Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

eger bu ay hamilelik gercekleşmezse doktor banadadüşük dozda klomen yada ganophene tarzı bi yumurta uyarıcı ilac vericegini söyledi

evet canım mümkün. ben bir ay öncekş tedavimde iğneyi18. günümde oldum. Bazılarının yumurtaları erken bizim gibi bazılarının da geç olabiliyor. Ortası da 14. gün.

evet canım mümkün. ben bir ay öncekş tedavimde iğneyi18. günümde oldum. Bazılarının yumurtaları erken bizim gibi bazılarının da geç olabiliyor. Ortası da 14. gün.

cok teşekkür ederim arkadaşım cevbın icin pazartesi günü progesteron ve e2 degerlerime bakılacak bu degerlerin hangi aralıklarda olması gerekir acaba bu degerlere göre bana ilac vericek sanırım bu degerler yumurtanın dolumu boş mu olduğunu gösteren degerler

slm cerot ilgine teşekkür ederim şimdiye kadar 8-10 doktora gittim son gittiğim doktor ameliyatı önerdi birkaç doktora daha sordum ameliyatı hatta prof.a gittim hiçbiri ameliyatı önermedi en son çare ameliyet dediler. prof. iğne tedavisi önerdi 6 aylık bir tedaviymiş %60-65 oranındaymış şansım iğne tedavisinde ama biraz pahalı olduğu için şimdilik erteledik. offf ne zormuş isteyipte bebeğinin olmaması. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah isteyen herkese versin Rabbim :)

arkadaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yardım edin neden banada cevap yazmıyorsunuz çatlama iğnesinden sonra çatlama olduğunda ağrı olurmu bilgisi olan yok mu bende hiç olmadı sadece kaşıntı tarzında hareketlenmeler vardı ama ağrı yok yardımcı olmayacaksınız galiba yinede teşekkür ederim

inş. canım inş. hayırlı haberlerle döneriz rabbim bir an önce hepimizin kucagını doldursun yarın haber bekliyorum tmm. canım bir an önce git hayırlı haberlerle dön inş.:Saruboceq:

Aminnnnnnnnnn inş.bak gör ikimizde hayırlı haberlerle döcez Allahın izniyle gelince ilk fırsatta açarım.bende senden haberr bekliyorum ok.sen benden önce dönersin belki benim hastane biraz uzakta ben öğleden sonra evde olurum...hayırlısı:Saruboceq:

ok canım hayırlı haberlerle dönelim inş.bende haber veririr sen de ilk fırsatta haber ver inş. hadi hayırlısı dr um çatlamış derse ne yapacam bilmiyom kiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile5

olweys sana biri cvp yazdı diye biliyorum..nesye bak agrı ister çatlatmada ister ignelerden sonra senin bünyene bagl olarak agrı olur yada olmaz yani hiç birşeye yoramazsın..bende agrı olur sende olmaz bu demek degildir bana yarıyor sana yaramıyor yada tam tersi..belli olmuyor..şimdi buna akafanızı takmayın..keşke tek dert igneden sonra yada çatladıktan sonra agrı olup olmaması olsa..dinlemeyin kendinizi...

slm arkadaşlar

adet tarihim 10 marttı hala olmadım hiç belirti de yok...gerçi bu ay klomende kullanmadım....belki de gecikme yaşıyorum malum pko da var.....aşırı derecede ağız kuruluğu yaşıyorum....evde içecek bişi bırakmıyorum.....ne dersiniz?

mavideniz canım ben söylemeden cevabı vermişsin yerime..evet belli olmaz ve o küçük olanda döllenmiş olabilir yani..ya da tek yumurta ikizi olurlar canım sizde var eşinin tarafında ikiz sonuçta..ihtimal var yani

hadi bakalım keseyi gör de gel bakeeem..selam söyle bizden de keseciğe:)))

canım normal çatlamada ne kadar ağrın varsa iğneden sonra da o kadar olur dedi dr.um..yani normalde de adetinden sonra kasıklarında sancı hissediyorsan her ay yine aynı olur..çatlatma iğnesi bende hiç ağrı yapmadı, tam 3 kere vuruldum canım üst üste...

selam kızlar ben geldim..
mavi denizim inşallah hayırlısıyla görürsün keseyi. Dualarımız seninle,

Nazan yavrım. Maşallah maşallah. Bak tabi kendine.. Ben de birazdan fit anne olayım diye yapacaklarımı anlatıcam. Benim yolum azıcık daha zor delikafadulden. listene ayrıyeten bayıldım. Gülben Ergenden neyimiz eksik kızz...Gelsin bebişler ikişer üçer.

cerotcum bi müneccimlik yapayım dedim ama olmadı galiba. Bu işleri nazana bırakmak lazım. -tatlicadiarzu-o tutturuyor ne de olsa.

emelcim beni sormuşsun burdayım canım. Okuyorum yazılanları da yazamadım bi türlü.

Sevilcim inşallah atlatacaksın bu sıkıntılı günleri. Sen içini ferah tut.

