Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Biranem görüşmedim sabah erken aramak istemiyorum uyuyorsa diye...ama dün iyiye gittiğini söylemişti dr..u..inşallah düzelecek inşallah..

geldim kızlarrr

sonucu telefonla öğrendim.........2 haftalık hamileyim....yarın doktora gidicem.değerim 70 lerdeymiş.normal mi???

günaydın bacılar hayırlı cumalar bacım çooooooooooook sevindim RABBİM kucagına alıp biz teyzelerine bay bay ettirmek nasip etsin inş. canım kendine dikkat et tüm hamişler SEVİLCİMDEN haber var mı inş. hayırlı haberler alırız inş.:Saruboceq:

EBRUNİSACIM sende durumlar nedir...hsg den sonra varmı bir çalışma...biliyorsundur bu rahim filmi çektirenler daha çabuk hamile kalıyor..tüplere ilaç veriliyor ya bir nevi kanalları açıyor..inşallah arkadaşım seninde iyi haberlerini almak nasip olur buradan..sende kurtul bu hayattan..a.s.

mazbut cum bende tebrik ediyorum anam bi de ikizmiş maaşallah ALLAH kucagına saglıklı bi şekilde almak nasip etsin inş.taze anne bizede dua et olurmu ben herkese ediyorum inş. hepimiz bu ay hamiş oluruz inş.

ah birde hamileyim diyenler sonuna ekleseler hangi tedaviyle veya doğal yollamı olduğunu ne güzel olurdu ........

güzelim sen daha önce girmişmiydin buralara ben seni yeni gördüm yani devamlı aktif olanlardan degilsin sanırım..ki buradaki arkadaşların ne şekilde gebe kaldıgını genelde diger arkadaşlar bilir yani takip edenler o yüzden yazma geregi duymazlar..sen sormuşsun ama biz bu yüzden yazmayız eger bilmeyen olursa sorr anlatırız o şekilde..ama her gebe olan arkasına şunu yaptımda gebe kaldım yazmaz...

blackcim güzel haber tabiiki sevinçten aglayacaksınız..rabbim bu mutlulugunuzu kat be kat artırsın cnm...

kızlar adetin 3. günü doktora giden arkadaşlart alttan bakıyomu doktor

evet zaten alttan bakarlar genelde yumurta gelişimi oluşmasına bakmak için..

cnm adetliyken doktor alttan bakmaz en azndan bana hiç bakmadı adetliykenn..
hem 3.günü ne için bakıcakki?? hani yumurtalara bakcak desek çok erken :bbo:

aa cnm daha önce bakılmadımı san 3.günü tatlım yumurta oluşumu reglin 3 günü başlar rahime ve yumurta oluşumuna bakmak için doktora 3.günü çagırır ve alttan bakar..ben hep öyle gittim ilkinde bende tuhaf oldum acaba yanlış gündemi çagırdı diye ..sordugumda demişti..

vayyyy nazanım vayyy demek gerçekten pavyon gördün hee anacım :roflol::roflol:...yahu biz gidiyoruzda ne oluyor aklımız sizde oluyor bizde geliyoruz işte ara ara..seviyorum senin bu halini..

canım bende çok umutluyum acayip bi heyecan var bende eger adet olmazsam 30 da tahlil yaptıracam hakkımızda hayırlısını versin RABBİM inş.ben geçen ay prengly ignesi bu ay ovitral verdi dr um ARKADAŞLAR belim agrıyo bu gün ara ara progestandan mı bu agrıda acaba ne dersiniz

inş. nazancım bekliyoruz sevilin güzel haberlerinide senden...bu arada kızlar ben bişey sorcam size hani hep bahsedilmiş ya şu erken sonuç veren hassas idrar testlerinden onların gerçek yanı var mı?bide lütfen marka verirmisiniz??

Olveys sanırım bu gÜn doktora gıdıyorsun sanırım. ınaŞllah sendende gÜzel haberler gelır canım. Vall Öyle olursa sÜper bır hafta olur. DÜŞÜnsene 1 haftada 5 hamıŞ

RANAABLE KARMEN5 OSMANıYE BULEMSU58
Teşekür ederim arkadaşlar. ınşallah hepimizin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatları olur. hepinize dua ediyorum. Rabbim gönlünüzdeki muradı versin inşallah.

mazbut gebe sin degilmi bende birden sayfalar ilerleyince dün akşamdan beri valla takip etmekte zorlandım unutyorum habire...tebrik ederim rabbim saglıklı sorunsuz bir gebelik nasip etsin sana..

canım sagol teşekkürler güzel dilklerin için inş.canım inş.RABBİM nazardan saklasın seni inş.

kaydirigubbakcemile3 sen harbi çatlaksın MAVİ DENİZİM bak EMELL cim de şaşmış kalmış sen ne iş yapıyorsun diyor:roflol: ikinizede çok güldüm valla..Allahım da sizleri hep güldürsün..:roflol:

ilahi nazanım sende nerde bulduın getirdin valla gözden kaçacaktı...ben döl tutamayan pavyonda çalışıyordum buldum bir tane gebeyim şimdi...ama bak işte tamamen kopmadım ..geliyorum arkadaşları görmeye bazende yardımcı oluyorum arkadaşlara...nassenn asssanımmm :roflol::roflol::roflol:

