Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

10-03-2009 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
6.EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
12.YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
13.SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
15.BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
16.elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
20.beyz@::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
21.aabeyazmelek:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
22.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
23.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
24.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
25.sevil78::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
26.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
27.sebossk::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
28.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
29.güngüneş:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
30.ces_nar:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
31.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
32.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
33.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
34.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
35.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
36.ggezgin::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
37.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
38.melankolia:::::::::::::::::::::::::::::::: :hooray: :hooray:
39.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :hooray: :hooray:
40.yazgülüm::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
41.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
42.mavi deniz::::::::::::::::::::::::::::::::: :hooray: :hooray:
43.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************

MART AYI LİSTESİ

bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART ???????
Hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MART ???????
sevval82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART ???????
cangum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MART ???????
mazbut:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MART ???????
simarik_gril:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MART
silam_buse:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MART
BLACK_PEARL:::::::::::::::::::::::::::10 MART
Patricia:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 MART
aymuel::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 MART
nilufer_3457:::::::::::::::::::::::::::::::::13 MART
deniz588:::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MART
askkizi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 MART
eylem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 MART
aysima_85::::::::::::::::::::::::::::::::::15 MART
APPLEARZU:::::::::::::::::::::::::::::::15 MART
SWEETBABY17::::::::::::::::::::::::::15 MART
kanguru82:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 MART
26eser26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART
nostok:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART
sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART
safak_d::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART
kelebekafyon1:::::::::::::::::::::::::::::::18 MART
nisan 13:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 MART
incisu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 MART
esemos::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 MART
Balsurat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 MART
reyyan86::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 MART
guleysa::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 MART
Ceylan (Kutahya)::::::::::::::::::::::::::22 MART
veysi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 MART
PRENSES47::::::::::::::::::::::::::::::::24 MART
osmaniye:::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 MART
bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 MART
ceylan83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 MART
RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::31 MART

NİSAN AYI LİSTESİ

hülyaeyüp::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 NİSAN
zeytin1007:::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 NİSAN
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 NİSAN
merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 NİSAN
KARMEN5::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 NiSAN
karamelek-07::::::::::::::::::::::::::::::::::7 NİSAN
babylove:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 NiSAN
cerot :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 NiSAN

kızlaaaaaaaaaaaaar acil cevap bekliyorum bende akıntı çok olmaya başladı klomen kullandım perşembe günü igne vurduracam dr uma ama akıntım çok ne oluyoruz yaaaaaaaaaaaaa

kızlar sonucu orendım telda arkadasım gebelık yokmus druna gosterdım bısey cok ıyımıs dedı ama anlamadım yarın gıdıcem gebelık yoksa dıger ıyı sey ne olabılırkı gene yokmus demıyorum rabbım daha ıyı bılır bundada bı hayır vardır kızlar yokmus yanı

selam kızlar adetime 2 gün kaldı merak ediyorum acaba hamişmiyim
klomen kullandım ben 2 aydır kullanıyorum klomen ve gonaphane ile hamiş kalanlar belirtileriniz nelerdi??
yazarsanız sevinirim..

olsun arkadaşım benımde olmadı bu günüm 4gün gecmişti klomene devam dedı banda doktor gunde 3taneye cıkardı
benneyaptımki

esercim hayırlısı olsun...cerotum geldi demek kırmızılar yavrümmm doktorum aşılamaya start veriiyorsa git be cicim..herşeyde bir hayır vardır emin ol..banada doktorum kaç aydır aşılama diyordu ilkinde ignelerden önce dedi ama 3 yıl dolmadıgı için rapor alamayacagım için vazgeçti nerden baksan 2 3 ay hep erteledik en sonunda aşılama ypılacak kesin dedi ..valla bana kalsa hala yok diyordum ama eşim yaptıralım dedi..bak sonuca eşimde benden yana çıksa doktoru ikna etmiş olsa idim şimdi bebiş olmayacaktı ....herşerde hayır her hayırda bir şer vardır unutma ...nazanın kayınbabası ne diyordu hayırlı ise beri gelsin degilse öte gitsin... cnm arkadaşım üzme sakın ha kendini ...inş yakında bebişler gelecek..sagol cnm inan bu sitedeki arkadaşlar böyle bir olayın gerçek oldugunu söyleyince dayanamadım aradım ankaradyım benim kan grubum uymuyor uysada veremezdim ama en azından çevremden bulabilirdim belki diye ve son durumu sormak için aradım ama maalesefki dün ben konuştuktan 2 buçuk saat sonra minik beyza melek olup cennete gitti...

akıntın yumurtladın anlamına geliyo canım çatlamış sanırım yumurtan bulemsu

canım sagol ama bilmiyorum bu konuda tecrubelerinize ihtiyacım var bilgiler için sagol canım ama dr um senin yumurtaların zor çatlar dedi bende şaşırdım igneyle çatlatacaz dedi çatladıysa ne yapayım ne dersiniz 3 gün çalışmalı mıyım? perşembe dr a gidecemşutarafagitti

canım teşekkür ederim ilgilendiğin için, ama maalesef dr a gitmedim eşim acele ettiğimi düşünüyor, biraz daha bekleyelim diyor ama beklemek çok zor artık gittikçe de zorlaşıyo, ben 2,5 yıllık evliyim, bilmiyorum ya ne yapacağımı bilmiyorum yani, bu ayda böyle geçecek, peki aşılama tedavisini sigorta karşılıyormu ben ssk lıyıma.s.

