Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım bu ay ki tedaviyle birlikte moralip bozuk olsa bile takmadım inş. bundan sonra bi problem olmaz benimkide bi umut ama inan moral bu tedavide çok önemli inan inş. hiç canını sıkma moralini bozma ALLAH hayırlısını nasip etsin hepimize inş.

sevilcim canım arkadaşım.Allah seni ve bebeğini korusun.okuduğumdan beri şoktayım..çok moralim bozuldu......dualarımızı eksik etmeyelim arkdaşlar.

nazan canım haber alırsan bizlere de bildir ltf

SevılcıĞıĞıme ve bebeĞıne acıl Şıfalar dılıyorum. ınŞallah sadece kontrol altında tutabılmek ıÇın yatırmıŞlardır hastaneye. Allah sevıle ve bebeĞıne saĞlık versın ınŞallah. ınŞallah cerotun yaŞadıĞı gıbı sonuÇlanır . Dualarımız senınle sevılcım.

canım ya sevilden haber alan hemen yazsın inş. hayırlı haberler alırız onu şu an çok iyi anlıyorum bende düşük yaoarken öyle yattım ama o inş. saglıklı ve bebişiyle birlikte aramıza dönecek inş. ALLAHIM İNŞ. YARDIMCISI OLSUN MEVLAM:Saruboceq:

kızlar bu akşam saat 10 da 36. saatim. çok heyeceamlıyım. heycandan elim ayağım boşalmış durumda. eşimse çok sevinçli keisn olcak gözüyle bakıyor. bu ay kolemle ilk denemem. benim için dua edin

selam kızlar az önce SEVİLLE konuştum dua eden herkese tşk ediyor..haliyle morali bozuk...drları düşük tehlikesi olduğu için yatırmışlar,bebeğin içinde olduğu kesedeki sıvı APTAL drun smear alırken çizmesi sonucu dışa akıyormuş...drlar bebek için çok ümitli değil bebek 14 haftalık olduğu için SEVİLİN evde düşük yapması durumunda hayati tehlikesi olacağından şimdilik hastanede yatacak..

Allahım SEVİLE ve meleğine sağlık versin...valla moralim bozuk kızlar..MEHTAP GÜLÜ ne de çok üzülmüştüm,şimdide SEVİL..İnşallah CEROTUN yaşadığını SEVİLDE yaşar ve bebeğini kucağına alır..

Kızlar bu arada bugün yurt dışından bana bir ilaç geldi bitkisel karışım...sıvı ve damla şeklinde kullanılacak..kesinlikle kimyasal içermiyor..bunu getirenler karı koca dr..benim bir tüpüm yok...bir tanesininde ameliyatlardan dolayı durumu çok iç açıcı değil..bu ilaç tıkalı tüpleri açıp rahim duvarını kalınlaştırıyormuş..inanın heyecanlandım...bir de Türkiyedeki ilk kullanıcı olacam..eşime çok ümitli konuşmuşlar...gerçi öyle bir durum ki hani zehir olsa yeterki olsun içeçem dediğimiz anlar oluyor...inşallah iyi sonuç alırım..bu konudaki bütün gelişmeleri yazacam size...

ALLAH bebeyini ona bagışlasın inş. dualarımız onunla RABBİM şifalık versin inş.

kızlar hepimiz bebek bebek diyoruz ama allah önce sevilein sağlığını korusun. inşallah bebeğede bişi olmaz valla kızlar kendimizi emanet ediyoruz ama çok salak doktorlar var. kadından 3 defa smear almış. beyinsiz doktor. kızlar doktorunuzda tereddüte düşerseniz hemen başka bir doktorada görnün. biizm içimiz parçalanırken bazı doktorlar o kadar duyarsız oluyorki. parayı alırken çok duyarlılar ama. allahım korusun sevili.

allah hepimize hayırlı hamilelikler hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. bu akşam hepimiz için dua edicem. çok üzüldüm sevile çook.

offf yaa nasıl cnm sıkıldı nasıl üzgünüm anlatamam..umarım en kısa zmanda hayırlısı ile sevilde bebişide iyileşir..ayy o gerizekalı doktor gebe kadından smear alınacagını bilmiyormuymuş ooff ne geri zekalı insanlar var yaa..aman cnm çok sıkkın..

Arkadaşlar herkese selam. Yaklaşık bir saattir geriden okuyo okuya geliyorum. Yüce Allahım Sevilciğimize de yavrusuna da sağlık sıhhat versin inşallah. Allahım hayırlısını versin. Sevil icçin de hepimiz için de:Saruboceq:

canım bende dua ediyorum inşallah benimki gibi olur diye..az gözyaşı dökmedim doğurana kadar inan ama sonunda hepsini unuttum kucağıma alınca..6 aylıkken ölü doğum yapacaksın diye doğumhaneye yatırdılar canım beni düşünsene..yanımda birileri ölü doğum yapıyor ve suni sancı verecekler sıra bana gelecek..hiç unutmamam o halimi..sürekli ağladım ve dua ettim..acilden giriş yaptığım için başka dr bakmıştı, sağolsun kendi dr um geldi ve asla olumsuz düşünme bugün hastanede yatacaksın dedi..sabaha kanamam durdu ve iğnelerle durdu bebeğim
uzattım ama sadece bu tür şeylerin olabileceğinden bahsettim canım..hani belki bi ümit olur ne bileyim..

kızlar bu akşam saat 10 da 36. saatim. çok heyeceamlıyım. heycandan elim ayağım boşalmış durumda. eşimse çok sevinçli keisn olcak gözüyle bakıyor. bu ay kolemle ilk denemem. benim için dua edin

canım inşallah fazla uğraşmadan bebeğine kavuşursun..36. saat olarak çok takma..24-36 arası aslında canım..

nazancım hala şoktayım yaa..nasıl acemiliktir yani..olurmu böylesi yaa...Allahım bi mucize iyileşsin kesesi ve herşey yoluna girsin inşallah...canım şimdi ordan oraya gitmesi de hoş değil ama aklıma acaba başka bi dr un fikri de alınmalı mı diye takılıyor..yani düşüğü engelleyen iğneler falan var canım..
gerçi benimki de işgüzarlık...mutlaka gereken yapılıyordur..en azından diğer SALAK dr dan iyi olduğu kesin yani bunun..
canım seldaya yukarıda hikayemden bir parça kabus bölüm anlattım..sende sevile anlat fırsat bulursan..ölü doğum yapmayı beklerken, taburcu oldum ve 2 ay sonra da kucağıma aldım yani kızımı canım..dualarımız onunla
seni de çok öptüm..kopma, yaz arada..

ALLAHIM böyle doktorlar olduğu sürece bizim çabalarımız boşamı! diyorum bazen sevil arkadaşımız için dua ediyoruz RABBıM yar ve yardımcısı olsun bende malesef regl oldum listeden silebilirsiniz RABBıM ıSYAN ETTıRMESıN......senağlama

bulemsu bildigim için cvp vermeden geçemeyecegim..ben hala progestan kullanıyorum ama bende baş dönmesi yaptıgı için sabahları almam gereken hapı akşam yatmadan 2 tane birden alıyorum..sen günde 3 tane içeceksen akşam eve geldikten bir süre sonra bir tane iç 2 saat sonra digerlerini içersin 3 tane birden atma agzına diye dedim..ben doktoruma sordum bir şey olmaz akşamları alabilsin demişti..zaten ben sabah akşam toplamda 2 tane içtigim için sıkıntı olmadı akşamları içip yatıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…