Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

günaydın bacılar RABBıM açil şifalar versin sevile ve bebişine inş. bi an önce saglığınıza kavuşursunuz analı nkızlı yaaaaaaa içimden kız diye çıktı ALLAH hayırlısını versin canım ALLAH sana bagışlasın AMıN

Allah sevilin yardımcısı olsun umarın kendine ve bebeğine hiç bir şey olmaz. Sağlıklı bir şekilde döner aramıza. Allah burdaki herkese yardımcı olsun. Hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

kızlar bu gün nasılsınız ne var ne yok benim kasıklarda biraz sancı var ama en çok belimde neden acaba ümitlensem mi bilmiyorum hayırlısı olsun inş.

benimde popomda büyük bir acı car. düz sabah prengly yaptırdım hala çok acıyor. ama kasıklarımda falan hiç ağrı yok

karamen canım bende iğne yaptırdım sonucu inşallah cuma günü öğrenecem benimde iğneden sonra hiç ağrım yoktu ama adetime 10 kala başladı acaba çatlamadımı diye düşündüm ama sonra ağrılarım başladı sanırım catladı sakın benim gibi kafana takma şimdide ara ara kasıklarım ağrıyor göğüsterim şiş değil ama uçları çok ağrıyor uyuşmuş gibi ve ara ara belim ağrıyor bunlar neyin belirtisi bilmiyorum ama sakın canını sıkma

slm kızlar...nazanım dogrumu bu çok üzüldüm demek dünkü doktoru hemen yatmasını söyledi degilmi dün doktora gidecekti sanırım...cnm ya demek iyi degildi ama diger doktor bilemedi bun u..inş kısa zamanda hayırlısı ile bebişi karnında olarak evine döner..rabbim saglık sıhhat versin..

aysima inş kan testi ile dogrulanır bu sonuç..idrarda silik çıkması sevindirici bir haber genelde idrarda en sonda çıkar..ama sen yine de çok fazla ümitlenme lütfen eger ki olumsuz bir sonuç alırsan kat be kat daha fazla üzülürsün..rabbim hayırlı saglıklı gebelikler versin..

günaydınkızlar
sevil78 için çok üzüldüm şimdi okudum Allahım saglık versin hem kendisine hamde bebegine :Saruboceq:

canım inşallahhamilesindir. ya benimde kasıklarımda hiç ağrı yoktuç heralde yumurtalar büyümedi diye korktum. ama 4 tane yumaoş olmuştu. inşallah yumurtaarda çatlar. beklemek çok zor.

günaydın arkadaşlar sevil arkadaşımıza acil şifalar diliyorum RABBıM bebişini annesine bağışlar inşallah arkadaşım beni şimdilik beklemede yazın adet olmam gerekiyordu daha olmadım hemen test yaptım maalesef bir çizgi bunun iki sebebi olabilir diye düşünüyorum bir erken test yapmış olabilirim idrarda hemen belli olmaya bilir iki içtiğim haplardan dolayı adetim geç olabilirmiCADIARZU normalde adetim çok düzenliydi bakalım yarına kadar olmassam bidaha test yapiiim böyle kararsız olmak daha zormuş arkadaşlar dualarınızı bekliyorum:Saruboceq:

kızlar benim kırmızılar geldi artık klomeni bırakıyorum o yüzden listeden silebilirsiniz size bol hamileli listeler diliyorum inşallah hepiniz enkısa zamanda kavuşursunuz tüm dileklerinize

canım klomenin etkisi vücutta 3 ay devam eder demişti dr um..hemen listeden silinme bence..hiç belli olmaz canım bakarsın kendiliğinden gelir bebişin..

NAZAN CANIM YAAAA...ne diyeceğimi bilemiyorum şok oldumm( Allahım korktuğu yere uğratmasın sevili yaa..canım bende hastanede yattım 5. ayımda ve 7. ayımda..sürekli kanamalıydım hep diyorum ya..ama çok şükür aldım kucağıma..inşallah sevilim de sadece tedbir için yatmıştır hastaneye ve bir an önce alır kucağına fındık kızını..Allah büyük canım..dua etmez miyiz, elbet edeceğiz..

bulemsu canım 2. kızı olacak inşallah sevilin..doğru çıkmış içinden..

mavideniz
canım senden ne haber..bitti dimi tamamen kahverengi akıntıların..

kızlarrr sevilden hiç haber yok mu merak ediyorum inş. durumları iyidir.Hadi şu bekleyenlerden hamiş haberleri gelsinde bizede moral olsun

cerotum kahverengi akıntım ögrendigim ilk hafta geri bitti şükür 4 5 gün falan sürdü şükür progestan alıyordum devam ettim haliyle birde düşük olmasın diye igne verdi doktorum ögrendigim haftadan beri yaptırıyorum toplam 4 hafta yapılacak dedi yani haftada bir şükür ya bunada razıyım yeterki bebişim gitmesin ..rabbi,m inş sevilinde saglıkla bebiş ile evine dönmesini nasip eder.

kızlarrr sevilden hiç haber yok mu merak ediyorum inş. durumları iyidir.Hadi şu bekleyenlerden hamiş haberleri gelsinde bizede moral olsun

inş. hayırlı haberlerini alırız sevilin RABBİM şifasını versin imnş. canım sen ne yapıyon kararımız kesin dimi haftaya hangş gün tahlil yaptıralm ne dersin ?:sm_confused:

nedense içimde kendimle ilgili hiçbir umut, heves ve kıpırtı yok.. sizlere bakıyrum da ne güzel bir heyecanla test yapacağınız günleri bekliyosunuz..ben onu bile beklemiyorum..nasılsa olmıycak diyorum hep..ben niye böyle oldum yaa ((

sevilcim neyin var bilmiyorum ama tatlım allahım çabucak şifalar versin seni ve bebişini korusun tatlım dualarım seninle

aysima canım düpedüz hamişsin bence tebriklerr darısı başımızaa

aynen seventh bende öleyim test yapacağım günü değilde adet olacağım günü bekliyorum ki tekrar klomene başlayabileyimmm 1 gram ümit yok içimde sanki benim hiç olmayacak bebişimm

neden böyleyiz sence? çok can sıkıcı bi durum bu. alnen senin gibi hiç bebeğim olmıycak gibi geliyo.. sanırım kendimi oyalayacak birşeyler bulmam gerekiyo. sana da tavsiye ederim, belki kafamız biraz dağılırsa bu negatif elektriği de atarız...

canım hayırlısı olsun inş. ben biraz fazla panik hapıyon galiba ama inş. sende hamişsindir hepimizde inş. canım heycanlanmamak iyi ama ümidini kaybetme hem ben beklemiyorum deyipte hamile çıkanı çok duydum inş. sende bende hapimiz hamileyizdirde burada sevinçli haberler veririz RABBİM hiç birimizin kucagınıboş bırakmasın inş. ALLAH hepimize nasip etsin inş. bir an önce bebişlerimizi:Saruboceq:

amin canım... inşallah dediğin gibi olur.. ama bu ay da olmayacağına çok eminim nedense.. çok sıkıldım bu tedavilerden ilaçlardan.. nasıl olcak bilmiyorum..allah sonumuzu hayır etsin...herkesin gönlüne göre versin...

canım ben ara ara var gibi okudum sanki..yanılmışım canım özür o zaman..aman gitsin gitsin, yani ne renk olursa olsun kanama insanı mahvediyor canım gebelikte..bilirim yani..

amin canım yaa, dua ediyorum sevile..Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım arkadaşımın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…