Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım başarılar hakkında hayırlısı hadi bakalım bebiş haberlerini bir an önce alırsın da bizide sevindirirsin inşaallah çalışmaya devam :dance:

çok teşekkür ederim canım rabbim hepimize yardım ve merhabet etsin yüzlerimizi güldürsün tez zamanda,kimse yazmaz diye düşünüyodum yeniyim diye ama hepiniz beni yanlız bırakmadınız hepinize teşekkür ederim yazılarda nbi yanlışlık yaparsam kusura bakmayın hem işyerinden yazıyorum hemde siteyi fazla kullanmyı bilmiyorum

mavideniz canım inan öylesine değildi yani söylediklerim..ilk aydan karamsar olmuştun ve hiç iç karartıcı değildi benim için değerlerin..buradan herkese de söylüyorum tekrar dr um bana yumurtanın ne kadar büyük olduğu kadar, ne kadar kaliteli olduğu da önemli demişti. ve 14 mm yumurta ile hamile kalan hastam olmuştu dedi..siz düşünün artık..
canım bu arada senin de ikiz pırtlatma ihtimalin var biliosun dimi:)) aşılmayla ihtimal fazla yaniş..artık görümcenle dörtlü gezersiniz bebişlerle::))

simeray canım bende henüz elips gibi görünüyorum ama sonum koca bir daire yani belli bu:))) canım aslında ilginin bölünmesi çok iyi..dün da yazmıştım bi arkadaşa sürekli bebek düşüncesine odaklanmak yerine bişiilere yönelmek bazen çok etkili oluyor..stresi baskılıyorsun anlatabildim mi..mesela ben bundan 6,5 sene önce işe girip çalışacağım artık bebek fikri yok dediğimde hamile kalmışım..umarım sende çifte mutluluk yaşarsın canım..hem çıtır olur, hem gebe kalırsın:)
sevgiler..

sevilim canım ben her ay kanamalı olarak acile gittim hamileliğimde ve afedersin bildiğin regl kanaması gibi kıpkırmızı idi..hala unutamam o yaşadığım stresi..canım lütfen rahat olmaya çalış..hani derler ya yiyecek ekmeği varsa doğacak o sıpa başka yolu yok yani..zor gelen bebişler, doğana kadar da zorluğunu devam ettiriyor canım baika birşey değil yani bu..mümkün olduğunca dinlenmeye çalış canım ve bol bol pozitif düşünce kürü uygula kendine..hep doğacak ve sağlıklı olacak de sürekli içinden..
çok öpüyorum seni..özletme pırtla arada tamam mıı....

nasipcim buraya da hoşgeldin..:) diğer topikte de cevap vermiştim sana..ikinci bebeğini bekleyenler topiğinde...

nazannnn demek 4 kilocuk fazlan var ve detoks yapıyorsun..ben napıyım ha napıyımmklava:klava: 75 kiloyum yaaa..tamam boy var ama olsun eskiden 65 i geçmezdimmm((
canım sen kafadan attıysan bebiş olayını tamamdır senin olay..haftaya üçüzlerin temeli atılır emin ol..bu işin sırrı kafayı resetlemek bacım:)))

bana da ikizleri yazmışsın..ee o kadar sanayi tüpü yiyince en az iki olmalı..yok öööle tek bebe...yakışmaz bize hanımlar bu kadar uğaştan sonra..doğurun ikişer, üçer hadi bakeeem..ahada ben gidiyom tutmayın beniiiiiiiii

nazanım öptüm seni kocamannnn...

