ya varya kalbim yerinden çıkacak sanki heycanımı bi türlü atamıyorum inşallah ya alahım olmayan herkese versin ya ne bi akıntı ne de başka bişey insan merak ediyor ama test yapmayacam 1.2 gün daha bekleyeyim beklemek zor ama o tek çizgiyi görmek zoruma gidiyor artık
slm kızlar nasılsınız..balsuatcım hadi bakalım hayırlısı inş tutar..geçmişi pek okuyamadım kızlar başım agrıyor biraz iyi degilim..sabah hastaneye gittim rutin testler falan aç gitmiştim çıktıgımda çok kötü oldum mide bulantısı elim ayagım titremesi ..şimdide başım agrıyor biraz..migrenim var ilaçta alamıyorum ..
ya varya kalbim yerinden çıkacak sanki heycanımı bi türlü atamıyorum inşallah ya alahım olmayan herkese versin ya ne bi akıntı ne de başka bişey insan merak ediyor ama test yapmayacam 1.2 gün daha bekleyeyim beklemek zor ama o tek çizgiyi görmek zoruma gidiyor artık
MAVİcim bu arada avatarın resmi çok güzel allah böylesine güzel ve sağlıklı bir bebiş verir sana inşallah....çok imrendim ne yalan söyleyim...senin yerinde olmayı olmayı çok isterdim.....rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?