Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bal kafa dur be belki tutar bu ay bende de kasık agrısı oldu ama ben de hiç birşeye yormadım çok umutsuzdum çünkü tuhaf duydu farklı tedavi ama umutsuzluk ..rabbim nasip ederse oluyor işte..dilerim güzel haberleri alırsın..

canımAllahtan umut kesilmez inş. bu sefer tutmuştur mavi denize katılıyorum arkadaşların çoğu kafaya takmayı bıraktıklarında kalmışlar bende Allahtan umudumu kesmiyorum ama bu ay bende takmıyorum hayırlısı kendimi dinlemiyorum çünkü dediği gibi ağrıların çoğu ilaç ve iğnedendir diye düşünüyorum.sonuçta Allahın istediği zaman gelecekler en yakın örnek BLACK değil mi??hiç umudu yokken Allah gönderi verdiği meleğini inş. bizlerede göndercek.Ama bence günün geldiyse testini yap sonuç ne olursa olsun kararsızca beklemekten iyidir bence çünkü ACABA kelimesi ister istemez kafanı kurcalar yanılıyormuyum???:uhm:

öncelikle maşallah çok tebrik ederim süper bi haber benim eşiminde ikizi var Allah bizlerede hayırlısını nasip eder inşallah:Saruboceq:

güldürdün beni kızz... bi şey dicem bende girsem şu pavyon işine diyom ama çok yorucudur yaa hani benimde döl tutucagım yok iyi iş yaparım kazancımız artar nazancım ama ginede düşünelim hemen kararda veremiyor insan kaydirigubbakcemile3

mrb kızlar yeni geldim doktordan. tedaviye başlamaya uygun durum dedi.istersen dozu artırıp klomene devam edelim dedi ama sabır durumuna göre dedi. ben geçen ay iğneye başlarız demiştiniz dedim.yani ben de iğneden yanayım daha çabuk yanıt alabiliyoruz dedi. ama biraz maliyetli olduğundan seçimi bize bıraktı. bizim pek sabrımız yok iğneye başlayalım dedik.merional diye bir iğne. gösterdiler yarın kendim göbekten vurmaya başlıcam 5 gün sonra kontrol.ama fazla yumurta olma ihtimali de var çok olunca tedaviyi kesiyolarmış. yanibeklenen en fazla 5-6.baklım umarım buayım da boşa gitmez. ama denemek zorundayız. mutluyum ama başladığım için.hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar.

hadi bakalım inş hayırlı haberlerle gelirsin ..fazla olunca kendi haline bırakıyorlar çogul gebelik oldugu için..sen şimdi bunları düşünme hayırlısı olsun hakkında..

canım çok tebrik ederim darısı başımıza dua et bizim içinde

kızlar size bir fıkra yollayım gülelim biraz banada mail atmışlar
Saglik dersinde ögretmen bir ögrenciye sordu :
- Söyle bakalim, bebeklerde anne sütü neden inek sütünden daha faydalidir?
Ögrenci kendinden emin bir sekilde cevap verdi :
- Daha lezzetlidir, eksimez, pasta yapiminda ve baska amaçlarla kullanilamaz,
bebege özeldir, ambalaji nefistir.

tedaviye başlayan arkadaşlar inşallah bebiş gelir.Allah'tan umut kesilmez umudunuz hep olsun ben her ay umutlu oluyorum.gerçi hep hayal kırıklığı oluyor ama geleceği zamanı bekliyor

arkadaşım kesin olmamakla beraber 16 nisan yaz bakalım senimi kıracam mazbut arkadaşım tebrikler rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin hadi gününü bekleyenler hamiş haberlerinizi duyalım inşaallaah kampanya başlatalım hamile olmayan kalmasın .......:roflol:

iki gün girmedim topiğe ne süper bir sürü hamişimiz olmuş kızlar hepinizi tebrik ederim darısı biz bekleyenlerin başına inşallahh

ALLAH hayırlısıyla kucagına almak nasip etsin inş. canım bilgiler için sagol ne yapayım dogru kendime hakim olup düşünmemem lazım haklısın yinede bizi düşündügün için sagol dua et benim eşimde rapor igne ilaç derken inan canı sıkılıyo o bendende çok üzülüyo hüsrana ugrayınca kaynana desen ona keze baktırın artık bitane dogur yada çagresine bakın inan bunalıyorum bazen isyan etmiyorum RABBİMİN bi bildigi vardır inş. ALLAHIM hepimizin hakkında hayırlısını versin inş. sagol canım

merhaba kıziar

dün sevindin bugün üzüldüm.maalesef hamileliğim düşükle sonuçlandı.........sabah doktora gittim zaten yolda kanamam başladı doktorda düşüyor dedi ve adet oldum.....kısmet artık...bir müddet topiğe gelmeyi düşünmüyorum.

Allah hepinize en kısa zamanda istediğinizi versinnn
hepinize herşeyiçi teşekkür ederim

cnm benim.ço üzüldüm.ama allah sana sağlık versin.inşallah hepimiz vakti gelince bebeğimizi kucağımıza alacağız.moralini yüksek tut.allah sabır versin cnm

canım benim çok üzüldüm şu anda çok şaşkınım ne diycegimi bilmiyorum aslında ama yanındayız unutma hayırlısı Allahtan

benim bu ayda olmadı arkadaşlar biraz önce sonuçları aldım malesef negatif hadi kızlar inşallah sizden güzel haberler duyarım. BLACK canım çok üzüldüm sevinç ve üzüntüyü bir anda yaşadın allah sabrını versin hayırlı evlatlar nasip etsin

canım benim çok üzüldüm hayatım. biraz toparla kendini yine olcak inşallah. 2-3 ay sonra çalışmalara yeniden başlarsın. bir kere olduysa yine hamile kalabilirsin. geçmiş olsun.

olveys inşallah bir sonraki ay olur. dün çok sevinmiştik. bu gün üzüldük. inşallah sevil iyidir.

canım çok sevindim senin adına..hele de ikiz olması çok güzell...bir taşla iki kuş:))) canım şaka bi yana Allah tamamına erdirsin İnşallah...bizde de amca çocuklarım ikiz..halamın ikiz ve babanem de ikiz düşürmüş..ümitleniyorum kendi kendime:) tabi hayırlısı ne ise o olsun en önemlisi..

nazaaaaaaaaaan...öpüyüm ablaaaaaaaaa:))) demek sen pavyon gördün ha..vardı zaten sende bööle bi pavyonculuk:))) ordan geliyodu demeeeeeek...canım ne bekliyodun ki brad pitt gidecek değil ya pavyona, işi bitmiş, fişi gitmişler gider ancakk:roflol::roflol:
canım sevil düzelecek inanıyorum ben..hatta düzeldi..hissediyorum ve pozitif enerji gönderiyorum onaaaa...

pişşşt seni de kocaman öpüyorum haaa, arada bizim pavyona da uğra...döltutmaz falan ama dostluk iyidir haniii:)))

klava:klava:klava: balsuraaat yine umutsuz umutsuz yazmışsın, yapma kuzum yaa...aaaa kızıyorum..bebek varsa valla da üzülüyodur annem beni istemiyo diyeee...

senağlama canım yaaa..bitanem Allah hayırlısı neyse onu versin, inşallah yine olur..daha fazla üzülüpte sonraki ihtimallerini engelleme...bilirim çok zordur ama sabırlı olmaya çalış canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…