Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar smear benim bildiğim vajinanın hemen azıcık içinden alınan bi örnek değil mi (kulak çubuğu gibi birşeyle. Nasıl bir harekettir bu ki keseyi çizmiş. aklım mantığım almadı hiç..
Acaba kese zaman içinde kendini onaran bir dokuya sahip midir? Umarım öyledir.ınşallah sevil de bebeğimizde dayanır ve sağlıkla çıkar hastaneden. :Saruboceq:
Nazanım ınşallah işe yarar bu karışım. Ben de bir umut ışığı oluşturdu şimdiden. Taakipteyiz yavrum seni...

kızlar ben hala eve dönemedim size haber vermek için girebildim nete size müjdem varr günüm geçti kan testi yaptırdım hamileyimmmmmm....... yarında doktora gidicem bakalım umaım herhangi bi sorun yokturr Allahım saglık versin tüm anne adaylarına ve bebişlerine ve tüm istiyenlerin karınlarına emanetlerini bıraksın... hepinizi öpüyorum ve kucaklıyorumm...

nazanım inş o karışım işe yarar bakalım ilk deneklerdensin yani türkiyede hadi bakalım hayırlsı..eylem hoşgeldin ve tebrik ederim rabbim olmayanlarada saglıkla nasip etsin..

eylemcim tebrikler canım...Allah sağlıkla kucana almayı nasip etsin ve ettiğin duaları kabul etsin inş.:teytey::teytey::teytey:

canım çok sıkıldı yani sırf dr hatası yüzünden umutla beklediği bebişinden olma ihtimali var öylemi offffffffffff yaaa Allahım inş. ikisinide sağlıklarına kavuştururHEPİMİZE önce sağlık versin:Saruboceq:Nazancım konuşursan seville slm söyle dualarımız onunla

nazancım haber aldıkca yaz dualarımız sevil ve bebegiyle olsun
ne kadar aptal doktorlar var nasıl bunlara diploma veriyolar anlamıyorum

eylem tebrikler canım. sağlıkla doğsun inşallah.:lepi:

nee güzel bir haber Allah saglıklı dogmasını naip etsin inşallah:Saruboceq:
darısı bizlerin başına :Saruboceq:

eylem canım kısaca anlatırmısın ne rahatsızlığın vardı kaç ay tedavi oldun hangi ilaçları kullandın bizede umut olsun

Eylem tebrikler arkadaşım. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Canlarım ben çıkıyorum hepiniz kendinize dikkat edin. Nazan sanırım bir tek sen Seville irtibata geçebiliyorsun. Çoookk selam söyle bizden canım. Allahtan umudunu kesmesin. Dua ediyoruz ve edeceğiz de. İnşallah Allah hayırlısını verir. Şimdilik hoşçakalın.

nazanım sende güzel haberler duymayı ümit ediyorum inş sevil den güzel heberler gelir..ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar..

bende çıkıyorum kızlar hepinize ii akşamlar
inşallah yarın nazancım senden sevil için güzel haberleri okuruz

canım tebrik ederim..Allah tamamına erdirsin inşallah bebişini..bence de bi ara kısaca öykünü anlatırsan seviniriz..hani moral olsun..

sevgiler.

nazanım canım lütfen benden de sevile çok selam söyle ve güçlü olması gerektiğini söyle ona..canım hayırlı haberlerle gel inşallah...

sağol canım

arkadaşlar bu gerizekalı doktorlar madem bu işi yapamayacaklar milletin kanına girmesinler ya.bak yine tepem attı. çünkü benim doktor müsvetteside alttan muayene ederken keseye zarar verdi ve o gün bebişimi düşürdüm

ooh ne güzel iyi biir haber oley darısı başımıza

tebrikler canım allah tamamına erdirsin.bizlerede nasip etsin inşallaaaah.

eylem tebrıkederım canıma.s.ALLAH hatırlısı ile kucagına almayı nasıp eylesın.:Saruboceq: kızlar benımbugun gunumdu ama hala olmadım beklıyorum.insallah hamıledırım.:Saruboceq:

tebrik ederim canım.darısı başımızahihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…