Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar bi sag bi sol kasıgımda ara ara agrılar ver neden bilgisi olan var mı? aradada belim agrıyo

bence dikkat et bel ağrısıda hamilelik belirtileri arasındadır yada adet tarihin yakınsa adet olabilirsin. sen yinede tedbiri elden bırakma

kızlar bi sag bi sol kasıgımda ara ara agrılar ver neden bilgisi olan var mı? aradada belim agrıyo

bende de var aynı ağrılar ama sağ bugün daha baskın ağrıda dünde sol baskındı hatta otururken baya canım yanıyodu..birde bugün 2 kez sağ tarafımda sanki iğne batıp çıktı bence bunların hepsi klomen ve iğnenin etkileri canım...buarada sormuşsun dr bana kaç yumoş olduğunu malesef demedi sadece olmuşlar 12. gündü zaten 15 mm dedi.

canımcım inş. bu sefer ikimizde hamiş oluruz inş.canım ya adet tarihi yani 15 gün diyosunya o tarih cumartesi yani benimki pazartesiye kalır benim dr özelde hafta içi çalışıyo ne dersin haftaya cuma günü tabi erken adet olmazsak baktıralımmı hayırlı gün sebebiyle hayırlı ay sebebiyle hepimize RABBİM bu mübarek ay sebebiyle bebişlerimizi nasip etsin inş. ne dersin?:uhm:

bence dikkat et bel ağrısıda hamilelik belirtileri arasındadır yada adet tarihin yakınsa adet olabilirsin. sen yinede tedbiri elden bırakma

canım sagol adet tarihim haftaya ama inş. hepimizin benimde RABBİM dualarımızı kabul ederde bu agrı bebiş agrısı olur inş.duanızdan unutmayın beni bende duamda unutmuyom sizi AMİNNNNNNNNNNNN

kızllaarrr az önce gebelik testi yaptım ikinci çizgi diğerine göre açık çıktı sizce nedir buu hamile miyimm kan testi de verdim akşam 8de alacağım.

benimde agrım sabah sagdaydı şimdi solda şiddetlendi inş. bebiş agrısıdır inş. canım benimki de 16 mm olmuş dediydi dr tabi ALLAH bilir tutup tutmayacagını büyüklük fazla önemli deyil benim kiler geçen ay 2 side çok büyük dedi dr kaliteli dedi nasip deyilmiş tutmadı bu seferde hayırlısı RABBİM hayırlısını versin:Saruboceq:

canım senimi kırcam ama gel cuma günü evde önce biz bakalım tabii o zamana kadar olmazsa çıkmazsa dr gidelim
benim dr zaten özel ama bana 90 km uzakta kanada baktırsam ona gitmem.ya daha yakın bir yerde yaptırırım hayırlısı dur kız umutlandırma benii

kızllaarrr az önce gebelik testi yaptım ikinci çizgi diğerine göre açık çıktı sizce nedir buu hamile miyimm kan testi de verdim akşam 8de alacağım.

hamilesin inş. bugün kaçıncı günündü?ayne hayet bir hamiş haberi aldık çok sevindim şimdiden tebrikler canım Allah sağlıkla kucana almayı nasip etsin:Saruboceq:
hadi kızlar halaya :teytey::teytey::teytey:

Cevap verenlere teşekkkür ederim arkadaşlar. Martı geçsek bile inşallah nisan ayında hepimiz mutlu haberler alırız.

kızlar benim kırmızılar geldi artık klomeni bırakıyorum o yüzden listeden silebilirsiniz size bol hamileli listeler diliyorum inşallah hepiniz enkısa zamanda kavuşursunuz tüm dileklerinize

haydi canım haydi canım haydi cuma günü inş. haydi cancagazım ben hamişken bebişimi kaybetmeden önce 2 aylıkken dr ulturasonda görmesine ragmen hiç tahlilde çift çizgi çıkmadı o yüzden güven miyorum o tahlile tamam inş. hayırlı haberler alırız:Saruboceq::lepi:

kızlar benim kırmızılar geldi artık klomeni bırakıyorum o yüzden listeden silebilirsiniz size bol hamileli listeler diliyorum inşallah hepiniz enkısa zamanda kavuşursunuz tüm dileklerinize

inş. canım üzülme lütfen hepimiz aynıyız dua ediyoruz ve bi umut hayırlısı diyoruz sıkma canını hayırlısı olsun inş.:Saruboceq:

swety baby cnm üzülme rabbimin bir bildigi vardır elbet belki saglıksız gebelik olacaktı olsa dii ben artık buna inanıyorum...sende inan bebişin ve bebişlerimiz gelecek emin ol dua et sabırlı ol...klomen i bırakmanı doktorunmu söyledi cnm?

canım doktorun bırak demedi ise sakın bırakma. Tedavine devam et. Hayat zor. Herzaman mücadele etmek gerekir. Sonuna kadar diren. Evet çok zor çok acı çekiyoruz ama ne yaplaım. üzme kendini.

yo zaten bende yumurtlama sorunu yoktu dr sabırsızlandığım için bir ay kullanmamda bir sakınca olmayacağını söyledi ama bir sorun olmadığı için 3 ay kullanmıycam

anladım cnm o halde klomen kullanmadan devam edeceksin hayırlısı olsun ne kadar zmandır bebk çalışmasına başladın ?

kızlar yaaa iş yerinden arkadaş işten ayrıldı nasıl youndum bugün bi türlü okuyamadım bile habire girip çıktım sizlerde döktürmüşsünüz aklım hep sizde ama iş işte kapıya koncam bende bu gidişle
ESRAıE... hoşgeldin canım aramıza
aysima 85 sende inşallah hamilesindir canım benim kan sonucunu alınca yaz hemen
ben gidiyorum kızlar acele yazayım bi kelam olsun edeyim dedim unutmayın beni sonra hepinizi öpüyorum iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…