Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bulemsu58 ve osmaniye teşekkür ederim desteğiniz için herşeyin hayırlısı artık inşallah hepimizde güzel haberler verecez buradan

kızlar dün doktıra gittim. 4 tane çatlamaya hazır yumoşum olmuş. nü gün sabah 10. da da prengly vurdurdum. 3 gün çalışma dedi doktor. inşallah şu 4 yumurtadan biri tutarda rabbm bizimde yüzümüzü güldürür.

alamadım cerotum, dalga geçer gibii, yarın ortaya çıkacak bakalım neymiş canım valla sancın varmıydıı senin hatırlıyomusın hayatım

sevilim canım ben zaten kızımı 12 haftalıkken öğrendim ve o zaman kadar ağrım olduysa da hep regli ağrısı zannettim..regl oluyorum sandım daha doğrusu bebekmiş..dolayısıyla da evham yapmadım canım bilmediğim için gebe olduğumu..
sonra bebeği usg de görünce psikolojik midir nedir doğana kadar kasıklarımda ağrı oldu ara ara..ve tabi kanamam da..canım inan bana 8 ayı geçti doğdu kızım ve doğmadan 2 hafta önce yine kan geldi yaa...o yüzden diyorum rahat olmaya çalış..pozitif güç en güzel tedavi inan bana..haberimolsa belki de düşecekti bitanem ilk 3 ayda sıpam..habersiz normal hayatıma devam ettim ve çok şükür doğdu..
sevilim canım bizim gibi vakalar istisna ama sonuç aynı oluyor emin ol..yani o bebeği kucağına alacaksın ben inanıyorum. EN ÇOKTE BEN İNANIYORUM ARKADAŞIM...
çok öptümmm...

kız benim müstakbel sıpayı da ısır valla yerime..kıyamam falan:)))))
yok yok kıyarım..hakettilerr...önce şaplak sonra 32 diş:))))

:roflol::roflol::roflol: manyaksın nazaaaaan....
kız ben bu kikirdemelerden işten atılırsaaamm, gelirim kapına ona göre..emme bana iş bulmazsan sen düşün...
yevrüm harcanma buralarda yaa..ne işin var kk nın topiklerinde..yeşilçam paklar seniiii.)))

demek ağzımda sakız ha..pek de severim valla, tutturmuşsun o kısmı:))

canım ya deme nolacak halimiz diye..22. ayında hamile kalan var nazanım yaa, sabredeceğiz yani..(diyene bak)
bitanemm sanayi tüpü ya da piknik tüpü hiç farketmez O-LA-CAK yani başka yolu yok..inanıyorum nazancım ben yaa...sadece biraz daha nazlı bizim sıpalar..

ne güzel köye gitmişsin, yüzmüşsün..yevrüm donmadın mı bu soğukta yaw yüzdüm demişsin..balık tutmalar, detoks yapmalar..valla da kıskandım ..vardın patrona da gün gördün bacım..ben hala yumurta avındayım..tutsam tutsam yumurta tutarım ben:)))))))))))))))))))))))

bacılar osmaniyecim çatlama oldugu hissettin mi akıntı oldumu igneden sonra birde bacılar adet tarihim ayın28 de ne zaman tahlil yaptırsam çıkar osmaniye sen ne zaman yaptıracan?

--------------------------------------------------------------------------------

aranıza yeni katılacağım galiba
kızlar bnen bugün çökmüş durumdayım. doktora gittim ama hiçde iç açıcı konuşmadı galiba.galiba diyorum çünkü konuya pekte vakıf değilim.hadi bana yardımcı olun.yumurtalıkların tavan yapma dönemine girdim fakat yumurtlama çok zayıfmış ne yapacağım ya.illede eşinin spermogramını getir ondan sonra tedaviye başlayacağız diyor. bende nasıl bir tedavi dedim.klomen yada iğne dedi.sizden hep duyardım klomen tedavisini.arkadaşımla görüştüm çünkü aynı dert ondada vardı onda hiç yumurtlama olmuyordu adetten sonra 25. günde yumurtlama oluyormuş oda adet olacağı için büyümüyormuş. doktora gitmiş doktor bir toz vermiş eşi ile birlikte olmasını ve yarın tekrar gelmesini söylemiş sonra akşam 10 da vurulması gereken bir iğne ve adet tarihine kadar gün aşırı beraberlik sonucu hamilelik. arkadaşımda kist vardı ve yumurtlama zayıf ve adet zamanı büyüdüğü için bebek sahibi olması zormuş. hamiş oldu ve doğurdu.hatta bebişi küçükken tekrar hamile kaldı ve aldırdı. kızlar darısı başımıza.doktor fatih medicalparkta bilginize.bahçelievler medicalparkı bırakıp ben yine oraya başlayacağım.

--------------------------------------------------------------------------------

canım incir kürünü dene sonrada benim gibi bu kürü ortaya çıkarana dua et benim de yumurtlamam çok zayıftı hatta inan 35 günde felan adet oluyodum hep düzensizdi dr um klomene başladı bende onunla incir kürünü de kullandım inan 28 günde adet olmaya ve yumoşlarım kocaman olmaya başladı şimdi klomenle bu kürü deniyorum ve yumoşlar kocaman oluyo dr uma sordum ben böyle yapıyorum diye zararı olmaz iyi yapıyosun dedi yinede sen bilirsin canım hayırlısı inş. iyi olursun:Saruboceq:

yaaaaaabenim sorumla ilgilenen yok mu bacılar:uhm:

selam tatlım..

