ama sen ikiz istiyosunda senin adın umutsuz bence hiç olmamış şaka şaka allah gönlüne göre versin canım.yaaa bende ikiz istiyorum hemdde çok istiyorum Allahım bana ve tüm isteyenlere çifter çifter versin inşallah
tebrik ederim cnm, bende bu ay klomen kullandım yumurtamda 18 mm idi.Bugünde ovitrelle çatlatma iğnesini vuruldum bakalım hayırlısı umarım işe yarar.
mrb kızlar hamilelerimizi tebrik ediyorum benim yeni tarihim 15 nisan. yarın doktora gidiyoruz. hem iğne hem klomen kullanıcam galiba. umarım yumoşlarım tam anlamıyla oluşur bu kez. içimde kıpır kıpır bi heyecan niye bilmiyorum. Allahım yardım et bize.
kızlar ben kırmızıları gördüm moralim çok bozuktu hamiş haberleri moralimin bozukluğunu unutturdu çok sevindim darısı hepimizin başına... cumartesi sabah doktora gidecem yumoşları kontrol edecek önümüzdeki hafta da aşılama yapılacak ilk defa yaptıracam nasıl oluyor bilenler bana yazarsa sevinirim bu arada yeni tarihim 18 nisan senağlama
canım arkadaşlarım hepininize teker teker teşekkür ederim.kusura bakmayın gözlerin de biraz rahatsız bu aralar bulanık görüyorum fazla kalamıyorum topicte .....tabiii heyecanımda ayrı bir tarafta.....ağlamaktan bir hal oldum.eşimde hüngür hüngür ağlıyor her aradığımda .....bunlar tabii sevinçten.Allah hepinize nasip etsin tamamına erdirsin....
tekrar söylemek istiyorum..tabii doktorlarımızın dedikleri önemli ama olumsuz söylenen herşeyi kafaya takmayın.doktorum ben en son gittiğimde bana klomen yazmıştı adet olunca kullan diye ama ben almadın nedense adet olunca alırım diye.topicte bir arkadaş vardı geçen ay sanırım hamile idi.oda tam aşılama yapılacak bir ayda hatta yumurtasının gelişmediği bir ayda hamile kalmıştı hep onu aklıma getirdim umutsuzluğa kapılmadım.....
ben yine bu topicteyim her zaman dualarım ve manevi desteğim sizinle....
kızlar adetin 3. günü doktora giden arkadaşlart alttan bakıyomu doktor
ben klomeni 8 ay kullandım. tabi aralıklarla. ama şunu anladımki saat cok önemli. hani iğneden sonra 36 saat bekliyorsun.öncekilerde bu kadar hesaplar yapmamıştık. bu ay cok dikkat ettik saatine. inşallah sonuç alırsın tedavinden.ama kafana fazla takmamaya çalış.
kızlar adetin 3. günü doktora giden arkadaşlart alttan bakıyomu doktor
kızlar adetin 3. Günü doktora giden arkadaşlart alttan bakıyomu doktor
arkadaşlar ben 6 mart cuma günü çatlama iğnesi vuruldum 14 gün oldu vurduralı adetime bir gün kaldı ve ben cuma günü doktora gidecem test yapılacak.karamelcim inşallah güzel haberler veririz canım çünkü aynı şeyleri yaşamışız lütfen kafana takma yeter kızlar hepimizde güzel haberler veririz
esraike neyse kasıtlı birşey yok onuda belirteyim..emelcim inş sende yakında hayırlısı ile verirsin güzel haberler..ben öyle aman aman süpriz ler yapamadım malum aynı yerde çalışıyoruz aynı anda aldık sonucu ikimizde bekliyorduk ama o gün birbirmizi bile kutlayamadık şaşkınlık ve tedirginlikten çünkü lekelenmem vardı ve olmayacagından emin gibiydik...
inşallah bebegin saglıklı dogar canım benim.ne iş yapıyorsun deniz sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?