Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

günaydın kızar
işe geldim hemen kk ne girdim hafta sonu bayaa yazmışsınız onları okudum bi yandanda çalışıyorum zaman aldı okumam.
seldacım adet olmana çok üzüldüm bi dahaki aya inşallah umut edelim
bu arada ben cumartesi doktora gittim klomen verdi yeniden başlıyoruz 8 matta yani dün adet olmam gerekiyordu ama 2 haftadır ara kanamlarım oluyor benim sancım olmadan adetim başlamaz ara kanamam gelse bile adet günü sancılarım başlar sonra zaten şakır şakır kanarım ama halaa sancım yok ama kanamam var niye böyle oldu anlamıyorum herşeyden umut ediyorum ama ne bileyim sizlere yazmak istedim bana yardımcı olun lütfen sizce bi şeyler olabilirmi
bide untrasonda 1 ay dolmadan hamile olundugu anlaşılırmı cevaplarınızı bekliyorum selda bak sende
burdasın senin bilgilerin çok fazla burdaki doktorum gibisin bekliyorum yanıtını şekerim

canm bir kan testi yaptırsana. ultrasonda 5-6 haftalıkken görünebiliyor ama doktor erken gebeliklerde görünmeyebiliyor demişti. o yüzden hemen kan testi yaptırıp ondan sonra adet söktürücü vermişti bana. biliyosun bazen hamilelerde adet görebiliyor. ara kanamaların umarım yerleşme kanamasıdır canım.

canım tebrik ederim Allah saglıklı dogmasını nasip etsin benimde ara kanamalrım var 2 haftadır acaba bendemi die düşünüyorum

inşallah canım benim yaa bide gögüslerimin uçları falanda kaşınıyor psikolojik olarakmı böyle oluyor bilmiyorum ama idrar testi yapsam olurmu akşam giderken alsam ayyy bide hamile falan çıkarsam kafayı yerim herelde laelaelaelaelaelülülülülülü

canım doktorum iyi. Hakkında olumsuz bişey duymadım. Rahatlıkla herşeyi de sorabiliyorum. Onca ultrason ve hatta geçirdiğim laparoskopiye rağmen bendeki çikolata kisti denen küçücük kisti bu doktor tespit etti.(Diğer 3 doktorum laylay lom. çalış çalış olur deyip yolladılar). Polikliniği var incirli de oraya gidiyorum ben. Hemen hemen tüm özel sağlık sigortaları geçerli. (maalesef benim sigortam karşılamıyor kısırlık tedavisini o yüzden cepten gidyorum. Bir kaç sefer şiddetli adet akıntı falan diye yazdı sigortam karşılasın diye. ama artık yüzüm yok.)
sonuçta hamile kalamadım ama doktoruma da güveniyorum. Sen ne vesileyle tanıştın sennur hanımla?

merhaba arkadaşlar bende pco rahatsızlığı yaşayanlardanım bir çok kez klomen kullandım ilk iğnemi yaklaşık 1 yıl oldu vurduralı şehir değişikliğinden dolayı uzun bir süre tedavi olmadım şimdi 4 aydır tedaviye başladım geçen ay klomen kullandım olmadı bu ay 3 tane günde kullandım adetin 11. günü yumurtaları 16 mm olmuştu 2 gün bekledim adetin 14. günü yanı 6 martta iğne vuruldum şimdi çalışma dönemindeyiz fakat yine çatlamadı gibi geliyor çünkü hiç ağrım olmadı ağrı olunca çatlama olduğunu okumuştum bende hiç olmadı hayırlısı artık inşallah olur isteyen herkesin. size tek tavsiyem kesinlikle kafa takmayın ben son klomen içtiğim zaman hiç önemsemeden içtim olmaz diye kafaya takmadım ve ilk defa yumurtalarım bu kadar güzel büyüdü hemde iki ytumurtam

arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim çatlama iğnesi oluktan sonra yumurtalar çatlıyorsa mutlaka ağrımı olmalı yok bu herkeste farklımı olur. iğne olduktan sonra akıntım çoğaldı hatta sürekli oluyor diyebilirim ama bilmiyorum umutlanmıyacam her ay o hayal kırıklığı bitirdi beni şimdi kendimi yıpratmayacam. sadece hayırlı diyorum

zoruna gitmesin canım tek çizgiyi görmek bizi yıldırmaz demi?işallah bebişin sana tutunmuş seni bekliyordur canım

şimdiden iyi akşamlar dileyeyim kızlar..cerotcum valla haftya sonu çalışmıyorsun ya imreniyorum sana be gülüm...

