alamadım cerotum, dalga geçer gibii, yarın ortaya çıkacak bakalım neymiş canım valla sancın varmıydıı senin hatırlıyomusın hayatım
umutlu22 canım arkadaşım ben 3 ay klomenle iğne sonra rahim içi filmi sonra bir ay daha klomen ve menogon kullandım sonuçta 5 ay geçti tedavimde bombayı patlatamadım. 3 ay da iğne tedavisi yapalım demişti doktorum ama kendi kendime bu ay ve nisan ayında izin verdim. Gitmiyorum doktora. Takılıyorum aylak aylak..
cerotum nazanın eline su dökemem ben. özledik ya senaryolarını ondan nacizane paylaştım projemi.. Dooru söylüyorsun 6. Replik daha doğrusu hareket poposuna şaplak olacak bu bebelerin .. Ben bir kerede ısırmak istiyorum benim müstakbel sıpayı.
:sm_cool:hihoyyythihoyyyt geldiiimmm kızlar bir yere gittiğim yok..ayyyy kurtulayım şu pavyon hayatından diyorum siz yakamı bırakmıyorsunuz...anaaam insan bi kere düşünce içindeki kurtları da öldüremiyor..hep bu pavyon ortamını arıyorsun..
SELDAM(senaryon müthiş ona bir el atacam)
MAVİ DENİZİM(kız gittin kons yaptığın heriften gebe kaldın hala buralardasın sana da diyeceklerim var)
CEROT(bacım aha şuraya yazıyorum senle benden bir şey olmaz yırtma kendini,hamile kalacamda bu hayattan kurtulacam diye fazla ümitlenme,bekle sana da diyeceklerim var..)
RANAM(kız otur kalk dua et,buldun zengin kocayı gittin gavur eline ne uğraşıyorsun illa bebek illa bebek diye kız hayatın tadını çıkar,sonra pırt pırt doğuracan zaten,bak senin o doktoru gözüm hiç tutmadı sana sana vurgun gibi davranıyokaydirigubbakcemile3 kız bu sana aşık olmasın)
SEVİLİM(yavrum sana demedimmiii ikii canlısın bu hayat hızlı in şu sahneden neyine senin türkü söylemek,üvertürsün üvertür kalacan,sana da diyeceklerim varr)
SELDAM senin bu senaryo çok iyi bir dizi film olur..madem pavyondaki herkes olacak o zaman hepimizin buralara nasıl düştüğü bölüm bölüm anlatılacak(kız yemin ederim şaka değil süper bir dizi olur)
giriş gelişme sonuç bölümü çok güzel KESEYİ GÖRDÜMroflol: delisin sen) fakat girişte sesli bir giriş yapılır mümkünse bunu ŞENER ŞEN yapsın EŞKİYADAKİ performansından dolayı...aynen şöyle KESEYİ GÖRDÜM,GÖRDÜÜMM DEEE GÖRÜNCEYE KADAR BEN NELER GÖRDÜMMMM,(burada derinn bir ahhhh)..CEROTUN cırtlak sesi gelir arkadan ağzındaki sakızı şaplatarak.he .anaaamm heee gördün gördün bizde anamızınkini gördük:roflol:..NAZANIN kısılmış sesi geliyor he valla doğru söylüyonn
SELDANIN sesi geliyor kızz suuss valla görcen bakk ama zamanı var..MAVİ DENİZ amannn ben gördümde ne oldu heeee.ne olduu ha hala pavyondayımm:roflol:..SEVİL bir türkü çığırıyor gördüüümm anneyy...aneyy anneyyy...
ve film başlar..
CEROTUM birtanem ne olacak bu halimiz bilmiyom işi deliliğe vurmaya çalışıyorum ne yapayım..bebekler doğsun dötüne vuracam diyosun ya valla bende kendi drumun dötüne kocaman bir tekme vuracam eğer kendi kendine olursa..bu da benim hayalim..çok öptüm birtanem senii...
bizi sanayi tüpü paklar başka da birşey olmaz bizden
canım incir kürünü dene sonrada benim gibi bu kürü ortaya çıkarana dua et benim de yumurtlamam çok zayıftı hatta inan 35 günde felan adet oluyodum hep düzensizdi dr um klomene başladı bende onunla incir kürünü de kullandım inan 28 günde adet olmaya ve yumoşlarım kocaman olmaya başladı şimdi klomenle bu kürü deniyorum ve yumoşlar kocaman oluyo dr uma sordum ben böyle yapıyorum diye zararı olmaz iyi yapıyosun dedi yinede sen bilirsin canım hayırlısı inş. iyi olursun:Saruboceq:--------------------------------------------------------------------------------
aranıza yeni katılacağım galiba
kızlar bnen bugün çökmüş durumdayım. doktora gittim ama hiçde iç açıcı konuşmadı galiba.galiba diyorum çünkü konuya pekte vakıf değilim.hadi bana yardımcı olun.yumurtalıkların tavan yapma dönemine girdim fakat yumurtlama çok zayıfmış ne yapacağım ya.illede eşinin spermogramını getir ondan sonra tedaviye başlayacağız diyor. bende nasıl bir tedavi dedim.klomen yada iğne dedi.sizden hep duyardım klomen tedavisini.arkadaşımla görüştüm çünkü aynı dert ondada vardı onda hiç yumurtlama olmuyordu adetten sonra 25. günde yumurtlama oluyormuş oda adet olacağı için büyümüyormuş. doktora gitmiş doktor bir toz vermiş eşi ile birlikte olmasını ve yarın tekrar gelmesini söylemiş sonra akşam 10 da vurulması gereken bir iğne ve adet tarihine kadar gün aşırı beraberlik sonucu hamilelik. arkadaşımda kist vardı ve yumurtlama zayıf ve adet zamanı büyüdüğü için bebek sahibi olması zormuş. hamiş oldu ve doğurdu.hatta bebişi küçükken tekrar hamile kaldı ve aldırdı. kızlar darısı başımıza.doktor fatih medicalparkta bilginize.bahçelievler medicalparkı bırakıp ben yine oraya başlayacağım.
