınız
yeni tarıhım 7 nisan bu ay fılm cekılecek ve ılac falanda kullanmıcakmısım bu ayı kendı cabalarımızla gecırecez onumuzdekı ayda buyuk ıhtımal asılama olacak

balsurat canım hadı bakalım hayırlı olsun asılaman ınsallah tutar da mucıze haberını alırız
acı duymana uzuldum tatlım ya acaba herkeste mı oluyor
ne yapalım meleklerımız ıcın katlanacaz bazı ınsanlar hıc ugrasmadan hamıle kalıyor bızımde kaderımız buymus yınede cok sukur tedavısı olmayan bır problemımız yok
tedavı asamasında moralımızı yuksek tutmamız gerek dımı kızlar

Kızlar dün dr.gittim 3 tane olmuş hemen çatlatma iğnesi oldum 18 19 20 mm lermiş hadi hayırlısı gece bir uyandım sancıyla çok kötü kasıklarım ağrıdı herhalde dedim yumurtalarım çatlıyor dedim dr.um bugün akşam girin dedi neden okadar sancıdı sizce

karamelekcim07 hsg çekilecek diye mi klomen vermedi neden ki acaba ben bu ay hsgde çekildim klomende kullandım
Balsurat inşallah hayatım çektiğin acılarını unutturacak meleğin gelir bu ay

selam kızlar.. ilk bahar bütün bebiş isteyenlere uğurlu gelir inş...kızlar bişey soracam ben 7 aydır tedavi görüyorum hiç bir sorunum yokmuş neden olmadığınıda anlamadım. ama doktorum benden rahim filmi istemiyo daha önce bir düşük yapmıştım hamile kaldığım için rahim filmine gerek yok diyor gerçekten öylemi oluyo kafama takıldı....CADIARZU

canım bendede bir sorun yok iki düşük yaptım ve doktorum hamile kaldığım için rahim filmine gerek yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…