ben regl oldum arkadaşlarsenağlamasenağlamasenağlama çok kötüyüm toparlayamıyorum kendimi, neyse yeni reg tarihim 4 nisan, sanırım uzun bir süre buraya da girmicem, hepiniz kandili mübarek olsun

canım lütfen hemen moralini bozup salma kendini..bende aşılamam tutmadığında dünyanın sonu sandım ama hayat devam ediyor ve herşeyde bir hayır vardır diyorum napayım..annem diyorki bir kaç ay daha olmazsa üzülme doğumun yaza gelsin:))) kadın benden ümitli ama ben nanay yani...hayırlısı olsun canım

sevilcim canım selam..benimde kanamam olmuştu kızımda canım ..dr her gittiğimde sağlıklı diyordu ama smir her aldırdığımda bende de hep azıcık kanama oluyor nedense..bebeğinle ilgili değildir canım rahat ol..bebiş sıcacık bi kesede uyuyor annesi..smir o kadar ileriden alınmıyor...

çok öptüm bitanemm

mavideniz canım hafta sonu izinli olmaya bende şükrediyorum inan..nasıl geçiyor desen inan bende anlamıyorum 2 günü..ama bilirsin ben ankara gölbaşındanyım.çok uzak merkeze..bir de c.tesi gelseydim yatağımı da alır gelirdim artık:))))
nasıl gidiyor canım bu arada tetkikler falan..aman kendine iyi bak..

seldacım canım tüp kardeşim regl olmuşsun üzülme lütfen..herşeyde bir hayır vardır canım benim..kaderimiz bu bizim..

nazannnn nerelerdesin...orkestra çalmıyor sen olmayınca...şef dansözünüz nerde dedilerr:)

bu arada herkese iyi haftalar canlarım..
hala regl olmadım ama kasıklarımda batma tarzında sancılar var..bir de dün hafif pembe akıntım oldu..geliyor sanırım kırmızılarr ben size dedim yok diyeee..

alarm veriyorummmmmseldaaaa sen bana hiç bi şey yazmadın nerdesin şekerim yaaa

canım vajinal ultrasonda görülrbilir bu haftalarda. ama gebelik sorunlu değilse vajinal bakmaz doktorlar 6 haftaya kadar beklerler. Sen en güzeli kan tsti yaptır. Ne olur ne olmaz. (kanaman az ise koşa koşa yaptır hatta)

Son düzenleme:
inşallah canım benim yaa bide gögüslerimin uçları falanda kaşınıyor psikolojik olarakmı böyle oluyor bilmiyorum ama idrar testi yapsam olurmu akşam giderken alsam ayyy bide hamile falan çıkarsam kafayı yerim herelde laelaelaelaelaelülülülülülü[/QUOTE]

YAP CANIM. BENDE ADET OLUCAM ZAMAN GÖĞÜSLERİM ŞİS OLUR. UÇLARI ÇOK AĞRIR. AMA İLACA BAŞLAMADAN YAP BEBİŞ VARSA ZARAR GÖRMESİN

cerotum haydi yavrum yap şu testi artık. sen değilmiydin hamileliği boyunca kanaması olan. söz sana... testten sonra rahat bırakıcam seni...a.s. Hamilesin inşallah. Hala umudum var benim

kızlar naberrr.az önce görümcem geldi bize uzak oturuyor buraya gelmiş test almış yaptık ve o güzel iki çizgiyi gördüm çok sevindim ama insan bende görcekmiyim diye düşünmekten kendini alamıyor.görümcemin ikinci hamileliği güzel bir kızı var ikiliycek.ayyy Allahım neolur bizede kısmet etsin yaaaa

merak etme canım.inanıyorum ki hepimiz birgün güzel haberler vereceğiz.allahım gönlünüzün istediğini nasib etsin inşallah:Saruboceq:

Kız cerot herkes sÖylÜyor vardır bunda bır hıkmet hadı kuzum gıt yapıver Şu testıde en azından ne olduunu bılelım..ılk pembe leke yı gÖrÜnce aha dedım aŞılama tutmadı..ama sonradan sılık sılık lekeler gelmeye baŞlayınca ŞÜphelenmeye baŞladım ...hadı balım...

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım hep kk takip ediyodum.Bende tedavi görüyorum klomen kullandım ve çatlatma iğnemi oldum bekliyorum bakalım herkes için hayırlısını diliyorum inşallah bu sefer tutmuştur.çok zor bi durum çevremdeki herkes hamile Allahım banada ve isteyen herkese nasip et:çok üzgünüm:

HOŞ GELDİN ARAMIZA HANDANCIM.HAKKIMIZDA HAYIRLISI İNŞ. BİZLER DE ORTA KATI KİRAYA VERCEZ.....kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…