kızlar bi sag bi sol kasıgımda ara ara agrılar ver neden bilgisi olan var mı? aradada belim agrıyo
kızlar bi sag bi sol kasıgımda ara ara agrılar ver neden bilgisi olan var mı? aradada belim agrıyo
canımcım inş. bu sefer ikimizde hamiş oluruz inş.canım ya adet tarihi yani 15 gün diyosunya o tarih cumartesi yani benimki pazartesiye kalır benim dr özelde hafta içi çalışıyo ne dersin haftaya cuma günü tabi erken adet olmazsak baktıralımmı hayırlı gün sebebiyle hayırlı ay sebebiyle hepimize RABBİM bu mübarek ay sebebiyle bebişlerimizi nasip etsin inş. ne dersin?:uhm::Saruboceq::Saruboceq:
canım erken baktırıp erken hayel kırıklığına uğrarsak ya zaten çoğu arkadaş iğne vurulduktan 15 gün sonra çıkar yazmışlar 15 gün sonra zaten ayın 28 ne denk geliyor valla bilmem ki ne yapsak ama inanmıycaksın belki dün akşam evde eşimle oturup ttv seyrederken birden bire içime sen düştün ve içimdeki o ses senin hamile olduğunu söylüyodu inş. yanılmam:Saruboceq:sen hiç evde yapmadan direk kan testimi yaptıralım diyosun??
bence dikkat et bel ağrısıda hamilelik belirtileri arasındadır yada adet tarihin yakınsa adet olabilirsin. sen yinede tedbiri elden bırakma
bende de var aynı ağrılar ama sağ bugün daha baskın ağrıda dünde sol baskındı hatta otururken baya canım yanıyodu..birde bugün 2 kez sağ tarafımda sanki iğne batıp çıktı bence bunların hepsi klomen ve iğnenin etkileri canım...buarada sormuşsun dr bana kaç yumoş olduğunu malesef demedi sadece olmuşlar 12. gündü zaten 15 mm dedi.
canımcım inş. bu sefer ikimizde hamiş oluruz inş.canım ya adet tarihi yani 15 gün diyosunya o tarih cumartesi yani benimki pazartesiye kalır benim dr özelde hafta içi çalışıyo ne dersin haftaya cuma günü tabi erken adet olmazsak baktıralımmı hayırlı gün sebebiyle hayırlı ay sebebiyle hepimize RABBİM bu mübarek ay sebebiyle bebişlerimizi nasip etsin inş. ne dersin?:uhm:
kızllaarrr az önce gebelik testi yaptım ikinci çizgi diğerine göre açık çıktı sizce nedir buu hamile miyimm kan testi de verdim akşam 8de alacağım.
kızllaarrr az önce gebelik testi yaptım ikinci çizgi diğerine göre açık çıktı sizce nedir buu hamile miyimm kan testi de verdim akşam 8de alacağım.
canım senimi kırcam ama gel cuma günü evde önce biz bakalım tabii o zamana kadar olmazsa çıkmazsa dr gidelim
benim dr zaten özel ama bana 90 km uzakta kanada baktırsam ona gitmem.ya daha yakın bir yerde yaptırırım hayırlısı dur kız umutlandırma benii
kızlar benim kırmızılar geldi artık klomeni bırakıyorum o yüzden listeden silebilirsiniz size bol hamileli listeler diliyorum inşallah hepiniz enkısa zamanda kavuşursunuz tüm dileklerinize
kızlar benim kırmızılar geldi artık klomeni bırakıyorum o yüzden listeden silebilirsiniz size bol hamileli listeler diliyorum inşallah hepiniz enkısa zamanda kavuşursunuz tüm dileklerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?