Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

senaryo süper bencede bu flim gişe rekorları bile kırardelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Canlarım merhabaa. Herkes nasıl. İnşallah iyisinizdir. Beni çoğunuz hatırlamayacaksınız eminim. Sayfaya baktım da uçmuş gitmiş. ben bıraktığımda 800 küsürlerdeydi. Yaklaşık 2 ay oldu benim KK gelmediğim. Önceki sayfaları okumaya vaktim olmadı, inşallah güzel haberleriniz vardır. Eskilerden beni hatırlayan arkadaşlar için söylüyorum, hani beyinde kistten şüphelenmişti ya doktor, şükür ki birşey yokmuuş. O doktorun gördüğü yer önceki kanamanın iziymiş. Sizlerle paylaştığımda hepiniz hayır dualarınızı etmiştiniz ve eminim ki çok etkisi olsun. Tek tek hepinizden Allah razı olsun. Allah hepinizin, hepimizin gönlüne göre versin. Ve artık ben de aranızdayım canlarım. Adet tarihim 18 Mart. Bebek için birkaç ay çabalayamadık ama bundan sonra ben de çookkk çalışacağımm. Hepinizi çookk seviyorum.

2.ay klomen kullandım yine regl oldum işte bu seferde hamiş kalamadımm offfffff yaaaa benneyaptımki

valla bu gidişle taş maş diil biz delincezzz çalış çalışş deline deline bi hal olduk
ama tam gaz devaaaaaaaaaammmmyerimseniben

kızlar yaa bi şey sorcam
ben bu ay adetimi çok acayip oldum 2 hafata boyunca kan geldi leke geldi sonra söküldüm hehhh dedim şimdi adet oldum oda 1,5 gün sürdü bitti bi şey anlamadım acaba diyorumm kendi kendime fisfisfisbide klomenede başladım bugün bitiyor Allah korusun hamile falan kalsam bebek zarar görmezmi bu ilaçtan ayyy çok tedirgin oldum gerçi adetimden 4 gün önce dr gittim untrasona girdim dr görürdü herelede aaslında hamile falan deilim ama işte ginede tedirgin oluyorum bana yardım edin bi şeyler yazın kızlar
bide çok uzattım kusura bakmayın hepinizden özür diliyorum saçma sapan bi yazı oldu sanırım ama yolluycam

cnm hoşgeldinn tekrarr kaydirigubbakcemile
öncelkle geçmiş olsn diyimm allah bi daha sağlık sorunu yaşatmasn inşallah en yakn zaamanda talı şirinmi şirin bi velet doğurman dileğyle:ecrin_bebek:

cnm bnmde le olmştu geçen aylarda hatta bnm 3 gün sürmştü leke şeklndeydi ilk gün sonrada azar azar gelmişti ve hemenceck bitmişti korkma ilaçtan dolayı olmştu hee bide 4 gün geckmşti adetm o ay içini ferah tut cnm

bişeyin olmadığına çok sevindim arkadaşım mühim olan önce kendi sağlığımız oda yerindeymiş şükür bebiş içinde hayırlısı inş.burda herkez birbirine dua ediyor ben en çokta bundan memnunum sizlerle tanışmak güzel bakın bebişler gelmedi henüz belki ama sayelerinde bizler arkadaş olduk dertlerimizi paylaşıyoruz onlar gelmesede bizleri buluşturdular.Allahın izniyle inş. en kısa amanda bebişlerde gelir aramıza değil mi????hepimiz böyle oluruz inş.:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

cnm adetinin kaçncı günü aldn ilacı bnm bgn 3. günüm doktorumuda deiştrdm aramam lazm o ne dick bu sefer:uhm:
ben adetimin 3.günü başladım sabah akşam 1 tane öyle dedi dr

canım benim hoşgeldin Şeniz iyi olmana o kadar çok sevindimki hastalıgını anlattıgında okurken kendimi tutamayıp agladıgımı bilirim çok üzülmüştüm ama şimdi çok sevindim ii olmana Allaha çok şükür
inşallah hamiş kalırsın :CüvCüv: bide böyle mutlu edersin bizleri hihoyyyt

umutlu hatırlıyor gibiyim..demek kist yok çok şükür..hayırlara çıkardı rabbim..şimdi hiçbir sıkıntın yok degilmi?

