karamen canım bende iğne yaptırdım sonucu inşallah cuma günü öğrenecem benimde iğneden sonra hiç ağrım yoktu ama adetime 10 kala başladı acaba çatlamadımı diye düşündüm ama sonra ağrılarım başladı sanırım catladı sakın benim gibi kafana takma şimdide ara ara kasıklarım ağrıyor göğüsterim şiş değil ama uçları çok ağrıyor uyuşmuş gibi ve ara ara belim ağrıyor bunlar neyin belirtisi bilmiyorum ama sakın canını sıkma
kızlar benim kırmızılar geldi artık klomeni bırakıyorum o yüzden listeden silebilirsiniz size bol hamileli listeler diliyorum inşallah hepiniz enkısa zamanda kavuşursunuz tüm dileklerinize
Kızlar SEVİL78 arkadaşımız için sizden dua istiyorum..bu akşam hastaneye yattı,kendinin ve bebeğin sağlık durumu iyi değil...hepinizden ricam SEVİLİMİZİN ve bebeğinin bir an önce iyileşip tekrar aramıza dönmesi için dua etmeniz..
canım çok sıkıldı...güne iyi başlamıştım kötü bir haberle alt üst oldum..
Allahtan hep bebek istiyoruz ama en çok sağlık istemekte fayda var...Allahım hepinize önce sağlık evinizde huzur sonra hayırlı sağlıklı evlatlar versin..amin..
günaydın bacılar RABBİM açil şifalar versin sevile ve bebişine inş. bi an önce saglığınıza kavuşursunuz analı nkızlı yaaaaaaa içimden kız diye çıktı ALLAH hayırlısını versin canım ALLAH sana bagışlasın AMİN
kızlarrr sevilden hiç haber yok mu merak ediyorum inş. durumları iyidir.Hadi şu bekleyenlerden hamiş haberleri gelsinde bizede moral olsun
Kızlar SEVİL78 arkadaşımız için sizden dua istiyorum..bu akşam hastaneye yattı,kendinin ve bebeğin sağlık durumu iyi değil...hepinizden ricam SEVİLİMİZİN ve bebeğinin bir an önce iyileşip tekrar aramıza dönmesi için dua etmeniz..
canım çok sıkıldı...güne iyi başlamıştım kötü bir haberle alt üst oldum..
Allahtan hep bebek istiyoruz ama en çok sağlık istemekte fayda var...Allahım hepinize önce sağlık evinizde huzur sonra hayırlı sağlıklı evlatlar versin..amin..
nedense içimde kendimle ilgili hiçbir umut, heves ve kıpırtı yok.. sizlere bakıyrum da ne güzel bir heyecanla test yapacağınız günleri bekliyosunuz..ben onu bile beklemiyorum..nasılsa olmıycak diyorum hep..ben niye böyle oldum yaa((
cerotum kahverengi akıntım ögrendigim ilk hafta geri bitti şükür 4 5 gün falan sürdü şükür progestan alıyordum devam ettim haliyle birde düşük olmasın diye igne verdi doktorum ögrendigim haftadan beri yaptırıyorum toplam 4 hafta yapılacak dedi yani haftada bir şükür ya bunada razıyım yeterki bebişim gitmesin ..rabbi,m inş sevilinde saglıkla bebiş ile evine dönmesini nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?