kızlar ben hala eve dönemedim size haber vermek için girebildim nete size müjdem varr günüm geçti kan testi yaptırdım hamileyimmmmmm....... yarında doktora gidicem bakalım umaım herhangi bi sorun yokturr Allahım saglık versin tüm anne adaylarına ve bebişlerine ve tüm istiyenlerin karınlarına emanetlerini bıraksın... hepinizi öpüyorum ve kucaklıyorumm...
kızlar ben hala eve dönemedim size haber vermek için girebildim nete size müjdem varr günüm geçti kan testi yaptırdım hamileyimmmmmm....... yarında doktora gidicem bakalım umaım herhangi bi sorun yokturr Allahım saglık versin tüm anne adaylarına ve bebişlerine ve tüm istiyenlerin karınlarına emanetlerini bıraksın... hepinizi öpüyorum ve kucaklıyorumm...
slm kızlar
sevil için inşsllsh hsyırlısı olur.Allah o doktoruda bildiği gibi yapsın.insan hayatıtla oynuyorlar resmen.
bu arada ben kan tahlili yaptırıcaktım ancak o gün kahverengi bir akıntı geldi ben de hastalanırım diye bekledim ancak 2 gün geçti hala gelen giden yok.akşam üstü idrar testi yaptım önce tek çizgiydi ama birkaç dk sonra 2. çizgi silikta olsa çıktı.yarın kan tahlili yaptırıcam kesin...
ne dersiniz kızlar sizce hamile olabilir miyim?
slm kızlar
sevil için inşsllsh hsyırlısı olur.Allah o doktoruda bildiği gibi yapsın.insan hayatıtla oynuyorlar resmen.
bu arada ben kan tahlili yaptırıcaktım ancak o gün kahverengi bir akıntı geldi ben de hastalanırım diye bekledim ancak 2 gün geçti hala gelen giden yok.akşam üstü idrar testi yaptım önce tek çizgiydi ama birkaç dk sonra 2. çizgi silikta olsa çıktı.yarın kan tahlili yaptırıcam kesin...
slm kızlar
BALCKcim başka belirtin varmı..ateş basması,sık idrara çıkma,ağızda kuruluk gibi
canım bu yazını okuyunca hemen telaş yaptım tamam pes etti morali bozulu dedim ama sonraki mesajla taş yerine oturdu doğru anladım demi çalışmayı bırakma aman pe etmek yok....bizimkiler yakında gelecekler...
inş. canım üzülme lütfen hepimiz aynıyız dua ediyoruz ve bi umut hayırlısı diyoruz sıkma canını hayırlısı olsun inş.:Saruboceq:
swety baby cnm üzülme rabbimin bir bildigi vardır elbet belki saglıksız gebelik olacaktı olsa dii ben artık buna inanıyorum...sende inan bebişin ve bebişlerimiz gelecek emin ol dua et sabırlı ol...klomen i bırakmanı doktorunmu söyledi cnm?
Kızlar ben dün gece testi alamamıştım bu gün aldım anca nete girebildim.Ben de hamileyimmmmmmmmmmmmm.Darısı tüm isteyenlerin başına.
canım klomenin etkisi vücutta 3 ay devam eder demişti dr um..hemen listeden silinme bence..hiç belli olmaz canım bakarsın kendiliğinden gelir bebişin..
inşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı çalışmalara devam bakalım önümüzdeki ayda evlilik yıldönümüm inşallah gelir bebişimiz yeni tarihim 17 nisan
ohhhh hamile kalan kalana darısı başımıza hadi bakalım hamileler dua edin bizler için.:dance:
aslında bende yumurtlama problemi olmadığı için acele ettiğimden bir aylık denedim ama çalışmalara devam ediyorum tabi soğan kürüne başladım eşimde keçi bpynuzu kürüne hayırlısı bakalım Allah ne zaman verecek bebişlerimizi
Kızlar ben dün gece testi alamamıştım bu gün aldım anca nete girebildim.Ben de hamileyimmmmmmmmmmmmm.Darısı tüm isteyenlerin başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?