EVET CANIM. BUGÜN ADETİN 4. GÜNÜ YARIN BAŞLICAM. İLK DENEMEM. YALNIZ KLOMENİ BİLE ZAR ZOR BULDUM. SABAH SABAH KAÇ ECZANE DOLAŞTIM. HAFTA SONU YA. PERİŞAN OLDUM. AMA BEBİŞİM OLSUN TÜM BU ZAHMETLERE DEĞER. YALNIZ PRENGLY BULAMIYORUM. BU İLAÇ DEPOLARDA DA YOK DİYOLAR NE YAPICAM BİLMİYORUM CANIM. HA BİRDE ADET BİTİNCE HSG ÇEKTİRİCEM İNŞALLAH TÜPLERDE AÇIKTIR.:sm_cool:
slm kızlar benım kırmızılar tesrıf ettıler lısteden sılebılırsınız
yeni tarıhım 7 nisan
ben regl oldum arkadaşlarsenağlamasenağlamasenağlama çok kötüyüm toparlayamıyorum kendimi, neyse yeni reg tarihim 4 nisan, sanırım uzun bir süre buraya da girmicem, hepiniz kandili mübarek olsun
Günaydınlar hepinize.Ben klomeni ocak ayında kullandım.O zaman tutmadı.Bir sonraki adetimde de şehir dışında olacağım için o ayı pas geçtik.Hiç ümidim de yoktu.Adetime 1 hafta kala sürekli ara kanama yaşadım 7 gün.Çok ağlamıştım,çok da korkmuştum.Meğer bebeğim yerleşirmiş gizli gizli.Dün öğrendim 4 haftalıkmış.Dilerim bu mutluluğu hepiniz yaşarsınız.Dua ediyorum sizlere.Ümidininzi hiç kırmayın canlarım.
Günaydınlar hepinize.Ben klomeni ocak ayında kullandım.O zaman tutmadı.Bir sonraki adetimde de şehir dışında olacağım için o ayı pas geçtik.Hiç ümidim de yoktu.Adetime 1 hafta kala sürekli ara kanama yaşadım 7 gün.Çok ağlamıştım,çok da korkmuştum.Meğer bebeğim yerleşirmiş gizli gizli.Dün öğrendim 4 haftalıkmış.Dilerim bu mutluluğu hepiniz yaşarsınız.Dua ediyorum sizlere.Ümidininzi hiç kırmayın canlarım.
karamelekcim07 hsg çekilecek diye mi klomen vermedi neden ki acaba ben bu ay hsgde çekildim klomende kullandım
Balsurat inşallah hayatım çektiğin acılarını unutturacak meleğin gelir bu ay
:teselli: Balim gecmis olsun canim cok aci cekmene uzuldum ama Allahim bunun mukafatini verecektir sana.. insallah bebisin bu ay sana sana tutunur.. :Saruboceq:
slm kızlar benım kırmızılar tesrıf ettıler lısteden sılebılırsınız
yeni tarıhım 7 nisan bu ay fılm cekılecek ve ılac falanda kullanmıcakmısım bu ayı kendı cabalarımızla gecırecez onumuzdekı ayda buyuk ıhtımal asılama olacak
balsurat canım hadı bakalım hayırlı olsun asılaman ınsallah tutar da mucıze haberını alırız
acı duymana uzuldum tatlım ya acaba herkeste mı oluyor
ne yapalım meleklerımız ıcın katlanacaz bazı ınsanlar hıc ugrasmadan hamıle kalıyor bızımde kaderımız buymus yınede cok sukur tedavısı olmayan bır problemımız yok
tedavı asamasında moralımızı yuksek tutmamız gerek dımı kızlar
canım geçmiş olsun üzüldüm canını çok yandığına inşallah çektiğin acıya değer ve bebeğin gelir canım bu ay
Kızlar dün dr.gittim 3 tane olmuş hemen çatlatma iğnesi oldum 18 19 20 mm lermiş hadi hayırlısı gece bir uyandım sancıyla çok kötü kasıklarım ağrıdı herhalde dedim yumurtalarım çatlıyor dedim dr.um bugün akşam girin dedi neden okadar sancıdı sizce
canım gözün aydın klomenle hamiş kalanlar listemize senide ekleyelimmi senin için sakıncası yoksa RANAveSELDA listeyi oluşturuyor:CüvCüv::CüvCüv::hooray:
hiç canını sıkma dünyanın sonu değilki kaç aydır uğraşıyosun bebek için
MERHABA CANIM ÖNCELİKLE HEPİNİZİN KANDILI MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR UMARIM ŞU MÜBAREK AYLARDA DUALARIMIZ KABUL OLUR AYRICA KADINLAR GÜNÜNÜZÜDE KUTLUYORUM.TATLIM BENIMDE 4AY FALAN OLDU HERSEYI YAPTIRDIM ÇOK ŞÜKÜR BİŞİ ÇIKMADI SADECE SAĞ TÜPÜM KAPALI GIBI ÇIKTI DOKTORUM SOL ACIK ODA YETERDE ARTAR BILE DEDI HAMILE KALMANA. ÇOK ŞÜKÜR EŞİMDEDE BİŞİ YOK BİR BUÇUK YILLIK EVLIYIM BENDE EN AZINDAN BİŞİ VARSA ERKEN TEDAVİ OLURUM DIYE GIRDIM BU İŞİN IÇINE 2AYDIR KLOMEN +PREGLY VE OVITRELLA OLDUM ADETIM GECELI 3 GUN OLDU AMA HALA BİŞİ YOK DOKTORUM 5 GUN GECERSE GEL DEDİ ONU BEKLIYORUM İNŞALLAH OLMAM DA HAMILE KALMIŞIMDIR.GERCEKTEN BU STRESLERI YASAMAK ZOR ALLAH HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISINI VERSIN ASLINDA ÖLE COK TAKMIYORUM AMA BU BELIRSIZLIKLER SIKIYO INSANI BIRDE BU ARALAR GELEN GIDEN ÇOK OLDU STRES YAPTIM BIRAZ NEYSE BEKLIYORUZ BAKALIM ARA ARA KASIKLARIM AĞRIYO AMA O GEÇEN GÜNKİ BATMALAR YOK :bbo:
işallah bu mübarek günün hatrına bebişin sana tutunmuştur bi bombada sen patlatırsın işallah
:)Şenizinşallah canım ya başım ağrıyo korkuyorum her an olacam dıye bazan baş ağrısı ıle gelır benım kırmızılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?