günaydın kızar
işe geldim hemen kk ne girdim hafta sonu bayaa yazmışsınız onları okudum bi yandanda çalışıyorum zaman aldı okumam.
seldacım adet olmana çok üzüldüm bi dahaki aya inşallah umut edelim
bu arada ben cumartesi doktora gittim klomen verdi yeniden başlıyoruz 8 matta yani dün adet olmam gerekiyordu ama 2 haftadır ara kanamlarım oluyor benim sancım olmadan adetim başlamaz ara kanamam gelse bile adet günü sancılarım başlar sonra zaten şakır şakır kanarım ama halaa sancım yok ama kanamam var niye böyle oldu anlamıyorum herşeyden umut ediyorum ama ne bileyim sizlere yazmak istedim bana yardımcı olun lütfen sizce bi şeyler olabilirmi
bide untrasonda 1 ay dolmadan hamile olundugu anlaşılırmı cevaplarınızı bekliyorum selda bak sende
burdasın senin bilgilerin çok fazla burdaki doktorum gibisin bekliyorum yanıtını şekerim
Günaydınlar hepinize.Ben klomeni ocak ayında kullandım.O zaman tutmadı.Bir sonraki adetimde de şehir dışında olacağım için o ayı pas geçtik.Hiç ümidim de yoktu.Adetime 1 hafta kala sürekli ara kanama yaşadım 7 gün.Çok ağlamıştım,çok da korkmuştum.Meğer bebeğim yerleşirmiş gizli gizli.Dün öğrendim 4 haftalıkmış.Dilerim bu mutluluğu hepiniz yaşarsınız.Dua ediyorum sizlere.Ümidininzi hiç kırmayın canlarım.
canm bir kan testi yaptırsana. ultrasonda 5-6 haftalıkken görünebiliyor ama doktor erken gebeliklerde görünmeyebiliyor demişti. o yüzden hemen kan testi yaptırıp ondan sonra adet söktürücü vermişti bana. biliyosun bazen hamilelerde adet görebiliyor. ara kanamaların umarım yerleşme kanamasıdır canım.
canım doktorum iyi. Hakkında olumsuz bişey duymadım. Rahatlıkla herşeyi de sorabiliyorum. Onca ultrason ve hatta geçirdiğim laparoskopiye rağmen bendeki çikolata kisti denen küçücük kisti bu doktor tespit etti.(Diğer 3 doktorum laylay lom. çalış çalış olur deyip yolladılar). Polikliniği var incirli de oraya gidiyorum ben. Hemen hemen tüm özel sağlık sigortaları geçerli. (maalesef benim sigortam karşılamıyor kısırlık tedavisini o yüzden cepten gidyorum. Bir kaç sefer şiddetli adet akıntı falan diye yazdı sigortam karşılasın diye. ama artık yüzüm yok.)BULEMSUcanım banada minoset veya parol dedi doktor hamiş tedavisine gireli başka ilaç içmiyorum.
SELDAcım kırmızıları gördüğüne üzüldüm ama hayırlısı artık....buarada ben 1aydır kayınpeerim hasta olduğu için etikadayım senin doktorun çok iyi birine benziyor...ben özel sigortalıyım orayla anlaşması yok olsaydı bende ona giderdim....izlenimlerim umarım doğrudur...
ya varya kalbim yerinden çıkacak sanki heycanımı bi türlü atamıyorum inşallah ya alahım olmayan herkese versin ya ne bi akıntı ne de başka bişey insan merak ediyor ama test yapmayacam 1.2 gün daha bekleyeyim beklemek zor ama o tek çizgiyi görmek zoruma gidiyor artık
şimdiden iyi akşamlar dileyeyim kızlar..cerotcum valla haftya sonu çalışmıyorsun ya imreniyorum sana be gülüm...
ben regl oldum arkadaşlarsenağlamasenağlamasenağlama çok kötüyüm toparlayamıyorum kendimi, neyse yeni reg tarihim 4 nisan, sanırım uzun bir süre buraya da girmicem, hepiniz kandili mübarek olsun
kızlar naaptınız mavidenizcim tebrikler canım, sağlıklı bi hamilelik diliyorum ve tosu gibi bi bebiş.
