Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

BLACK_PEARL Canım Allah sabır versin. Yaşayacağın en büyük acı bulsun ne diyelim. Umudunu yitirme lütfen. Hatta topiğe gelmeyecem demişsin bence gel be gülüm. Burada zaman daha güzel geçiyor. En kısa zamanda kendini toparlaman ve aramıza dönmen dileğiyle. Sevgiler...:teselli:

Nazan da uğramadı bugün buralara. Yaa acayip bi sessizlik, gerginlik var sanki. Hayır olsun ne diyelim. SEVıL ne yaptı acaba. Nazaaann bekliyoruz canım iyi haberler getir bize...

kızlar bugün adetimin 3.günü doktor gel demişti.kist varmı diye.aradım şşehir dışına çıkmış.şimdi ne yapcağımı bilemiyorum iki gün sonra klomene başlamam lazım.adetimde iğneden tam 15 gün sonra geldi.eğer kist olsaydı gecikmezmiydi?ne yapıyım klomeni içeyimmi ne dersiniz?

canım bence dr undan tlf lada olsa kesin bi bilgi al bence hayırlısı olsun

Aymunel keşke aramışken doktoruna sorsaydın bunları. Çünkü kist olsaydı bile (inşallah yoktur) adette gecikme olmuyor. Ve bende kist vardı doktor klomen kullanmama izin vermedi. Bence bir kez daha ara doktorunu canım.

canım yeni okudum inan çok üzüldüm bende yaşadım bir an buldun bi an ellerinden uçup gitti ama ben kendimi çok üzdüm tabi benim yaptıgım saçmalık demewkki nasip deyilmiş lütfen sen kendini üzme insan kendi kendinin dr dur o yüzden ilerisinde iyi olur inş. hakkımızda hayırlısı olsun kendine çok iyi bak ben bakmadım şimdide dr larda dolaş dur akılsız başın cezasını ayaklar çekti

canım çok üzüldüm ama hayırlısı inş. en kısa zamanda rabbim sağlıklı bir evlat nasip eder.seni seviyoruzz:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

slm arkadaslar ben yeniyim bu sitede klomeni bende bikac kere kullandım ve bi sonuc alamadım.bence insanın beyni rahat olmayınca olmuyo rahat olmamız sart ama gelde yüreğine söz gecir cok zor allah hepimize yardım etsin

slm arkadaslar ben yeniyim bu sitede klomeni bende bikac kere kullandım ve bi sonuc alamadım.bence insanın beyni rahat olmayınca olmuyo rahat olmamız sart ama gelde yüreğine söz gecir cok zor allah hepimize yardım etsin

hoş geldin aramıza arkadaşım Allah inş. bigün meleklerimizi bize yollıycak yeterki umudumuzu yitirmeyelim sayfaları gezdiysen görmüşsündür listemizi bir çok arkadaş hamiş kaldı inş. darısı bizlere:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hoşgeldin aramıza a.s.

blackcim ne desem bilmiyorum inan çok üzüldüm oysa bende çok sevinmiştim..off bu günlerde hep bu haberleri almaya başladım rabbaim evlatlarımız koru olmayanlarada nasip et kısa zmanda hayrılısı ve saglıkla..neyse bugün fazla girmedim girdigim zmanda iyi haberler almıyorum son zmanlarda allah hayra çıkarsın..

canım aramıza hoş geldin inş. sende bi an önce hamiş haberlerini alırız hayılısı

RABBİM sizin bebişleri size bagışlasın inş. bizede hayırlısıyla bebiş nasip etsin inş.:Saruboceq:siz kendinizi üzmeyin sıpalar hissedermiş yavrulara iyi bakın canlar

merhaba kızlar benimde günüme 3 gün kaldı kasık ağrılarım sıklaştı kan testi yapmaya korktum yine negatif çıkar diye idrar testi aldım onda tek çizgi çıktı.galiba rahim filmine doğru gidiyorum. birde 3 gün kala idrarda çıkarmıki. yapanınız varmı

ben senden msj almadım ki nasıl okuyum anlamadım

yolladım canım gelmedi demekki niye gitmedi acaba anlamadım??neyse burda herzaman açık olmuyosun diye oraya yazmıştım.hani ikimiz aynı gün test yapalım diyoruz ya cuma sabah idrar yapalım yine o günde kana gidelim mi dedim.burda çoğu arkadaş 14igünü kanda çıkıyor yazmışlar da

tamam canım hadi hayırlısı ama inan 2 gündür senin hamiş olduguna dayir içimde bi his var her an aklıma geliyo tabi sonra hemen inş.inş. diyom kendi kendime RABBİM hayırlı haberler almak asip etsin inş. herkese ve bize :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…