arkadaşlar, dün akşam bir arkadaşımız bize misafirliğe geldi, inanılmaz yaramaz bir çocuğu var , ya hiç yerinde durmuyor, her tarafı karıştırdı, akşamki sabrım için kendimi tebrik ettim yani katil olmam an meselesiydiklava: yani anlatamam hayatınızda öyle bir çocuk görmemişsinizdir, misafirler gittikten sonra oturup düşündüm, sadece hamileliğe odaklanmışım sonrasında neler yaşayacığımı pek düşünmedim, acaba gerçekten ben çocuk istiyormuyum diye sorguladım kendimi. İçimden gelen cevap evet istiyorum oldu, ama ya böyle bir çocuğum olursa diye korktum sonra da :çok üzgünüm:
eylem tebrıkederım canıma.s.ALLAH hatırlısı ile kucagına almayı nasıp eylesın.:Saruboceq: kızlar benımbugun gunumdu ama hala olmadım beklıyorum.insallah hamıledırım.:Saruboceq:
slm kızlar
sevil için inşsllsh hsyırlısı olur.Allah o doktoruda bildiği gibi yapsın.insan hayatıtla oynuyorlar resmen.
bu arada ben kan tahlili yaptırıcaktım ancak o gün kahverengi bir akıntı geldi ben de hastalanırım diye bekledim ancak 2 gün geçti hala gelen giden yok.akşam üstü idrar testi yaptım önce tek çizgiydi ama birkaç dk sonra 2. çizgi silikta olsa çıktı.yarın kan tahlili yaptırıcam kesin...
ne dersiniz kızlar sizce hamile olabilir miyim?
osmaniye canım sende olmasan kimse bana cevap yazmıyor çok teşekkür ederim klomen ve çatlama iğnesi oldumda cuma günü doktora gidecem tedavinin sonucunu öğrenecem inşallah hamileyimdir çok heycanlıyım ve çok korkuyorum yine negatif çıkarsa sonuç diye
hadi bakalım canım RABBİM yardımcın olsun inş. hayırlı sonucu alır buradan haber verirsin inş. hamişsindir de bizde seviniriz sen ne güzel sonucun yarınmış dün dr umu aradım pregeston bittimi gel dedi bu ilac anca haftaya cuma günü bitiyo inş. hamişsindir ya bilgisi olan varsa yardımcı ola bilir mi? bu pregestona dün akşam başladım 3 gündür acayip başım dönüyo acaba hamişmiyim ilk hamişligimde baş dönmem oluyodu öyle hamişligim ortaya çıkmıştı ne dersiniz lütfen cevap:bbo:
nazanım sevilin iyi olmasına sevindim bakalım inş daha iyi haberlerini alırız.. yahu bulemsu sen neden benim yazdıklarıma cvp vermiyorsun anlamadım....o baş dönmesi progestandan dün yazmıştım sabahları neden içmedigimide... ama inş gebesindir ...fazla umutlanıp sonra üzülmeyesin diye söyleyeyim dedim..bırak sürpriz olsun..
olweys çatlatma ignesini ne zman oldun ki sen cuma günü gidince ögrenecem dedin..testmi yapacan doktor neye bakacak anlamadım.?
RABBİM YARDIMCISI OLSUN DUALARIMIZ SEVİLLE:Saruboceq:SEVİL arkadaşımızın hepinize selamı ve teşekkürleri var..inanın tek tek isminizi söylüyorum,bugün morali iyi..fakat dr bebeğin%50 şansı olduğunu söylemiş..iki gün öncesine göre yavaş da olsa iyi yönde gelişmeler varmış..yarın ultrasondan sonra dr bebeğin alınması yada kalması konusunda karar verecekmiş..
HİMİLEEEEEE kızlar valla arkadaşlarınıda yazdığı gibi SEVİLİMİZE aklımız takıldı...herşey hamile olmakla bitmiyor,aslında yeni başlıyor..sizleri tebrik ediyorum ve Allahtan 9 aylık süreci sağlıkla sonuçlandırmasını diliyorum...Allah sizleri nazarlardan saklasinmaşallah..
BLACK canım sen hamilesinnnnnn....hadi haber ver...
SELDAM 10 gün özleteceksin kendini...
nazanım valla neyse söyledim emme bu bulemsu arkadaş cvp vermiyor?cvp vermedigimz zmanda sitem ediyorlar..vallahi aşagı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?