günaydın arkadaşlar...hepinize kolay gelsin ve hayırlı cumalarınız olsun inş.gerçekten çok güzel bir haftanın sonuna geldik hamişlerimiz bizleri sevindirdiler darısı bizlerin başına inş.MAZBUT tebrikler canım Allah ikizlerini sağlıkla kucana almanı nasip etsin:Saruboceq:bütün hamişleri yeniden tebrik ediyorum.
NAZANCIM sevil ve bebekten haber yok mu bugün????
geldim kızlarrr
sonucu telefonla öğrendim.........2 haftalık hamileyim....yarın doktora gidicem.değerim 70 lerdeymiş.normal mi???
ah birde hamileyim diyenler sonuna ekleseler hangi tedaviyle veya doğal yollamı olduğunu ne güzel olurdu ........
canım arkadaşlarım hepininize teker teker teşekkür ederim.kusura bakmayın gözlerin de biraz rahatsız bu aralar bulanık görüyorum fazla kalamıyorum topicte .....tabiii heyecanımda ayrı bir tarafta.....ağlamaktan bir hal oldum.eşimde hüngür hüngür ağlıyor her aradığımda .....bunlar tabii sevinçten.Allah hepinize nasip etsin tamamına erdirsin....
tekrar söylemek istiyorum..tabii doktorlarımızın dedikleri önemli ama olumsuz söylenen herşeyi kafaya takmayın.doktorum ben en son gittiğimde bana klomen yazmıştı adet olunca kullan diye ama ben almadın nedense adet olunca alırım diye.topicte bir arkadaş vardı geçen ay sanırım hamile idi.oda tam aşılama yapılacak bir ayda hatta yumurtasının gelişmediği bir ayda hamile kalmıştı hep onu aklıma getirdim umutsuzluğa kapılmadım.....
ben yine bu topicteyim her zaman dualarım ve manevi desteğim sizinle....
kızlar adetin 3. günü doktora giden arkadaşlart alttan bakıyomu doktor
cnm adetliyken doktor alttan bakmaz en azndan bana hiç bakmadı adetliykenn..
hem 3.günü ne için bakıcakki?? hani yumurtalara bakcak desek çok erken :bbo:
CEROOOOOTTTT canım benim seni unuturmuyum...sen benim döl tutamama yolundaki en sağlam arkadaşlarımdansın...
sana birşey diyeyimmi kıızz bunlar(hamişler) bu pavyondan teker teker:CüvCüv: kurtuluyor ama biz hala o müşteri senin bu müşteri benim derdindeyiz nereye kadar bacımmm nereye kadar..
sabrım kalmadı gayrı..
Kızlar inanmayacaksınız ama ben pavyona gerçekten gittim..ve yemin ediyorum filmlerdeki ortamın aynısı...
pavyonun sahibi bayan benim bankadan müşterimdi..sağında solunda izmandut gibi adamlarla geziyordu..hayatımda hiç o kadar korkmamıştım..Jip alacaktı krediyi veren ben ve arabayı satan bayinin müdürü..adama aynen asssnanım ne içersin muhabbetindelerdi..su gibi rakı içiyordu patroniçe..peeehh ne günlerdi yaa..
kadına müşterileriniz genelde kimler dedim kim olacak anam şeyinin elinde kalmış:roflol: moruklar dedi emekliler dedi aha böyle zınk:1shok: kaldım..o sahneyi hiç unutamam..
Bazen kocama takılıyorum heyyttt ben pavyon görmüş karıyım ayyyyannnıı denk al assssnanım diyorum:roflol: benim koca her zamanki gibi aha böyle:1shok:
HEPİNİZİ ÇOOKK ÖPÜYORUM BOL HAMİŞLİ BİR AY SONU OLSUN İNŞALLAHH..hihoyyyt
ya ben bu ay çok umutluyum. Iş yerindeki arkadaşlarla beraber bekliyoruz. Valla arkadaşlar artık hangi saat çalışma yapacağımızı bile biliyor. Ben iğnemi 17. Sinde vurdurdum. Eğer adet olmazssam nisanın 2. De test yapıcam. Benim kociş şimdidenhavaya girdi. Kızımın annesi diyor başka bir şey dmeiyor. Inşallah hayal kırıkığı yaşamayız.
RANAABLE KARMEN5 OSMANİYE BULEMSU58
Teşekür ederim arkadaşlar. İnşallah hepimizin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatları olur. hepinize dua ediyorum. Rabbim gönlünüzdeki muradı versin inşallah.
kaydirigubbakcemile3 sen harbi çatlaksın MAVİ DENİZİM bak EMELL cim de şaşmış kalmış sen ne iş yapıyorsun diyor:roflol: ikinizede çok güldüm valla..Allahım da sizleri hep güldürsün..:roflol:
aha bir deli de EMELL canım nerede çalışacak malum DÖL TUTAMAYANLAR PAVYONUNDAYDI buldu saf bir bakkal adamı tavladı birde hamile kaldı kurtuldu buralardan...ama hakikatli kızdır geçmişini hiç unutmuyor hep uğrar buralara sağolsun..:roflol:
kızlarrrr sorumun cvp bilen yok mu?????????????benneyaptımki
osmaniye valla o testin ismini bilmedigimden yorum yapmadım...güvenilir oldugunu söylüyorlar ama bilmiyorum yine hem onlar o kadar ucuz degil ki ona verecegin parayı git kan testi yaptır daha erken alırsın sonucu... ve kesin sonucu alırsın.. idrarda hormon en son salgılanıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?