canım başarılar hakkında hayırlısı hadi bakalım bebiş haberlerini bir an önce alırsın da bizide sevindirirsin inşaallah çalışmaya devam :dance:
SLM.Ben aranıza bugün katıldım.Burada yeniyim.11 yaşında bir oğlum var.geçen yıl talihsiz bir gebelik yaşadım.bir yıldır yine uğraşıyoruz.yarın klomene başlıyorum.37 yaşındayım.umarım klomenden cevap alırız.Ama olmazsa diye şu iğnenin ne olduğunu ileride beni neler beklediğini merak ettiğim için sormak istedim cvp verirseniz sevinirim.sbebpsiz kısırlık dedi doktorum haftayada rahim filmi çekilecek.Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin İNŞALLAH
başakcım sendemi iğne kollanıyosun
günaydın kızlar dua edin lütfen yarın dr gidiyorum yumoşların büyüklüğü ve kalitesi iyi olsun inş. diye yarın iğnede vurulcam hayırlısı hepimize
bulemsu inş.canım bende sana dua ediyorum.bende bişey sorcam banada adetimin 3. günü gittiğimde klomen ve ovillite yazmıştı klomeni günde iki tane kullandım 9 martta bitti o zamana kadar ilişki serbest sonra iki gün yasak 12 martta da gfelin dedi iğneyi burda yapcaz dedi.ben okuyorum kızların yazdıklarını hemen iğne yapılmamış klomen kullanmışlar şimdi bu iğneyi bana yumurtalar çatlamadıysa vurcak heralde ama öylese inş. çatladıysa iğne kalac mı elimde anlamadım.hayırlısı ikimiz içinde umarım güzel haberlerle döneriz.bu arada benim klomenden sonra akıntımda oluyor dün bende de hafif hafif sancı vardı bilmiyorum ki çatladı ondan mı
osmaniye bulemsi inş güzel hebrler alırsınız..kasık agrısı bu tür ilaçlarda n ormal benimde çok oldu hatta bazne süphelenip gebe miyim acaba diye düşündügüm dönemde ..o yüzden ne iyiye ne kötüye yorun..normal yani ilaçların etkisi...
canım ya inan akıntı var sancı var bekliyorum inşaallah rabbim ikimizede ikiz bebiş nasip eder tabi diyer bebiş isteyenlerede inşaallah yarını iple çekiyorum bu gün çalışsakmı çalışmasak mı bilmiyorum bu arada banada ilk klomen kullandıgımda igneyle gel burda vuracam dedi bu 2.kez klomen kullanışım ama igne vermedi ve perşembe gel dedi bende anlamadım ama galiba kendiliginden çatlayacagını düşünüyo canım ignelere gerek kalmaz inşallah yumoşlarımız çatlamış ve inşaallah tutmuştur mirmirmirmir
osmaniye bulemsi inş güzel hebrler alırsınız..kasık agrısı bu tür ilaçlarda n ormal benimde çok oldu hatta bazne süphelenip gebe miyim acaba diye düşündügüm dönemde ..o yüzden ne iyiye ne kötüye yorun..normal yani ilaçların etkisi...
canım ya inan akıntı var sancı var bekliyorum inşaallah rabbim ikimizede ikiz bebiş nasip eder tabi diyer bebiş isteyenlerede inşaallah yarını iple çekiyorum bu gün çalışsakmı çalışmasak mı bilmiyorum bu arada banada ilk klomen kullandıgımda igneyle gel burda vuracam dedi bu 2.kez klomen kullanışım ama igne vermedi ve perşembe gel dedi bende anlamadım ama galiba kendiliginden çatlayacagını düşünüyo canım ignelere gerek kalmaz inşallah yumoşlarımız çatlamış ve inşaallah tutmuştur mirmirmirmir
inş. canım Allah hepimizin yardımcısı olsun sen kaçta gitcen dr yarın?
canım ya bak dr un sendede takip etmiş bende ilk klomende igneyi vurdu ve 3 gün sonra pregeston ilacını iç dedi ve adet tarihinde gel dedi sence şimdi günde 2 sefer içiyorum ya çatlamış mıdır yumoşlar hayırlısı tabi inş.hayırlısıyla sizde bende bebişlerimize bir an önce kavuşuruz inş.:Saruboceq:evet canım kendiliğinden çatlayacağını tahmin ediyor doktorun oyüzden gel demişit tekrar sana banada öle oldu bir gün önce baktı ve sonra ertesi günü tekrar görmek istiyorum iğneye filan gerek kalmıcak galiba dedi ve niteikim öyle oldu kendiliğinden 19mm de kendileri çatladı yumurtalım ve gittiğimde yumurtlama olmuş cnm dedi.
hayırlısı cnm inşallah yumoşların çatlar ve hayırlı haberlerle dönersin bize bütün dularım anne olmak istiyen herkeze sizde bana dua edin cnm bende beklemedyim yumurtlamam olmuş benimde
:Saruboceq:
arkadaşlar banada yardımcı olun lütfen çatlama olduğundamı ağrı oluyor ben 6 martta iğne vuruldum 36 ssat sonra ilişki dedi doktor ama hiç ağrım olmadı son iki gündür ağrı denmeyecek kadar kıprdamalar var sanki kaşıntı gibi karnımda tuhaf şeyler oluyor ama ciddi ağrım olmadı herkeste farklımı oluyor pazartesi gününe kadar bekleyip kan sonra kan testi yaptıracam adetime 5 gün kalıyo belli olurmu acaba lütfen banada yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?