Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar inşallah olmam ama zaman geçtikçe heyecanlanıyorum aslında bu ay pek kafama takmamaya çalıştım rahattım yani ama bugün resmen heyecan dorukta yani listeye 8 mart yazmışız yanlış hesaplamışım 28. gün bugün ve reglim hiç gecikmez Allahım sen büyüksün

merhaba arkadaşlar valla bugün pek uğrayan olmadı merseraycım işallah bir hamilelik bombasıda sen patlatırsın bizleri iraz daha umutlandırırsın

merhaba arkadaşlar valla bugün pek uğrayan olmadı merseraycım işallah bir hamilelik bombasıda sen patlatırsın bizleri iraz daha umutlandırırsın

inşallah prensescim ya o kadar çok korkuyorum ki heyecanım korkuya dönüşmeye başladı, hiç bir belirtim yok, sadece sol kasığımda hafif ağrı hissediyorum o kadar, her ay reglden önce böyle olur zaten kasıklarımda o yüzden pek umutlanmayım diyorum ama elimde değil, Allahım o kadar çok istiyorumki ne olur nasip olsun artık hayırlısıyla:Saruboceq:

ikinci kez klomen kullandığımı söylemiştim yarında çatlatma iğnemi yaptıracağım 1yumurtam gelişmiş eğer olmaz ise rahim filmi önerdi doktorum bu arada 23 martta adet oldum

merhaba beyazcım tebrikler allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin .darısı diğer bekleyenlerin başına

hoşgeldin aramıza veysi. Muhtemel adet tarihi verirsen seni de ekleriz listeye canım
Ceylanın tarihini de bekliyoruz

ikinci kez klomen kullandığımı söylemiştim yarında çatlatma iğnemi yaptıracağım 1yumurtam gelişmiş eğer olmaz ise rahim filmi önerdi doktorum bu arada 23 şubat adet oldum
fisfisfis

işallah canım işallah tez zamanda alırsın yavrunu kucağına hiç belirtin olmaması normal varsa bile çok küçüktür ben hamileyken 2aylık olmuştu ve ancak belirtilerim başlamıştı

ikinci kez klomen kullandığımı söylemiştim yarında çatlatma iğnemi yaptıracağım 1yumurtam gelişmiş eğer olmaz ise rahim filmi önerdi doktorum bu arada 23 martta adet oldum

canım 23 martta adet oldum demişsin ama bugün 7mart kaç aydır tedavi yapıyosun

hanımlar nerdesiniz yaa, haftasonu diye kaytarmayın bize tatil yok hadi bakiiim toplanın, eminim bu cumartesi akşamı misafirliğe giden ya da misafiri gelenker çoktur, yoksa bilirim bu topik alışkanlık yapar öyle uzaklaşamaz kimse kolay kolay.......:)

canım benimde iğnemi olalı 5 gün oldu ama..kasıklarımda halen sancı var ara ara gidip geliyor.bende merak ettim ne zamana kadar bu kasıklardaki ağrı devam ediyor

offfffffff arkadaşlar niye kimse yok ya nerdesiniz canlarım size ihtiyacım var hala regl olmadım çok heyecanlıyım reglim ilk defa gecikti hem çok ümitleniyorum hemde çok korkuyorum..........

günaydın kızlar sabah ilk idrarla hassas test yaptım negatif çıktısenağlama daha regl olmadım ama hiç umudum da kalmadısenağlama

günaydın arkadaşlar merseray arkadaşım adet olmadıysan hala şansın vardır bu gece hürmetine inşallah sen ve bir çoğumuz hamileyizdir inşallah bu arada kadınlar gününüz ve mevlit kandiliniz kutlu olsun dualarda buluşmak üzere kahvaltı hazırlıycam hoşçakalın:Saruboceq:

arkadaşlar herkesin kandili mübarek olsun.allahım dualarımızı kabul etsin.ayrıca kadınlar gününüz de kutlu olsun.inşallah kadın olduğumuzu daha iyi hissedeceğimiz bebeklerimizi kucağımıza almak nasib olur.allaha emenet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…