Sevilim maşallah maşallah. Bi kızımız daha olacak ha!!! Süper... inşallah sağlıkla kucağına da alırsın yavrucum. Kanama endişelendiriyor beni de. Bu durumda bırak doktor değiştirmeyi bir kaç doktora görünsen yeridir. Ne biliyim insanın elinden de bişey gelmiyor ki bu işlerde. Senin de dediğin gibi güzel bir örnek cerotumuz var allahtan. 3'lü 5 li bi testler yapmadılar mı daha?
mavi denizim selamlar şekerim. Girdim oku oku bitmedi sayfalar. Sayfayı da terk etmiyorsun vefalı arkadaşım. Sen Sevil Başak harikasınız.kaydirigubbakcemile5
Regl olan şekerler. Hayırlısı olsun yavrularım . Üzülmek takılmak yok.Çalışmalara devam.kaydirigubbakcemile3
nazanım gelmemiş haftasonu hiç. Hasretlen yeni senaryolarını beklemekteyiz. Ben de 'keseyi gördüm''adında bir senorya yazıcam (mahsundan neyim eksik). Sonrada filmini çekicem. Başrollerde pavyon ekibi olacak ama tabiki topicteki herkes filmin içinde yer alacak. Filmde 5 tane cümle olacak. 1. Çift çizgiyi gördüm.2. Keseyi gördüm 3. Kalp atışını gördüm 4. 3 boyutlu ultrosonda resmini gördüm 5. Bebeğimi gördüm......nasıl ama? Çok yaratıcıyım çoook..
balsurat görmeyeceksin işte kırmızı kart. Gör-me-ye-cek-sin!!!!-tatlicadiarzu-( yine müneccimliğe soyundum hadi hayırlısı)
rana cerot emel eser ve aramıza yeni katılan tüm arkadaşlar hepinize sevgiler..
aşk kızı iyiyiz şükür çalışmalara devam anlıycan moralleri yüksek tutalım mümkün oldukça atalarımız ne dediyse doğru demişler (azimle yapan taşı deler)diye ha gayret olacak hayırlısıysa hepimizin inş...
Canlarım merhabaa. Herkes nasıl. İnşallah iyisinizdir. Beni çoğunuz hatırlamayacaksınız eminim. Sayfaya baktım da uçmuş gitmiş. ben bıraktığımda 800 küsürlerdeydi. Yaklaşık 2 ay oldu benim KK gelmediğim. Önceki sayfaları okumaya vaktim olmadı, inşallah güzel haberleriniz vardır. Eskilerden beni hatırlayan arkadaşlar için söylüyorum, hani beyinde kistten şüphelenmişti ya doktor, şükür ki birşey yokmuuş. O doktorun gördüğü yer önceki kanamanın iziymiş. Sizlerle paylaştığımda hepiniz hayır dualarınızı etmiştiniz ve eminim ki çok etkisi olsun. Tek tek hepinizden Allah razı olsun. Allah hepinizin, hepimizin gönlüne göre versin. Ve artık ben de aranızdayım canlarım. Adet tarihim 18 Mart. Bebek için birkaç ay çabalayamadık ama bundan sonra ben de çookkk çalışacağımm. Hepinizi çookk seviyorum.
kızlar yaa bi şey sorcam
ben bu ay adetimi çok acayip oldum 2 hafata boyunca kan geldi leke geldi sonra söküldüm hehhh dedim şimdi adet oldum oda 1,5 gün sürdü bitti bi şey anlamadım acaba diyorumm kendi kendime fisfisfisbide klomenede başladım bugün bitiyor Allah korusun hamile falan kalsam bebek zarar görmezmi bu ilaçtan ayyy çok tedirgin oldum gerçi adetimden 4 gün önce dr gittim untrasona girdim dr görürdü herelede aaslında hamile falan deilim ama işte ginede tedirgin oluyorum bana yardım edin bi şeyler yazın kızlar
bide çok uzattım kusura bakmayın hepinizden özür diliyorum saçma sapan bi yazı oldu sanırım ama yolluycam
Canlarım merhabaa. Herkes nasıl. İnşallah iyisinizdir. Beni çoğunuz hatırlamayacaksınız eminim. Sayfaya baktım da uçmuş gitmiş. ben bıraktığımda 800 küsürlerdeydi. Yaklaşık 2 ay oldu benim KK gelmediğim. Önceki sayfaları okumaya vaktim olmadı, inşallah güzel haberleriniz vardır. Eskilerden beni hatırlayan arkadaşlar için söylüyorum, hani beyinde kistten şüphelenmişti ya doktor, şükür ki birşey yokmuuş. O doktorun gördüğü yer önceki kanamanın iziymiş. Sizlerle paylaştığımda hepiniz hayır dualarınızı etmiştiniz ve eminim ki çok etkisi olsun. Tek tek hepinizden Allah razı olsun. Allah hepinizin, hepimizin gönlüne göre versin. Ve artık ben de aranızdayım canlarım. Adet tarihim 18 Mart. Bebek için birkaç ay çabalayamadık ama bundan sonra ben de çookkk çalışacağımm. Hepinizi çookk seviyorum.