Benim yine kanamam oldu sonum nolacak byle, Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah. Yine smir aldırdıktan sonra oldu ama aldırmasam bu seferde enfeksiyon varsa erken doğuma sebep oluyomuş, ama ben bile bile lades dedim geçen seferde böyle olmuştu acaba smirdenmi oldu demiştik şimdi emin oldukta çok iyi oldu, şahdım şahbaz oldum
Umarım hayırlısıyla bebeğim beni bırakmaz.Bu mübarek Kandil gecesi hepinizin özlemle beklediğiniz bebişlerinizi kucağınızı almanızı diliyorum.
canım vajinal ultrasonda görülrbilir bu haftalarda. ama gebelik sorunlu değilse vajinal bakmaz doktorlar 6 haftaya kadar beklerler. Sen en güzeli kan tsti yaptır. Ne olur ne olmaz. (kanaman az ise koşa koşa yaptır hatta)günaydın kızar
işe geldim hemen kk ne girdim hafta sonu bayaa yazmışsınız onları okudum bi yandanda çalışıyorum zaman aldı okumam.
seldacım adet olmana çok üzüldüm bi dahaki aya inşallah umut edelim
bu arada ben cumartesi doktora gittim klomen verdi yeniden başlıyoruz 8 matta yani dün adet olmam gerekiyordu ama 2 haftadır ara kanamlarım oluyor benim sancım olmadan adetim başlamaz ara kanamam gelse bile adet günü sancılarım başlar sonra zaten şakır şakır kanarım ama halaa sancım yok ama kanamam var niye böyle oldu anlamıyorum herşeyden umut ediyorum ama ne bileyim sizlere yazmak istedim bana yardımcı olun lütfen sizce bi şeyler olabilirmi
bide untrasonda 1 ay dolmadan hamile olundugu anlaşılırmı cevaplarınızı bekliyorum selda bak sende
burdasın senin bilgilerin çok fazla burdaki doktorum gibisin bekliyorum yanıtını şekerim
canım lütfen hemen moralini bozup salma kendini..bende aşılamam tutmadığında dünyanın sonu sandım ama hayat devam ediyor ve herşeyde bir hayır vardır diyorum napayım..annem diyorki bir kaç ay daha olmazsa üzülme doğumun yaza gelsin:))) kadın benden ümitli ama ben nanay yani...hayırlısı olsun canım
sevilcim canım selam..benimde kanamam olmuştu kızımda canım ..dr her gittiğimde sağlıklı diyordu ama smir her aldırdığımda bende de hep azıcık kanama oluyor nedense..bebeğinle ilgili değildir canım rahat ol..bebiş sıcacık bi kesede uyuyor annesi..smir o kadar ileriden alınmıyor...
çok öptüm bitanemm
mavideniz canım hafta sonu izinli olmaya bende şükrediyorum inan..nasıl geçiyor desen inan bende anlamıyorum 2 günü..ama bilirsin ben ankara gölbaşındanyım.çok uzak merkeze..bir de c.tesi gelseydim yatağımı da alır gelirdim artık:))))
nasıl gidiyor canım bu arada tetkikler falan..aman kendine iyi bak..
seldacım canım tüp kardeşim regl olmuşsun üzülme lütfen..herşeyde bir hayır vardır canım benim..kaderimiz bu bizim..
nazannnn nerelerdesin...orkestra çalmıyor sen olmayınca...şef dansözünüz nerde dedilerr:)
bu arada herkese iyi haftalar canlarım..
hala regl olmadım ama kasıklarımda batma tarzında sancılar var..bir de dün hafif pembe akıntım oldu..geliyor sanırım kırmızılarrben size dedim yok diyeee..
kızlar naberrr.az önce görümcem geldi bize uzak oturuyor buraya gelmiş test almış yaptık ve o güzel iki çizgiyi gördüm çok sevindim ama insan bende görcekmiyim diye düşünmekten kendini alamıyor.görümcemin ikinci hamileliği güzel bir kızı var ikiliycek.ayyy Allahım neolur bizede kısmet etsin yaaaa
merak etme canım.inanıyorum ki hepimiz birgün güzel haberler vereceğiz.allahım gönlünüzün istediğini nasib etsin inşallah:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım hep kk takip ediyodum.Bende tedavi görüyorum klomen kullandım ve çatlatma iğnemi oldum bekliyorum bakalım herkes için hayırlısını diliyorum inşallah bu sefer tutmuştur.çok zor bi durum çevremdeki herkes hamile Allahım banada ve isteyen herkese nasip et:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?