Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

black cim nasıl mutlu oldum anlatamam:teytey::teytey::hooray::hooray::lepi::lepi:maaşallah size yaa degerin normal cnm benim kide 61 çıkmıştı sonrada katlanmıştı zaten..ayy sevinidim ama sat tarihine göre hesaplanıyor cnm.. ayy çok sevindim darısı olmayanlara ..

geldim kızlarrr

sonucu telefonla öğrendim.........2 haftalık hamileyim....yarın doktora gidicem.değerim 70 lerdeymiş.normal mi???

canım değerin daha yeni olduğu için düşük...don't paniikkk...tekrar tebrik ediyorum birtanem...Sağlıkla inşallah 9 ay geçir emii...çok öptüm..a.s.:içelim:

Canım benim MAŞALLAHHH Allah nazarlardan saklasın....kız süpersin valla....hihoyyyt:lepi::teytey:

saol nazancım Allah sana ve isteyen tüm arkadaşlara en kısa zamanda nasip etsin.:CüvCüv::CüvCüv:

çok garip duygular içindeyim.bu ay ilaç kullanmadım ve yumurtam bile gelişmemiş eşimin testlerinde hareket problemi çıkmıştı ve hiç umudumuz yoktu.Allah'ın mucizesi ol dedikten sonra gerisi boş
o yüzden hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayın...

sizleri seviyorum.a.s.

kimseden cevap falan alamadım arkadaşın bebiş haberini beklediğinizi biliyorum çünkü takip ediyorum

ee blackcim şimdi şaşkınsındır sen bir yandan ayy bugün hiç geçmez sana uyuyamazsın heyecandan.

denizcim yaa bende bu şaşkınlıgı heycanı o kadarçok yaşamak istiyorumki hayal kuruyorum eşime falan söyledigimi nasıl sevinirdi var yaa offf ooffff

esraike neyse kasıtlı birşey yok onuda belirteyim..emelcim inş sende yakında hayırlısı ile verirsin güzel haberler..ben öyle aman aman süpriz ler yapamadım malum aynı yerde çalışıyoruz aynı anda aldık sonucu ikimizde bekliyorduk ama o gün birbirmizi bile kutlayamadık şaşkınlık ve tedirginlikten çünkü lekelenmem vardı ve olmayacagından emin gibiydik...

inşallah bebegin saglıklı dogar canım benim.ne iş yapıyorsun deniz sen

nazannn..canım sağol sevilden haber getirmişsin bacım....
canım bana 2 kelam etmeden çıkmazdın sen..küsmüyüz kııı.... yoksa benden ümidi kestin de mi yazmeyooon..tımam döl tutmam ve sanayi tüpü paklar beni ama yazasan hele 2 satır..özlüyoruz yaw...

Ya kızlar balsurat vardı. Haberi olan var mı kendisinden. Döndüğümden bu yana hiç görmedim kendisini burada.

canım evet ben de merak ettim..pozitif haberlerle döner inşallah...

geldim kızlarrr

sonucu telefonla öğrendim.........2 haftalık hamileyim....yarın doktora gidicem.değerim 70 lerdeymiş.normal mi???

black canım çok sevindim..9 ay sorunsuz hamilelik geçirirsin inşallah... dua et bize deee

BLACK süpersiinn. Yüce Allahım yüzüne güldü. Sağlıklı hamilelik, hayırlı evlat nasip etsin Yaradan. Hep yüzün gülsün inşallah arkadaşım. BAŞAK tan haberi olan var mı arkadaşlar. O da birhayli büyütmüştür miniğini. Özlemişim sizi yaa

canım arkadaşlarım hepininize teker teker teşekkür ederim.kusura bakmayın gözlerin de biraz rahatsız bu aralar bulanık görüyorum fazla kalamıyorum topicte .....tabiii heyecanımda ayrı bir tarafta.....ağlamaktan bir hal oldum.eşimde hüngür hüngür ağlıyor her aradığımda .....bunlar tabii sevinçten.Allah hepinize nasip etsin tamamına erdirsin....

tekrar söylemek istiyorum..tabii doktorlarımızın dedikleri önemli ama olumsuz söylenen herşeyi kafaya takmayın.doktorum ben en son gittiğimde bana klomen yazmıştı adet olunca kullan diye ama ben almadın nedense adet olunca alırım diye.topicte bir arkadaş vardı geçen ay sanırım hamile idi.oda tam aşılama yapılacak bir ayda hatta yumurtasının gelişmediği bir ayda hamile kalmıştı hep onu aklıma getirdim umutsuzluğa kapılmadım.....

ben yine bu topicteyim her zaman dualarım ve manevi desteğim sizinle....

ESRAİE canım sana cevap verilmediğinden şikayet ediyorsun anlayabildiğim kadarıyla. Senin de anladığın gibi üzüntülü, heyecanlı, umutlu bekleyişlerimiz var. Mümkün olduğunca da herkes birbirine cevap vermeye çalışır burda. Benim aklıma şu geldi, arada sırada f5 e bas ki ekran güncellensin. Belki sorun oradan kaynaklanıyordur canım nacizane fikrim. :1hug:

Herkese iyi akşamlar ben çıkıyorum. Öpüldünüz kızlar yarın görüşmek ve bol bol güzel haber almak dileğiyle...

Hamıle olan arkadaŞlar ben Çok merak edıyorumda. Kendıme pay Çıkaracam yanı. Mesala bır rahatsızlıĞınız varmıydı. Hangı ılaÇları kullandınız. KaÇ ay denemeden sonra hamıle kaldınız. Kısaca anlatırsanız sevınırım. Valla Çok sevındım sızın adınıza. Allah kısa zamanda bızlerede nasıp eder ınŞallah.

Bal surat ne zamandır gÖrÜnmÜyor. DÖnÜŞÜ muhteŞem olur ınŞallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…