Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar seventh canıum ya bendede bi sorun gözükmüyo ama bende hamiş kalamıyorum dr um yumurtlaman normal herşey çok güzel diyo ama olmuyo neyse hayırlısı galiba aynı dertten muzdaribiz arkadaşlar hayırlısı

evet sanırım bir zamanı var ve o zamanı bekleyoruz hepimiz. peki sana aşılama yapıldımı hiç?

cerotum haydi yavrum yap şu testi artık. sen değilmiydin hamileliği boyunca kanaması olan. söz sana... testten sonra rahat bırakıcam seni...a.s. Hamilesin inşallah. Hala umudum var benim

selda canım cuma akşamı şu ucuz testlerden aldım ve koca tek çizgi gördüm evde bu moralle kan vermek istemedim negatif çünküü bugün 6 gün geçti..ilk gebeliğimde doğurana kadar regl oldum canım doğru..yani azıcık kanamam olsa derim bu yerleşme kanaması, ama olmaması bende anormallik demek, valla da anormallik demek..

canım inşallah gebe kalırısın de sen de görümcenin gözüne sokarsın çift çizgiyi ne diyim:)))) canım kızmadın umarım, napayım içimden geldi..yani uzakta oturuyor ve koşa koşa sana test yapmaya gelmiş..görümceye bu oklavayı hediye ediyorum..klava:

Cerot ahanda Şuraya yazıyom. İÇİme doĞuyo hamİlesİn yap artık testİnİ. Bİz ÖldÜk meraktan

karmen valla kızımda kanamalı hamilelik geçirdiğim için ümid edemiyorum..şimdi ne gebelik ne de regl belirtisi var ..dıkkandım vallahi dıkkandım:))))

mavideniz canım yaptım yapmasına da idrarda hemen çıkmayabiliyor diyorlar..kanı hemen vermek istemedim canım..ümitlenmeyeyim diyorum, kanı verdikten sonraki bekleme sürecinde sanırsın 3 aylık hamileyim:)))) sonra da negatifi görünce nanay yani..

bakalım dr umu aramayı düşünüyorum canım..o bi yol gösterir eminim.

nazannn geldin kaçtın yine dimiii...bitanemm bende anlıyorum senin söylemek istediğini ama boşver, senin temiz cümlelerine ihtiyacımız var şurda..yorum yapmadım ben ama farkındayım durumun...

canım seninle aynı anda tüp bebek yaptırıp yine gün gün saymayı çok isterdim ama ben bu gidişle aşılamadan şişlenmeye geçeceğim:)))) canım inşallah hemencik tutar nazlı bebişin...

gızzz bizi de kurtarasan buralardan, seldayla anamız ağlıyo hergün mesai bacım:))))) bi beyaz atlı da bize gelirmi ne dersin:)))) yokmu seninkinin eşi dostu yavrııım:))))

TEŞ. EDERıM ıNŞ. HEPıMıZı BURDAN DUYCAZ...YOK YANLIŞ NıYE ANLAYIM CANIM AMA GÖRÜMCEM KÖYDE OTURUYOR MALUM KÖYDE TEST NE GEZER MECBURıYETTEN ANLIYCAN EŞıDE BAŞKA BıR ŞEHıR DA ÇALIŞIYOR ALDIRCAK KıMSE DE YOK ANLIYCAN O YÜZDEN YOKSA O BENıM BEBEK ıSTEDıĞıMı BUGÜN ÖĞRENDı BEN DARISI BıZE DEYıNCE....süprizzzzz

evet sanırım bir zamanı var ve o zamanı bekleyoruz hepimiz. peki sana aşılama yapıldımı hiç?

canım ya bana aşılama yapılmadı klomen kullandım günde bir adet sonra prengly ignesi yapıldı sonrada pregeston diye bi ilaç kullandım şimdi aynı işleme bu ayda devam dedi dr um bekliyorum dr um seni bi sorun yok eşinde bi sorun yok belki 3 yada 5 kere deniyecem sonra tahlil yapıp aşılamaya öyle geçebilirim dedi bunlar aşama aşama oluyo dedi ben aşılama istedim bana bu cevabı verdhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/sm_confused.gif:tomato:i klomeni ilk kullandıgımdan sonra pko oluştu bi ay ara verdim pko gitti şükür ama bu seferde tutmazda pko olursa diye korkuyorum sen ne dersin http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/f029.gif

