Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

aaa evet saat 3 olmasına az kalmış hadi bakalım geriye sayım başladı hayırlsı haberlerini bekliyoruz..

Son düzenleme:
yok canım ben zaten sırf senin için cuma idrar yapcam yoksa ben günüm geçince yapcam diye son yaptığımda kendi kendime söz vermiştim....

tamam o zaman seçimden sonraki pazartesi eger adet olmazsak o zaman yaptıralım söz sabredecem zaten tuttuysa adet olmam tutmadısada hayırlısı tamam canım okey mi

arkadaşlar 10 gundur gıremedım nete sayfalar oku oku bıtmedi hamişler gordum çok sevındım bende klomenı bıtırdım cumartesı kontrole gıdıcem doktora yumoşlara bakmaya bu kez gunde 3 tane klomen içtim acaba hamiş kalma şansım dahamı çok oluyo 3tane içince bilen varsa yanıtlasın bıktım ya 3. kez klomenı kullanmaktan mıdem bulandı ara ara hep acaba 4.kez kullanmam gerkıcekmı çok merak edıyorum yoksa ara verıyım dıyorum

Merhaba bihter 41 bende günde dört tane içtim ama olumlu olmadı.Umarım senin için etkili olur.

Kızlarrrrr black beklerken bıle heyecan yaptık farkındamısınız bekledıĞımız bıde kendımızın sonucu olduĞun da nasıl oluruz kım bılır

ooo ne güzel tahlil yapmayı bile düşünüyorsunuz darısı başıma ben aha tedaviye başlamadım adetimi bekliyorum

Nazancığım emin ol aranızda olmaktandan dolayı ben de çok mutluyum. Sahi BLACK nerelerdesin tatlııım? Güzel haber duymaya ihtiyacımız var. İnşallah BALSURAT ın da güzel haberlerini alırız. :ecrin_bebek:

kızlar anlaşıldı bu topiğe girmemek lazım aranızda grup olmuşsunuz. kimseyle konuşmuyorsunuz keyfiniz bilir valla

geldim kızlarrr

sonucu telefonla öğrendim.........2 haftalık hamileyim....yarın doktora gidicem.değerim 70 lerdeymiş.normal mi???

esraie ne güzel hemen sıfatlandırmışsın bizi helal olsun valla..nerden çıkardın. ne zamanda beri aşagıda ki online olanlar orada ama eminim çok fazla bakmıyorlar şimdi topige..ve bir arkadaşımız dan haber bekliyoruz hiç birimiz başka şeylere aklımzı veremedik ki son yazılardada görmüşsündür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…