klomenci kızlar kandiliniz kutlu olsun allahım bu güzel günde ettiğimiz dualarını kabul etsin bizlere hayılı evlatlar nasip eylesin inşallahh
aaa bn gonaphene taraftarıyım ama olmadı :dilcikar:
neyse hadi bakalaım çoğunluksunz siz size uyalım bari:icecream:
kanilin mübarek olsn tatlım sninde
inşallaahhh allah bu ay herkesn yüzünü güldürüra.s.
ay canım pardon klomencilerinde gonaphenecilerinde belki serophene kullananda vardır onlarında herkesinki kutlu olsun canım hehehehh
klomenci kızlar kandiliniz kutlu olsun allahım bu güzel günde ettiğimiz dualarını kabul etsin bizlere hayılı evlatlar nasip eylesin inşallahh
GÜnaydın kızlar.
balsuratcım aŞılaman hayırlı olsun canım. Acılı olmuŞ bİraz anladıĞım kadarıyla İnŞallah sonu gÜzel olur.
sevİlcİm sen dİnlenİyorsun deĞİl mİ? Allahım senİ ve bebeĞİnİ korusun saĞlıkla kucaĞına almayı nasİp etsİn İnŞallah. 13 hafta oldu deĞİl mİ 40 haftaya ne kaldı Şurda?
Zeytincim nostokcum regl oldum ben. İlaÇ İÇmeyeceĞİm artık tedavİmde. 3 ay da İĞneyle denemek İstİyormuŞ bİzİm doktor. Olmazsa aŞılamayı atlayıp tÜp bebeĞe geÇebİlİrİz dedİ. Lİsteden falan sİldİm kendİmİ ama sİzlerİ takİp edİyorum. Bİr ay ara vereyİm dedİm. Malum ne kadar takmayalım desekte maaalesef takıyoruz kafamıza. Nİsanda İĞne tedavİsİne baŞlayacaĞım allah İzİn verİrse.
günaydın kızlar bende cuma günü adet oldum yeni tarihim 2 nisan hayırlısı artık selda sen ne yaptın adet oldun mu balsurat aşılaman hayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?