--------------------------------------------------------------------------------
bacılar osmaniyecim çatlama oldugu hissettin mi akıntı oldumu igneden sonra birde bacılar adet tarihim ayın28 de ne zaman tahlil yaptırsam çıkar osmaniye sen ne zaman yaptıracan?
yaaaaaabenim sorumla ilgilenen yok mu bacılar:uhm:
--------------------------------------------------------------------------------
aranıza yeni katılacağım galiba
kızlar bnen bugün çökmüş durumdayım. doktora gittim ama hiçde iç açıcı konuşmadı galiba.galiba diyorum çünkü konuya pekte vakıf değilim.hadi bana yardımcı olun.yumurtalıkların tavan yapma dönemine girdim fakat yumurtlama çok zayıfmış ne yapacağım ya.illede eşinin spermogramını getir ondan sonra tedaviye başlayacağız diyor. bende nasıl bir tedavi dedim.klomen yada iğne dedi.sizden hep duyardım klomen tedavisini.arkadaşımla görüştüm çünkü aynı dert ondada vardı onda hiç yumurtlama olmuyordu adetten sonra 25. günde yumurtlama oluyormuş oda adet olacağı için büyümüyormuş. doktora gitmiş doktor bir toz vermiş eşi ile birlikte olmasını ve yarın tekrar gelmesini söylemiş sonra akşam 10 da vurulması gereken bir iğne ve adet tarihine kadar gün aşırı beraberlik sonucu hamilelik. arkadaşımda kist vardı ve yumurtlama zayıf ve adet zamanı büyüdüğü için bebek sahibi olması zormuş. hamiş oldu ve doğurdu.hatta bebişi küçükken tekrar hamile kaldı ve aldırdı. kızlar darısı başımıza.doktor fatih medicalparkta bilginize.bahçelievler medicalparkı bırakıp ben yine oraya başlayacağım.
selam tatlım..
çatlatma iğnesini olduktan 14 gün sonra kanda çıkar..adet gününü baz alma,bazen siklusun değişebilir bir iki gün...eğer olmadıysa zaten 15. günü kırmızılar ben geliyorum diye bağırıyor..inşallah hayırlısı olsun..düşünmemeye çalış..
canım incir kürünü dene sonrada benim gibi bu kürü ortaya çıkarana dua et benim de yumurtlamam çok zayıftı hatta inan 35 günde felan adet oluyodum hep düzensizdi dr um klomene başladı bende onunla incir kürünü de kullandım inan 28 günde adet olmaya ve yumoşlarım kocaman olmaya başladı şimdi klomenle bu kürü deniyorum ve yumoşlar kocaman oluyo dr uma sordum ben böyle yapıyorum diye zararı olmaz iyi yapıyosun dedi yinede sen bilirsin canım hayırlısı inş. iyi olursun:Saruboceq:
canım hoşgeldin..canım arkadaşınla bu konuyu konuşmak yerine detaylı olarak druna sorularını sor...herkesin vücut yapısı farklıdır...belki yumurtaların geç olgunlaşıyordur..illa adetin 14.günü yumurtan büyüyecek diye birşey yok..18.günü de yumurtalar büyüyebiliyor..dediğim gibi bünye ile alakalı..sorunu tam anlayamadım ama anladığım kadarıyla yazmaya çalıştım..sanırım tedavi sürecin yeni başlamış..eşinin spermigrafisini her dr ister..klomen yumurtlama sağlayan geliştiren bir tedavi..iğne de büyük ihtimalle gelişen yumurtaları çatlatmak için yapılan çatlatma iğnelerinden olsa gerek..daha yolun başındasın stres yapmadan sabııııırrrrrla tedavini sürdürmen müspet sonuçlar alman dileği ile..
a.s.
canım açkarnına alıyosun 15 16 adet kuru inciri 2 su bardagı kaynayan suya 2 kes ve at 5 dakika kaynat süz ve ılık bi şekilde ister 2 ister3 böl ve yemeklerden 15 20 dakika önce iç 2 gün içinde kasık agrıların başlıyo korkma yumoşlar büyüdügü için oluyo o ALLAH yardımcımız olsun RABBİM hepimize şifa versin inş.:Saruboceq:canım bu incir kürünü nasıl yapıyorsun banada anlatırsan sevinirim.
canım adetin 5 günü klomenle başla ben öyle yaptım 3 4 gün içtim ama günde 2 yada 1 sefer içtim ben
canım açkarnına alıyosun 15 16 adet kuru inciri 2 su bardagı kaynayan suya 2 kes ve at 5 dakika kaynat süz ve ılık bi şekilde ister 2 ister3 böl ve yemeklerden 15 20 dakika önce iç 2 gün içinde kasık agrıların başlıyo korkma yumoşlar büyüdügü için oluyo o ALLAH yardımcımız olsun RABBİM hepimize şifa versin inş.:Saruboceq:
nazanorbay siz beni çok güldürüyorsunuz.allahım da tez zamanda sizi güldürsün.hayırlı sağlıklı evlatlar kucağınıza almak nasib olsun inşallah.
canım 2 su bardağı kaynayan suya 15 16 adet inciri atıp 5 dak kaynatıp süzüp içiyoruz 2 kez atı anlamadım .birde taze olmasımı gerekiyor yani hergün yeniöi kaynatıcam ve kaynattığımı bir gün boyuncamı içeceğim yada hepsini peş peşe aynı andamı. çok soru sordum galibabenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?