:ecrin_bebek::ecrin_bebek: benim ikizler
:ecrin_bebek::ecrin_bebek: seldanın ikizler
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: nazanın üçüzler
:ecrin_bebek::ecrin_bebek: rananın ikizlerr
:ecrin_bebek::ecrin_bebek: bu iki tane de mavi denizin sıpaları:))))

cerotum koptum ya:roflol: ikiz haa... kız varmı dersin sansımız he..valla güzelim olursa tek yumurta olur herhalde valla bende adam gibi tek yumurtam vardı malum digeri çok küçüktü digeri istenilen büyüklüktydi(sen şimdi diyeceksin belli olmaz belki o küçük olanda dölenmiştir olabilir doktorum küçük ama son ana kadar büyüyebilir belli olmaz yani demişti) nedense bir tane yumurta var o yüzden ikiz olmaz gibi geliyor bana ama bilmem tabii...hayırlısı ya inan çevremde herkes benimde eşiminde ailesi olmak üzere inş ikizler gelir diyorlar bak ya hemen hemen herkesin dilinde...yarın kesyi görmeye gidiyorum zaten bakalım artık..inş kese falan görürümde rahatlarım..

Son düzenleme:
günaydın kızlar dua edin lütfen yarın dr gidiyorum yumoşların büyüklüğü ve kalitesi iyi olsun inş. diye yarın iğnede vurulcam hayırlısı hepimize

başakcım sendemi iğne kollanıyosun

canım ben 3 ay klomen kullandıktan sonra sonuç alamadık bir ay dinlendim baktım yine olacagı yok ünivesitede tedaviye başladım rahim filimi çekildi herşey normaldi hamile kalmamam için bir sorun bulunamadı ne bende ne eşimde aşılama için rapor çıkartıp ignelere başladım 2 sefer denendi aşılama ama sonuç alınamadı enson ay 2 doz ignem vardı onları ve klomeni kullandım şimdi allahın izniyle 5 ayın içindeyim prensesim yolda allah herkese nasip etsin sen yeni oldugun için beni tanımıyorsun o yüzden yazdım canım bütün dualarım sizin için :Saruboceq:

günaydın kızlar dua edin lütfen yarın dr gidiyorum yumoşların büyüklüğü ve kalitesi iyi olsun inş. diye yarın iğnede vurulcam hayırlısı hepimize

canım sende dua et inşaallah ben de yarın dr a gidiyom yumoş kalitesine ve büyüklğge bakacak çatlama olmadıysa igna vuracak hadi hayırlı ve güzel haberlerle döneriz inşaallah ama sanırım benim yumoşlar çatladı bu ay klomeni günde 2 sefer olarak kullandım ne oluyor bilmiyorum ama sabahtan beri kasıklarım agrıyor acayip şekilde ne olabilir sizce inşaallah iyidir cevap yazın lütfen bilgisi olan arkadaşlar mirmirmirmir

bulemsu inş.canım bende sana dua ediyorum.bende bişey sorcam banada adetimin 3. günü gittiğimde klomen ve ovillite yazmıştı klomeni günde iki tane kullandım 9 martta bitti o zamana kadar ilişki serbest sonra iki gün yasak 12 martta da gfelin dedi iğneyi burda yapcaz dedi.ben okuyorum kızların yazdıklarını hemen iğne yapılmamış klomen kullanmışlar şimdi bu iğneyi bana yumurtalar çatlamadıysa vurcak heralde ama öylese inş. çatladıysa iğne kalac mı elimde anlamadım.hayırlısı ikimiz içinde umarım güzel haberlerle döneriz.bu arada benim klomenden sonra akıntımda oluyor dün bende de hafif hafif sancı vardı bilmiyorum ki çatladı ondan mı

osmaniye bulemsi inş güzel hebrler alırsınız..kasık agrısı bu tür ilaçlarda n ormal benimde çok oldu hatta bazne süphelenip gebe miyim acaba diye düşündügüm dönemde ..o yüzden ne iyiye ne kötüye yorun..normal yani ilaçların etkisi...

