Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

emelcim dozu artırmasınız sebebi sanırım önceki dozun yeterli gelmeyişi olabilir...birde dozu artırarak yumurta kalitesini büyümesini saglıyor..

cnm çok geçmiş olsun.ben yıllar önce o şekilde bir düşük yapmıştım.tam kesildi derken yeniden başlıyordu.2 gün kesiliyor sonra yine başlıyordu.dr gittiğimde düşük yaptığımı öğrendim.hamile kalmışım,düşmüş haberim bile yok yani.tekrar geçmiş olsun.sağlıcakla kal:Saruboceq:

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım bende anne olmayı çok istiyorum ama polikistik overli olduğum için tedavi görmem gerekli. gittiğim bütün doktorlar farklı tedaviler önerdi. hangisini yapmam gerektiğine karar veremedim. benim gibi olan varsa lütfen yardımcı olurmusunuz 3 yıllık evliyim 2 yıldır bebiş istiyoruz klomeni 2 defa 6 aylık süreyle kullandım ama hiçbir sonuç alamadım.

kızlar bu sabah yanı az once hastaneden geldım bebıs vrmöı dıye kan tahlılı yaptırdım sonucu saat 3 de alıcam ınsaalah vardır

inşallah vardır canım bende doktorumu aradım klomenın dozunu arttırdı günde 3tane içicem adetımın gecıkme nedenıde subat ayı 28 cekıyo ya ondandır dedi klomeni bakalım bu ay 3.kez kullannacam nolacak inşallah mart ayı uğurlu gelır CADIARZU

kızlar bu ay da olmıycak sanırımm çünkü benim regli belirtileri başladı gögüslerim agrıyoo uçlarına dokunamıyorum kasıgımda agrı var ara ara kıramp gibi böbregime vuruyo bazenn bazende ani hareket yaparsam saplanıyor aynı sancı senağlamasenağlama 5 gün kaldı reglimede offfffff ooffffffffffffff ne zor işmiş ya bu bebek yapmak bekarken çok kolay geliyodu.... senağlama

kızlar bu sabah yanı az once hastaneden geldım bebıs vrmöı dıye kan tahlılı yaptırdım sonucu saat 3 de alıcam ınsaalah vardır

eser arkadaşım inşallah hamileyim diye burdan haykırırsın bizede morel olur canım RABBİM HERKESİN GÖNLÜNÜ GÖRE VERSİN.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşım üzülme belli olmaz inşallah hamileler listesine bizde gireriz benimkide 15 16 arası hayırlısı ;GÜZEL GÖREN, GÜZEL DÜŞÜNÜR, GÜZEL DÜŞÜNEN HAYATINDAN LEZZET ALIR.....:teselli::teselli:

çok teşekkrler canım.sağol.

arkadaşlar test yaptım az önce ikinci çizgi hemen çıktı adetime bir hafta varçizgi açık pembe ama kalın bir çizgi sizce hamilemiyim acil cevap bekliyorum kızlar

canım ağlama bukadar daha 5 gün varmış. hiç belli olaz. hem adet olsanda üzüelmemeye çalış. üzülmek herşeyi daha olumsuz etkiliyor.:1rolleyes:

arkadaşlar test yaptım az önce ikinci çizgi hemen çıktı adetime bir hafta varçizgi açık pembe ama kalın bir çizgi sizce hamilemiyim acil cevap bekliyorum kızlar

canım hemen birde kan testi yaptır. eğeryumurta çatlatıcı iğne falan yaptırdıysan onlarda hatalı pozitif sonuç verebiliyor(bu etki 10-15 güne kadar sürebiliyormuş.) ama inşallah hamilesindir.kaydirigubbakcemile2

inşallah canım evet iğnemi 8 gün önce oldum ama çift çizgiyi görünce umutlandım işte

mavideniz canım demek beyzanın babasını aradın..ne kadar duyarlısın canım ya..Allah gönlüne göre versin..bende hep bu durumlarda arayıp emin olmak isterim..Allah şifa versin canım beyzaya...çok üzüldüm..doğması ile iş bitmiyor çocukların analık babalık zorr...

merseray canım kızımatam 4 sene uğraştım ve klasik olacak ama kafamdan tamamen attığım zaman gebe kaldığımı öğrenmiştim bundan 6,5 sene önce..genart da birisiyle ben de görüşmüştüm canım ismini hatırlamıyorum ama, hatta 800 tl demişti aşılama için ve araştırdığımda ekibinin sağlam bir ekip olduğunu gördüm yani..bence de bekleme ve kendini hazır hissediyorsan git canım..

seldam canım tüp kardeşim kese mi kaldııı:))))) bitanem battık battık, tedavi başladı başlayalı bataklardayız yani..bitanem zaten ümidim yoktu o yüzden hassas test almadım...iyiki de almamışım zaten..bir sonraki mesajımda göreceksin onu da(( aslında koliyle alıp depolamak gerek:)) hatta evde beta HCG bakan makinalardan varsa kendimden kan almaya da razıyım valla..sürümden kazanıyor şirketler bacım bizim gibi hastalarda:))))her ay rahat 5 test yapılıyor yani öyle değil mi..

nostok canım demek ki kese oluşmuş ama bebek tam gelişmeden düşmüş..bi arkadaşımda daha olmuştu bu durum..sağlık olsun, inşallah tez zamanda kavuşursun canım içi dolu keseye ve bebişinee:)

sevilim canım senin şu bebe bi doğsun valla 2 şaplak da ben vurucamm dötüne:) kendimi görüyorum sende canım..tam 8 ay regl olur gibi kanamam oldu kızıma hamileyken..ve her ay stres diz boyu..annem öyle derdi, doğsun şu kızın pataklayacam diye..doğunca unutuldu herşey canım ya..

fatmasancak canım klomene cevap alamıyorsan dr un mutlaka iğne falan başlayacaktır sana..ya da hala klomende ısrarlı ise vardır bir bildiği..bazı yumoşlarda hemen etki etmeyebiliyor canım, sabır , sabır, sabır...

NAAAZAAAAAAAAAAN yevrüm buldun kocişi unuttun bizi..ne çabuk unutuldu beraber sahne aldığımız günler..pişşt çık deliğinden.. bak nasıl pozitif yazıyorum..oysa ağlamam lazım..sinirlerim bozuldu sanırımm..çok öptüm canlarım hepiniziii

kızlar bu arada dün akşam geldi benim kırmızılar bu ay hiç belirti olmadan geldiler yani hala şaşırıyorum..günlerdir en ufak bir belirtim yoktu ve tam 1 hafta gecikmeli olarak yine belirtisiz geldi kırmızılar..
ben size demiştim yok diyee RANA.ABLE. canım hesaplarıma göre bir dahaki aya 7 nisan olarak yazabilirsin beni..olaki erken olursa zaten söölerim..olmazsa da kendi bilir artık:))
8. aya girdik tedavide, dr um 2. aşılama için start verelim dedi..inanın hormon ilaçları almak strese sokuyor beni başka birşey değil..Allah hayırlısını versin yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…