Hepinize sevgiler. Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz bu arada...

yazdığınız cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar 22 martta adet günüm pazartesi yani adete 5 gün kala test yapsam çıkarmı sonuç iğne tedavisine geçecez bu ay olmazsa rapor çıkarmam lazım adetin ikinci günü başlalamak için adetin son hafatası çıkarmam lazım inşallah rapora gerek kalmazda pozitif çıkar sonuç

canımcım doktorum bende yumurtlama takibi yaptı ama bundaon önce ganophene kullandım ve ondan sonra ultrasonla yurtlarımı takip etti ve yumurtalrım kendiliğinden büyüyüp çatladılar ve o önemli günlerde ilişki olmuş bizde ve yumurtlama gerçekleşmiş

canımcım bende sabah akşam ganophene içtim 5adetimin 3.günü başalayarak inşallah cnıcım senin yumoşlarında çatlayacaklar yumaşların çatlayınca zaten dr. sana şu gün gel bugün gel diyip ultraosnda bakacak yumurtlalıklarına he belki bu arada çatlamazsa zaten iğne yapacak bölece inşallah gene çatlamış olacak doktoruna güven cnmcım

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

11-03-2009 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
6.EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
12.YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
13.SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
15.BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
16.elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
20.beyz@::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
21.aabeyazmelek:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
22.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
23.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
24.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
25.sevil78::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
26.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
27.sebossk::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
28.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
29.güngüneş:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
30.ces_nar:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
31.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
32.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
33.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
34.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
35.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
36.ggezgin::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
37.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
38.melankolia:::::::::::::::::::::::::::::::: :hooray: :hooray:
39.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :hooray: :hooray:
40.yazgülüm::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
41.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
42.mavi deniz::::::::::::::::::::::::::::::::: :hooray: :hooray:
43.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************

MART AYI LİSTESİ

bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART ???????
Hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MART ???????
sevval82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART ???????
cangum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MART ???????
mazbut:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MART ???????
simarik_gril:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MART ???????
silam_buse:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MART ???????
BLACK_PEARL:::::::::::::::::::::::::::10 MART ???????
Patricia:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 MART ???????
aymuel::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 MART
nilufer_3457:::::::::::::::::::::::::::::::::13 MART
deniz588:::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MART
askkizi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 MART
eylem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 MART
aysima_85::::::::::::::::::::::::::::::::::15 MART
APPLEARZU:::::::::::::::::::::::::::::::15 MART
SWEETBABY17::::::::::::::::::::::::::15 MART
kanguru82:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 MART
26eser26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART
nostok:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART
sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART
safak_d::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART
kelebekafyon1:::::::::::::::::::::::::::::::18 MART
nisan 13:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 MART
incisu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 MART
esemos::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 MART
Balsurat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 MART
reyyan86::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 MART
guleysa::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 MART
Ceylan (Kutahya)::::::::::::::::::::::::::22 MART
veysi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 MART
PRENSES47::::::::::::::::::::::::::::::::24 MART
osmaniye:::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 MART
bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 MART
ceylan83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 MART
RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::31 MART

NİSAN AYI LİSTESİ

hülyaeyüp::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 NİSAN
zeytin1007:::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 NİSAN
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 NİSAN
merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 NİSAN
KARMEN5::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 NiSAN
karamelek-07::::::::::::::::::::::::::::::::::7 NİSAN
babylove:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 NiSAN
cerot :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 NiSAN
ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::8 NiSAN

bu arada meşhuuurrr listeye beni de eklerseniz çok memnun olurum..benim de yeni tarih 8NİSAN

kızlar bugün kan testi yaptım değerim13.46 çıktı doktorumu aradım sevinmek için çok erken dedi.iğne oluca bu şekilde çıkabiliyormuş.cuma günü gel bidaha bakalım dedi.moralim bozuldu kızlar.

a.s merhaba arkadaslar

birkac gundur baya yogun geciyor yazilanlari okuyorum ama ben birturlu biseyler yazamadim
size ruyamdan bahsedeyim. Mavi Denizcim, Nazancim, Ebrunisacim, kizlar ruyamda o bilindik arkadasimiz sizinde desteginizle, gereksiz aciklama yaptigi gerekcesiyle editorlerimizden nevrosky tarafindan fislenip bloke edildi..:jeyyar: :jeyyar: Hay Allahim yaa.. sabah uyandim guldum kendi kendimee.. :tomato:

Nazanim, Cerotum yeni sanayi tupu ikiz ucuz hamiş listemizde gercekten hostu naniknanik Hayirli ugurlu, diger arkadaslarimizada moral olsun sırnaşık şey

sağol ya desteğin için evet bilmiyordum kusura bakma mavidenizin yazdıklarına çok kırıldım bilmiyordum senin hamile olduğunu sana bi soru sordum hemen beni iğneleyici laflar yazmış çok üzüldüm çoooooooookkkkkkkkk

bebişinde hayırlı olsun başakçım allah analı babalı büyütsün sağ salim kucağınıza alırsınız işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…