Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

CANIM BENİM OLSUNDA ATRIK NE YAPALIM İDARE EDİCEZ
klava:

karemen canım arkadaşların dediği gibi her bünyede aynı olmuyor canım ben daha önce sana yine söylemiştim bende iğneyi vurdurduktan sonra burda okuduğumda herkes ağrımmoluyor demişti bende senin gibi telaşalanmıştım yumurtalar mutlaka çatlamıştır canım merak etme adetime 10 gün kala ağrılarım başladı bu gün hiçbir sorunum yok dedim bütün belirtiler kesildi demişken şimdi kasıklarım ağrıyor ve daha edtime 2 gün var inşallah hamile kalırsın bu ay canım ve inşallah bende ve isteyen herkeste bebişlerine biran önce kavuşur inşallah

eylem tebrıkederım canıma.s.ALLAH hatırlısı ile kucagına almayı nasıp eylesın.:Saruboceq: kızlar benımbugun gunumdu ama hala olmadım beklıyorum.insallah hamıledırım.:Saruboceq:

canım inşallah hamilesindir..geçenlerde albümüne baktım ve yaptığın iş o kadar hayırlı bir iş ki ve belli ki bunu severek yapıyorsun..senin gibi bir insanın kucağı boş kalmaz canım emin ol..

canım bence de hamilesin ama sen yine de kan tahlili ile tescille bunu ve halay çekeli hep beraber:))

aysima canım mavideniz in de dediği gibi aklımız sevile takıldı ve gözümüzden kaçmış demek..aslında bizler hep aktifiz ama kusura bakma canım..tebrik ederim seni canım..dualarını esirgeme bizim için de..

kızlar sevili merak ediyorum..nazan dan da haber yok..Allah dualarımızı boşa çıkarmasın...

osmaniye canım sende olmasan kimse bana cevap yazmıyor çok teşekkür ederim klomen ve çatlama iğnesi oldumda cuma günü doktora gidecem tedavinin sonucunu öğrenecem inşallah hamileyimdir çok heycanlıyım ve çok korkuyorum yine negatif çıkarsa sonuç diye

olveys canım sana mesaj yazmıştım ama gönderemedim. inşallah sende şuan hamilesindir. 2 günün kalmış. sonuca yaklaşmışsın. inşallah canım bu ay hepim,zin yüzü güler.

olweys çatlatma ignesini ne zman oldun ki sen cuma günü gidince ögrenecem dedin..testmi yapacan doktor neye bakacak anlamadım.?

hadi bakalım canım RABBİM yardımcın olsun inş. hayırlı sonucu alır buradan haber verirsin inş. hamişsindir de bizde seviniriz sen ne güzel sonucun yarınmış dün dr umu aradım pregeston bittimi gel dedi bu ilac anca haftaya cuma günü bitiyo inş. hamişsindir ya bilgisi olan varsa yardımcı ola bilir mi? bu pregestona dün akşam başladım 3 gündür acayip başım dönüyo acaba hamişmiyim ilk hamişligimde baş dönmem oluyodu öyle hamişligim ortaya çıkmıştı ne dersiniz lütfen cevap:bbo:

SEVİL arkadaşımızın hepinize selamı ve teşekkürleri var..inanın tek tek isminizi söylüyorum,bugün morali iyi..fakat dr bebeğin%50 şansı olduğunu söylemiş..iki gün öncesine göre yavaş da olsa iyi yönde gelişmeler varmış..yarın ultrasondan sonra dr bebeğin alınması yada kalması konusunda karar verecekmiş..

HİMİLEEEEEE kızlar valla arkadaşlarınıda yazdığı gibi SEVİLİMİZE aklımız takıldı...herşey hamile olmakla bitmiyor,aslında yeni başlıyor..sizleri tebrik ediyorum ve Allahtan 9 aylık süreci sağlıkla sonuçlandırmasını diliyorum...Allah sizleri nazarlardan saklasin maşallah..

BLACK canım sen hamilesinnnnnn....hadi haber ver...
SELDAM 10 gün özleteceksin kendini...

nazanım sevilin iyi olmasına sevindim bakalım inş daha iyi haberlerini alırız.. yahu bulemsu sen neden benim yazdıklarıma cvp vermiyorsun anlamadım....o baş dönmesi progestandan dün yazmıştım sabahları neden içmedigimide... ama inş gebesindir ...fazla umutlanıp sonra üzülmeyesin diye söyleyeyim dedim..bırak sürpriz olsun..

BULEMSU canım progestanı eger aç karnına yada yarı dolu mide ile alırsan çekeceğin var...kesinlikle tok karnına al..ve boollcaa su...bunları yaptığında şikayetlerin azalacak...birde sinirlilik yapar malum progestan bir hormon ve bu hormonda dışarıdan alındığı zaman sinirleri allak bullak eder..hem baş dönmesi hemde sinirlerinin kuvvetli olması için kuru üzümü de gün içinde çayla falan al..şikayetin olmaz..inşallah herşey yolunda gider..Rabbim emeğini boşa çıkarmaz..

MAVİİMM :roflol: valla alemsin..kız seviyorum senin bu hallerini..PROGESTAN yapıyor bunları...kaydirigubbakcemile3

RABBİM YARDIMCISI OLSUN DUALARIMIZ SEVİLLE:Saruboceq:

nazanım valla neyse söyledim emme bu bulemsu arkadaş cvp vermiyor?cvp vermedigimz zmanda sitem ediyorlar..vallahi aşagı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali oldu..

nazanım valla neyse söyledim emme bu bulemsu arkadaş cvp vermiyor?cvp vermedigimz zmanda sitem ediyorlar..vallahi aşagı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali oldu..

haklısın birtanem..sağlık olsun..ben kendi namıma cevp almadığım zaman belki doğru birşey yapmıyorum ama,birdahaki sorusunu hiç okumuyorum bile...

Bulemsu sana değil yazdıklarım yanlış anlama arkadaşım,ama takip ediyorum bir soru soruluyor arkasından bir bekleme yok birşey yok 1.soruya takiben 2. soru yahu bir bekleyin illaki buradaki kimse DR. değil sadece kendi tecrübelerinden yola çıkarak sorulara biri cvp verecek ama yok(sonra soruma cvp veren yok gibi sitemler)..haa bilmediğim tecrübe etmediğim konularda da yorum yazmamaya dikkat ediyorum..

kızlar nasılsınız dünkü hamiş haberlerinden sonra ümitlenmeye başaldım Allah'ım bizede nasip et

günaydın kızlar

öncelikle tüm arkadaşlarıma tşk ediyorum darısı tüm arkadaşlarıma inşallah gerçi sonuç tam belli değil ama listeye bile eklemişiniz beni.....sabah kan testini yaptırdım sonucu 3-4 gibi öğrenicem....ama ufak ufak lekelenmelerim var ona canım sıkılıyor...yatıyorum evde ne olur ne olmaz diye....normal mi bu lekeler acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…