Mazbut çookk tebrikler tatlım. Allah sağlıklı sihhatli bir şekilde yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hem ikiz dedin galiba dimi. Bu daha da süperr. Ben de hep ikizim olsun istemiştim ama olmadı. Şimdi de bari ikinciyi doğurayım diyorum ama yine olmuyor:roflol: Hayırlısı inşallah.... mavi_deniz senin hamileliğinden hiç bahsetmedik tatlım, nasıl gidiyor, bulantın bi şikayetin oluyor mu anlatıver accık be canım. Arkadaşlar başak_35 ten haber var mı? Onun hamileliği nasıl gidiyormuş? Nazanım beni hala pavyona almayacak mısın. Bak günlerdir kapında yatıp kalkıyorum. Tamam uydum adamın birine seni bıraktım gittim ama döndüm işte bak. Aman diliyorum işte, artık geri kabul et beni anacıım.a.s. Yaa kızlar birşey itiraf edeyim mi bizim uğurlu listede adımın yanında soru işaretleri var ya çok hoşuma gitti bee. Bu kadarı bile mutlu ediyyy valla:enbuyukkk:

osmaniye valla o testin ismini bilmedigimden yorum yapmadım...güvenilir oldugunu söylüyorlar ama bilmiyorum yine hem onlar o kadar ucuz degil ki ona verecegin parayı git kan testi yaptır daha erken alırsın sonucu... ve kesin sonucu alırsın.. idrarda hormon en son salgılanıyor..

teş. ederim canım.tabii kanda daha erken belli olur biliyorum ama önce evde çift çizgiyi görüp gitmek istiyorum tabii çıkarsa hayırlısı ben çatlama iğnesini vurulalı ayın 27 sinde vurulduğum günüde sayarsak 15 olcak çıkarmı sizce???:uhm::uhm::uhm:

bulemsu sorun gözümden kaçmış geriye dönüp baktım ..baka tatlım çok dinliyorsunuz kendinizi kasıgım agrıyor acaba şundan mı başım dönüyor acaba bundan mı şimdide bel..senin için demiyorum sadece..tüm bunlara kendini alıştırdıktan sonra negatifi görünce yhıkılmanın ne demek oldugunu bilirimm.tamam çabukl toparlamaya çalışıyordum herseferinde ama sonuçta o anlık üsüzntüde çekilir gibi degil..şuanda kullandıgınız igne ve ilaçlar kasık agrısı bel agrısı gibi şeyler yapabiliyor progestan yaparmı bilmiyorum ama çatlatma ignesi yapabiliyor bende de olmuştu hatta ilk kullandıgımda tamam dedim bu sefer tuttu ama sonuç yine negatifti belirtiler beni gebelige götürüyordu.. ama geçen ay hiç birşekilde deinlemedim kendimi tipik cümle kafaya takmayacaksın o an oluyor..ben takmadım degil ama gerçekten tamam bu seferde olmayacak diye avutuyordum kendimi hani kırmızıları yada negatifi görünce üzülmeyeyim fazla diye.. inan doktora gittim lekelenmem loe hala ümitsizdim ..doktorun bekleme salonunda beklerken aglayarak artık tedaviye ara vermeyi düşündüm eşimle konuştum rapo alabilme durumuna gelince tekrar aşılama yoksa tüp bebege geçeriz diyordum...düşünki en umutsuz anımda oldu bu...bazı şeyleri umursamamk gerekiyor..bunları nedenmi anlattım inanın önemsedigim için sizleri. sonra çok fazla üzülmeyesiniz diye...inan ben bu kadar ümitsizken sürpriz oldu bana bu bebiş..

Aşılamanın 15.günü ve 15.gun boyunca kasıklarım ağrıdıı hiç belirtidirr diyee düşünmediimm.Çnkü tutmadıgını adım gibi eminimdimm benim kırmızlar yarın gelicekk yoldalarrr .testte yapmadımm %100 tutmadıgından da eminim sallamışımm.Gelsinn diğer ayın klomeniii hap torbası oldukk çıktıkk :roflol:

osmaniye valla ben fazla bilmiyorum o testi hani kan daha güvenilir olur diye dedim ..bilen olursa cvplar sorunu..

umutlucum benim gebeligim şimdilik fazla sorunlu degil şükür...ayakta uzun süre durunca belim agrıyor normalde çabuk agrırdı şimdi daha çabuk agrıyor çabuk yoruluyorum...ilk zamanalr kasıklarımda agrı vardı şimdi geçti gibi ..bulantı falan yok henüz 2 kere olur gibi oldu ama hemen geçti ..ben zaten sürekli beyaz leblebi yiyorum..birde baş dönmem başladı gibi ama sürekli degil nadir ara ara döner gibi oluyor sonra hemen geçiyor çok bariz degil.. valla ben hala anlabilmiş degilim gebe oldugumu öyle elle tutulur bir belirtim yok..ben hala gebe olup olmadıgımdan şüphe duyuyorum allahtan evde ultrason resmi içinde bir kese varda biraz rahatım...p.tesi de kalp atışını duymaya gidecez rabbim kısmet ederse melegimizle buluşacagız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…