kızlar bu arada dün akşam geldi benim kırmızılarbu ay hiç belirti olmadan geldiler yani hala şaşırıyorum..günlerdir en ufak bir belirtim yoktu ve tam 1 hafta gecikmeli olarak yine belirtisiz geldi kırmızılar..
ben size demiştim yok diyeeRANA.ABLE. canım hesaplarıma göre bir dahaki aya 7 nisan olarak yazabilirsin beni..olaki erken olursa zaten söölerim..olmazsa da kendi bilir artık:))
8. aya girdik tedavide, dr um 2. aşılama için start verelim dedi..inanın hormon ilaçları almak strese sokuyor beni başka birşey değil..Allah hayırlısını versin yani..
evet sadece stresi artırıyo. neyse. umudumuzu kaybetmeden bir sonraki ay için çalışmalara başlıyoruz. herkese kolay gelsin.
zuzucuk aferin be sana örnek ol aglayanlara ....cnm rabbimin vardırdı bi bildigi..inş bebişn fazla bekletmez sizi..
nazanım cerotum seldam sevilim neredesiniz be aa kısdırmayın beni..nazanım yavrum kirlilik yüzünden gelmiyorsun biliyorum bak bende bulaştım o kirlilige dayanamayıp yazdım aaa ne yapayım bazen patlıyorum valla yakında taşacam alimallah ...
mrb kızlar azönce doktordan geldim yumurtalıklarım hiç büyümemiş bu ay adet olursam yine klomen kullanacam yine olmassa iğneye başlıycaz dedi ama çok masraflı bir tedavi dedi nasıl oluyo bilgisi olanlar lütfen yardım çok kötüyüm ağlamaktan mahfoldum senağlama senağlama senağlama bu iğnelerin ücretini bilen varmı lütfen cevap
mavideniz canım demek beyzanın babasını aradın..ne kadar duyarlısın canım ya..Allah gönlüne göre versin..bende hep bu durumlarda arayıp emin olmak isterim..Allah şifa versin canım beyzaya...çok üzüldüm..doğması ile iş bitmiyor çocukların analık babalık zorr...
merseray canım kızımatam 4 sene uğraştım ve klasik olacak ama kafamdan tamamen attığım zaman gebe kaldığımı öğrenmiştim bundan 6,5 sene önce..genart da birisiyle ben de görüşmüştüm canım ismini hatırlamıyorum ama, hatta 800 tl demişti aşılama için ve araştırdığımda ekibinin sağlam bir ekip olduğunu gördüm yani..bence de bekleme ve kendini hazır hissediyorsan git canım..
seldam canım tüp kardeşim kese mi kaldııı:))))) bitanem battık battık, tedavi başladı başlayalı bataklardayız yani..bitanem zaten ümidim yoktu o yüzden hassas test almadım...iyiki de almamışım zaten..bir sonraki mesajımda göreceksin onu da(( aslında koliyle alıp depolamak gerek:)) hatta evde beta HCG bakan makinalardan varsa kendimden kan almaya da razıyım valla..sürümden kazanıyor şirketler bacım bizim gibi hastalarda:))))her ay rahat 5 test yapılıyor yani öyle değil mi..
nostok canım demek ki kese oluşmuş ama bebek tam gelişmeden düşmüş..bi arkadaşımda daha olmuştu bu durum..sağlık olsun, inşallah tez zamanda kavuşursun canım içi dolu keseye ve bebişinee:)
sevilim canım senin şu bebe bi doğsun valla 2 şaplak da ben vurucamm dötüne:) kendimi görüyorum sende canım..tam 8 ay regl olur gibi kanamam oldu kızıma hamileyken..ve her ay stres diz boyu..annem öyle derdi, doğsun şu kızın pataklayacam diye..doğunca unutuldu herşey canım ya..
fatmasancak canım klomene cevap alamıyorsan dr un mutlaka iğne falan başlayacaktır sana..ya da hala klomende ısrarlı ise vardır bir bildiği..bazı yumoşlarda hemen etki etmeyebiliyor canım, sabır , sabır, sabır...
NAAAZAAAAAAAAAAN yevrüm buldun kocişi unuttun bizi..ne çabuk unutuldu beraber sahne aldığımız günler..pişşt çık deliğinden.. bak nasıl pozitif yazıyorum..oysa ağlamam lazım..sinirlerim bozuldu sanırımm..çok öptüm canlarım hepiniziii
kızlar selam herkese...
progesteronum 0,94 çıktı. yani klomene rağmen yumurtlama olmamış! günde 2 tane içmiştim.
geçen ay yine böyleydi ama o zaman progesteron 7,83 çıkmıştı.
iyice moralim bozuldu.
zaten kiloluydum. bu ilaçlarda kilo aldırdı. yusyuvarlak bişey oldum!
ve karar verdim! bebek için tedaviye ara veriyorum...
yarından itibaren doktor kontrolünde kilo vermeye başlıyorum!!!!!!!
amacım 15-20 kilo vermek! önce kilo vericem sonra çocuk yapıcam!
canım ben de adet olunca hem ilaç hem iğne tedavisine başlıcam benimd eyumurtam 15 mm den 13 mm ye geriledi gelişimi yani klomen bi işe yaramadı pek ondan doktorum vakit kaybetmeye gerek yok. valla çok pahalı iğneler var ama onlrın dozu yüksek. ben sormuştum doktorum 25 falan demişti ama en az 5 tane kullanıca dedi oda en az 125 yapar belki daha da artar. bilemiyorum.senin kaç mmde kaldı yumurtan. pkomu var sende de.
sakın ha canım sitede en çok kilolu hamile ben kaldım canım zaten 2 sene hamile kalmak için geçti düşünsene öncesinde kilo vermek için en az 1,5 2 sene geçiyor bir o kadarda bebek için ettimi sana 4 5 sene zaten yaş sınırda canım çok alsan 8 bilemedin 9 kilo alırsın hamileyken bak ben önce kilo verdim ilk 3 ay migde bulantısı iştahsızlıktan 5 aya girdim hamile kaldıgım kilodayım buradanda yazayım 95 kiloyum şuan 100 kilo ile doguma gitmeyi düşünüyorum bebek dogunca zaten vericeksin kilonu sana örnek olmak için yazdım canım bunları zaman bizim zamanımızdan gidiyor yinede sen bilirsin her türlü kararına saygı duyarım ama kiloyu dert etme derim canım umarım bebek hemen gelirde veremessin o kiloyu hah inşallah dediklerim çıkar
canım klomenle olmassa aşılamayla olur hem igneler ilaçtan daha etkili bende aynı senin gibi üzerime uygun birşeyler bulamıyordum ama kilo vermek içinde bebek fikrinden uzak kalma canım giden zaman inanki bizim hayatımızdan gidiyor hakkımızda hayırlısı canım
arkadaşlar bende pkolu olarak sizinle tedavimi paylaşmak istiyorum gecen ay korunmayı bıraktık suan sadece duphaston adlı ilacı kullanıyorum bu ay yumurta takibi yaptırdım ve bugun adetimin 16.günü yumurtam 15 mm doktor salı perşembe ve cumartesi olmak üzere ilişki önerdi yumurtam sanırım pek büyümemiş sizce hamile kalma sansım var mı
işallah kalırsın canın ablamda 16mm ile hamile kaldı bol şanslar
sagol canım pazartesi tahlilim var progesteron ve e 2 onun degerlerine göre sanırım bana yumurta uyarıcı ilac vericek yada vermicek serbest bırakıcak inşallah olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?