2.ay klomen kullandım yine regl oldum işte bu seferde hamiş kalamadımm offfffff yaaaa benneyaptımki
ben adetimin 3.günü başladım sabah akşam 1 tane öyle dedi drcnm adetinin kaçncı günü aldn ilacı bnm bgn 3. günüm doktorumuda deiştrdm aramam lazm o ne dick bu sefer:uhm:
cnm bnmde le olmştu geçen aylarda hatta bnm 3 gün sürmştü leke şeklndeydi ilk gün sonrada azar azar gelmişti ve hemenceck bitmişti korkma ilaçtan dolayı olmştu hee bide 4 gün geckmşti adetm o ay içini ferah tut cnm
ama şekerim ben ara vermiştim 2 ay ilaç falan içmemiştim bu ay başladım ilaca aman yaa aşkkızı hamile falan deilimdir de işte aptalım biraz
cnm bnde o ay içmemiştim ilacı ama etkisi olabliyo yinede sen korkma bişi yoktur ztn olsada yuhh dicem ynii şimdi inşallah yoktur diyosndr ilacı içtn die ama normaldede olsn die bi tarafımızı yırtıyorzkaydirigubbakcemile3
ztn doktora gtmişsn doktr görürdü olsaydı yani çok kafana takıldıysa al bi test yap ozmn rahatlarsn
Aaa umutlucum dün senin nikine biarkadaş gördüm akımdaydı nerde bu kız diye çok şükür iyimisin, çok sevindim canımm ya, çıtır arkadaşım, ne olsun bizdende hamişler oldu ben dahil ama hangisini tanıyosun zeytin kaldı maviş kaldıı mavideniz kaldı başka aklıma gelenler olursa yazarım, hadi kız darısı başına, bua arada kalmakla bitiyomu, ben kaldığıman beri kanamam eksik olmadı diken üstündeyim bi gülemedim, yine şükür, ben biran önce olsun diye ederken duaları başıma iş geldi işteee, şu an dahi sancım var ne zaman kanamam olcak bu sefer bişey olcakmı kafayı sıyırttım ama tamm, arada buraya giriyorum burda her zamanki gibi destek ful, biz pavyon takımı(geçmiş yazıları oku) ağlatmayız güleriz güldürürüz yas tutmak yasak burda yada belli bi yere kadar diyim sanada pavyonda yer açarız ama görev dağıtımını nalan arkadaşımız yapıyo, accık yüzüne gülcen artık.Canlarım merhabaa. Herkes nasıl. İnşallah iyisinizdir. Beni çoğunuz hatırlamayacaksınız eminim. Sayfaya baktım da uçmuş gitmiş. ben bıraktığımda 800 küsürlerdeydi. Yaklaşık 2 ay oldu benim KK gelmediğim. Önceki sayfaları okumaya vaktim olmadı, inşallah güzel haberleriniz vardır. Eskilerden beni hatırlayan arkadaşlar için söylüyorum, hani beyinde kistten şüphelenmişti ya doktor, şükür ki birşey yokmuuş. O doktorun gördüğü yer önceki kanamanın iziymiş. Sizlerle paylaştığımda hepiniz hayır dualarınızı etmiştiniz ve eminim ki çok etkisi olsun. Tek tek hepinizden Allah razı olsun. Allah hepinizin, hepimizin gönlüne göre versin. Ve artık ben de aranızdayım canlarım. Adet tarihim 18 Mart. Bebek için birkaç ay çabalayamadık ama bundan sonra ben de çookkk çalışacağımm. Hepinizi çookk seviyorum.
blackım sonunda şükür ya yaptırıyorsun testi ne güzel...hadi bakalım inş hayırlı haberlerini alırız..
Sevilim maşallah maşallah. Bi kızımız daha olacak ha!!! Süper... inşallah sağlıkla kucağına da alırsın yavrucum. Kanama endişelendiriyor beni de. Bu durumda bırak doktor değiştirmeyi bir kaç doktora görünsen yeridir. Ne biliyim insanın elinden de bişey gelmiyor ki bu işlerde. Senin de dediğin gibi güzel bir örnek cerotumuz var allahtan. 3'lü 5 li bi testler yapmadılar mı daha?
mavi denizim selamlar şekerim. Girdim oku oku bitmedi sayfalar. Sayfayı da terk etmiyorsun vefalı arkadaşım. Sen Sevil Başak harikasınız.kaydirigubbakcemile5
Regl olan şekerler. Hayırlısı olsun yavrularım . Üzülmek takılmak yok.Çalışmalara devam.kaydirigubbakcemile3
nazanım gelmemiş haftasonu hiç. Hasretlen yeni senaryolarını beklemekteyiz. Ben de 'keseyi gördüm''adında bir senorya yazıcam (mahsundan neyim eksik). Sonrada filmini çekicem. Başrollerde pavyon ekibi olacak ama tabiki topicteki herkes filmin içinde yer alacak. Filmde 5 tane cümle olacak. 1. Çift çizgiyi gördüm.2. Keseyi gördüm 3. Kalp atışını gördüm 4. 3 boyutlu ultrosonda resmini gördüm 5. Bebeğimi gördüm......nasıl ama? Çok yaratıcıyım çoook..
balsurat görmeyeceksin işte kırmızı kart. Gör-me-ye-cek-sin!!!!-tatlicadiarzu-( yine müneccimliğe soyundum hadi hayırlısı)
rana cerot emel eser ve aramıza yeni katılan tüm arkadaşlar hepinize sevgiler..
kızlaaaaaaaaaaarrrr!!!! süprizzzzz
plack pearl,bulemsu,emell,osmaniye,seldafid,seventh nasılsınz bakiiimm bgn ?
son durumlar nasıl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?