Kız ne işin vr bekle işte burayı geliyoruz arada bi tak atmaya, en çok bahşişide sen alıyosun ama keratailahi seldacım ne güzel senaryo valla :roflol::roflol::roflol: kız ben çift çizgi falan görmedim he daha gidip bir test alayım bende göreyim şu meşhur çift çizgiyi :roflol::roflol: valla güzelim yazını görmek sevindirdi beni yavrucum benim kızlar gelmiyor ki sürekli bende belki gelirler diye bekliyorum yoksa durmayacamda azıcık bunalım takılıyorum ara ara off daral geliyor valla..neyse amannn..şu bizim pavyon ekibi yok fena halde bozuluyom valla iş aksıyor anacım nerde bunlar yoruldum tek başıma idare etmekten :içelim::içelim:
Yok nazan koşuyo kilosunu verecek tüp patlatacak hem anne hem fıstık olacak, haketti bunu canım benim. İNŞALLAHHah nazanım ahh kuzum nerdesin beaa gel artık sevilcim nazan hakkında planlar yapma zamanı hatun bir gitti gelemedi daha vallaha geçenlerde c.tesi miydi sanırım geldi okudu okudu gitti laf attım ama hatun duymadı.
Canım en ağır antibiyotik ve tbikide almadım bençsevilcim dedigin ilacı bilmiyorum ama ne için verdi yani ne tedavisinde uygulanan ilaç bu.. cnm boşver sen doktor degiştir inş gönlüne göre doktor bulabilirsin..seldacım müsait degil herhalde yazmak için.
Black ciğim hadi hayırlısı canım arkadaşım benim belki geç döllenme olmuştur, Rabbim hayırlısıyla muradını versin İnşallah
bi tane 2 yaşınd bi tanede karnımda var canımSevil neden iki fındık kızım var yazdın ki. İkiz mi yoksaaaa
arkadaşlar kanda çıkarmı sonuç ay çok heyecanlıyım yarın olmaz artık ben çok sabırsızım yarın sonucu yazarım ama ne kadar güveneyim kan tahliline yoksa adet tarihimimi bekleyeyim ay ben dayanmam negatif çıkarsa yıkılırım. allah isteyen herkesede bana nasip eder inşallah. arkadaşlar desteğinize ve bana cevap yazdığınız için teşekkür ederim.
yok canım ya benim 7 8 haftalıkken az olmuştu, şimdi maşallah, yalnız kiside smir ve alttan muayeneden sonra oldu,hayırlısı olsun be canım, kısmet, kaderde ne yazılıysa Rabbim çok üzmesin beni tek dileğim bu.Sevilciğim, aşkızı, emelciğim ve bütün arkadaşlarım sizleri nasıl da özlemişim. Bir daha ayrılmayız inşallah. Mavi deniz de mi hamile süpeerr. Sevilciğim senin yeniyken de kanamalarım vardı hala devam mı ediyor. Kıyamaaamm:teselli: Benim de oğlumda kanamam olmuştu ama çok azdı be gülüm. Senin nasıl çok mu oluyor. 7 aylık doğuruverdiydim oğlanı. Allah sağlık sihhat versin, en başı o çünkü. Kendine mutlaka dikkat ediyorsundur da, ben yine de söyleyeyim. Bana doktor hiç yataktan kalkmayacaksın demişti ama cahildim o zamanlar (yaş 21mirmirmirmir) pek dikkat etmedim. Sonra da erken doğum işte. Allah herşeyin hayırlısını versin sana da hepimize de
canım açıklaman için sagol şimdi aldım istedigim cevabı çünkü benim adetim düzensiz hiç düzenli olmuyo da o yüzden kafama takındı bu soru ilgilendigin için sagol canım
mavidenizim saol bacım, cemilenin farklı bi versiyonunu koydum canım
selda burdamısın hayatım
arkadaşlar iyi dilekleriniz için saolun
bugün daha iyiyim,moralim düzeldi biraz, iki gündür durmayan bir kanamam vardı, yarın başka doktora gidicem,şimdiki doktrum dün telefonda augmentin verdi hemde 1000 lik, bebeği gözğnden çıkardı heralde, almadım bende, gerçekten bu defa bye bye ona, sebebini bile bulamadı.
bakalım nolucak halim.
