Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Kız ne işin vr bekle işte burayı geliyoruz arada bi tak atmaya, en çok bahşişide sen alıyosun ama kerata

ah nazanım ahh kuzum nerdesin beaa gel artık sevilcim nazan hakkında planlar yapma zamanı hatun bir gitti gelemedi daha vallaha geçenlerde c.tesi miydi sanırım geldi okudu okudu gitti laf attım ama hatun duymadı.
Yok nazan koşuyo kilosunu verecek tüp patlatacak hem anne hem fıstık olacak, haketti bunu canım benim. İNŞALLAHH

Black ciğim hadi hayırlısı canım arkadaşım benim belki geç döllenme olmuştur, Rabbim hayırlısıyla muradını versin İnşallah

Sevilciğim, aşkızı, emelciğim ve bütün arkadaşlarım sizleri nasıl da özlemişim. Bir daha ayrılmayız inşallah. Mavi deniz de mi hamile süpeerr. Sevilciğim senin yeniyken de kanamalarım vardı hala devam mı ediyor. Kıyamaaamm:teselli: Benim de oğlumda kanamam olmuştu ama çok azdı be gülüm. Senin nasıl çok mu oluyor. 7 aylık doğuruverdiydim oğlanı. Allah sağlık sihhat versin, en başı o çünkü. Kendine mutlaka dikkat ediyorsundur da, ben yine de söyleyeyim. Bana doktor hiç yataktan kalkmayacaksın demişti ama cahildim o zamanlar (yaş 21mirmirmirmir) pek dikkat etmedim. Sonra da erken doğum işte. Allah herşeyin hayırlısını versin sana da hepimize de

Umutlu arkadaŞım ıyı olmana sevındım. Çok ıyı hatırlıyorum senı. Sen bıze Önemlı olanın Önce bızım saĞlıĞımız olduĞunu hatırlatmıŞtın. Azıcık ÜzÜntÜlÜ bır yoldan. GeÇmıŞ olsun. Alllah Önce bıze sonra doĞacak bebeklerımıze saĞlık versın.

arkadaşlar kanda çıkarmı sonuç ay çok heyecanlıyım yarın olmaz artık ben çok sabırsızım yarın sonucu yazarım ama ne kadar güveneyim kan tahliline yoksa adet tarihimimi bekleyeyim ay ben dayanmam negatif çıkarsa yıkılırım. allah isteyen herkesede bana nasip eder inşallah. arkadaşlar desteğinize ve bana cevap yazdığınız için teşekkür ederim.

tamam sevilcim ama çok bekletmeyin ama beni.nazanımıda özledim ben ama ..cerot gülüm ne haber?umutlucum sagol evet tatlım henüz yeni 5 haftalık.

Sevıl cımsen acılen baŞka doktorlara gÖrÜn anacım . VÜcudundan neyı atmaya ÇalıŞıyıor kı antıbıyotık verıyor bu doktor. HıÇ aklım almadı.

Son düzenleme:

canım sen test yapmaya gitmemişmiydin yani?biz boşamı bekledik bunca zaman ben seni idrar testini almaya gitti biliyorum vazmı geçtin???

Seldacığım Allah razı olsun. Allah hiçkimseye yaşatmasın inşallah sağlık sorununu. Senin çalışmalar, aşamalar ne durumda. Sevilciğim kaç aylık oldu ki kız olduğunu söylediler. Bayılırım kızlaraa. Hele seninkiler nasıl da tatlı olur. Allah bağışlasın canım. İkisinin yaş aralığı az. Arkadaş gibi büyüyecekler. Allahım herkese de, bana versin inşallahh.

yok canım ya benim 7 8 haftalıkken az olmuştu, şimdi maşallah, yalnız kiside smir ve alttan muayeneden sonra oldu,hayırlısı olsun be canım, kısmet, kaderde ne yazılıysa Rabbim çok üzmesin beni tek dileğim bu.

amin umutlucum tam 3 yaş olacak araları biri kasım biri eylül tabi Allah kısmet ederse, mavicim bn doktorumu değiştirdim bile yarın bi profösöre gidicem, bakalım ne diyecek, kanama mühim diil sancım var beni edişelendiren o, bu doktorum oluuuur, bişey olmaaaaz filan böyle cumartesi dediki kalk gez akşamına resmen sancılarla adet oldum sanki.

canım açıklaman için sagol şimdi aldım istedigim cevabı çünkü benim adetim düzensiz hiç düzenli olmuyo da o yüzden kafama takındı bu soru ilgilendigin için sagol canım

canım benimde düzensizdir senelerdir..hayatımda ilk kez peşpeşe 28. günde adet gördüm 3 aydır..ama 3 aydırda çatlatma iğnesi ile yani..kendiliğinden ne zaman çatlayacağı belli değil(

sevil canım öncelikle o antibiyotiği almadığın için tebrik ediyorum seni..sahi ne öyle yaa bebişi gözden çıkarmış gibi, tövbeee....yani canım 5 yaşındaki çocuğua sorsan hamileye antibiyotik verilmeyeceğini bilir..ayrıca sebebini bulamamış yani belki de genetik..bende de sebebini bulamadılar canım inan bana aylarca..kızımı tam 36 hafta 6 günlükken doğurdum ben..8 ayı yeni dolmuştu. en sonunda bir de duyduk ki ananemin annesi böyle kanamalı gebelik yaşarmış..bir de annemin teyzesi..
canım lütfen umutsuz olma..sonuçta bebeğin seninle hala...ve lütfen başka bi dr a görün canım LÜTFEEEN...çok öptüm canım arkadaşım..

:))))))):roflol: delüüüüüüüü..nazan el verdi sana herhalde..güldürdün beniii...canım sanırım 1. cümleden sonraki çorap söküğü gibi gidecek:))) amaç o çift çizgide..ben 6. maddeyi de ekleyeyim izninleee 6. dötüne vurdum:)))))) yani unuttun mu vuracaktık popolarına bu kadar beklettikleri içinn

2.ay klomen kullandım yine regl oldum işte bu seferde hamiş kalamadımm offfffff yaaaa benneyaptımki

ummahan canım ben 5 aydır klomen kullandım 1 ay ara verdim sadece ve aşılama da dahil negatif..lütfen hemen umutsuz olma..bazı kişilerde geç etki edebiliyor klomen..

tamam sevilcim ama çok bekletmeyin ama beni.nazanımıda özledim ben ama ..cerot gülüm ne haber?umutlucum sagol evet tatlım henüz yeni 5 haftalık.

mavişim denizim döktürmüşsünüz yaaa....geçmiş okumaktan saat neredeyse 6 oldu..bırakmaya gelmiyo sizi:))))
yeğenim nasıl bakem..iyi bak keseyeee....yer yapıyodur kendine şimdi içeride sıpan:)))

alamadım cerotum, dalga geçer gibii, yarın ortaya çıkacak bakalım neymiş canım valla sancın varmıydıı senin hatırlıyomusın hayatım

canım sağol ya yardımı oldu çok seninde deiğin gibi pko la ilgisi yok herhalde, gidince doktoruma ayrıntılı sorayım, pek konuşmuyor ama umarım yanıtlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…