Canlarım merhabaa. Herkes nasıl. İnşallah iyisinizdir. Beni çoğunuz hatırlamayacaksınız eminim. Sayfaya baktım da uçmuş gitmiş. ben bıraktığımda 800 küsürlerdeydi. Yaklaşık 2 ay oldu benim KK gelmediğim. Önceki sayfaları okumaya vaktim olmadı, inşallah güzel haberleriniz vardır. Eskilerden beni hatırlayan arkadaşlar için söylüyorum, hani beyinde kistten şüphelenmişti ya doktor, şükür ki birşey yokmuuş. O doktorun gördüğü yer önceki kanamanın iziymiş. Sizlerle paylaştığımda hepiniz hayır dualarınızı etmiştiniz ve eminim ki çok etkisi olsun. Tek tek hepinizden Allah razı olsun. Allah hepinizin, hepimizin gönlüne göre versin. Ve artık ben de aranızdayım canlarım. Adet tarihim 18 Mart. Bebek için birkaç ay çabalayamadık ama bundan sonra ben de çookkk çalışacağımm. Hepinizi çookk seviyorum.
bu arada kızlar benim adet tarihim 25 mart benide listenize alırmısınız?
osmaniye canım ilgin için teşekkür ederim idrar testi aldım dün yaptım ve çıkmadı ikinci çizgiyi göremedim. idrarda belli olmaz diyorlar adetime 5 gün var biraz önce gittim hastaneye doktorum izinliymiş cumz günü gelecekmiş anlayacağınız cumaya kadar bekleyecem hem eşimde acele etme diyor adet gününe kadar bekle olmazsan gidersin diyor ama ben adtimi beklemeyecem cuma günü gidecem doktora. düne kadar çok heycanlıydım ama o heycanım kalmadı adetime yaklaştıkça umutsuzluğa düşüyorum sizlerde de öyle oluyor mu ya yine negatif çıkarsa çok korkmaya başladım acaba varmı umuduyla beklemek daha iyi galiba
osmaniye canım ilgin için teşekkür ederim idrar testi aldım dün yaptım ve çıkmadı ikinci çizgiyi göremedim. idrarda belli olmaz diyorlar adetime 5 gün var biraz önce gittim hastaneye doktorum izinliymiş cumz günü gelecekmiş anlayacağınız cumaya kadar bekleyecem hem eşimde acele etme diyor adet gününe kadar bekle olmazsan gidersin diyor ama ben adtimi beklemeyecem cuma günü gidecem doktora. düne kadar çok heycanlıydım ama o heycanım kalmadı adetime yaklaştıkça umutsuzluğa düşüyorum sizlerde de öyle oluyor mu ya yine negatif çıkarsa çok korkmaya başladım acaba varmı umuduyla beklemek daha iyi galiba
Yok nazan koşuyo kilosunu verecek tüp patlatacak hem anne hem fıstık olacak, haketti bunu canım benim. İNŞALLAHH
a.s kizlar bugun doktor randevum vardi seldacim sagolasin yerimseniben canimcim sormussun onceki sayfalarda tedavin nasil gidiyor diye.. doktorum esiminde dahil butun test sonuclarini gozden gecirdi hersey gayet normal dedi yalniz ultrasonda polikistik over goruntusu var nedense bunu cok hafife aldi gectigimiz yillar icin bu buyuk problemdi ama bu zamanda hicbir engel teskil etmiyor dedi yarindan itibaren metformin kullanmaya basliyorum sonrasinda eger adet olursam (insallah olmam da hamis kalirim:Saruboceq:) gunde 2 kez klomen, yumurta takibi, catlatma ignesi ve progestan.. bu arada catlatma ignesini ilk kez yaptiracagim, progestanda olee.. bakalim sonuc nasil olacak bizim doktor bana simdiden hamile gozuyle bakiyor :CüvCüv: vallahi ya bana yada kendine muthis guveniyor :roflol: :roflol: hakkimizda hayirlisi olsun..
umutlu22 canım arkadaşım ben 3 ay klomenle iğne sonra rahim içi filmi sonra bir ay daha klomen ve menogon kullandım sonuçta 5 ay geçti tedavimde bombayı patlatamadım. 3 ay da iğne tedavisi yapalım demişti doktorum ama kendi kendime bu ay ve nisan ayında izin verdim. Gitmiyorum doktora. Takılıyorum aylak aylak..
cerotum nazanın eline su dökemem ben. özledik ya senaryolarını ondan nacizane paylaştım projemi.. Dooru söylüyorsun 6. Replik daha doğrusu hareket poposuna şaplak olacak bu bebelerin .. Ben bir kerede ısırmak istiyorum benim müstakbel sıpayı.
amin umutlucum tam 3 yaş olacak araları biri kasım biri eylül tabi Allah kısmet ederse, mavicim bn doktorumu değiştirdim bile yarın bi profösöre gidicem, bakalım ne diyecek, kanama mühim diil sancım var beni edişelendiren o, bu doktorum oluuuur, bişey olmaaaaz filan böyle cumartesi dediki kalk gez akşamına resmen sancılarla adet oldum sanki.
