merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım hep kk takip ediyodum.Bende tedavi görüyorum klomen kullandım ve çatlatma iğnemi oldum bekliyorum bakalım herkes için hayırlısını diliyorum inşallah bu sefer tutmuştur.çok zor bi durum çevremdeki herkes hamile Allahım banada ve isteyen herkese nasip et:çok üzgünüm:
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım hep kk takip ediyodum.Bende tedavi görüyorum klomen kullandım ve çatlatma iğnemi oldum bekliyorum bakalım herkes için hayırlısını diliyorum inşallah bu sefer tutmuştur.çok zor bi durum çevremdeki herkes hamile Allahım banada ve isteyen herkese nasip et:çok üzgünüm:
kızlar bide aradasırada sag ve sol tarafımda kasıklarımda batmalar hissediyorum.yandınız siz bugün benden aklıma geleni yazarım artık kaydirigubbakcemile3
bka bzim gibilere heyecan stres hiç iyi gelmiyor ona göre. Bizide heyecanlandırdın. Inşallah (öyle içten söyledimki) hamilesin.
kızlar çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra kaçıncı gün adet oluyorsunuz
kızlarrr çokkk kötüyüm ben yaaa senağlama küçük bi hatırlatma yapim derdimi öyle anlatıyım bildigniz gibi gonaphene kullandım bu ay 19.8mm olmuştu ovilette igne oldum cuma günüde gittim doktor çok güsel çatlamış dedi regli tarihin geçer gel tahlil yapalım dedi ama benim kasıklarımda tuhaf bişeyler var şimdiden 15 mart regli tarihim tam agrıda degil kramp gibi korkuyorumm senağlama yine olmadı sanırım yaaa bide ne alaka bilmiyorum ama bazen taa böbreklerime vuruyor agrısı :1no2::1no2: kesin o zmana kadar kırmızıları görürümm :CüvCüv::CüvCüv:yine hayal olucak sanırımm
merhaba eylem..seni heveslendirmek istemem ama benim hamilelik belirtilerim aynan böyleydi.İnşallah güzel haberler alırsın...
kızlarrr çokkk kötüyüm ben yaaa senağlama küçük bi hatırlatma yapim derdimi öyle anlatıyım bildigniz gibi gonaphene kullandım bu ay 19.8mm olmuştu ovilette igne oldum cuma günüde gittim doktor çok güsel çatlamış dedi regli tarihin geçer gel tahlil yapalım dedi ama benim kasıklarımda tuhaf bişeyler var şimdiden 15 mart regli tarihim tam agrıda degil kramp gibi korkuyorumm senağlama yine olmadı sanırım yaaa bide ne alaka bilmiyorum ama bazen taa böbreklerime vuruyor agrısı :1no2::1no2: kesin o zmana kadar kırmızıları görürümm :CüvCüv::CüvCüv:yine hayal olucak sanırımm
hayır canım ne yazıkki bebeğimi kaybettim 2.5 aylıkken. ama yardımcı olabileceğim bişeyse sor lütfen.
ilk 3 gün hergün, sonra birer gün arayla canım. Doktorum bana hep böyle tarih verdi. Sanıyorum cmts günü aşılama yaılacak bana..çok fena stres oldum..inşallah herşey yolunda gider..ya bende iki bebeğimi kaybettim ikiside hiç aklımızda yokken gelmişti şuan 3aydır tedavi yapıyorum geçen ay 13üncü günüm de çatlama olmuştu ama tutmadı bugün yine 13üncü günüm acaba hergünmü ilişki yoksa gün aşırımı olmalı
ilk 3 gün hergün, sonra birer gün arayla canım. Doktorum bana hep böyle tarih verdi. Sanıyorum cmts günü aşılama yaılacak bana..çok fena stres oldum..inşallah herşey yolunda gider..
cerotum haydi yavrum yap şu testi artık. sen değilmiydin hamileliği boyunca kanaması olan. söz sana... testten sonra rahat bırakıcam seni...a.s. Hamilesin inşallah. Hala umudum var benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?