ama şekerim ben ara vermiştim 2 ay ilaç falan içmemiştim bu ay başladım ilaca aman yaa aşkkızı hamile falan deilimdir de işte aptalım biraz

ama şekerim ben ara vermiştim 2 ay ilaç falan içmemiştim bu ay başladım ilaca aman yaa aşkkızı hamile falan deilimdir de işte aptalım biraz

cnm bnde o ay içmemiştim ilacı ama etkisi olabliyo yinede sen korkma bişi yoktur ztn olsada yuhh dicem ynii şimdi inşallah yoktur diyosndr ilacı içtn die ama normaldede olsn die bi tarafımızı yırtıyorzkaydirigubbakcemile3
ztn doktora gtmişsn doktr görürdü olsaydı yani çok kafana takıldıysa al bi test yap ozmn rahatlarsn

güldürdün beni kız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tek çizgi korkum var benim onuda görmek istemiyorum dr görürdü diyosan sende bende öyle düşünmüştüm boşver o zaman
çok wc ye gidiyorum sıkışıyorumdaondan şüphelendim her şeyden bi şey çıkarıyorum işte

Aaa umutlucum dün senin nikine biarkadaş gördüm akımdaydı nerde bu kız diye çok şükür iyimisin, çok sevindim canımm ya, çıtır arkadaşım, ne olsun bizdende hamişler oldu ben dahil ama hangisini tanıyosun zeytin kaldı maviş kaldıı mavideniz kaldı başka aklıma gelenler olursa yazarım, hadi kız darısı başına, bua arada kalmakla bitiyomu, ben kaldığıman beri kanamam eksik olmadı diken üstündeyim bi gülemedim, yine şükür, ben biran önce olsun diye ederken duaları başıma iş geldi işteee, şu an dahi sancım var ne zaman kanamam olcak bu sefer bişey olcakmı kafayı sıyırttım ama tamm, arada buraya giriyorum burda her zamanki gibi destek ful, biz pavyon takımı(geçmiş yazıları oku) ağlatmayız güleriz güldürürüz yas tutmak yasak burda yada belli bi yere kadar diyim sanada pavyonda yer açarız ama görev dağıtımını nalan arkadaşımız yapıyo, accık yüzüne gülcen artık.

ah nazanım ahh kuzum nerdesin beaa gel artık sevilcim nazan hakkında planlar yapma zamanı hatun bir gitti gelemedi daha vallaha geçenlerde c.tesi miydi sanırım geldi okudu okudu gitti laf attım ama hatun duymadı.

canım seldam benimm, bende bilmiyorum arkadaşım edir nolacak, ikili test iyi amaa benim şu son 3 aydan örendiğim bişeyi çok istemiyceksin 1, Allahtan ne istediğine çok dikkat edicen2, 3. sü iseee eğer bebeğime bişey olursa, Allahın gücüne gitmesin, ikinci için uğraşmıycam, hattaa kızımı alıp bi sahil kasabasına taşınıcam oda 4 seneye ilkokul, veee kendimce ufak bi iş yapıp hayyatınn tadını çıkarıcam yani benim için köklü bi değişiklik olucak, çok büyük ahdım var.nah burayada yazıyorum (nazan sende ne demek istediğimi anladın)
Ben her zamanki gibi ağlamıyorum, beceremem amaaa içimde neler olup bitiyo siz bilirsizniz beni artık az çok.

arkadaşlar idrar testi yaptım çıkmadı daha adete 5 gün var moralimi bozmayacam. bira züzüldüm galiba sonucu öğrendikten 1-2 saat sonra başım dönmeye başladı sanırım üzüldüm diye ama bu net sonuç değil yarın doktora gidecem kan tahlili için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…