canım ya inan akıntı var sancı var bekliyorum inşaallah rabbim ikimizede ikiz bebiş nasip eder tabi diyer bebiş isteyenlerede inşaallah yarını iple çekiyorum bu gün çalışsakmı çalışmasak mı bilmiyorum bu arada banada ilk klomen kullandıgımda igneyle gel burda vuracam dedi bu 2.kez klomen kullanışım ama igne vermedi ve perşembe gel dedi bende anlamadım ama galiba kendiliginden çatlayacagını düşünüyo canım ignelere gerek kalmaz inşallah yumoşlarımız çatlamış ve inşaallah tutmuştur mirmirmirmir

sağol mavi denizcim.zaten karar aldım bende hiç takmıycam çok şükür sağlığım yerinde Allahım ne zaman isterse gelek bebişim biliyorum kafa takdıkça çok değiştim eski neşemin konuşganlığımın kalmadığını söylemeye başladı çevremdekiler.. bende farkımdayım unutgan oldum buara biri dokunsa ağlıycak gibiyim sürekli of bu ne ya dedim kendine gel ama sizlerle tanışmak ve bunları burda paylaşmak çok güzel ve rahatlatıca inş. zamanla bizde bebişlerin geleceği haberini burdan tıpkı sen ve diğer arkadaşlar gibi verceğiz değil mi???:çok üzgünüm:

inş. canım Allah hepimizin yardımcısı olsun sen kaçta gitcen dr yarın?

canım dogru söylüyosun kafaya takmamak lazım ama düşünmeden edemiyorumtabi canım hayırlısı güzel dileklerin için çok teşekkür ederim inş. bizde buradan hamiş haberlerimizi sizinle paylaşırız bir an önce:Saruboceq:

evet canım kendiliğinden çatlayacağını tahmin ediyor doktorun oyüzden gel demişit tekrar sana banada öle oldu bir gün önce baktı ve sonra ertesi günü tekrar görmek istiyorum iğneye filan gerek kalmıcak galiba dedi ve niteikim öyle oldu kendiliğinden 19mm de kendileri çatladı yumurtalım ve gittiğimde yumurtlama olmuş cnm dedi.
hayırlısı cnm inşallah yumoşların çatlar ve hayırlı haberlerle dönersin bize bütün dularım anne olmak istiyen herkeze sizde bana dua edin cnm bende beklemedyim yumurtlamam olmuş benimde
:Saruboceq:

arkadaşlar banada yardımcı olun lütfen çatlama olduğundamı ağrı oluyor ben 6 martta iğne vuruldum 36 ssat sonra ilişki dedi doktor ama hiç ağrım olmadı son iki gündür ağrı denmeyecek kadar kıprdamalar var sanki kaşıntı gibi karnımda tuhaf şeyler oluyor ama ciddi ağrım olmadı herkeste farklımı oluyor pazartesi gününe kadar bekleyip kan sonra kan testi yaptıracam adetime 5 gün kalıyo belli olurmu acaba lütfen banada yardımcı olun

canım ya bak dr un sendede takip etmiş bende ilk klomende igneyi vurdu ve 3 gün sonra pregeston ilacını iç dedi ve adet tarihinde gel dedi sence şimdi günde 2 sefer içiyorum ya çatlamış mıdır yumoşlar hayırlısı tabi inş.hayırlısıyla sizde bende bebişlerimize bir an önce kavuşuruz inş.:Saruboceq:

canım hayırlısı olsun inş. bebişlerine bir an önce kavuşursun inş.hepimiz ama gerçekten sorun çok güzel cevabını bende merak ettim ama ben igne yaptırınca acayip agrı oldu o gün tahlili bilmiyorum hadi hayırlı haberler al inş.:Saruboceq:

bulemsu 58 teşekkür ederim canım herkes ağrım var diyor ve benim kafam takıldı bende yok heşeye takıntı yapıyorum şimdide bunu yaptım takıntı aman herşeyin hayırlısı artık her ay o stresi yaşıyoruz allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim şu takıntıyı atayım kafamdan

tünaydın arkadaşlar benim yumurtam adetin 16.günü itibariyle 15 mm tabi şuanda duphastondan başka ilac kullanmıyorum ve pkoluyum doktor yeterli büyüklüğe ulaşmadığını söyledi 16mm olması gerekirmiş en az ama 18.gün ve 20.gün ilişki önerdi 15mm yumurtanın adetin 18.günü veya 20.günü büyüyüp catlaması mümkünmü yani o zamanlarda hamilelik gercekleşmesi mümkün mü böyle bi durum yaşayan var mı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…