Aşılamanın 15.günü ve 15.gun boyunca kasıklarım ağrıdıı hiç belirtidirr diyee düşünmediimm.Çnkü tutmadıgını adım gibi eminimdimm benim kırmızlar yarın gelicekk yoldalarrr .testte yapmadımm %100 tutmadıgından da eminim sallamışımm.Gelsinn diğer ayın klomeniii hap torbası oldukk çıktıkk :roflol:
Merhaba. bir müjdeli haberde ben vereyim size. 5+4 günlük hamileyim. hemde ikiz. çok şükür. ikibuçuk yıllık tedavinin ardından hamile kaldım. klomen ve ovitrelle kullanmıstım buay. hiç umudum yoktu adetim gecen ayda gecikmişti yine öyledir diye düşündüm. salı günü test yaptım pozitifti. bugünde ultrasonda gördüm bebişlerimi.Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. ikiz olmasını biraz ilaclara bağlıyorum birazda aileye. çünkü teyzemle dayımda ikiz. genetik olabiliyormuş. cok şaşkınım cok mutluyum. insallah sağ salim kucağıma almakta nasip olur.15 gün sonra kalp atışı için gidicem doktora. daha kimseye söylemedik. kalp atıslarınıda duyalım ondan sonra haber verelim herkese diye. ilk size veriyorum güzel haberi.
:dance::dance::CüvCüv:
aha bir deli de EMELL canım nerede çalışacak malum DÖL TUTAMAYANLAR PAVYONUNDAYDI buldu saf bir bakkal adamı tavladı birde hamile kaldı kurtuldu buralardan...ama hakikatli kızdır geçmişini hiç unutmuyor hep uğrar buralara sağolsun..:roflol:
mrb kızlar yeni geldim doktordan. tedaviye başlamaya uygun durum dedi.istersen dozu artırıp klomene devam edelim dedi ama sabır durumuna göre dedi. ben geçen ay iğneye başlarız demiştiniz dedim.yani ben de iğneden yanayım daha çabuk yanıt alabiliyoruz dedi. ama biraz maliyetli olduğundan seçimi bize bıraktı. bizim pek sabrımız yok iğneye başlayalım dedik.merional diye bir iğne. gösterdiler yarın kendim göbekten vurmaya başlıcam 5 gün sonra kontrol.ama fazla yumurta olma ihtimali de var çok olunca tedaviyi kesiyolarmış. yanibeklenen en fazla 5-6.baklım umarım buayım da boşa gitmez. ama denemek zorundayız. mutluyum ama başladığım için.hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar.[/QU
canım fazla yumurta olunca çok fazla bebiş olur diyemi kesiyorlar tedaviyi. valla benim bu ay 4 tane yumoşum olmuştu. doktor çok ümitli konuştu. valla bende 3 yada 4 olursa diye korkuyorum. canım senin klomenle gelişmedimi yumurtalar. ben günde 3 tane almıştım.
mrb kızlar yeni geldim doktordan. tedaviye başlamaya uygun durum dedi.istersen dozu artırıp klomene devam edelim dedi ama sabır durumuna göre dedi. ben geçen ay iğneye başlarız demiştiniz dedim.yani ben de iğneden yanayım daha çabuk yanıt alabiliyoruz dedi. ama biraz maliyetli olduğundan seçimi bize bıraktı. bizim pek sabrımız yok iğneye başlayalım dedik.merional diye bir iğne. gösterdiler yarın kendim göbekten vurmaya başlıcam 5 gün sonra kontrol.ama fazla yumurta olma ihtimali de var çok olunca tedaviyi kesiyolarmış. yanibeklenen en fazla 5-6.baklım umarım buayım da boşa gitmez. ama denemek zorundayız. mutluyum ama başladığım için.hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar.
Merhaba. bir müjdeli haberde ben vereyim size. 5+4 günlük hamileyim. hemde ikiz. çok şükür. ikibuçuk yıllık tedavinin ardından hamile kaldım. klomen ve ovitrelle kullanmıstım buay. hiç umudum yoktu adetim gecen ayda gecikmişti yine öyledir diye düşündüm. salı günü test yaptım pozitifti. bugünde ultrasonda gördüm bebişlerimi.Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. ikiz olmasını biraz ilaclara bağlıyorum birazda aileye. çünkü teyzemle dayımda ikiz. genetik olabiliyormuş. cok şaşkınım cok mutluyum. insallah sağ salim kucağıma almakta nasip olur.15 gün sonra kalp atışı için gidicem doktora. daha kimseye söylemedik. kalp atıslarınıda duyalım ondan sonra haber verelim herkese diye. ilk size veriyorum güzel haberi.