Sevilim maşallah maşallah. Bi kızımız daha olacak ha!!! Süper... inşallah sağlıkla kucağına da alırsın yavrucum. Kanama endişelendiriyor beni de. Bu durumda bırak doktor değiştirmeyi bir kaç doktora görünsen yeridir. Ne biliyim insanın elinden de bişey gelmiyor ki bu işlerde. Senin de dediğin gibi güzel bir örnek cerotumuz var allahtan. 3'lü 5 li bi testler yapmadılar mı daha?
mavi denizim selamlar şekerim. Girdim oku oku bitmedi sayfalar. Sayfayı da terk etmiyorsun vefalı arkadaşım. Sen Sevil Başak harikasınız.kaydirigubbakcemile5
Regl olan şekerler. Hayırlısı olsun yavrularım . Üzülmek takılmak yok.Çalışmalara devam.kaydirigubbakcemile3
nazanım gelmemiş haftasonu hiç. Hasretlen yeni senaryolarını beklemekteyiz. Ben de 'keseyi gördüm''adında bir senorya yazıcam (mahsundan neyim eksik). Sonrada filmini çekicem. Başrollerde pavyon ekibi olacak ama tabiki topicteki herkes filmin içinde yer alacak. Filmde 5 tane cümle olacak. 1. Çift çizgiyi gördüm.2. Keseyi gördüm 3. Kalp atışını gördüm 4. 3 boyutlu ultrosonda resmini gördüm 5. Bebeğimi gördüm......nasıl ama? Çok yaratıcıyım çoook..
balsurat görmeyeceksin işte kırmızı kart. Gör-me-ye-cek-sin!!!!-tatlicadiarzu-( yine müneccimliğe soyundum hadi hayırlısı)
rana cerot emel eser ve aramıza yeni katılan tüm arkadaşlar hepinize sevgiler..
2.ay klomen kullandım yine regl oldum işte bu seferde hamiş kalamadımm offfffff yaaaa benneyaptımki
tamam sevilcim ama çok bekletmeyin ama beni.nazanımıda özledim ben ama ..cerot gülüm ne haber?umutlucum sagol evet tatlım henüz yeni 5 haftalık.
alamadım cerotum, dalga geçer gibii, yarın ortaya çıkacak bakalım neymiş canım valla sancın varmıydıı senin hatırlıyomusın hayatımcanım benimde düzensizdir senelerdir..hayatımda ilk kez peşpeşe 28. günde adet gördüm 3 aydır..ama 3 aydırda çatlatma iğnesi ile yani..kendiliğinden ne zaman çatlayacağı belli değil(
sevil canım öncelikle o antibiyotiği almadığın için tebrik ediyorum seni..sahi ne öyle yaa bebişi gözden çıkarmış gibi, tövbeee....yani canım 5 yaşındaki çocuğua sorsan hamileye antibiyotik verilmeyeceğini bilir..ayrıca sebebini bulamamış yani belki de genetik..bende de sebebini bulamadılar canım inan bana aylarca..kızımı tam 36 hafta 6 günlükken doğurdum ben..8 ayı yeni dolmuştu. en sonunda bir de duyduk ki ananemin annesi böyle kanamalı gebelik yaşarmış..bir de annemin teyzesi..
canım lütfen umutsuz olma..sonuçta bebeğin seninle hala...ve lütfen başka bi dr a görün canım LÜTFEEEN...çok öptüm canım arkadaşım..
:))))))):roflol: delüüüüüüüü..nazan el verdi sana herhalde..güldürdün beniii...canım sanırım 1. cümleden sonraki çorap söküğü gibi gidecek:))) amaç o çift çizgide..ben 6. maddeyi de ekleyeyim izninleee 6. dötüne vurdum:)))))) yani unuttun mu vuracaktık popolarına bu kadar beklettikleri içinn
ummahan canım ben 5 aydır klomen kullandım 1 ay ara verdim sadece ve aşılama da dahil negatif..lütfen hemen umutsuz olma..bazı kişilerde geç etki edebiliyor klomen..
mavişim denizim döktürmüşsünüz yaaa....geçmiş okumaktan saat neredeyse 6 oldu..bırakmaya gelmiyo sizi:))))
yeğenim nasıl bakem..iyi bak keseyeee....yer yapıyodur kendine şimdi içeride sıpan:)))
canım adet düzensizliği var diye pco olmayabilirsin. pco da yumurtalar tam gelişmediği için çatlamıyor ve yumurtalıklarda kalıp zamanla kistleşiyor. yani pco da yumurtalıklarda çok sayıda zarasız kistler oluyor. pco da adet düzensizliği, yumurtlayamama, tüylenme, saç dökülmesi , özellikle karın bölgeisnden kilo alma gibi belirtilerde olabiliyor.doktora bir dahaki gidişinde pco olup olmadığını sor. çünkü ultrason ve kan tahlilleri ile anlaşılıyor. adet düzensizliğin var ama pco olmayabilrisin.ayrıca her ay düzenli adet görenlerde yumurtlamayabiliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?