Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım bişey soracam adet tarihin geçtimi yada kaç gün kala yapıyonuz bu tahlii:uhm:

canım 13ünde adet olmam lazımdı olmadım 14ünde test yaptım 2. çizgi belli belirsiz çıktı test bozuktur dedim. bu gün test yaptım 2 tane ikisinde de ikinci çizgi diğerine göre biraz açıktı.Daha sevinemiyorum kan testinde bi anormallik olmazsaa bu sevineceğimm.Dua edin kızlar noolurr.:a015:

SELAM KISLAR.
NAZANIM EL ATMIŞSIN SENARYOMA. ÇOK GÜZEL OLMUŞ. BıZıM DURUMLARDAN SÜPER BıR PEMBE DıZı OLUR. PEMBE DıZıLERı BıLıRSıN 500 BÖLÜM OLUR HALA BıR ARPA BOYU YOL GıDıLEMEMıŞTıR. BıZıMKıDE AYNI O HESAP. AMA SONU HEP MUTLU BıTER. ıNŞALLAH BıZıMDE ÖYLE OLACAK..
RANACIM HABERLERE ÇOK SEVıNDıM. YANı SORUN OLMAMASINA. ıNŞALLAH TEZ ZAMANDA HAMıLE DE KALIRSIN HAYIRLISIYLA. BıZE POZıTıF DOKTOR LAZIM Kı BıZ DE POZıTıF OLALIM. SEVDıM SENıN DOKTORUNU...kaydirigubbakcemile3 SÖYLERSıN TÜRKıYEDEN 60-70 ARKADAŞ BEKLıYOR HAMıLE HABERıMı ALMAYI DıYE. ONA GÖRE HIZLI TEDAVıLER UYGULASIN.
CEROTCUM GELMıŞ COŞMUŞ COŞTURMUŞ. SELAM EDRıM SANA DA..
MAVı DENıZCıM MERAKLA BEKLıYORUM KALP ATIŞINI GÖRDÜM DEMENı. ALLAH SANA VE BEBEĞıNE SAĞLIK SIHHAT VERSıN. SEN VE TÜM HAMıŞLER GÖZBEBEĞıMSıNıZ. ALLAH HAYIRLI, SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜRLÜ EVLATLAR NASıP ETSıN HEPıMıZE. TEKRAR TEKRAR BUNU SÖYLÜYORUM:Saruboceq:

listede beklemede olan bi sürü arkadaşımız var haber vermemişler hamiş varmıdır acaba aralarında inşallah vardırr

canım ben beklemedeyim ama hamile değilim kan testine göre adetimi bekliyorum ona göre tarihimi yazıcam:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

AYSıMA BÜYÜK ıHTıMAL HAMıLESıN CANIM. TABıKı DUA EDERıZ. ALLAH SAĞLIK SIHHAT VERSıN CANIM. GELıYOR GELıYOR ıNŞALLAH BEBEĞıN
BULEMSU CANIM YAZDIKLARINI OKUYORUM. TESTE ACELE ETME .ÇOK DAYANAMAZSAN 1 YADA 2 GÜN KALA HASSAS GEBELıK TESTLERıNDEN YAP. AMA MÜMKÜNSE HıÇ YAPMA DERıM. HELE Kı ADETLERıN DÜZENLı ıSE HıÇ ELıNı SÜRME. HıÇ YOKTAN TAKINTI SAPLANTI YAPIYORUZ KENDıMıZE.
HA BEN DE BıR DÖNEM DELı DANALAR GıBı TEST YAPIYORDUM EVDE AMA BIRAKTIM ARTIK. BOŞVERıN ÇOK TAKMAYIN . GELECEK BEBEKLERıMıZ ZAMANI GELıNCE..

Son düzenleme:
Ayyy inşalllaah canım inşallah o zaman hepimiz seviniriz hep beraber değil mi inşallah hepimizin adı o listeden birer birer pozitif sonuçlarla silinir.Bu ay ben hemen olmaz diye düşünmüştüm eğer kan testinde de hamile çıkarsam bütün belirtilerimi yazacağım valla kızlar sırf size yazabilmek için bütün belirtilere dikkat ettim normalden farklı olan ağrılarımı yazacağım ama inşallah pozitif çıkar.

canım bence de hamilesin hayırlı haberlerini bekliyoruz testi ne zaman yaptıracan ayy çok merak ettim inşallah hamilesindir:CüvCüv: belirtilerini yazarmısın canım..

