AMİİİNNNN...klomenle hamile kalıp da bebeğini kucaklayan çok insan var. İnşallah sen de onlardan biri olursun. Bebeğini kaybeden anne adaylarının klomenle bi ilgisi olduğunu sanmıyorum ben. Tamamen kısmet işi bence bu. Görecekleri günleri yokmuş yavrucaklarımızın. İnşallah hemen ve çok rahat hamile kalırsın.
arkadaşlar neden kimse bana yazmıyorsenağlama
yarın doktora gıdıcem 5 gun olmassan gel demişti yazarım kızlar gelışmelerı
nazan yavrım. vallahi çok sevindim bu kararına. Ne bekleyeceksin gelsin biran önce bebiş. Hem tüp yapacam diye pozitif oluveriyor insan değil mi? sonuçta bizden daha umutsuz vakalar bu yolla bebeklerine kavuşuyorlar. Gelişmeleri ne olur anlat olur mu? Kirlilik mirlilik dinlemem ben merak ederim. kaydirigubbakcemile3Seldam hadi inşallah seninde iyi haberini alırım..tabiki delüüüü Cerotumunda..
beni soracak olursanız topikte acayip bir yazışma kirliliği gördüm beni en iyi Mavi deniz ve Ebrunisa anlar..birde ben yazıp doldurmayayım dedim..
Tüp bebekte karar kıldık ve nasip olursa yarın start veriyoruz..yeni dr.yeni bir merkez herşey silbaştan olacak ama en azından tüp son nokta olduğu için bunun rahatlığı var..
Eylüle kadar bekleyemedim eylüle kadar bebem olursa inşallah 5-6 aylık olacak değilmi ama...
hem ben artık pavyondada çalışmak istemiyorum patron hakkımızı yiyiyookaydirigubbakcemile3:roflol: buldum helal süt emmiş bir koca kurtuldum gayrı darısı başınıza..
BOL HAMİŞLİ BİR HAFTA OLSUN İNŞALLAH..amiinn
mavi deniz canı niye güleyim..ben kızımı 12 haftalıkken öğrendim hem kanda hem kesede gördüm kendilerini ve eve gidip koşa koşa o ucuz testlerde alıp yaptım saklamak için..yani 12 haftalıktı ve 2. çizgi silikti ama saklıyorum hala..and olsun görecem çift çizgiyi dedim ve yaptım:)) sende yap bacım valla kalmasın aklında:)))
canım idrarda çıkmayan varmı sahi..6 gün geçti az değil ki..cuma 3 gün geçmişti ilk yaptığımda..bir daha yapmadım canım ne bileyim..
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım hep kk takip ediyodum.Bende tedavi görüyorum klomen kullandım ve çatlatma iğnemi oldum bekliyorum bakalım herkes için hayırlısını diliyorum inşallah bu sefer tutmuştur.çok zor bi durum çevremdeki herkes hamile Allahım banada ve isteyen herkese nasip et:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?