Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canımcığım çok teşekkürler inşallah hep beraber muradımız olur:Saruboceq:

canımcığım çok teşekkürler inşallah hep beraber muradımız olur:Saruboceq:

canımcım benim eşinde dr spermogramını istemişti şükür bişey çıkmadı herşey normalmiş inş. sizinkide aynı şekilde problemsizdir inş. hayırlısı olsun RABBİM hepimize bebişleri bi an önce nasip etsin inş.:Saruboceq:

amin bitanem tüm bebiş isteyenlere nasip etsin.bakalım bu hafta eşime taahlil yaptıracağız. dediğin gibi inşallah bir şey çıkmaz.

bacılar osmaniyecim çatlama oldugu hissettin mi akıntı oldumu igneden sonra birde bacılar adet tarihim ayın28 de ne zaman tahlil yaptırsam çıkar osmaniye sen ne zaman yaptıracan?

bulemsu bende yeni gördüm sorunu canım, kendi adıma cevaplayayım;
çatlama iğnesi akşamı çok azıcık kahverengi akıntım olmuştu ve dr um yumurtan çatlamıştır demişti canım..
canım tahlile gelince bence bekleyebiliyorsan adet tarihini bekle..çünkü çatlatma iğnesi ve aldığımız ilaçların içerisindeki betahcg hormonu yanıltabiliyor canım sonucu...kimisinde iğneden 10 gün sonra etkisini kaybediyor bu hormon ama kiminde taa adet gününe sirayet edebiliyor..bekle canım bence...

esraie canım hoşgeldin öncelikle..
şunu söylemek isterim klomen korkulacak bir ilaç değil..sadece yumurta oluşmasını sağlayan bir ilaç..yeterli olmazsa iğne ile sağlanıyor yumurta ve yumurtalar yeterli büyüklüğe gelince arkasından çatlatma iğnesi de olup gün aşırı birliktelik istiyor dr un..klomenle 3 ay üst üste bu şekilde bebiş olmazsa, aşılamay geçiyorlar genelde.
eşinden spermiogram istemesi çok normal canım.aylarca kadın tedavi görüyor ve bir de bakıyorlarki problem erkekte..tamamen zaman kaybı olabiliyor yani anlatabildim mi..en baştan bakılması en iyi yol bence de...

sevgiler canım

nazann canım bakıyorum kapalı havuz sefaları falan..aştın sen kızığaaaaaam:))) çatır çatır çatlıyorum ama burda, olmuyooo...:))

canım sen bankacıya şükret bence, zaman kötü, kolla dötü bacım üşütmeeeeee:))))
bebeler bizim peşimizden koşsun artık nazanım..yok aşılama, sanayi tüpü falan..çakmak gazı bile yok o veletlere:)) gelecekse gelsin yaw...

listede beklemede olan bi sürü arkadaşımız var haber vermemişler hamiş varmıdır acaba aralarında inşallah vardırr

bacılar osmaniyecim çatlama oldugu hissettin mi akıntı oldumu igneden sonra birde bacılar adet tarihim ayın28 de ne zaman tahlil yaptırsam çıkar osmaniye sen ne zaman yaptıracan?

canım mrh yeni açtım sabah şöyle bir bakıp çıktım.yazını yeni okudum evet akıntım hala çok azda olsa var.ama sebebi yumoşlarmı bilmiyorum inş. öğledir benimde ayın 27 ya da 28 adet tarihim fakat nezaman yapmalıyım bende kararsızım aslında burda okuduklarıma bakıyorumda bazısı adetten 4 gün önce hatta biri 8 gün önce yapmış çıkmış bazısıda adeti geçtikten sonra yapmış çıkmış,bazısınında idrarda hiç çıkmamış anlıycan dedim ya bilmiyorum ama sabredebilirsem eğer adet günüm geçince yapıyım diyorum.

esraie canım hoşgeldin öncelikle.
şunu söylemek isterim klomen korkulacak bir ilaç değil..sadece yumurta oluşmasını sağlayan bir ilaç..yeterli olmazsa iğne ile sağlanıyor yumurta ve yumurtalar yeterli büyüklüğe gelince arkasından çatlatma iğnesi de olup gün aşırı birliktelik istiyor dr un..klomenle 3 ay üst üste bu şekilde bebiş olmazsa, aşılamay geçiyorlar genelde.
eşinden spermiogram istemesi çok normal canım.aylarca kadın tedavi görüyor ve bir de bakıyorlarki problem erkekte..tamamen zaman kaybı olabiliyor yani anlatabildim mi..en baştan bakılması en iyi yol bence de...

sevgiler canım

canım çok teşekkür ederim cevabın için

slmlar arkadaşlar bana bundan 2 ay önce pko tanısı konuldu ve iki aydır duphaston adlı ilacı kullanıyorum adetin 16.gününden başlayarak gecen ay 28 günde adet gördüm bu ayda yumurta takibi yaptırdım yumurtam 15 mm kadar büyümüştü tabiki bu yeterli gelmiyo ve dün adetin 22.günü progesteron testi yaptırdım degerim çok düşük çıktı 0.400 lerde bisey doktorada cok sinirlendim bana dediki progesteron cok düşük sana adet söktürücü yazim dedim ben zatn adet düzenleyici kullanıyorum duphastonu kendi verdiği ilacı kullandımı unutmuş bana kafana göremi kullanıyosun diyo ya var mı böyle bisey bu ilacı kullandığın halde değerin cok düşük dedi simdi adet olmayı bekliyorum serephone diye yumurta uyarıcı bi ilaca başlıcak adetten sonra gidicem işte arkadaşlar bana bu konuda fikir verin lütfen cok canım sıkkın

canım hayırlısı inş. hakkımızda hepimizin hadi haberleşelim ve aynı gün kanda baktıralım ne dersin benimde adet tarihim 28 de hadi karar verelim dr a kalırsan adet tarihinde gel diyo ama beraber aynı gün yaptıralım bacım senin yumoşlar kaç taneydi benim 2 tane sagdaydı da:dance:

:Saruboceq::Saruboceq:
canım erken baktırıp erken hayel kırıklığına uğrarsak ya zaten çoğu arkadaş iğne vurulduktan 15 gün sonra çıkar yazmışlar 15 gün sonra zaten ayın 28 ne denk geliyor valla bilmem ki ne yapsak ama inanmıycaksın belki dün akşam evde eşimle oturup ttv seyrederken birden bire içime sen düştün ve içimdeki o ses senin hamile olduğunu söylüyodu inş. yanılmam:Saruboceq:sen hiç evde yapmadan direk kan testimi yaptıralım diyosun??

bence bir an önce doktorunu değiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…