kıslar slm sureklı yazılanları okuyorum forumlardakı bana yardım eın akıl erın lutfen 22 aydır bebıs olmuyoo neyazzııkkı prolaktın yukseklıgım var ılac kullanıyorum rahım fılmı cektırdım essımde bı sorun yok cuma gunu adet olmam gerek faka bugun cık az pembe kanamam geldı onuda pecetede gordum bu aykı ümidimde gıttı ve bu aykı 20.gun pregesteron tahlılım 13.2,,,doktorum 1 ay daha bekle ve olmassa gel dedı ama ben artık cok bunaldmmm doktor benı sallıyo sankı sızce bu klomen ısımlı ılacı alıp kullansam neolur cunkıı prolaktını yuksek kısılerdede yumurtlama problemlerı oluyoo yada yumurtalar gelırmıyoo ama doktorum bı turlu bana buna yardımcı ılaclar vermıyo bızım burasıda kucuk bı yer baska doktor alternatıfı yok olan bundan beter dıolar sızce ne yapayımm artık yoruldumm recetesız bole bı ılacı alabılırımıyımmm:uhm:kelebek canım prolaktin süt hormonu demek. hemile kadınlarda artan bir hormon. prolaktinin yumurtlamaya etkisini bilmiyorum ama prolaktin gebe kalmayı önlüyor.hani emziren kadınlarda süt korur derler ya işte sütü yapan prolaktin hormonu. ama sen bunu kafana hiç takma. çünkü proaktin 1 ay bile düzenli ilaç kullanmayla düşüyor ama en az 3 ay kullanmak gerek. sakın kafana takma canım çünkü bu hormon strese girince hemen yükselebiliyormuş. ama sen kafana takmıyosun neden çünkü ilaçla hemen düşüyor. klomeni kenndi kafana göre kullanma. mutlaka yumurta takibi yaptırarak kullan.
Kızlar ben dün gece testi alamamıştım bu gün aldım anca nete girebildim.Ben de hamileyimmmmmmmmmmmmm.Darısı tüm isteyenlerin başına.
bulemsu bildigim için cvp vermeden geçemeyecegim..ben hala progestan kullanıyorum ama bende baş dönmesi yaptıgı için sabahları almam gereken hapı akşam yatmadan 2 tane birden alıyorum..sen günde 3 tane içeceksen akşam eve geldikten bir süre sonra bir tane iç 2 saat sonra digerlerini içersin 3 tane birden atma agzına diye dedim..ben doktoruma sordum bir şey olmaz akşamları alabilsin demişti..zaten ben sabah akşam toplamda 2 tane içtigim için sıkıntı olmadı akşamları içip yatıyorum..
kızlar sayfaya girmek çok zor olmaya başladı. prenglym vurduralı 2 gün geçti ama ne kasık ağrısı nede akıntım var. acaba yumurtalarım çatlamadımı. korkuyorum kızlar. sizde de böyle oldumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?