arkadaslar ben aranıza yeni katıldım çok üzgünüm eşime klomen ve evicap verildi burda hep bayanlara verilmiş kafam karıstı hiç kocası için kullanan yok yaklaşık 7 aydır korunmuyoruz dr.bana küçük bi yara var dedi bana macmiror fitil verdi eşimde varikoselden korkuyoduk o çıkmadı sadece harketsiz spermin braz daha düşmesi gerekiyomus tutunması için artık ilaçta kullanmk istemiyo eşim önümüzdeki ay kontrol var dua ediyrum artık herayın sonunu acaba diye beklemek beni çok gerdi lütfen biriniz cvp verinn

merseray canım kızımatam 4 sene uğraştım ve klasik olacak ama kafamdan tamamen attığım zaman gebe kaldığımı öğrenmiştim bundan 6,5 sene önce..genart da birisiyle ben de görüşmüştüm canım ismini hatırlamıyorum ama, hatta 800 tl demişti aşılama için ve araştırdığımda ekibinin sağlam bir ekip olduğunu gördüm yani..bence de bekleme ve kendini hazır hissediyorsan git

canım teşekkür ederim sana da ilgilendiğin için, bu herkesten duyduğum şey yani kafandan atınca olur ama ben kafadan nasıl atılır bilmiyorum sen nasıl başarmıştın ne öneriyosun a.s.

canım kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama bizde 9 aydır korunmuyoruz ilk bebiş de düştü ve sonra şu an bekliyoruz RABBİM yardımcımız olsun İNŞAALLAH ne yapalım sabır sabır :Saruboceq:

kızlar merhaba yaaa çok şükür...kaç gündür giremiyom siteye bişi mi var ne..bi kaç kez zorla girdim bu sefer de bi türlü msjlarım gönderilmedi...neyse sonunda başardım ya oh beeee...

msjlarım ulaştığına göre artık yazabilirim...öncelikle geçmiş kandilleriniz mübarek olsun dualarımız kabul olur iiinnşallahh....
gelelim bana ben de gördüm maalesef kırmızı kartı senağlama bu ay da hüsraaaann umutlar suya düştü...gerçi şimdi biraz daha iyiyim ama öööle işte gene kısmet değilmiş.

bir iki güne kadar dr a gidicem...kist efendi düştüyse (inşallah ) tekrar klomene başlıycaz klomenle ikinci denemem olucak bakalım hayırlısı olur inşallah:teselli:
bi de bişi sorucam klomen kullanırken de rahim filmi çektirebilirmiyiz acaba?? yoksa film çektireceksek klomen kullanılmıyo mu??

cnm ssk karşılaması için 3 yılın dolması gerekiryor evliliginde sonrada bir takım tahliller testler yapıldıktan sonra doktor rapo çıkartıyor rapor sayesinde az kısmını ödüyorsun sen aşılamanında tüp bebeginde ilaçlarında..ama bizim dolmadıgı için beklemedik ben ilaçları hep kendim aldım inan maddi olarak ta sıkıştım en sonunda aşılama oldu ki ben aşılamayı maddi olarak bizi aşacak diye hep erteledim ama en sonunda doktorum yapmamız gerek dedi ve böylece yaptırdık çok şükür ilk aşılamamda pozitif çıktı..eger eşinde beklemeni istiyorsa bekleyin sonuçta karşılıklı moralde önemli..maddi sıkıntın yoksa beklemene bile gerek yok..çok fazlada pahalı degil aşılama ücreti falan.

mrb kızlar azönce doktordan geldim yumurtalıklarım hiç büyümemiş bu ay adet olursam yine klomen kullanacam yine olmassa iğneye başlıycaz dedi ama çok masraflı bir tedavi dedi nasıl oluyo bilgisi olanlar lütfen yardım çok kötüyüm ağlamaktan mahfoldum senağlama senağlama senağlama bu iğnelerin ücretini bilen varmı lütfen cevap

tamam da neden aglama derecesine geldin derdi bulunmayacak birşey degil ki sadece yeterince gelişmemiş ..ben kendimden örnek vermek istemezdim çünkü sende yapıyorsun sürekli herkes o anda kendi derdi ile boguşuyor başka şeyleri düşünmek istmes..klomen kullandım dogru dürüst büyütmedi ama dedik sansımızı olmayınca igneler geçtik ben iki ay igne kullandım igne klomene göre daha etkili..yeni bir umut var ..aglamak yerine biraz daha umutlu olmalısın...

bu arada meşhuuurrr listeye beni de eklerseniz çok memnun olurum..benim de yeni tarih 8NıSAN
karar verdim gidip spora yazılıcam..Ha bebek vardır öyledir böyledir derken iyice hantallaştım bişi yapmaya korkar oldum...vermiyorsa vardır bi bildiği Allahın dimi...ne yapayım isyan etmek istemiyorum..ben gerekeni yapıyorum..bekliyorum..önce Allaha sonra doktora güveniyorum herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için...geç olsun güç olmasın Allah acısını göstermesin...amiin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…