tamam da neden aglama derecesine geldin derdi bulunmayacak birşey degil ki sadece yeterince gelişmemiş ..ben kendimden örnek vermek istemezdim çünkü sende yapıyorsun sürekli herkes o anda kendi derdi ile boguşuyor başka şeyleri düşünmek istmes..klomen kullandım dogru dürüst büyütmedi ama dedik sansımızı olmayınca igneler geçtik ben iki ay igne kullandım igne klomene göre daha etkili..yeni bir umut var ..aglamak yerine biraz daha umutlu olmalısın...
işallah olur ben 3aydır klomen kullanıyorum ama yummurtam hiç yok son 1kez daha kullanacam oda olmazsa iğneye geçecez[/QUOT
inşallah olur canım ya allah isteyen herkese versin
SLM.Ben aranıza bugün katıldım.Burada yeniyim.11 yaşında bir oğlum var.geçen yıl talihsiz bir gebelik yaşadım.bir yıldır yine uğraşıyoruz.yarın klomene başlıyorum.37 yaşındayım.umarım klomenden cevap alırız.Ama olmazsa diye şu iğnenin ne olduğunu ileride beni neler beklediğini merak ettiğim için sormak istedim cvp verirseniz sevinirim.sbebpsiz kısırlık dedi doktorum haftayada rahim filmi çekilecek.Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin İNŞALLAH
canım sagol ama bilmiyorum bu konuda tecrubelerinize ihtiyacım var bilgiler için sagol canım ama dr um senin yumurtaların zor çatlar dedi bende şaşırdım igneyle çatlatacaz dedi çatladıysa ne yapayım ne dersiniz 3 gün çalışmalı mıyım? perşembe dr a gidecemşutarafagitti
SLM.Ben aranıza bugün katıldım.Burada yeniyim.11 yaşında bir oğlum var.geçen yıl talihsiz bir gebelik yaşadım.bir yıldır yine uğraşıyoruz.yarın klomene başlıyorum.37 yaşındayım.umarım klomenden cevap alırız.Ama olmazsa diye şu iğnenin ne olduğunu ileride beni neler beklediğini merak ettiğim için sormak istedim cvp verirseniz sevinirim.sbebpsiz kısırlık dedi doktorum haftayada rahim filmi çekilecek.Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin İNŞALLAH
hoşgeldin canım aramıza klomenle sonuç alınmazsa iğneye geçiliyo ben 3aydır klomen kullanıyorum am bi faydası olmadı 1ay daha deniycez olmassa iğneye geçecez işallah sende olumlu sonuç verir
CEROTT.. ..........hamile:içelim:...klomen+sanayi tüpü ikiz pırtlatacak
SELDA...............hamile:içelim:...klomen+sanayi tüpü ikiz pırtlatacak
NAZAN...............hamile:içelim:...klomen+sanayi tüpü üçüz pırtlatacak
RANA................hamile:içelim:....klomen+sanayi tüpü ikiz pırtlatacak..
arkadaşlar listeyi güncelledim bilginize..
maşallah hiç tek doğuranımız yok..ne kadınlar var görün görün..üzülmeyin arkadaşlar bakın biz bebişlerimizi 2 şer 3 er kucağımıza alacaz bknz.listeye:roflol:
cnm hoşgeldin aramıza tatlım klomen sana fayda etmezse doktorun zaten seni igneye yönlendirir bu kalçadanda olabilir göbektende ama göbekten inan hiç acımıyor genelde korkuyorlarda... evet cnm belli bir neden olmayınca sebebi kısırlık olarak gösteriyorlar...bende pko oldugu için yumurtayı büyütmek için ugraştık...rahim filminden sonra gebe kalan da oluyormuş aslında tedavi yöntemi degil bu ama tüplere ilaç verirken eger tüplerde tıkanıklık olursa bu ilaç sayesinde o an açılabiliyor...hayırlı haberlerle dönersin inş..igneyi cnm 5 gün falan bir süre içerinde vuruyorsun doktorunda zaten seni kontrol ediyor yeterli oldugnluga gelince genelde çatlatma ignesi vuruyorlar..uamrım soruna cvp verebilmişimdir..
yuh yaa sen nöbetmi tuttun burada mazallah sazan gibi atlamışsın her yazıya her yazının arkasında mutlaka yazın var...başagın şuanda igne kullanıdıgınıda nerden çıkardın..o simeraya örnek vermiş igne daha etkili diye..başak bu arada hamile bilmiyorsan söyleyeyim yani yumurta büyütmeye falan çalışmıyor...vayy sazan vay..
nazanım yavrümmm nerdesin bakayım sen seldamda ugramamış kızıyorum bak..ne güzel liste olmuş patlatmışsınız ikiz hep..maşallah diyeyimde gelsin devamı gelsin ikizler..cnm randevuyu geri mi iptal ettin..bacım en azından gidip te bir görüşüp konuşsaydınız nedir ne degildir ..nasıl bir yol izlemeniz gerekir..bırakma anacım kendini..bak güzelimm son zmanlrda iyice kirlilik oldu biliyorum hatta dayanamayıp yazıyorum ..valla yavrum gel be bu kirlilikte bizde kaybolmayalım..ebru nisada yok dövücem onu..anlarsın sen... bana da geliyorlar valla her yerde görünce oyyyy oyyy diye daralıyorum valla..gel bakakarışmam ona göre..klava:
Merhaba mavi deniz ben ganophene kullandım ilk kez ve yumurtalrım kendiliğinden büyüyüp çatladılar ve doktorun dün ultrasonda baktı yumurtlama olmuş dedi ahdi bakalım dedi daha erken ama ümit var dedi nasıl düşünmeliyim sevinmelimiyim olur mu sence bu ay bebiş offf kafam çok karıştı ama çalışmalar devam dedi bana bi akıl verin ne olur
şuanda sevinmelisin diyemeyiz ki..rabbim bilir..ama sen kendini rahat tut oraya odaklanma inan kafanda yer ettigin sürece gelmez bebiş..ama güzel haberler yumruta çatlamış muhtemel çatlamış günlerde ilişkide bulundunuz degilmi?güzel haberleriniz bekliyoruz..ama en önemlisi saglıklısı ve hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?