canım 2 ye böl öyle kaynayan usya at çünkü iyi özleşiyo daha faydalı oluyomuş bide her gün taze kaynatırsan daha iyi faydası oluyomuş bende taze kaynattım ve 1 günlük kaynattıgını 2 bölüp sabah akşam içe bilirsin canım inş. faydası olur yemeklerden 15 dakika önce suyun bi kısmını öglen sabah içemedim ben geriye kalan kısmını akşam yemekten 15 dakika önce içe bilirsin canım RABBİM şifalık verir inş.bunlarda bende vesile olmuş oluruz AMİN.
canımcığım çok teşekkürler inşallah hep beraber muradımız olur:Saruboceq:
canımcım benim eşinde dr spermogramını istemişti şükür bişey çıkmadı herşey normalmiş inş. sizinkide aynı şekilde problemsizdir inş. hayırlısı olsun RABBİM hepimize bebişleri bi an önce nasip etsin inş.:Saruboceq:
kızlar 4 yumoşum olmuş sizce nasıl. hemde adetin 12. gününde
canım çoook güzel hadi hayırlısı inş.kızlar 4 yumoşum olmuş sizce nasıl. hemde adetin 12. gününde
bacılar osmaniyecim çatlama oldugu hissettin mi akıntı oldumu igneden sonra birde bacılar adet tarihim ayın28 de ne zaman tahlil yaptırsam çıkar osmaniye sen ne zaman yaptıracan?
--------------------------------------------------------------------------------
aranıza yeni katılacağım galiba
kızlar bnen bugün çökmüş durumdayım. doktora gittim ama hiçde iç açıcı konuşmadı galiba.galiba diyorum çünkü konuya pekte vakıf değilim.hadi bana yardımcı olun.yumurtalıkların tavan yapma dönemine girdim fakat yumurtlama çok zayıfmış ne yapacağım ya.illede eşinin spermogramını getir ondan sonra tedaviye başlayacağız diyor. bende nasıl bir tedavi dedim.klomen yada iğne dedi.sizden hep duyardım klomen tedavisini.arkadaşımla görüştüm çünkü aynı dert ondada vardı onda hiç yumurtlama olmuyordu adetten sonra 25. günde yumurtlama oluyormuş oda adet olacağı için büyümüyormuş. doktora gitmiş doktor bir toz vermiş eşi ile birlikte olmasını ve yarın tekrar gelmesini söylemiş sonra akşam 10 da vurulması gereken bir iğne ve adet tarihine kadar gün aşırı beraberlik sonucu hamilelik. arkadaşımda kist vardı ve yumurtlama zayıf ve adet zamanı büyüdüğü için bebek sahibi olması zormuş. hamiş oldu ve doğurdu.hatta bebişi küçükken tekrar hamile kaldı ve aldırdı. kızlar darısı başımıza.doktor fatih medicalparkta bilginize.bahçelievler medicalparkı bırakıp ben yine oraya başlayacağım.
--------------------------------------------------------------------------------
CEROTUM valla hafta sonu iyice azıttım kızz deli kapalı havuzda yüzdüm..dışarıda yüzülecek gibiydi aslında ama dötümü üşütürüm diye denemedim..kız nerdeee patrona vardım benimki gariban bir bankacı..ben annemlerin imkanlarından faydalanıyorum..
bebeğim ben bıraktım yumurta avını da..bundan sonra böyle...gelmesin sıpa ne yapayım yeter gayrı çok uğraştım..bu sefer o çabalasın dimmii amamaa.s.:1hug:
gün aşırı derken akşamımı kastediyorsunuz. mesala saat 7-8 gibimi
bacılar osmaniyecim çatlama oldugu hissettin mi akıntı oldumu igneden sonra birde bacılar adet tarihim ayın28 de ne zaman tahlil yaptırsam çıkar osmaniye sen ne zaman yaptıracan?
gün aşırı derken akşamımı kastediyorsunuz. mesala saat 7-8 gibimi
canım mrh yeni açtım sabah şöyle bir bakıp çıktım.yazını yeni okudum evet akıntım hala çok azda olsa var.ama sebebi yumoşlarmı bilmiyorum inş. öğledir benimde ayın 27 ya da 28 adet tarihim fakat nezaman yapmalıyım bende kararsızım aslında burda okuduklarıma bakıyorumda bazısı adetten 4 gün önce hatta biri 8 gün önce yapmış çıkmış bazısıda adeti geçtikten sonra yapmış çıkmış,bazısınında idrarda hiç çıkmamış anlıycan dedim ya bilmiyorum ama sabredebilirsem eğer adet günüm geçince yapıyım diyorum.
canım hayırlısı inş. hakkımızda hepimizin hadi haberleşelim ve aynı gün kanda baktıralım ne dersin benimde adet tarihim 28 de hadi karar verelim dr a kalırsan adet tarihinde gel diyo ama beraber aynı gün yaptıralım bacım senin yumoşlar kaç taneydi benim 2 tane sagdaydı da:dance:
buarada aramıza hoşgeldin sende ESRAİE...
slmlar arkadaşlar bana bundan 2 ay önce pko tanısı konuldu ve iki aydır duphaston adlı ilacı kullanıyorum adetin 16.gününden başlayarak gecen ay 28 günde adet gördüm bu ayda yumurta takibi yaptırdım yumurtam 15 mm kadar büyümüştü tabiki bu yeterli gelmiyo ve dün adetin 22.günü progesteron testi yaptırdım degerim çok düşük çıktı 0.400 lerde bisey doktorada cok sinirlendim bana dediki progesteron cok düşük sana adet söktürücü yazim dedim ben zatn adet düzenleyici kullanıyorum duphastonu kendi verdiği ilacı kullandımı unutmuş bana kafana göremi kullanıyosun diyo ya var mı böyle bisey bu ilacı kullandığın halde değerin cok düşük dedi simdi adet olmayı bekliyorum serephone diye yumurta uyarıcı bi ilaca başlıcak adetten sonra gidicem işte arkadaşlar bana bu konuda fikir verin lütfen cok canım sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?