kızlar bu sabah yanı az once hastaneden geldım bebıs vrmöı dıye kan tahlılı yaptırdım sonucu saat 3 de alıcam ınsaalah vardır
kızlar bu sabah yanı az once hastaneden geldım bebıs vrmöı dıye kan tahlılı yaptırdım sonucu saat 3 de alıcam ınsaalah vardır
Kızlar acİl bİr sorum var. DÜn adetİmİn 6. GÜnÜ İdİ. Ve azalmıŞtı artık bİtecek dİye beklerken dÜn akŞam kanamam arttı.hemde Çok. AkŞam arkadaŞlarda 1 kadeh beyaz Şarap ,ÇmİŞtİm acaba ondanmı yoksa klomen ve glİfor kullanıyorum ondanmı bİr Şey anlamadım. Gecede Çok aktı. Şmdİ lavaboya gİtmeye korkuyorum. Klomenİn bÖyle bİr etkİsİ varmı. Bİlİyrmusunuz acaba.
emelcim dozu artırmasınız sebebi sanırım önceki dozun yeterli gelmeyişi olabilir...birde dozu artırarak yumurta kalitesini büyümesini saglıyor..
kızlar bu ay da olmıycak sanırımm çünkü benim regli belirtileri başladı gögüslerim agrıyoo uçlarına dokunamıyorum kasıgımda agrı var ara ara kıramp gibi böbregime vuruyo bazenn bazende ani hareket yaparsam saplanıyor aynı sancı senağlamasenağlama 5 gün kaldı reglimede offfffff ooffffffffffffff ne zor işmiş ya bu bebek yapmak bekarken çok kolay geliyodu.... senağlama
cnm çok geçmiş olsun.ben yıllar önce o şekilde bir düşük yapmıştım.tam kesildi derken yeniden başlıyordu.2 gün kesiliyor sonra yine başlıyordu.dr gittiğimde düşük yaptığımı öğrendim.hamile kalmışım,düşmüş haberim bile yok yani.tekrar geçmiş olsun.sağlıcakla kal:saruboceq:
canım ben alkol almamıştım ama öyle duymuştum yinede seni yanıltmak istemem
kızlar bu ay da olmıycak sanırımm çünkü benim regli belirtileri başladı gögüslerim agrıyoo uçlarına dokunamıyorum kasıgımda agrı var ara ara kıramp gibi böbregime vuruyo bazenn bazende ani hareket yaparsam saplanıyor aynı sancı senağlamasenağlama 5 gün kaldı reglimede offfffff ooffffffffffffff ne zor işmiş ya bu bebek yapmak bekarken çok kolay geliyodu.... senağlama
arkadaşlar test yaptım az önce ikinci çizgi hemen çıktı adetime bir hafta varçizgi açık pembe ama kalın bir çizgi sizce hamilemiyim acil cevap bekliyorum kızlar
canım hemen birde kan testi yaptır. eğeryumurta çatlatıcı iğne falan yaptırdıysan onlarda hatalı pozitif sonuç verebiliyor(bu etki 10-15 güne kadar sürebiliyormuş.) ama inşallah hamilesindir.kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?