geldim kızlarrr
sonucu telefonla öğrendim.........2 haftalık hamileyim....yarın doktora gidicem.değerim 70 lerdeymiş.normal mi???
geldim kızlarrr
sonucu telefonla öğrendim.........2 haftalık hamileyim....yarın doktora gidicem.değerim 70 lerdeymiş.normal mi???
Canım benimMAŞALLAHHH Allah nazarlardan saklasın....kız süpersin valla....hihoyyyt:lepi::teytey:
geldim kızlarrr
esraie ne güzel hemen sıfatlandırmışsın bizi helal olsun valla..nerden çıkardın. ne zamanda beri aşagıda ki online olanlar orada ama eminim çok fazla bakmıyorlar şimdi topige..ve bir arkadaşımız dan haber bekliyoruz hiç birimiz başka şeylere aklımzı veremedik ki son yazılardada görmüşsündür..
ee blackcim şimdi şaşkınsındır sen bir yandan ayy bugün hiç geçmez sana uyuyamazsın heyecandan.
geldim kızlarrr
esraike neyse kasıtlı birşey yok onuda belirteyim..emelcim inş sende yakında hayırlısı ile verirsin güzel haberler..ben öyle aman aman süpriz ler yapamadım malum aynı yerde çalışıyoruz aynı anda aldık sonucu ikimizde bekliyorduk ama o gün birbirmizi bile kutlayamadık şaşkınlık ve tedirginlikten çünkü lekelenmem vardı ve olmayacagından emin gibiydik...
SEVİL arkadaşımızın hepinize selamı ve teşekkürleri var..inanın tek tek isminizi söylüyorum,bugün morali iyi..fakat dr bebeğin%50 şansı olduğunu söylemiş..iki gün öncesine göre yavaş da olsa iyi yönde gelişmeler varmış..yarın ultrasondan sonra dr bebeğin alınması yada kalması konusunda karar verecekmiş..
HİMİLEEEEEE kızlar valla arkadaşlarınıda yazdığı gibi SEVİLİMİZE aklımız takıldı...herşey hamile olmakla bitmiyor,aslında yeni başlıyor..sizleri tebrik ediyorum ve Allahtan 9 aylık süreci sağlıkla sonuçlandırmasını diliyorum...Allah sizleri nazarlardan saklasinmaşallah..
BLACK canım sen hamilesinnnnnn....hadi haber ver...
SELDAM 10 gün özleteceksin kendini...
Ya kızlar balsurat vardı. Haberi olan var mı kendisinden. Döndüğümden bu yana hiç görmedim kendisini burada.
geldim kızlarrr
geldim kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?