canım bişey soracam adet tarihin geçtimi yada kaç gün kala yapıyonuz bu tahlii:uhm:
listede beklemede olan bi sürü arkadaşımız var haber vermemişler hamiş varmıdır acaba aralarında inşallah vardırr
Ayyy inşalllaah canım inşallah o zaman hepimiz seviniriz hep beraber değil mi inşallah hepimizin adı o listeden birer birer pozitif sonuçlarla silinir.Bu ay ben hemen olmaz diye düşünmüştüm eğer kan testinde de hamile çıkarsam bütün belirtilerimi yazacağım valla kızlar sırf size yazabilmek için bütün belirtilere dikkat ettim normalden farklı olan ağrılarımı yazacağım ama inşallah pozitif çıkar.
Kızlar SEVİL78 arkadaşımız için sizden dua istiyorum..bu akşam hastaneye yattı,kendinin ve bebeğin sağlık durumu iyi değil...hepinizden ricam SEVİLİMİZİN ve bebeğinin bir an önce iyileşip tekrar aramıza dönmesi için dua etmeniz..
canım çok sıkıldı...güne iyi başlamıştım kötü bir haberle alt üst oldum..
Allahtan hep bebek istiyoruz ama en çok sağlık istemekte fayda var...Allahım hepinize önce sağlık evinizde huzur sonra hayırlı sağlıklı evlatlar versin..amin..
kızlar benim kırmızılar geldi artık klomeni bırakıyorum o yüzden listeden silebilirsiniz size bol hamileli listeler diliyorum inşallah hepiniz enkısa zamanda kavuşursunuz tüm dileklerinize
kızllaarrr az önce gebelik testi yaptım ikinci çizgi diğerine göre açık çıktı sizce nedir buu hamile miyimm kan testi de verdim akşam 8de alacağım.
tatlım canını sıkma diycem ama olmayacak biliyorum doktoruna güvenmiyorsan hemen değiştir kafalarına göre iş yapabiliyorlar....tabi öyledir demiyorum ama dikkatli olmakta fayda var....kendini ferah tut canım yaslmlar arkadaşlar bana bundan 2 ay önce pko tanısı konuldu ve iki aydır duphaston adlı ilacı kullanıyorum adetin 16.gününden başlayarak gecen ay 28 günde adet gördüm bu ayda yumurta takibi yaptırdım yumurtam 15 mm kadar büyümüştü tabiki bu yeterli gelmiyo ve dün adetin 22.günü progesteron testi yaptırdım degerim çok düşük çıktı 0.400 lerde bisey doktorada cok sinirlendim bana dediki progesteron cok düşük sana adet söktürücü yazim dedim ben zatn adet düzenleyici kullanıyorum duphastonu kendi verdiği ilacı kullandımı unutmuş bana kafana göremi kullanıyosun diyo ya var mı böyle bisey bu ilacı kullandığın halde değerin cok düşük dedi simdi adet olmayı bekliyorum serephone diye yumurta uyarıcı bi ilaca başlıcak adetten sonra gidicem işte arkadaşlar bana bu konuda fikir verin lütfen cok canım sıkkın
a.s kizlar bugun doktor randevum vardi seldacim sagolasin yerimseniben canimcim sormussun onceki sayfalarda tedavin nasil gidiyor diye.. doktorum esiminde dahil butun test sonuclarini gozden gecirdi hersey gayet normal dedi yalniz ultrasonda polikistik over goruntusu var nedense bunu cok hafife aldi gectigimiz yillar icin bu buyuk problemdi ama bu zamanda hicbir engel teskil etmiyor dedi yarindan itibaren metformin kullanmaya basliyorum sonrasinda eger adet olursam (insallah olmam da hamis kalirim:Saruboceq:) gunde 2 kez klomen, yumurta takibi, catlatma ignesi ve progestan.. bu arada catlatma ignesini ilk kez yaptiracagim, progestanda olee.. bakalim sonuc nasil olacak bizim doktor bana simdiden hamile gozuyle bakiyor :CüvCüv: vallahi ya bana yada kendine muthis guveniyor :roflol: :roflol: hakkimizda hayirlisi olsun..
--------------------------------------------------------------------------------
aranıza yeni katılacağım galiba
kızlar bnen bugün çökmüş durumdayım. doktora gittim ama hiçde iç açıcı konuşmadı galiba.galiba diyorum çünkü konuya pekte vakıf değilim.hadi bana yardımcı olun.yumurtalıkların tavan yapma dönemine girdim fakat yumurtlama çok zayıfmış ne yapacağım ya.illede eşinin spermogramını getir ondan sonra tedaviye başlayacağız diyor. bende nasıl bir tedavi dedim.klomen yada iğne dedi.sizden hep duyardım klomen tedavisini.arkadaşımla görüştüm çünkü aynı dert ondada vardı onda hiç yumurtlama olmuyordu adetten sonra 25. günde yumurtlama oluyormuş oda adet olacağı için büyümüyormuş. doktora gitmiş doktor bir toz vermiş eşi ile birlikte olmasını ve yarın tekrar gelmesini söylemiş sonra akşam 10 da vurulması gereken bir iğne ve adet tarihine kadar gün aşırı beraberlik sonucu hamilelik. arkadaşımda kist vardı ve yumurtlama zayıf ve adet zamanı büyüdüğü için bebek sahibi olması zormuş. hamiş oldu ve doğurdu.hatta bebişi küçükken tekrar hamile kaldı ve aldırdı. kızlar darısı başımıza.doktor fatih medicalparkta bilginize.bahçelievler medicalparkı bırakıp ben yine oraya başlayacağım.
--------------------------------------------------------------------------------
hihoyyythihoyyytcanım silikde olsa heralde hamişsin inşallah öyledir şuan tam sonucu aldığın an heralde inlallah hayırlı haberler yazarsın bize bekliyoruz seni..........ama böyle:CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Kızlar SEVİL78 arkadaşımız için sizden dua istiyorum..bu akşam hastaneye yattı,kendinin ve bebeğin sağlık durumu iyi değil...hepinizden ricam SEVİLİMİZİN ve bebeğinin bir an önce iyileşip tekrar aramıza dönmesi için dua etmeniz..
canım çok sıkıldı...güne iyi başlamıştım kötü bir haberle alt üst oldum..
Allahtan hep bebek istiyoruz ama en çok sağlık istemekte fayda var...Allahım hepinize önce sağlık evinizde huzur sonra hayırlı sağlıklı evlatlar versin..amin..
allah yardımcısı olsn inşallah :Saruboceq:
umarım çarçabuk bebeğiyle birlkte ayağa kalkar ve biter bu sağlık sorunu
allahtan hep hayrlısını diliyelim
allah önce bize sağlık versn gerisi ztn evelallah olur
çok üzüldümmm allahımm inşallah sevile ve bebeğe sağlık verir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Nazanim, Allahim Sevile ve bebegine acil sifalar versin insallah riskli bir durum yoktur. Biraz once onlar icin dua ettim devamda edecegim dua etmeye.. insallah bize guzel heberlerle donersiniz.. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?