kızlar adetin 3. günü doktora giden arkadaşlart alttan bakıyomu doktor
bulemsu sorun gözümden kaçmış geriye dönüp baktım ..baka tatlım çok dinliyorsunuz kendinizi kasıgım agrıyor acaba şundan mı başım dönüyor acaba bundan mı şimdide bel..senin için demiyorum sadece..tüm bunlara kendini alıştırdıktan sonra negatifi görünce yhıkılmanın ne demek oldugunu bilirimm.tamam çabukl toparlamaya çalışıyordum herseferinde ama sonuçta o anlık üsüzntüde çekilir gibi degil..şuanda kullandıgınız igne ve ilaçlar kasık agrısı bel agrısı gibi şeyler yapabiliyor progestan yaparmı bilmiyorum ama çatlatma ignesi yapabiliyor bende de olmuştu hatta ilk kullandıgımda tamam dedim bu sefer tuttu ama sonuç yine negatifti belirtiler beni gebelige götürüyordu.. ama geçen ay hiç birşekilde deinlemedim kendimi tipik cümle kafaya takmayacaksın o an oluyor..ben takmadım degil ama gerçekten tamam bu seferde olmayacak diye avutuyordum kendimi hani kırmızıları yada negatifi görünce üzülmeyeyim fazla diye.. inan doktora gittim lekelenmem loe hala ümitsizdim ..doktorun bekleme salonunda beklerken aglayarak artık tedaviye ara vermeyi düşündüm eşimle konuştum rapo alabilme durumuna gelince tekrar aşılama yoksa tüp bebege geçeriz diyordum...düşünki en umutsuz anımda oldu bu...bazı şeyleri umursamamk gerekiyor..bunları nedenmi anlattım inanın önemsedigim için sizleri. sonra çok fazla üzülmeyesiniz diye...inan ben bu kadar ümitsizken sürpriz oldu bana bu bebiş..
merhaba kıziar
dün sevindin bugün üzüldüm.maalesef hamileliğim düşükle sonuçlandı.........sabah doktora gittim zaten yolda kanamam başladı doktorda düşüyor dedi ve adet oldum.....kısmet artık...bir müddet topiğe gelmeyi düşünmüyorum.
Allah hepinize en kısa zamanda istediğinizi versinnn
hepinize herşeyiçi teşekkür ederim
merhaba kıziar
dün sevindin bugün üzüldüm.maalesef hamileliğim düşükle sonuçlandı.........sabah doktora gittim zaten yolda kanamam başladı doktorda düşüyor dedi ve adet oldum.....kısmet artık...bir müddet topiğe gelmeyi düşünmüyorum.
merhaba kıziar
CEROOOOOTTTT canım benim seni unuturmuyum...sen benim döl tutamama yolundaki en sağlam arkadaşlarımdansın...
sana birşey diyeyimmi kıızz bunlar(hamişler) bu pavyondan teker teker:CüvCüv: kurtuluyor ama biz hala o müşteri senin bu müşteri benim derdindeyiz nereye kadar bacımmm nereye kadar..
sabrım kalmadı gayrı..
Kızlar inanmayacaksınız ama ben pavyona gerçekten gittim..ve yemin ediyorum filmlerdeki ortamın aynısı...
pavyonun sahibi bayan benim bankadan müşterimdi..sağında solunda izmandut gibi adamlarla geziyordu..hayatımda hiç o kadar korkmamıştım..Jip alacaktı krediyi veren ben ve arabayı satan bayinin müdürü..adama aynen asssnanım ne içersin muhabbetindelerdi..su gibi rakı içiyordu patroniçe..peeehh ne günlerdi yaa..
kadına müşterileriniz genelde kimler dedim kim olacak anam şeyinin elinde kalmış:roflol: moruklar dedi emekliler dedi aha böyle zınk:1shok: kaldım..o sahneyi hiç unutamam..
Bazen kocama takılıyorum heyyttt ben pavyon görmüş karıyım ayyyyannnıı denk al assssnanım diyorum:roflol: benim koca her zamanki gibi aha böyle:1shok:
HEPİNİZİ ÇOOKK ÖPÜYORUM BOL HAMİŞLİ BİR AY SONU OLSUN İNŞALLAHH..hihoyyyt
Aşılamanın 15.günü ve 15.gun boyunca kasıklarım ağrıdıı hiç belirtidirr diyee düşünmediimm.Çnkü tutmadıgını adım gibi eminimdimm benim kırmızlar yarın gelicekk yoldalarrr .testte yapmadımm %100 tutmadıgından da eminim sallamışımm.Gelsinn diğer ayın klomeniii hap torbası oldukk çıktıkk :roflol:
merhaba kıziar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?