EMELCİĞİMMM elindeki sigara ne bakiiim. Hiç yakıştıramadım. Hadi hemencik söndür onu
Merhaba. bir müjdeli haberde ben vereyim size. 5+4 günlük hamileyim. hemde ikiz. çok şükür. ikibuçuk yıllık tedavinin ardından hamile kaldım. klomen ve ovitrelle kullanmıstım buay. hiç umudum yoktu adetim gecen ayda gecikmişti yine öyledir diye düşündüm. salı günü test yaptım pozitifti. bugünde ultrasonda gördüm bebişlerimi.Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. ikiz olmasını biraz ilaclara bağlıyorum birazda aileye. çünkü teyzemle dayımda ikiz. genetik olabiliyormuş. cok şaşkınım cok mutluyum. insallah sağ salim kucağıma almakta nasip olur.15 gün sonra kalp atışı için gidicem doktora. daha kimseye söylemedik. kalp atıslarınıda duyalım ondan sonra haber verelim herkese diye. ilk size veriyorum güzel haberi.
:dance::dance::CüvCüv:
Merhaba. bir müjdeli haberde ben vereyim size. 5+4 günlük hamileyim. hemde ikiz. çok şükür. ikibuçuk yıllık tedavinin ardından hamile kaldım. klomen ve ovitrelle kullanmıstım buay. hiç umudum yoktu adetim gecen ayda gecikmişti yine öyledir diye düşündüm. salı günü test yaptım pozitifti. bugünde ultrasonda gördüm bebişlerimi.Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. ikiz olmasını biraz ilaclara bağlıyorum birazda aileye. çünkü teyzemle dayımda ikiz. genetik olabiliyormuş. cok şaşkınım cok mutluyum. insallah sağ salim kucağıma almakta nasip olur.15 gün sonra kalp atışı için gidicem doktora. daha kimseye söylemedik. kalp atıslarınıda duyalım ondan sonra haber verelim herkese diye. ilk size veriyorum güzel haberi.
Kızlar SEVİL78 arkadaşımız için sizden dua istiyorum..bu akşam hastaneye yattı,kendinin ve bebeğin sağlık durumu iyi değil...hepinizden ricam SEVİLİMİZİN ve bebeğinin bir an önce iyileşip tekrar aramıza dönmesi için dua etmeniz..
canım çok sıkıldı...güne iyi başlamıştım kötü bir haberle alt üst oldum..
Allahtan hep bebek istiyoruz ama en çok sağlık istemekte fayda var...Allahım hepinize önce sağlık evinizde huzur sonra hayırlı sağlıklı evlatlar versin..amin..
Kızlar bu arada bugün yurt dışından bana bir ilaç geldi bitkisel karışım...sıvı ve damla şeklinde kullanılacak..kesinlikle kimyasal içermiyor..bunu getirenler karı koca dr..benim bir tüpüm yok...bir tanesininde ameliyatlardan dolayı durumu çok iç açıcı değil..bu ilaç tıkalı tüpleri açıp rahim duvarını kalınlaştırıyormuş..inanın heyecanlandım...bir de Türkiyedeki ilk kullanıcı olacam..eşime çok ümitli konuşmuşlar...gerçi öyle bir durum ki hani zehir olsa yeterki olsun içeçem dediğimiz anlar oluyor...inşallah iyi sonuç alırım..bu konudaki bütün gelişmeleri yazacam size...[/Q
canım denemekten zarar gelmez hayırlı haberlerini alırız inşaalah içindeki heyecanı ve umudu hiç kaybetme...Allah ol dediği anda atcak o minik kalp bütün sıkıntıları unutturacak hepimize ben inanıyorum:CüvCüv: hayırlısını ve sağlıklısını diliyorum hakkında ve hepimiz için de....
kızlar ben hala eve dönemedim size haber vermek için girebildim nete size müjdem varr günüm geçti kan testi yaptırdım hamileyimmmmmm....... yarında doktora gidicem bakalım umaım herhangi bi sorun yokturr Allahım saglık versin tüm anne adaylarına ve bebişlerine ve tüm istiyenlerin karınlarına emanetlerini bıraksın... hepinizi öpüyorum ve kucaklıyorumm...
Kızlar ben dün gece testi alamamıştım bu gün aldım anca nete girebildim.Ben de hamileyimmmmmmmmmmmmm.Darısı tüm isteyenlerin başına.
geldim kızlarrr
sonucu telefonla öğrendim.........2 haftalık hamileyim....yarın doktora gidicem.değerim 70 lerdeymiş.normal mi???
kedileri solladık valladewamını bekliyorum..ben de yarın doktora gidicem bakalım ne alemde benim yumoşlar...inşallah ben de güzel haberlerle gelirim..herkese sevgiler:sm_cool:
sevile tekrar acil şifalar:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?