kızlar bugün adetimin 3.günü doktor gel demişti.kist varmı diye.aradım şşehir dışına çıkmış.şimdi ne yapcağımı bilemiyorum iki gün sonra klomene başlamam lazım.adetimde iğneden tam 15 gün sonra geldi.eğer kist olsaydı gecikmezmiydi?ne yapıyım klomeni içeyimmi ne dersiniz?
kızlar bugün adetimin 3.günü doktor gel demişti.kist varmı diye.aradım şşehir dışına çıkmış.şimdi ne yapcağımı bilemiyorum iki gün sonra klomene başlamam lazım.adetimde iğneden tam 15 gün sonra geldi.eğer kist olsaydı gecikmezmiydi?ne yapıyım klomeni içeyimmi ne dersiniz?
merhaba kıziar
dün sevindin bugün üzüldüm.maalesef hamileliğim düşükle sonuçlandı.........sabah doktora gittim zaten yolda kanamam başladı doktorda düşüyor dedi ve adet oldum.....kısmet artık...bir müddet topiğe gelmeyi düşünmüyorum.
Allah hepinize en kısa zamanda istediğinizi versinnn
hepinize herşeyiçi teşekkür ederim
merhaba kıziar
dün sevindin bugün üzüldüm.maalesef hamileliğim düşükle sonuçlandı.........sabah doktora gittim zaten yolda kanamam başladı doktorda düşüyor dedi ve adet oldum.....kısmet artık...bir müddet topiğe gelmeyi düşünmüyorum.
Allah hepinize en kısa zamanda istediğinizi versinnn
hepinize herşeyiçi teşekkür ederim
slm arkadaslar ben yeniyim bu sitede klomeni bende bikac kere kullandım ve bi sonuc alamadım.bence insanın beyni rahat olmayınca olmuyo rahat olmamız sart ama gelde yüreğine söz gecir cok zor allah hepimize yardım etsin
slm arkadaslar ben yeniyim bu sitede klomeni bende bikac kere kullandım ve bi sonuc alamadım.bence insanın beyni rahat olmayınca olmuyo rahat olmamız sart ama gelde yüreğine söz gecir cok zor allah hepimize yardım etsin
RABBİM sizin bebişleri size bagışlasın inş. bizede hayırlısıyla bebiş nasip etsin inş.:Saruboceq:siz kendinizi üzmeyin sıpalar hissedermiş yavrulara iyi bakın canlarblackcim ne desem bilmiyorum inan çok üzüldüm oysa bende çok sevinmiştim..off bu günlerde hep bu haberleri almaya başladım rabbaim evlatlarımız koru olmayanlarada nasip et kısa zmanda hayrılısı ve saglıkla..neyse bugün fazla girmedim girdigim zmanda iyi haberler almıyorum son zmanlarda allah hayra çıkarsın..
bulemsu bacım msj nı okurmusun rica etsem??kaydirigubbakcemile
ben senden msj almadım ki nasıl okuyum anlamadım
yolladım canım gelmedi demekki niye gitmedi acaba anlamadım??neyse burda herzaman açık olmuyosun diye oraya yazmıştım.hani ikimiz aynı gün test yapalım diyoruz ya cuma sabah idrar yapalım yine o günde kana gidelim mi dedim.burda çoğu arkadaş 14igünü kanda çıkıyor yazmışlar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?