Canım ilk gebelıkte hiçbir şey hissetmeyebiliniyormuş
slm kanguru82
selam prenses47a.s
merhaba arkadaşlar valla bugün pek uğrayan olmadı merseraycım işallah bir hamilelik bombasıda sen patlatırsın bizleri iraz daha umutlandırırsın
hoşgeldin aramıza veysi. Muhtemel adet tarihi verirsen seni de ekleriz listeye canım
Ceylanın tarihini de bekliyoruz
fisfisfisikinci kez klomen kullandığımı söylemiştim yarında çatlatma iğnemi yaptıracağım 1yumurtam gelişmiş eğer olmaz ise rahim filmi önerdi doktorum bu arada 23 şubat adet oldum
inşallah prensescim ya o kadar çok korkuyorum ki heyecanım korkuya dönüşmeye başladı, hiç bir belirtim yok, sadece sol kasığımda hafif ağrı hissediyorum o kadar, her ay reglden önce böyle olur zaten kasıklarımda o yüzden pek umutlanmayım diyorum ama elimde değil, Allahım o kadar çok istiyorumki ne olur nasip olsun artık hayırlısıyla:Saruboceq:
ikinci kez klomen kullandığımı söylemiştim yarında çatlatma iğnemi yaptıracağım 1yumurtam gelişmiş eğer olmaz ise rahim filmi önerdi doktorum bu arada 23 martta adet oldum
Kızlar dün dr.gittim 3 tane olmuş hemen çatlatma iğnesi oldum 18 19 20 mm lermiş hadi hayırlısı gece bir uyandım sancıyla çok kötü kasıklarım ağrıdı herhalde dedim yumurtalarım çatlıyor dedim dr.um bugün akşam girin dedi neden okadar sancıdı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?