saol canımmm amin inşallah isteyen herkese rabbim nasip eder.Bu arada bu topikte tebrik eden 2. kişisin kimse bişey demeyince üzülmüştüm.Neyse kendinize iyi bakın kızlarr.Rabbim isteyen herkese herkese versin.
amin canım tebrikler allah tamamına erdirsin hep mutlu ol inşallahAminnnn dualarım hep sizinle kızlar.Rabbim isteyen tüm anne adaylarına nasip etsin.En kısa zaman da inşallah.
Kızlar SEVİL78 arkadaşımız için sizden dua istiyorum..bu akşam hastaneye yattı,kendinin ve bebeğin sağlık durumu iyi değil...hepinizden ricam SEVİLİMİZİN ve bebeğinin bir an önce iyileşip tekrar aramıza dönmesi için dua etmeniz..
canım çok sıkıldı...güne iyi başlamıştım kötü bir haberle alt üst oldum..
Allahtan hep bebek istiyoruz ama en çok sağlık istemekte fayda var...Allahım hepinize önce sağlık evinizde huzur sonra hayırlı sağlıklı evlatlar versin..amin..
kıslar slm sureklı yazılanları okuyorum forumlardakı bana yardım eın akıl erın lutfen 22 aydır bebıs olmuyoo neyazzııkkı prolaktın yukseklıgım var ılac kullanıyorum rahım fılmı cektırdım essımde bı sorun yok cuma gunu adet olmam gerek faka bugun cık az pembe kanamam geldı onuda pecetede gordum bu aykı ümidimde gıttı ve bu aykı 20.gun pregesteron tahlılım 13.2,,,doktorum 1 ay daha bekle ve olmassa gel dedı ama ben artık cok bunaldmmm doktor benı sallıyo sankı sızce bu klomen ısımlı ılacı alıp kullansam neolur cunkıı prolaktını yuksek kısılerdede yumurtlama problemlerı oluyoo yada yumurtalar gelırmıyoo ama doktorum bı turlu bana buna yardımcı ılaclar vermıyo bızım burasıda kucuk bı yer baska doktor alternatıfı yok olan bundan beter dıolar sızce ne yapayımm artık yoruldumm recetesız bole bı ılacı alabılırımıyımmm:uhm:
saoll canım cok saoll klomen hakkında bana bılgı verırmısın neden doktorun bun verdııı yumurtlamamn ıcın
Kızlar ben dün gece testi alamamıştım bu gün aldım anca nete girebildim.Ben de hamileyimmmmmmmmmmmmm.Darısı tüm isteyenlerin başına.
slm kızlar
sevil için inşsllsh hsyırlısı olur.Allah o doktoruda bildiği gibi yapsın.insan hayatıtla oynuyorlar resmen.
bu arada ben kan tahlili yaptırıcaktım ancak o gün kahverengi bir akıntı geldi ben de hastalanırım diye bekledim ancak 2 gün geçti hala gelen giden yok.akşam üstü idrar testi yaptım önce tek çizgiydi ama birkaç dk sonra 2. çizgi silikta olsa çıktı.yarın kan tahlili yaptırıcam kesin...
ne dersiniz kızlar sizce hamile olabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?