Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

amaaaan bir günde3 hamile haberi. valla buna çok ihtiyacımız vardı.çok murlu oldum.keşke hergün en az bir hamile haberi alsak. tekrar tekrar tebrikler. hamişlerimizeehihoyyythihoyyythihoyyyt

günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.nasılsınız kızlar hepinize koly gelsin.sevile bolca dua ettim inş. bugün iyi haberlerini alırız

offffffffff arkadaşlar beklemek çok zor yarın sonucu öğrenecem ama hamile olanların belirtileri yok bende sanırım hamile değilim hatta 2 gün kaldı adetime hiçbir belirti kalmadı pskolojikmi ya yardımcı olun lütfen arkadaşlar

öncelikle hamişlerimizi kutluyorum.darısı bizlere inş.OLVEYS ARKADAŞIM BEKLEMEK ZOR BEN OKUMAMIŞ OLABıLıRıM NEYıN SONUCUNU ALCAKSIN KANMI VERDıN.lütfen canını sıkma bunu yapmak zor adetimiz yaklaştıkça girdiğimiz bu stres hepimizi daraltıyor hayırlısı inş.

slm kızlar nasılsınız ?aysimacım inan o kadar takip etmemne ragmen görmemeişim valla yazını malşum dün gördüysen sevil arkadaşımızdan haber bekliyorduk herkes ona odaklanmıştı yoksa neden tebrik etmeyelim seni şimidye kadar tanıyan tanımayan herkes tebrik etmiştir gebe kalanları yanlış düşünmüşsün.. ne güzel kanda baktırmadın henüz sanırım kanda da yaptırda daha tescillensin black cimdende bugün kan testi sonucu bekliyoruz..hadi bakalım inş hayırlı saglıklı gebelikler geçirirsiniz..

günaydın kızlar.

aysima ve eylem her ikinizi de kutluyorum kızlar. ınşallah kucağınıza almak da nasip olur iyi bakın kendinize..

Blackcim senden de hayırlı haberini bekliyoruz. Ama büyük ihtimal hamişsin şimdiden tebrik ederim.:lepi:

Sevilden inşallah olumlu güzel haberler alırız.

Ben 10 gün kadar yokum arkadaşlar. Tez zamanda hamiş sayımız artar inşallah. Allahım dileyen herkese hayırlısıyla versin. hamilelerimizi de korusun.:Saruboceq:

kızlar sayfaya girmek çok zor olmaya başladı. prenglym vurduralı 2 gün geçti ama ne kasık ağrısı nede akıntım var. acaba yumurtalarım çatlamadımı. korkuyorum kızlar. sizde de böyle oldumu.

bacılar gerçekten 1 günde 3 hamiş haberi ALLAH nazardan saklasın tebrikler canlarım dua edin mizede kızlar bizde burdan inş.sizinki gibi hamiş oldugumuzu haykırırız inş. ya kızlar sevilden hayırlı haberler gelir inş. dua ediyorum hayırlısı olur inş. dualarımız onunla inş.

herkese günaydın kızlar, bir kaç gündür siteye giremedim yeni hamilelerimiz olmuş, arkadaşlar çok sevindim, aysima, black çok tebrik ediyorum kızlarhihoyyythihoyyyt, Allah sağlıklı hayırlı evlat versin, umarım sevilden de güzel haber alırız, ben yine bu ay da çalışmalara başladım arkadaşlar, dr suz ve ilaçsız yine, yaza kadar bekleyip yazın aşılama yaptırcam, inşallah Allah bu süre içinde bana ve sizlere ikramda bulunur,

bulemsu nasılsın canım dün yazdıklarını akşam okuyabildim misafir vardı?ama ben nedense bu ayda hamiş olmadığımı düşünmeye başladım ama senden umutluyum ağrın oluyor mu hala?

bulemsu görmedigini sanmıyorum ama yinede gözden kaçırma ihtimali oldugunu düşündügümden alıntı yapmak istedim....dün ne yaptın ilaçları alırken?

arkadaşlar, dün akşam bir arkadaşımız bize misafirliğe geldi, inanılmaz yaramaz bir çocuğu var , ya hiç yerinde durmuyor, her tarafı karıştırdı, akşamki sabrım için kendimi tebrik ettim yani katil olmam an meselesiydiklava: yani anlatamam hayatınızda öyle bir çocuk görmemişsinizdir, misafirler gittikten sonra oturup düşündüm, sadece hamileliğe odaklanmışım sonrasında neler yaşayacığımı pek düşünmedim, acaba gerçekten ben çocuk istiyormuyum diye sorguladım kendimi. İçimden gelen cevap evet istiyorum oldu, ama ya böyle bir çocuğum olursa diye korktum sonra da :çok üzgünüm:

karmencim genelde yumurta çatladıgı zman agrı olur ama yinede bazı bünyelerde öyle agrılar olmayabiliyor yani pek fazla takılmamak gerekiyor yanıltıcı olabiliyor..eger çatlatma ignesi vurulduysan kesinlikle çatlar emin olabilirsin. agrıyada odaklanma boşver..

kızlar sayfaya girmek çok zor olmaya başladı. prenglym vurduralı 2 gün geçti ama ne kasık ağrısı nede akıntım var. acaba yumurtalarım çatlamadımı. korkuyorum kızlar. sizde de böyle oldumu.

karmencim bende bir kaç ay kullandım klomen ve pregnyl, bende de öyle ağrı sızı falan olmamıştı, o yumurtaların çatlamadığını göstermez her bünyede aynı reaksiyonu göstermiyor, hatta bana dr rahim duvarını kalınlaştırmak için bir ilaç vermişti. dr çok bulantı yapar dayanamazsan günde bir tane alırsın demişti, hiç bulantım falan da olmamıştı, yani herkeste aynı etki olmuyo canım sen çalışmalarına devam et Allah umutlarını boşa çıkarmaz inşallaha.s.

TeŞekkÜr ederım arkadaŞlar valla rahatlattınız benı. Allah bır an Önce hepımızın yÜzÜnÜ gÜldÜrsÜn ınŞallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…