Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

eylemcim çok güzel bi haber bu. seninle aynı zamanlarda takip yaptırmıştık nerdeyse.ama benim yumurta gelişimi gerilemişti.sen çatlatma iğnesi vurulmuştun. çok güzel bi haber bu. sanırım klomen kullanmıştın değilmi. ben de adet olmayı bekliyorum tedaviye devam ama bu kez iğne de kullanıcam umarım işe yarar. bi yumurta ya da yumurtalarım:Saruboceq:bi oluşsa ben d eumutlancam. Allah bizim de yüzümüzü güldürür inşallah.

CANIM TEBRİK EDERİM RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN DARISI BİZLERİN BAŞINA AMİİİİİİİİİİİİİİN:hooray:

slm kızlar
sevil için inşsllsh hsyırlısı olur.Allah o doktoruda bildiği gibi yapsın.insan hayatıtla oynuyorlar resmen.

bu arada ben kan tahlili yaptırıcaktım ancak o gün kahverengi bir akıntı geldi ben de hastalanırım diye bekledim ancak 2 gün geçti hala gelen giden yok.akşam üstü idrar testi yaptım önce tek çizgiydi ama birkaç dk sonra 2. çizgi silikta olsa çıktı.yarın kan tahlili yaptırıcam kesin...

ne dersiniz kızlar sizce hamile olabilir miyim?

inşallah bebişib karnına konmuştur hadi hayırlısı darısı başımıza....:Saruboceq:

BLACK CANIM İNŞALLAH HAMİLESİN...
daha ne olsun bütün herşey tamam akıntı ikinci çizgi..hadi birtanem inşallah hayırlısı olsun sağlıkla

BALCKcim başka belirtin varmı..ateş basması,sık idrara çıkma,ağızda kuruluk gibi

merhaba arkadaşlar bu ay klomen kullanmıstım az önce doktordan geldim yumurtam 18 mm olmuş, prengly 5000 liğini yazdı ama bulunduğum ilçedeki ecaneler de bulamadım malesef, yarın dr a gidicem baska muadil ilacı varmı bilen varmı?

Kızlar ben dün gece testi alamamıştım bu gün aldım anca nete girebildim.Ben de hamileyimmmmmmmmmmmmm.Darısı tüm isteyenlerin başına.

BALCKcim başka belirtin varmı..ateş basması,sık idrara çıkma,ağızda kuruluk gibi

olmaz mı nazancım son 10 gündür müthiş ağız kuruluğu vardı,sık idrara çıkma da var....

uyku halim çok fazla ve ben normalde çok üşürüm ama bu aralar daralıyorum bugün duş alıyodum boğuldum resmen sıcak geldi.

ayyy bilmiyorum yaaa baalım yarın nolcakkk

canım bu yazını okuyunca hemen telaş yaptım tamam pes etti morali bozulu dedim ama sonraki mesajla taş yerine oturdu doğru anladım demi çalışmayı bırakma aman pe etmek yok....bizimkiler yakında gelecekler...

yok canım çalışmalara devam isterseniz yeni tarihimi vereyim klomen kullanmasamda eklemek isterseniz 17 nisan yeni tarihim

aslında bende yumurtlama problemi olmadığı için acele ettiğimden bir aylık denedim ama çalışmalara devam ediyorum tabi soğan kürüne başladım eşimde keçi bpynuzu kürüne hayırlısı bakalım Allah ne zaman verecek bebişlerimizi

cnm o zman sen yine dedigin gibi kürleri uygula..ama fazlasıda zarar unutma...hadi bakalım öncelikle saglıklısı olsun sonra bebişlerimiz gelsin

bende yumurtlama zayıflığı için incir kürüne başladım bu sabah inşallah faydasını görürüm.

Kızlar ben dün gece testi alamamıştım bu gün aldım anca nete girebildim.Ben de hamileyimmmmmmmmmmmmm.Darısı tüm isteyenlerin başına.

tebrık edrımcanıma.s..ALLAHSAGLIKLISIHATLI HAYIRLI BIR SEKILDE KUCAGINA ALMAYINASIP EYLESIN:Saruboceq:.DARISI BIZLERIN BASINA INSALLAH:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::Saruboceq:

saol canımmm amin inşallah isteyen herkese rabbim nasip eder.Bu arada bu topikte tebrik eden 2. kişisin kimse bişey demeyince üzülmüştüm.Neyse kendinize iyi bakın kızlarr.Rabbim isteyen herkese herkese versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…