Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

selda karmen teşekür ederim şekerlerim ne yapsam bilmiyorum olmazsa bekleyim 2 gün daha sökülmezsem eger test yaparım yaa aslında benmi tribe giriyorum yok öyle bi şey belkide 2 haftadır kan geliyor akıntım kanlı arada adetin bitiminde bide başlarken gelen kanamalar oluyor ben adetlerimde çok fazla kanama geçiren biriyim bilmiyorumki şaştım kaldım Allahım yaa hamileysem ayyyy kayayı yememek elde deill

Son düzenleyen: Moderatör:

hoşgeldina.s.a.s. inşallah bizlere şans getirirsin

aramıza hoşgeldin canım işallah hakkında hayırlısı olur allah kimseyi ana baba olmaktan mahrum koymasın hepimiz o mis kokulularımız için mücadele ediyoruz ben inanıyorumki şurdaki bütün kızlar bu yaza kadar anne olacak amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn

kızlar bide aradasırada sag ve sol tarafımda kasıklarımda batmalar hissediyorum.yandınız siz bugün benden aklıma geleni yazarım artık kaydirigubbakcemile3

kızlar bide aradasırada sag ve sol tarafımda kasıklarımda batmalar hissediyorum.yandınız siz bugün benden aklıma geleni yazarım artık kaydirigubbakcemile3

bka bzim gibilere heyecan stres hiç iyi gelmiyor ona göre. Bizide heyecanlandırdın. Inşallah (öyle içten söyledimki) hamilesin.

bka bzim gibilere heyecan stres hiç iyi gelmiyor ona göre. Bizide heyecanlandırdın. Inşallah (öyle içten söyledimki) hamilesin.

karmen şekerim çok tatlısın agzın bal,kaymak,şeker,bütün tatlıları yesin :icecream:amin canım benim inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize :Saruboceq::Saruboceq:bazen olmasada umut etmekte güzel oluyor sonu hayal kırıklıgı olsada

kızlarrr çokkk kötüyüm ben yaaa senağlama küçük bi hatırlatma yapim derdimi öyle anlatıyım bildigniz gibi gonaphene kullandım bu ay 19.8mm olmuştu ovilette igne oldum cuma günüde gittim doktor çok güsel çatlamış dedi regli tarihin geçer gel tahlil yapalım dedi ama benim kasıklarımda tuhaf bişeyler var şimdiden 15 mart regli tarihim tam agrıda degil kramp gibi korkuyorumm senağlama yine olmadı sanırım yaaa bide ne alaka bilmiyorum ama bazen taa böbreklerime vuruyor agrısı :1no2::1no2: kesin o zmana kadar kırmızıları görürümm :CüvCüv::CüvCüv:yine hayal olucak sanırımm

merhaba eylem..seni heveslendirmek istemem ama benim hamilelik belirtilerim aynan böyleydi.İnşallah güzel haberler alırsın...

eylemcim üzülme mevlam hayırlısıysa nasip etsin korkma bebişin inşaallah sana tutunuyodur o agrılar ondandır inşşallah hamişsindirde buradan haykırırsın bizde seninle seviniriz canım hayırlı haberler verirsin inşaallah

ya canım niye kendini strese sokuyosunki işallah bebişin seninledir sıksıkı tutunmuştur sana işallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

hayır canım ne yazıkki bebeğimi kaybettim 2.5 aylıkken. ama yardımcı olabileceğim bişeyse sor lütfen.

ya bende iki bebeğimi kaybettim ikiside hiç aklımızda yokken gelmişti şuan 3aydır tedavi yapıyorum geçen ay 13üncü günüm de çatlama olmuştu ama tutmadı bugün yine 13üncü günüm acaba hergünmü ilişki yoksa gün aşırımı olmalı

ilk 3 gün hergün, sonra birer gün arayla canım. Doktorum bana hep böyle tarih verdi. Sanıyorum cmts günü aşılama yaılacak bana..çok fena stres oldum..inşallah herşey yolunda gider..

ilk 3 gün hergün, sonra birer gün arayla canım. Doktorum bana hep böyle tarih verdi. Sanıyorum cmts günü aşılama yaılacak bana..çok fena stres oldum..inşallah herşey yolunda gider..

sağol canım ya işallah bebişlerimiz bu ay tıpış tıpış gelir bana iğne yapılmıyo çünkü kendiliğiyle çatlıyor yumurtam hayırlısı işallah

yumurtaların da kendiliğinden çatlıyorsa sorun ne prenses? yoksa sen de sebepsiz hamile kalamayanlardanmısın? çünkü bizde de herşey normal göründüğü halde olmuyo.

cerotum haydi yavrum yap şu testi artık. sen değilmiydin hamileliği boyunca kanaması olan. söz sana... testten sonra rahat bırakıcam seni...a.s. Hamilesin inşallah. Hala umudum var benim

Seldam hadi inşallah seninde iyi haberini alırım..tabiki delüüüü Cerotumunda..

beni soracak olursanız topikte acayip bir yazışma kirliliği gördüm beni en iyi Mavi deniz ve Ebrunisa anlar..birde ben yazıp doldurmayayım dedim..

Tüp bebekte karar kıldık ve nasip olursa yarın start veriyoruz..yeni dr.yeni bir merkez herşey silbaştan olacak ama en azından tüp son nokta olduğu için bunun rahatlığı var..
Eylüle kadar bekleyemedim eylüle kadar bebem olursa inşallah 5-6 aylık olacak değilmi ama...
hem ben artık pavyondada çalışmak istemiyorum patron hakkımızı yiyiyookaydirigubbakcemile3:roflol: buldum helal süt emmiş bir koca kurtuldum gayrı darısı başınıza..

BOL HAMİŞLİ BİR HAFTA OLSUN İNŞALLAH..amiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…