Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

evet sadece stresi artırıyo. neyse. umudumuzu kaybetmeden bir sonraki ay için çalışmalara başlıyoruz. herkese kolay gelsin.

zuzucuk aferin be sana örnek ol aglayanlara ....cnm rabbimin vardırdı bi bildigi..inş bebişn fazla bekletmez sizi..

nazanım cerotum seldam sevilim neredesiniz be aa kısdırmayın beni..nazanım yavrum kirlilik yüzünden gelmiyorsun biliyorum bak bende bulaştım o kirlilige dayanamayıp yazdım aaa ne yapayım bazen patlıyorum valla yakında taşacam alimallah ...

reglim geçtiğinde benimle beraber heveslenen destek olan tüüüüm arkadaşlarıma teşekkür ederim..valla paylaştıkça azalıyo derrtlerim oooohhh...iyiki üye olmuşum buraya be yaffhihoyyyt
bebişim olursa bi gün biissürüü teyzesi olacak sırnaşık şey sırnaşık şey
şaka bi yana Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder inşallah iğne aşı vs...hepimizin amacı dünyanın en kutsal duygusunu,anneliği tatmak evlat sahibi olmak...inşallahh...en kısa zamanda en hayırlı şekilde...bak yine duygulandım yafff...:a015:
klavye geçti elime çenem düştü...kendime ceza veriyorum son msjım.

mavideniz canım herşeyde bir hayır vardır..bahane olmuş bebişin gelecekmiş zaten inan..ben öyle inanıyorum. Rabbim gel dediği için geldi meleğin..ama ben senden hep ümitliydim inan tedavinin taa başında bile..içime doğdu sanki..hatta bizde 20 mmm yumoş varken seninki 13 lerde kalmıştı ve karamsardın..ama o zaman bile demiştim sana hatırlarsan canım..
demek beyzayı kaybettik((( canım Allah sabır versin ana babasına çok zor çooook(

merseray canım ben işsizdim ve bebek konusundan dolayı işe odaklanamamıştım o yıllarda..habire bebeğim olacak ben kendim bakacağım diye saplantı halinde idim..işe girmek aklımın ucundan geçmiyordu inan..neyse 4 senenin sonunda artık canıma tak etti ve işe gireceğim çalışacağım, ne zaman olursa olusun artık dedim ve deli gibi iş aramaya başladım..buldum ve hala aynı işimdeyim..6,5 sene oldu canım çok şükür..inanmayacaksın işe başladığım ay hamile kalmışım ve ben bunu 12 haftalıkken öğrenebildim üstelik yani baştan sona fiyasko canım..ama gerçekten de ilgim bölündüğünde ve kafamdan attığımda başarmıştım yani..

dahiliye canım ben klomenin erkeklere de verildiğini duymuştum..bu kadar karamsar olacak birşey yok canım, ne gerekiyorsa dr lar onu önerir zaten, rahat ol...

evet sadece stresi artırıyo. neyse. umudumuzu kaybetmeden bir sonraki ay için çalışmalara başlıyoruz. herkese kolay gelsin.

canım evet yani başka çaremiz yok..sadece umudumuzu yitirmeyip moralli olma lüksümüz var yani...

yavrum kirlilik mirlilik valla..benim iş stresime değer şurada sizlere 2 satır yazmak..nazan oklavayı yiyceeek vallaklava: bugün uğramadı hiçç..

cerotum evet hatırlıyorum en büyük destekçim olmutun sürekli olacak sabret diye teselli verdin bana sagol cnm..evet maalesef beyzayı kaybettik....

ya ebru nisada nerelerde oda ugramadı bugün balsurat aman bir saymaya başlarsam arkası gelmez başak mehtap gülü..sahi aa beyaz melek yok uzun zamandır ..girdimi ben görmedim de..

canım ben de adet olunca hem ilaç hem iğne tedavisine başlıcam benimd eyumurtam 15 mm den 13 mm ye geriledi gelişimi yani klomen bi işe yaramadı pek ondan doktorum vakit kaybetmeye gerek yok. valla çok pahalı iğneler var ama onlrın dozu yüksek. ben sormuştum doktorum 25 falan demişti ama en az 5 tane kullanıca dedi oda en az 125 yapar belki daha da artar. bilemiyorum.senin kaç mmde kaldı yumurtan. pkomu var sende de.

kızlar selam herkese...

progesteronum 0,94 çıktı. yani klomene rağmen yumurtlama olmamış! günde 2 tane içmiştim.
geçen ay yine böyleydi ama o zaman progesteron 7,83 çıkmıştı.
iyice moralim bozuldu.
zaten kiloluydum. bu ilaçlarda kilo aldırdı. yusyuvarlak bişey oldum!
ve karar verdim! bebek için tedaviye ara veriyorum...
yarından itibaren doktor kontrolünde kilo vermeye başlıyorum!!!!!!!
amacım 15-20 kilo vermek! önce kilo vericem sonra çocuk yapıcam!

