Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Kızlar ben dün gece testi alamamıştım bu gün aldım anca nete girebildim.Ben de hamileyimmmmmmmmmmmmm.Darısı tüm isteyenlerin başına.

çok tebrik ederim :teytey:darısı hapimiziz başına :Saruboceq:

seldacım hayırdır yaa nereye

canım benim senide tebrik ederim bencede hamilesin :lepi: lekelenmelerde normaldir yerleşme kanaması olabilir test sonucunu sabırsızlıkla bekliyoruzdelikafadulden

nazancım sevilden verdiğin haberler için sağol ya bugün güzel haberlerini aldık inş.bebeğide kurtulur.dualarım onunla Allah yardımcısı olsunçvalla sabahtan beri senden gelecek haberi bekledim öğlen yemeği hazırlamaya çıktım gelmişsin malum öğlene eşim yemeğe geliyor eve...sevilin hayırlı haberlerini bekliyoruz senden canım sağol

black cim bunlar yerleşme lekesi olabilir bozma moralini ben ögrendikten sonra bile 2 3 gün lekelenmem sürdü..ama sen yine dikkat et fazla yorma kendini dinlenmeye çalışş.varsa bebiş ki büyük ihtimalle vardır..yerleşiyordur annesine şimdi.

sevilin haberlerine sevindim RABBıM bir an önce şifasını versin inş. osmaniye canım şükür burda görebildim inan çok özledim bacım ben de baş dönmesi var 3 gündür bu gün şiddetli acaba pregeston ilacından dolayımı oluyo acaba yoksa hamişmiyim ilaçtan olsa ilaca dün akşam başladım bide aşırı afedersin gazım var benim ilk hamişligimide baş dönmesi ve halsizlikle anlamışlardı bizimkiler bu ilaç geçen ay böyle etkisi felan olmamıltı aaaaaaa kafam karıştı neyse sen nasılsın canım yaaaaaaaaaaaa

Nazancığım Sevil den haber getirdiğin için çok sağol canım. Allah hayırlısını versin diyoruz ya hakikaten öyle. Bebek kalırsa da, alınırsa da Yüce Allahımın bi bildiği vardır. Yiyecek ekmeği varsa illaki doğar yeğenimiz. Geçen gün de anlattım benim de oğlumda hep düşük tehlikesi vardı. Hatta 7 aylık doğduğunda doktoru da dahil çoğu insan yaşamaz bu bebek dediler. Ama Allahıma çook şükürler olsun ki şimdi kocaman delikanlı oldu. Nerdeyse benim boyuma yaklaştı. Demek ki yiyecek ekmeği varmış yavrumun. Ben hastalığımdan bahsedip yaklaşık 2 ay sizlerden ayrı kalmıştım hatırlarsanız. Ve sonuç iyi çıktığında size yemin ederim ki, kesinlikle sizler aklıma geldiniz. Kesin arkadaşlarımın duaları kabul oldu dedim. Şimdiyse bütün dualarımız Seville. Bence onun da yüzü gülecek. Tabii önce Yaradanın izniyle.:1hug:

canım yahu tepemde patronum var sanki tenbihlemiş gibi ben site açınca adam çıkıp geliyo o yüzden yeni okuyorum kusura bakma canım ben geçen ayda bu pregestonu kullandım ama böyle etki etmedi hiçbir degişiklik yoktu bu ay dün akşam içtim ama 3 gündür baş donmem var inş. heipiz ve bende hamiş oluruz RABBİM hiçbirimizin kucagını boş bırakmasın hayırlısında nasip etsin inş.hepimize :Saruboceq:

cnm balsurat aşılama yaptırdı hala buralarda ama son zmanlarda oda girmedi fazla pek kafaya takmamk için ..malum aşılama yaptırdı sonrasında moralinin iyi olması gerek...reglinin gelmesni bekliyordu..

canım sabah yazdım ama sen çıkmışsın.bendede iki gündür mide bulantısı var yoğun bir şekilde yalnız bunun hamilelikle alakası yok ben zaten adetim yaklaşıca böyle oluyorum.sana niye verdi pregestonu dr anlamadım.bana vermedi herneyse hakkımızda hayırlısı az daha sabret canım şunun şurasında ne kaldı tahlil yaptırmana?kaydirigubbakcemile5

bak bulemsu kızmıyorum sana ister bana cvp verirsin ister vermezsin ama ben yazıyorum sen başkasına yazıyorsun sürekli 2 günüdr böyle ..insan ne oluyor diuye düşünüyor ..bunun altında gerçekten patronların tepende oldugumu yatıyor ..anlamadım ki o zman başkasına cvp vermende tuhaf..bakl yanlış anlama ben burada elimden geldigince herkese yazmaya çalışıyorum tabiii arada atladıklarımda oluyor ama genelde cvplıyorum ee insan karşılıkta almayınca ister istemez niye yazdım kii diyebiliyor..lütfen kırmak için yazmadım bunları yanlış anlama....

progestana gelince ben genelde kullandım bunu hep baş dönemsi yapardı bana ki genelde yapar yani sen olmaması ilginç..genelde kullananlar aynı derten şikayetçi..ben gğnde 2 tane alıyorum 2 tanesiide akşama yatmadan doktoruma sordum olur demişti ..sen bu aralar yine öyle yap bence..ama baş dönmesi gebelikten olsa erken gibi geliyor bana..hani gemelde 4 5 haftadan sonra oluyor yaa...sanırım senin reglin henüz gelmedi..hadi bakalım inş hayırlı haberler gelir biz hayra yoralım yine..

moralim sizlerin verdiği bilgilerle yerine geliyor.çok saol mavi deniz Allah bebğini kucağına almayı naip etsin.

:Saruboceq:

belki inanır yada inanmazsın ama inan dün ben yazdım herkeze bana yazılanları dün akşama dogru göndermişsiniz ben bu gün okudum hatta bana başka arkadaşlar yazmış onlarıda şimdi okudum kusura bakma cevapların için sagol inş.hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş.

canım tepemde patronum var siz yazın ben fırsat buldukca okuyorum canım benim tahlil cuma ama ne zaman idrar tahlili yaptıracaz?aynı gün yapalım anlaşalımda hadiiiiiiiiii hayırlısı

anladım tamam..neyse ben yanlış anladım o zman...idrar fazla güvenmeyin hemende çıkmayabiliyor..kan testi yaptırabilrseniz regl geçikince yaptırın..

Umutlucum çok haklısın Allah hayırlısını versin..hepimizin için...gelişmeleri elimden geldiğince yazıyorum(SEVİL ile ilgili) hamile arkadaşlarımız dikkat etsin kendilerini koruyup kollasınlar ders alsınlar diye..yer gök dua ile kurulmuş Allahım eline açan her ne için olursa olsun darda olanların dualarını kabul etsin..seni yeniden aramızda görmekten çok mutluyum:1hug:

Kızlar bence BALSURAT çooookk iyi haberlerle gelcek inşallah...inşallah hamileyim haberini verecek..ahaaaa daa yazıyorum buraya..

anladım tamam..neyse ben yanlış anladım o zman...idrar fazla güvenmeyin hemende çıkmayabiliyor..kan testi yaptırabilrseniz regl geçikince yaptırın..

haklısın ama işte gelde anlat kendine gerçi tek çizgi görmek istemiyorum ama sabır işte heyecan yapıyorum sagol ilgilendigin için RABBİM bi an önce bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin AMİNNNNNNNNNN

BLAKciiiiiiimmmmm son 20 dk kaldıı...hadi inşallah hayırlı haberi bekliyoruz....

ÖZELİNE GÖNDERDİĞİM MSJ I okuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…