evet canım mümkün. ben bir ay öncekş tedavimde iğneyi18. günümde oldum. Bazılarının yumurtaları erken bizim gibi bazılarının da geç olabiliyor. Ortası da 14. gün.tünaydın arkadaşlar benim yumurtam adetin 16.günü itibariyle 15 mm tabi şuanda duphastondan başka ilac kullanmıyorum ve pkoluyum doktor yeterli büyüklüğe ulaşmadığını söyledi 16mm olması gerekirmiş en az ama 18.gün ve 20.gün ilişki önerdi 15mm yumurtanın adetin 18.günü veya 20.günü büyüyüp catlaması mümkünmü yani o zamanlarda hamilelik gercekleşmesi mümkün mü böyle bi durum yaşayan var mı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
evet canım mümkün. ben bir ay öncekş tedavimde iğneyi18. günümde oldum. Bazılarının yumurtaları erken bizim gibi bazılarının da geç olabiliyor. Ortası da 14. gün.
bulemsu canım bende sabah 9:30 da orda olcam güzel habarlarla dönelim inş.
inş. canım inş. hayırlı haberlerle döneriz rabbim bir an önce hepimizin kucagını doldursun yarın haber bekliyorum tmm. canım bir an önce git hayırlı haberlerle dön inş.:Saruboceq:
Aminnnnnnnnnn inş.bak gör ikimizde hayırlı haberlerle döcez Allahın izniyle gelince ilk fırsatta açarım.bende senden haberr bekliyorum ok.sen benden önce dönersin belki benim hastane biraz uzakta ben öğleden sonra evde olurum...hayırlısı:Saruboceq:
cerotum koptum ya:roflol: ikizhaa... kız varmı dersin sansımız he..valla güzelim olursa tek yumurta olur herhalde valla bende adam gibi tek yumurtam vardı malum digeri çok küçüktü digeri istenilen büyüklüktydi(sen şimdi diyeceksin belli olmaz belki o küçük olanda dölenmiştir olabilir doktorum küçük ama son ana kadar büyüyebilir belli olmaz yani demişti) nedense bir tane yumurta var o yüzden ikiz olmaz gibi geliyor bana ama bilmem tabii...hayırlısı ya inan çevremde herkes benimde eşiminde ailesi olmak üzere inş ikizler gelir diyorlar bak ya hemen hemen herkesin dilinde...yarın kesyi görmeye gidiyorum zaten bakalım artık..inş kese falan görürümde rahatlarım..
arkadaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yardım edin neden banada cevap yazmıyorsunuz çatlama iğnesinden sonra çatlama olduğunda ağrı olurmu bilgisi olan yok mu bende hiç olmadı sadece kaşıntı tarzında hareketlenmeler vardı ama ağrı yok yardımcı olmayacaksınız galiba yinede teşekkür ederim
canımcım doktorum bende yumurtlama takibi yaptı ama bundaon önce ganophene kullandım ve ondan sonra ultrasonla yurtlarımı takip etti ve yumurtalrım kendiliğinden büyüyüp çatladılar ve o önemli günlerde ilişki olmuş bizde ve yumurtlama gerçekleşmişcanım ya bak dr un sendede takip etmiş bende ilk klomende igneyi vurdu ve 3 gün sonra pregeston ilacını iç dedi ve adet tarihinde gel dedi sence şimdi günde 2 sefer içiyorum ya çatlamış mıdır yumoşlar hayırlısı tabi inş.hayırlısıyla sizde bende bebişlerimize bir an önce kavuşuruz inş.:Saruboceq:
bu arada meşhuuurrr listeye beni deeklerseniz çok memnun olurum..benim de yeni tarih 8NİSAN
canım ben 3 ay klomen kullandıktan sonra sonuç alamadık bir ay dinlendim baktım yine olacagı yok ünivesitede tedaviye başladım rahim filimi çekildi herşey normaldi hamile kalmamam için bir sorun bulunamadı ne bende ne eşimde aşılama için rapor çıkartıp ignelere başladım 2 sefer denendi aşılama ama sonuç alınamadı enson ay 2 doz ignem vardı onları ve klomeni kullandım şimdi allahın izniyle 5 ayın içindeyim prensesim yolda allah herkese nasip etsin sen yeni oldugun için beni tanımıyorsun o yüzden yazdım canım bütün dualarım sizin için :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?