cerotum sana bakmaya girdiydim bende, olucak arkadaşım hiç üzülme ne olursun,
ya cerotum, benimki tamamına erecekm,i şu pembe sıvıdan gelip duruyo ne ise, olursa İnşallah dötüne başına vurursun hayatım, ben bu aralar sıkıntıdayım kızıma artık pek kardeş lafı filan etmiycem eşimide uyardım, onun üzülmesini istemiyorum çünkü, birde bişey olursa bana her sorduğunda çocuğuma ağlayarak cevap verip onun psikolojisini altüst etmek istemem, güçlü olmam lazım onun için, herşey olacağına varır daha ilerde olmasındansa şimdi olsa bari diyorum, sancım var moralimde sıfır ama düzelicem, ne olursa olsun,biz güçlüyüz hep öyle olduk dimi arkadaşlarım. Allah cümlemize hayırlısını nasip etsin. Seldoş, Nazo, Mavideniz öpüldünüz şekerlerim. Her zaman diyoruz herkes kaderini yaşıyo işte, İnşallah güzel şeyler yaşarız, kötülükler bizden uzak olsun.kaydirigubbakcemile5

sakın ha canım sitede en çok kilolu hamile ben kaldım canım zaten 2 sene hamile kalmak için geçti düşünsene öncesinde kilo vermek için en az 1,5 2 sene geçiyor bir o kadarda bebek için ettimi sana 4 5 sene zaten yaş sınırda canım çok alsan 8 bilemedin 9 kilo alırsın hamileyken bak ben önce kilo verdim ilk 3 ay migde bulantısı iştahsızlıktan 5 aya girdim hamile kaldıgım kilodayım buradanda yazayım 95 kiloyum şuan 100 kilo ile doguma gitmeyi düşünüyorum bebek dogunca zaten vericeksin kilonu sana örnek olmak için yazdım canım bunları zaman bizim zamanımızdan gidiyor yinede sen bilirsin her türlü kararına saygı duyarım ama kiloyu dert etme derim canım umarım bebek hemen gelirde veremessin o kiloyu hah inşallah dediklerim çıkar

hayır canım ya hiç bir problemim yoktu 2düşük ve kürtaj beni mahfetti 3aydır klomen kullanıyorum ilk ay 10mmde kaldı ikinci ay çatladı sandık şimdide hiç yumurtam yok doktorum bir ay daha deniyelim olmassa iğnelere geçecez dedi hayırlısı artık işallah bebişlerimize en yakın zamanda kavuşuruz

başakcım yine yetiştin imdadıma... bende o civarlardayım 92 falan yani! yazdan berideniyoruz. adam akıllı 3 ay falan klomen kullandım. ama yumurtalar yeterince büyümüyor... ne yapacağımı şaşırdım artık...
daha öncede akupunkturla kilo vermiştim. yine 2 ay akupunktura gidicem. yarın randevum var doktorla. hem vucut akupunkturuda yapıyor. adet düzensizliği ve yumurtlama sorunumu da söyliycem. 2 ayda en az 15 kilo vermeyi planlıyorum inşallah. dha önce vermiştim. adetlerimde düzene girmişti o zaman. 2 ay sonra tekrar bebiş çalışmalarına dönmeyi düşünüyorum. allah yardımcım olur inşallah!

ya artık o kadar kilo aldımki çok rahatsız oluyorum moralim bozuluyo ne almak istesem alamıyorum üzerime olmuyo... pantolonlarım dar geliyo giyemiyorum! popo bi yerden göbek bi yerden gidiyo artık buna bi dur demem lazım! hamile olsamda çıksa bunlar neyse... kızlar benim için dua edin lütfen...

canım klomenle olmassa aşılamayla olur hem igneler ilaçtan daha etkili bende aynı senin gibi üzerime uygun birşeyler bulamıyordum ama kilo vermek içinde bebek fikrinden uzak kalma canım giden zaman inanki bizim hayatımızdan gidiyor hakkımızda hayırlısı canım

başakcım sendemi iğne kollanıyosun

arkadaşlar bende pkolu olarak sizinle tedavimi paylaşmak istiyorum gecen ay korunmayı bıraktık suan sadece duphaston adlı ilacı kullanıyorum bu ay yumurta takibi yaptırdım ve bugun adetimin 16.günü yumurtam 15 mm doktor salı perşembe ve cumartesi olmak üzere ilişki önerdi yumurtam sanırım pek büyümemiş sizce hamile kalma sansım var mı

işallah kalırsın canın ablamda 16mm ile hamile kaldı bol şanslar

sagol canım pazartesi tahlilim var progesteron ve e 2 onun degerlerine göre sanırım bana yumurta uyarıcı ilac vericek yada vermicek serbest bırakıcak inşallah olur ya

işallah olur ben 3aydır klomen kullanıyorum ama yummurtam hiç yok son 1kez daha kullanacam oda olmazsa iğneye geçecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…