arkadaşlar kötü haber doktora gıtmeden geldiv kırmızılar yarın soracam bakalım klomene devam der heralde bu ay 3. klomen tedavısıolacak yaaaaaaaaaaaa offfffffffffffff offffffffffff:roflol:
arkadaşlar kötü haber doktora gıtmeden geldiv kırmızılar yarın soracam bakalım klomene devam der heralde bu ay 3. klomen tedavısıolacak yaaaaaaaaaaaa offfffffffffffff offffffffffff:roflol:
günaydın canım üzülme inşaallah hamişsindir ama şimdi çıkmaz en az 3 4 gün geçsin kan tahlili yaptır inşaalllah çıkarslm kızlar günaydın bu gün test yapdım negatif ama adetim geçeli 1 gün oldu belli olmama ihtimali olabilir dimi şu hassas testlerden yapdın offfff ya yine hüsran galiba
Kızlar acİl bİr sorum var. DÜn adetİmİn 6. GÜnÜ İdİ. Ve azalmıŞtı artık bİtecek dİye beklerken dÜn akŞam kanamam arttı.hemde Çok. AkŞam arkadaŞlarda 1 kadeh beyaz Şarap ,ÇmİŞtİm acaba ondanmı yoksa klomen ve glİfor kullanıyorum ondanmı bİr Şey anlamadım. Gecede Çok aktı. Şmdİ lavaboya gİtmeye korkuyorum. Klomenİn bÖyle bİr etkİsİ varmı. Bİlİyrmusunuz acaba.
karmencim geçen ay bende aynı durumu yaşadım korkma diyemiycem bende çok korkmuştum bildiğim kadarıyla o ilaçlarla alkol almak iyi değil doktorunla bi görüş bence geçmiş olsun
sende alkol almışmıydın. Ya çok korktum yani yeni tedaviye başlamışken. çok moralim bozuktur ve sadece 1 kadeh hiç bu kadar etkileyeceğini tahmin etmemiştim. Zaten 6 ayda bir kadeh oda buna denk geldi. Doktorda hiç uyarmadı beni. 1-2 gün beklicem azalma olmazsa gidicem artık doktora
kızlar bu sabah yanı az once hastaneden geldım bebıs vrmöı dıye kan tahlılı yaptırdım sonucu saat 3 de alıcam ınsaalah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?