Kızlar ben dün gece testi alamamıştım bu gün aldım anca nete girebildim.Ben de hamileyimmmmmmmmmmmmm.Darısı tüm isteyenlerin başına.
günaydın kızlar.
aysima ve eylem her ikinizi de kutluyorum kızlar. İnşallah kucağınıza almak da nasip olur iyi bakın kendinize..
Blackcim senden de hayırlı haberini bekliyoruz. Ama büyük ihtimal hamişsin şimdiden tebrik ederim.:lepi:
Sevilden inşallah olumlu güzel haberler alırız.
Ben 10 gün kadar yokum arkadaşlar. Tez zamanda hamiş sayımız artar inşallah. Allahım dileyen herkese hayırlısıyla versin. hamilelerimizi de korusun.:Saruboceq:
günaydın kızlar
öncelikle tüm arkadaşlarıma tşk ediyorum darısı tüm arkadaşlarıma inşallah gerçi sonuç tam belli değil ama listeye bile eklemişiniz beni.....sabah kan testini yaptırdım sonucu 3-4 gibi öğrenicem....ama ufak ufak lekelenmelerim var ona canım sıkılıyor...yatıyorum evde ne olur ne olmaz diye....normal mi bu lekeler acaba
nazanım sevilin iyi olmasına sevindim bakalım inş daha iyi haberlerini alırız.. yahu bulemsu sen neden benim yazdıklarıma cvp vermiyorsun anlamadım....o baş dönmesi progestandan dün yazmıştım sabahları neden içmedigimide... ama inş gebesindir ...fazla umutlanıp sonra üzülmeyesin diye söyleyeyim dedim..bırak sürpriz olsun..
sevilin haberlerine sevindim RABBİM bir an önce şifasını versin inş. osmaniye canım şükür burda görebildim inan çok özledim bacım ben de baş dönmesi var 3 gündür bu gün şiddetli acaba pregeston ilacından dolayımı oluyo acaba yoksa hamişmiyim ilaçtan olsa ilaca dün akşam başladım bide aşırı afedersin gazım var benim ilk hamişligimide baş dönmesi ve halsizlikle anlamışlardı bizimkiler bu ilaç geçen ay böyle etkisi felan olmamıltı aaaaaaa kafam karıştı neyse sen nasılsın canım yaaaaaaaaaaaa
black cim bunlar yerleşme lekesi olabilir bozma moralini ben ögrendikten sonra bile 2 3 gün lekelenmem sürdü..ama sen yine dikkat et fazla yorma kendini dinlenmeye çalışş.varsa bebiş ki büyük ihtimalle vardır..yerleşiyordur annesine şimdi.
bak bulemsu kızmıyorum sana ister bana cvp verirsin ister vermezsin ama ben yazıyorum sen başkasına yazıyorsun sürekli 2 günüdr böyle ..insan ne oluyor diuye düşünüyor ..bunun altında gerçekten patronların tepende oldugumu yatıyor ..anlamadım ki o zman başkasına cvp vermende tuhaf..bakl yanlış anlama ben burada elimden geldigince herkese yazmaya çalışıyorum tabiii arada atladıklarımda oluyor ama genelde cvplıyorum ee insan karşılıkta almayınca ister istemez niye yazdım kii diyebiliyor..lütfen kırmak için yazmadım bunları yanlış anlama....
progestana gelince ben genelde kullandım bunu hep baş dönemsi yapardı bana ki genelde yapar yani sen olmaması ilginç..genelde kullananlar aynı derten şikayetçi..ben gğnde 2 tane alıyorum 2 tanesiide akşama yatmadan doktoruma sordum olur demişti ..sen bu aralar yine öyle yap bence..ama baş dönmesi gebelikten olsa erken gibi geliyor bana..hani gemelde 4 5 haftadan sonra oluyor yaa...sanırım senin reglin henüz gelmedi..hadi bakalım inş hayırlı haberler gelir biz hayra yoralım yine..
canım sabah yazdım ama sen çıkmışsın.bendede iki gündür mide bulantısı var yoğun bir şekilde yalnız bunun hamilelikle alakası yok ben zaten adetim yaklaşıca böyle oluyorum.sana niye verdi pregestonu dr anlamadım.bana vermedi herneyse hakkımızda hayırlısı az daha sabret canım şunun şurasında ne kaldı tahlil yaptırmana?kaydirigubbakcemile5
Nazancığım Sevil den haber getirdiğin için çok sağol canım. Allah hayırlısını versin diyoruz ya hakikaten öyle. Bebek kalırsa da, alınırsa da Yüce Allahımın bi bildiği vardır. Yiyecek ekmeği varsa illaki doğar yeğenimiz. Geçen gün de anlattım benim de oğlumda hep düşük tehlikesi vardı. Hatta 7 aylık doğduğunda doktoru da dahil çoğu insan yaşamaz bu bebek dediler. Ama Allahıma çook şükürler olsun ki şimdi kocaman delikanlı oldu. Nerdeyse benim boyuma yaklaştı. Demek ki yiyecek ekmeği varmış yavrumun. Ben hastalığımdan bahsedip yaklaşık 2 ay sizlerden ayrı kalmıştım hatırlarsanız. Ve sonuç iyi çıktığında size yemin ederim ki, kesinlikle sizler aklıma geldiniz. Kesin arkadaşlarımın duaları kabul oldu dedim. Şimdiyse bütün dualarımız Seville. Bence onun da yüzü gülecek. Tabii önce Yaradanın izniyle.:1hug:
anladım tamam..neyse ben yanlış anladım o zman...idrar fazla güvenmeyin hemende çıkmayabiliyor..kan testi yaptırabilrseniz regl geçikince yaptırın..
Kızlar bence BALSURAT çooookk iyi haberlerle gelcek inşallah...inşallah hamileyim haberini verecek..ahaaaa daa yazıyorum buraya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?