Kızlar SEVİL78 arkadaşımız için sizden dua istiyorum..bu akşam hastaneye yattı,kendinin ve bebeğin sağlık durumu iyi değil...hepinizden ricam SEVİLİMİZİN ve bebeğinin bir an önce iyileşip tekrar aramıza dönmesi için dua etmeniz..

canım çok sıkıldı...güne iyi başlamıştım kötü bir haberle alt üst oldum..

Allahtan hep bebek istiyoruz ama en çok sağlık istemekte fayda var...Allahım hepinize önce sağlık evinizde huzur sonra hayırlı sağlıklı evlatlar versin..amin..

Nazanim, Allahim Sevile ve bebegine acil sifalar versin insallah riskli bir durum yoktur. Biraz once onlar icin dua ettim devamda edecegim dua etmeye.. insallah bize guzel heberlerle donersiniz.. :Saruboceq:

kızlar benim kırmızılar geldi artık klomeni bırakıyorum o yüzden listeden silebilirsiniz size bol hamileli listeler diliyorum inşallah hepiniz enkısa zamanda kavuşursunuz tüm dileklerinize

canım bu yazını okuyunca hemen telaş yaptım tamam pes etti morali bozulu dedim ama sonraki mesajla taş yerine oturdu doğru anladım demi çalışmayı bırakma aman pe etmek yok....bizimkiler yakında gelecekler...

kızllaarrr az önce gebelik testi yaptım ikinci çizgi diğerine göre açık çıktı sizce nedir buu hamile miyimm kan testi de verdim akşam 8de alacağım.

hihoyyythihoyyytcanım silikde olsa heralde hamişsin inşallah öyledir şuan tam sonucu aldığın an heralde inlallah hayırlı haberler yazarsın bize bekliyoruz seni..........ama böyle:CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

tatlım canını sıkma diycem ama olmayacak biliyorum doktoruna güvenmiyorsan hemen değiştir kafalarına göre iş yapabiliyorlar....tabi öyledir demiyorum ama dikkatli olmakta fayda var....kendini ferah tut canım ya

RANACIM inşallah herşey yolunda gider bu ay bize bir bebek müjdesi verirsin....ikiz haberide versen hani hiç fena olmaz yani:içelim:

a.s. canı hoşgeldin aramıza....

canım inşallah ama test daha gelmemiş yarın sabah belli olacakmış inşallah burda seviniriz.Sevil arkadaşımıza da çok üzüldüm rabbim kimsenin yavrusunu elinden almasın.Umarım en kısa zamanda iyileşir.

yaa dokotr bana ganofen verdı ama bulamadık yaa sanophene ne başladım artık bnde dokotr oda olur dedi.bakalım nasılolcak..

allah yardımcısı olsn inşallah :Saruboceq:
umarım çarçabuk bebeğiyle birlkte ayağa kalkar ve biter bu sağlık sorunu

allahtan hep hayrlısını diliyelim
allah önce bize sağlık versn gerisi ztn evelallah olur
çok üzüldümmm allahımm inşallah sevile ve bebeğe sağlık verir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım benim inşallah..inan bende çok üzgünüm..bol bol dua edip bekleyeceğiz

Nazanim, Allahim Sevile ve bebegine acil sifalar versin insallah riskli bir durum yoktur. Biraz once onlar icin dua ettim devamda edecegim dua etmeye.. insallah bize guzel heberlerle donersiniz.. :Saruboceq:

RANACIM inşallah Allah dualarımızı kabul eder..inşallah sağlıkla evine döner..

günaydın arkadaşlar allah sevile ve bebeğine sağlık versin kucağına almayı nasip etsin sağsağlim

günaydın kızlarrrr.yeni okudum çok üzüldüm Rabbim SEVıLE ve bebeğine biran önce sağlık versin inş.bizde burdan iyi olduklarını duyup sevinelim:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…