klomen habı ile ilgili bilgisi olan varmı
tamam canım hadi hayırlısı ama inan 2 gündür senin hamiş olduguna dayir içimde bi his var her an aklıma geliyo tabi sonra hemen inş.inş. diyom kendi kendime RABBİM hayırlı haberler almak asip etsin inş. herkese ve bize :Saruboceq:
merhaba kıziar
dün sevindin bugün üzüldüm.maalesef hamileliğim düşükle sonuçlandı.........sabah doktora gittim zaten yolda kanamam başladı doktorda düşüyor dedi ve adet oldum.....kısmet artık...bir müddet topiğe gelmeyi düşünmüyorum.
Allah hepinize en kısa zamanda istediğinizi versinnn
hepinize herşeyiçi teşekkür ederim
kızlarrr test yaptım 2. çizgim silik çıktıı.adet tarıhım bugundu.
klomen artı ovitrelle catlatma iğnesi kullandımm.
sızce hamış mıyımdır
canım fazla yumurta olunca çok fazla bebiş olur diyemi kesiyorlar tedaviyi. valla benim bu ay 4 tane yumoşum olmuştu. doktor çok ümitli konuştu. valla bende 3 yada 4 olursa diye korkuyorum. canım senin klomenle gelişmedimi yumurtalar. ben günde 3 tane almıştım.
canım günde 2 kez kullanmıştım bi yumurtam oldu onunda 15 mmden 13e düştü büyüklüğü yani gelişimi geriledi. seçimi bize bıraktı. bakalım iğnelerle kaç tane olcak. çok olursa heralde çoğul gebelik olma ihtimali yükseliyo diye galiba. uamrım 5-6 tane yumurtam olur.
kızlarrr test yaptım 2. çizgim silik çıktıı.adet tarıhım bugundu.
klomen artı ovitrelle catlatma iğnesi kullandımm.
sızce hamış mıyımdır
merhaba ben bade ankaradan ilk defa klomen tedavisi oluyorum adetin 5. günü başladım. günde iki tane sabahları aldım 2 gün sonra dr gel dedi yarın gidicem. bakalım yumurtam büyüdümü çok merak ediyorum..kafamçokkarıştı
sen yaptırdınmı klomen tedavisi
benim bu ayda olmadı arkadaşlar biraz önce sonuçları aldım malesef negatif hadi kızlar inşallah sizden güzel haberler duyarım...
slm kızlar nasılsınız bakalım.a.s.bendun kırmızıları gördum.olsun ben inanıyorum ve dau edıyorum bır gun burda olan herkes ve ben hamis olacagız ınsallah :Saruboceq:yenı tarihim 15 nisan listeye eklersınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?