canım benimde düzensizdir senelerdir..hayatımda ilk kez peşpeşe 28. günde adet gördüm 3 aydır..ama 3 aydırda çatlatma iğnesi ile yani..kendiliğinden ne zaman çatlayacağı belli değil(
sevil canım öncelikle o antibiyotiği almadığın için tebrik ediyorum seni..sahi ne öyle yaa bebişi gözden çıkarmış gibi, tövbeee....yani canım 5 yaşındaki çocuğua sorsan hamileye antibiyotik verilmeyeceğini bilir..ayrıca sebebini bulamamış yani belki de genetik..bende de sebebini bulamadılar canım inan bana aylarca..kızımı tam 36 hafta 6 günlükken doğurdum ben..8 ayı yeni dolmuştu. en sonunda bir de duyduk ki ananemin annesi böyle kanamalı gebelik yaşarmış..bir de annemin teyzesi..
canım lütfen umutsuz olma..sonuçta bebeğin seninle hala...ve lütfen başka bi dr a görün canım LÜTFEEEN...çok öptüm canım arkadaşım..
:))))))):roflol: delüüüüüüüü..nazan el verdi sana herhalde..güldürdün beniii...canım sanırım 1. cümleden sonraki çorap söküğü gibi gidecek:))) amaç o çift çizgide..ben 6. maddeyi de ekleyeyim izninleee 6. dötüne vurdum:)))))) yani unuttun mu vuracaktık popolarına bu kadar beklettikleri içinn
ummahan canım ben 5 aydır klomen kullandım 1 ay ara verdim sadece ve aşılama da dahil negatif..lütfen hemen umutsuz olma..bazı kişilerde geç etki edebiliyor klomen..
mavişim denizim döktürmüşsünüz yaaa....geçmiş okumaktan saat neredeyse 6 oldu..bırakmaya gelmiyo sizi:))))
yeğenim nasıl bakem..iyi bak keseyeee....yer yapıyodur kendine şimdi içeride sıpan:)))
a.s kizlar bugun doktor randevum vardi seldacim sagolasin yerimseniben canimcim sormussun onceki sayfalarda tedavin nasil gidiyor diye.. doktorum esiminde dahil butun test sonuclarini gozden gecirdi hersey gayet normal dedi yalniz ultrasonda polikistik over goruntusu var nedense bunu cok hafife aldi gectigimiz yillar icin bu buyuk problemdi ama bu zamanda hicbir engel teskil etmiyor dedi yarindan itibaren metformin kullanmaya basliyorum sonrasinda eger adet olursam (insallah olmam da hamis kalirim:Saruboceq:) gunde 2 kez klomen, yumurta takibi, catlatma ignesi ve progestan.. bu arada catlatma ignesini ilk kez yaptiracagim, progestanda olee.. bakalim sonuc nasil olacak bizim doktor bana simdiden hamile gozuyle bakiyor :CüvCüv: vallahi ya bana yada kendine muthis guveniyor :roflol: :roflol: hakkimizda hayirlisi olsun..
:sm_cool:hihoyyythihoyyyt geldiiimmm kızlar bir yere gittiğim yok..ayyyy kurtulayım şu pavyon hayatından diyorum siz yakamı bırakmıyorsunuz...anaaam insan bi kere düşünce içindeki kurtları da öldüremiyor..hep bu pavyon ortamını arıyorsun..
SELDAM(senaryon müthiş ona bir el atacam)
MAVİ DENİZİM(kız gittin kons yaptığın heriften gebe kaldın hala buralardasın sana da diyeceklerim var)
CEROT(bacım aha şuraya yazıyorum senle benden bir şey olmaz yırtma kendini,hamile kalacamda bu hayattan kurtulacam diye fazla ümitlenme,bekle sana da diyeceklerim var..)
RANAM(kız otur kalk dua et,buldun zengin kocayı gittin gavur eline ne uğraşıyorsun illa bebek illa bebek diye kız hayatın tadını çıkar,sonra pırt pırt doğuracan zaten,bak senin o doktoru gözüm hiç tutmadı sana sana vurgun gibi davranıyokaydirigubbakcemile3 kız bu sana aşık olmasın)
SEVİLİM(yavrum sana demedimmiii ikii canlısın bu hayat hızlı in şu sahneden neyine senin türkü söylemek,üvertürsün üvertür kalacan,sana da diyeceklerim varr)
MAVİ DENİZİM...canım benim geldim buradayım söz daha gitmem...sen bizi boşver meleğin nasıl sana sıkıntı veriyormu başladımı bulantılar..kız tombiş tombiş olsun inşallah..sağlıkla..Allah nazarlardan saklasın..:1hug:
çok öptüm birtanem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?