nazanım canm anlıyorum seni ama senin de o güzel yazılarına ihtiyacımız var güzelim...iyi ki varsın gııı seviyoruz seni..cerotum balım inş kanda pozitif çıkar be bacım idrarda çıkmıyor işte her zman..ben bu aya idrar testi bilem yapmadım hani pembeleri görünce..bi aklım diyorda git bi idrar testi alda nedir sonuç ögren hee kana inanmayıp idrara inanacam halime bir bak..yok bende hep otek çizgiyi görüyordum ya o yüzden bu sefer çift çizgiyi sırf göreyim diye yaptırayım diyorum..çıkar artık dimi idrardada (gülmeyin idradada geç çıkıyor ya hani o yüzden şeyettiydim)

anladım canımm..ay ne bileyim insan hassas oluyor valla..iyi niyetli düşünemedim nedense..sorry:)

mavi deniz canı niye güleyim..ben kızımı 12 haftalıkken öğrendim hem kanda hem kesede gördüm kendilerini ve eve gidip koşa koşa o ucuz testlerde alıp yaptım saklamak için..yani 12 haftalıktı ve 2. çizgi silikti ama saklıyorum hala..and olsun görecem çift çizgiyi dedim ve yaptım:)) sende yap bacım valla kalmasın aklında:)))

canım idrarda çıkmayan varmı sahi..6 gün geçti az değil ki..cuma 3 gün geçmişti ilk yaptığımda..bir daha yapmadım canım ne bileyim..

inşallah aşılamaya falan gerek kalmadan hamile kalırsın canım ya. Ben ilk ganophene kullandım hemen hamile kaldım ama kısmet olmadı kucağımıza almak. kürtajdan sonra 2 ay serophene ve klomen kullandım bişey yok. Daha uzatmak istemedi doktrum aşılamaya karar verdi. Sen de hiç korkma pko falan olmıycak bu sefer iiçime doğdu :) inşallah bebeğini en kısa zamanda kucağına alırsın.

kzı cerot ne yalan söyleyeyim bende senin düşündügün gibi düşündüm..hatta ilkinde anlamadım görümcesi degilde kendisi testi yaptırmış gibi algıladım sonra da yuh diyesim geldi..kusura bakmasın osmaniye ama ne yapayım aklıma gelen oydu.

canım sagol desteyin için canım ya ben ilk bebişimi dış gebelik oldugu için 2 aylık ken kürtajla almak zorunda kaldı dr um senağlama benim kafama takılan soru şu klomen le hamiş kalanların çogu kaybettim yazmış bebişler için neden acaba bide arkadaşım ya eger tutmazsa aşılama olayım mı diyer ay ne dersin dr um 3 5 sefer dedi de kafam karıştı ne yapayım canım yardımcı olur musun?::uhm:

evet mavi denizcim çok haklısın bende 2aylık olmuştuki 2çizgiyi görebildik

canım eğer doktorundan memnunsan o ne diyosa aynen onu yap derim ben. Her doktor farklı şekilde tedavi ediyor çünkü. Belki senin doktorun hemen aşılamaya geçmek yerine bir süre daha ilaçları kullanmanın daha doğru olduğunu düşünüyodur. Benim doktorum da bu ay bir kez daha ilaç vermek istedi ben kabul etmedim. Artık vazgeçiyorum dediğim için aşılama yapacağını söyledi. Sabır çok önemli ve stres yapmamak gerekiyo. Ama nerdeee...

canım ya seninde dedigin gibi sters yapmamaklazım ama nerde dr umdan memnunum ama zaman geçtikce takat azalıyo işte ama bende senin gibi yapacam galiba 3 sefer deneyip sonra aşılama isteyecem gakliba gerçi dr um sen bu klomen tedavisine cevap verirsin inşallah dedi ama bende o sabır nerde inşaallah bu ay ikimizinde bebişleri tutar ve diger arkadaşlarımında AMİN:Saruboceq:a.s

yeniden herkese selam kızlar biraz toparladım kendimi, böyle gittikçe daha çok mudum kırılıyo, her ay olcak zannediyorum ama olmuyo, listeyi düzelten arkadaşlar SELDAcım RANAcım ben regl oldum yeni tarihim 4 Nisan beni tekrar eklerseniz sevinirim, ben önümüzdeki ay aşılama yaptırmaya karar verdim bana Ankarada tavsiye edbileceğiniz bir dr varmı arkadaşlar?

AMİİİNNNN...klomenle hamile kalıp da bebeğini kucaklayan çok insan var. İnşallah sen de onlardan biri olursun. Bebeğini kaybeden anne adaylarının klomenle bi ilgisi olduğunu sanmıyorum ben. Tamamen kısmet işi bence bu. Görecekleri günleri yokmuş yavrucaklarımızın. İnşallah hemen ve çok rahat hamile kalırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…