Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

şekerler ben çıkıyorum kendinize iyi bakın eve gidicem daha yemek yapıcam çok işim var iyi akşamlar

Merhaba. bir müjdeli haberde ben vereyim size. 5+4 günlük hamileyim. hemde ikiz. çok şükür. ikibuçuk yıllık tedavinin ardından hamile kaldım. klomen ve ovitrelle kullanmıstım buay. hiç umudum yoktu adetim gecen ayda gecikmişti yine öyledir diye düşündüm. salı günü test yaptım pozitifti. bugünde ultrasonda gördüm bebişlerimi.Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. ikiz olmasını biraz ilaclara bağlıyorum birazda aileye. çünkü teyzemle dayımda ikiz. genetik olabiliyormuş. cok şaşkınım cok mutluyum. insallah sağ salim kucağıma almakta nasip olur.15 gün sonra kalp atışı için gidicem doktora. daha kimseye söylemedik. kalp atıslarınıda duyalım ondan sonra haber verelim herkese diye. ilk size veriyorum güzel haberi.
:dance::dance::CüvCüv:

:teytey::sm_cool:ay çok guzel çok mutlu olmalısın yerınde olmayı ısterdım darısı başımıza inşallah

a.s. canım çooook sevindim darısı bizlerin başına harikasın...:enbuyukkk:

kızlar ben kırmızıları gördüm moralim çok bozuktu hamiş haberleri moralimin bozukluğunu unutturdu çok sevindim darısı hepimizin başına... cumartesi sabah doktora gidecem yumoşları kontrol edecek önümüzdeki hafta da aşılama yapılacak ilk defa yaptıracam nasıl oluyor bilenler bana yazarsa sevinirim bu arada yeni tarihim 18 nisan senağlama

ben de okuyunca çok üzüldüm...doktorlara canımızı emanet ediyoruz ama böyleleri insanı canından ederklava: çok kızdım adama...sevile ve bebeğine acil şifalar diliyorum...dua ediyorum bi an önce ikisinin birden sağlıklı haberlerini alırız inşallah....Allahım sen bebişini ona bağışla:Saruboceq:

tebrik ederim canııımmdelikafaduldenallah sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip eder inşallah

Kızlar ben dün gece testi alamamıştım bu gün aldım anca nete girebildim.Ben de hamileyimmmmmmmmmmmmm.Darısı tüm isteyenlerin başına.

heyooooo...topikte mart patlaması olmuş haberim yok walla...tebrik ederim ..hayırlısı ve sağlıkla kucağına almanı dilerim...darısı başımıza...aayyy ümitlendim bak ne güsel

canım tebrik ederim...ben bugün bi okudum bu sayfaları mest oldum wallaaaa....herkesi ayrı ayrı tebrik edicem...çok mutlu oldum darısı başımıza...sağlıkla al kucağına inşallah:teytey::teytey:

kedileri solladık valla dewamını bekliyorum..ben de yarın doktora gidicem bakalım ne alemde benim yumoşlar...inşallah ben de güzel haberlerle gelirim..herkese sevgiler:sm_cool:
sevile tekrar acil şifalar:Saruboceq:

kedileri solladık valla dewamını bekliyorum..ben de yarın doktora gidicem bakalım ne alemde benim yumoşlar...inşallah ben de güzel haberlerle gelirim..herkese sevgiler:sm_cool:
sevile tekrar acil şifalar:Saruboceq:

HE HEH HEEkaydirigubbakcemile3 topik bu hızla giderse pavyona düşmeden kurtarırız paçayı:roflol::roflol:

tebrik ederim cnm, bende bu ay klomen kullandım yumurtamda 18 mm idi.Bugünde ovitrelle çatlatma iğnesini vuruldum bakalım hayırlısı umarım işe yarar.

nasıl hamile kaldığımı kısaca anlatayım...benim tedavide 4 ayımdı...3 ay klomen+pregnyl kullandım bu ay ise ilaç kullanmadım ve bu ay hamile kaldım...daha önce de yazdığım gibi aslında en olumsuz ayda sonucum pozitif çıktı.o nedenle herşey bahane.....çokta fazla şöyle yapın diyebileceğim bişey yok.sadece umutsuz olmayın yeter...çalışmalara hız kesmeden devam edinkaydirigubbakcemile

mrb kızlar hamilelerimizi tebrik ediyorum benim yeni tarihim 15 nisan. yarın doktora gidiyoruz. hem iğne hem klomen kullanıcam galiba. umarım yumoşlarım tam anlamıyla oluşur bu kez. içimde kıpır kıpır bi heyecan niye bilmiyorum. Allahım yardım et bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…