çatlatma iğnesini olduktan 14 gün sonra kanda çıkar..adet gününü baz alma,bazen siklusun değişebilir bir iki gün...eğer olmadıysa zaten 15. günü kırmızılar ben geliyorum diye bağırıyor..inşallah hayırlısı olsun..düşünmemeye çalış..

canım hoşgeldin..canım arkadaşınla bu konuyu konuşmak yerine detaylı olarak druna sorularını sor...herkesin vücut yapısı farklıdır...belki yumurtaların geç olgunlaşıyordur..illa adetin 14.günü yumurtan büyüyecek diye birşey yok..18.günü de yumurtalar büyüyebiliyor..dediğim gibi bünye ile alakalı..sorunu tam anlayamadım ama anladığım kadarıyla yazmaya çalıştım..sanırım tedavi sürecin yeni başlamış..eşinin spermigrafisini her dr ister..klomen yumurtlama sağlayan geliştiren bir tedavi..iğne de büyük ihtimalle gelişen yumurtaları çatlatmak için yapılan çatlatma iğnelerinden olsa gerek..daha yolun başındasın stres yapmadan sabııııırrrrrla tedavini sürdürmen müspet sonuçlar alman dileği ile..
a.s.

canım benim sagol o zaman ben igneyi vurdurdugum günden itibaren 14 sayıyor ve tahlile gidoyorum saol RABBİM gönlüne göre versin inş. hepimizinde inş.:Saruboceq:

:roflol::roflol::roflol: manyaksın nazaaaaan....
kız ben bu kikirdemelerden işten atılırsaaamm, gelirim kapına ona göre..emme bana iş bulmazsan sen düşün...
yevrüm harcanma buralarda yaa..ne işin var kk nın topiklerinde..yeşilçam paklar seniiii.)))

demek ağzımda sakız ha..pek de severim valla, tutturmuşsun o kısmı:))

canım ya deme nolacak halimiz diye..22. ayında hamile kalan var nazanım yaa, sabredeceğiz yani..(diyene bak)
bitanemm sanayi tüpü ya da piknik tüpü hiç farketmez O-LA-CAK yani başka yolu yok..inanıyorum nazancım ben yaa...sadece biraz daha nazlı bizim sıpalar..

ne güzel köye gitmişsin, yüzmüşsün..yevrüm donmadın mı bu soğukta yaw yüzdüm demişsin..balık tutmalar, detoks yapmalar..valla da kıskandım ..vardın patrona da gün gördün bacım..ben hala yumurta avındayım..tutsam tutsam yumurta tutarım ben:)))))))))))))))))))))))[/QUOTE]

CEROTUM valla hafta sonu iyice azıttım kızz deli kapalı havuzda yüzdüm..dışarıda yüzülecek gibiydi aslında ama dötümü üşütürüm diye denemedim..kız nerdeee patrona vardım benimki gariban bir bankacı..ben annemlerin imkanlarından faydalanıyorum..

bebeğim ben bıraktım yumurta avını da..bundan sonra böyle...gelmesin sıpa ne yapayım yeter gayrı çok uğraştım..bu sefer o çabalasın dimmii amamaa.s.:1hug:

canım bu incir kürünü nasıl yapıyorsun banada anlatırsan sevinirim.

bende sana katılıyorum zaten doktorumu pek beğenmedim insana güven veren bir yanı yoktu. belkide benim yumurtalar daha geç büyür diye düşünüyorum.yardımların için çok teşekkürler.

canım bu incir kürünü nasıl yapıyorsun banada anlatırsan sevinirim.
canım açkarnına alıyosun 15 16 adet kuru inciri 2 su bardagı kaynayan suya 2 kes ve at 5 dakika kaynat süz ve ılık bi şekilde ister 2 ister3 böl ve yemeklerden 15 20 dakika önce iç 2 gün içinde kasık agrıların başlıyo korkma yumoşlar büyüdügü için oluyo o ALLAH yardımcımız olsun RABBİM hepimize şifa versin inş.:Saruboceq:

canım 2 su bardağı kaynayan suya 15 16 adet inciri atıp 5 dak kaynatıp süzüp içiyoruz 2 kez atı anlamadım .birde taze olmasımı gerekiyor yani hergün yeniöi kaynatıcam ve kaynattığımı bir gün boyuncamı içeceğim yada hepsini peş peşe aynı andamı. çok soru sordum galibabenneyaptımki

nazanorbay siz beni çok güldürüyorsunuz.allahım da tez zamanda sizi güldürsün.hayırlı sağlıklı evlatlar kucağınıza almak nasib olsun inşallah.

nazanorbay siz beni çok güldürüyorsunuz.allahım da tez zamanda sizi güldürsün.hayırlı sağlıklı evlatlar kucağınıza almak nasib olsun inşallah.

canım çok sağol..Allahım buradaki herkese sana bana hepimize sağlıklı hayırlı yavrular nasip etsin...

ne yapayım arkadaşım baktık burada bunalım takılacak çook konu var..bizde (pavyon ekibi) en iyisi kafayı dağıtmaya çalışmak stres atmak...bir an içinde olsa gülmek..

Allah senin de gönlüne göre versin arkadaşım...amiinn..

canım 2 ye böl öyle kaynayan usya at çünkü iyi özleşiyo daha faydalı oluyomuş bide her gün taze kaynatırsan daha iyi faydası oluyomuş bende taze kaynattım ve 1 günlük kaynattıgını 2 bölüp sabah akşam içe bilirsin canım inş. faydası olur yemeklerden 15 dakika önce suyun bi kısmını öglen sabah içemedim ben geriye kalan kısmını akşam yemekten 15 dakika önce içe bilirsin canım RABBİM şifalık verir inş.bunlarda bende vesile olmuş oluruz AMİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…