- 1 Aralık 2008
- 1.161
- 0
- 156
merhaba kıziar
dün sevindin bugün üzüldüm.maalesef hamileliğim düşükle sonuçlandı.........sabah doktora gittim zaten yolda kanamam başladı doktorda düşüyor dedi ve adet oldum.....kısmet artık...bir müddet topiğe gelmeyi düşünmüyorum.
Allah hepinize en kısa zamanda istediğinizi versinnn
hepinize herşeyiçi teşekkür ederim
kızlarrr test yaptım 2. çizgim silik çıktıı.adet tarıhım bugundu.
klomen artı ovitrelle catlatma iğnesi kullandımm.
sızce hamış mıyımdır
kızlarrr test yaptım 2. çizgim silik çıktıı.adet tarıhım bugundu.
klomen artı ovitrelle catlatma iğnesi kullandımm.
sızce hamış mıyımdır
inş. canım hamişsindir sabırsızlıkla kan testi sonucunu bekliyoruz inş. o da pozitif çıkar hayırlısı bize de hemen haber ver olur mu???hihoyyyt
buarada hepinize günaydın bulemsu naber benim kırmızılar yolda gibi bütün regli belirtilerim başladı yani bal suratın ifadesiyle kırmızı kart yolda...ama inş. senin öyle değildir ve hamiş haberini alırız:Saruboceq:
canım ya bende de aynı belirtiler var ama az daha 28 e kadar zaman var ya gerçi erken gelmezse inş. o bebiş yerleşmesi agrısıdır RABBİM inş. bebiş nasip eder hepimize inş. bacım belim çok agrıyo inş. deyildir ama kırmızı kart yolda neyse hayırlısı senin nerelerinde agrı var ?
arkadaşlar iğnede adet günü uzatırmı normalde yarın olmam lazım ama iğne vurulalı 15 gün oldu iğneden 15 gün sonra adet olunuyormuş neyse yarınıda bekleyeyim bu gün olmazsam yarın mutlaka olurum heralde. BİRŞEY DAHA soracam kan tahlilindede yanlış çıkma şansı varmı yoktur belki ama yinede bir umut
arkadaşlar iğnede adet günü uzatırmı normalde yarın olmam lazım ama iğne vurulalı 15 gün oldu iğneden 15 gün sonra adet olunuyormuş neyse yarınıda bekleyeyim bu gün olmazsam yarın mutlaka olurum heralde. BİRŞEY DAHA soracam kan tahlilindede yanlış çıkma şansı varmı yoktur belki ama yinede bir umut
arkadaşlar iğnede adet günü uzatırmı normalde yarın olmam lazım ama iğne vurulalı 15 gün oldu iğneden 15 gün sonra adet olunuyormuş neyse yarınıda bekleyeyim bu gün olmazsam yarın mutlaka olurum heralde. Birşey daha soracam kan tahlilindede yanlış çıkma şansı varmı yoktur belki ama yinede bir umut
günaydın arkadaşlar listeye benide ekleyin bugun dr. gidicem yumurtalara bakıcak bakalım ne olucak..10 nisan
gunaydın kızlar bende 3 ay klomen kullandım, 28 mart adet tarıhım,......
kızlar benide listeye eklermisiniz nisan 3 eğer düzensiz olmazsam
gunaydın kızlar bende 3 ay klomen kullandım, 28 mart adet tarıhım, dr eger adet olursam rahım fılmı ıstıcekmıs ınsallah buna gerek kalmadan bu ay bebegıme kavusurum, sıze bı sorum olucak aranızda ıstanbuldakı ozel gazıosmanpasa hastanesı kezban narın kıyak'ta tedavı olan varmı bu bılgıye ve goruslere cok ıhtıyacım var
benim değerim 0.9 çıktı ya tamam yok ama bu öyle birşeyki olmadığın kanıtlanıyor yinede umut kesilmiyor herşeyden pay çıkartılıyor. Yani ben öyleyim destekleriniz için çok sağolun arkadaşlar allah hepinize güzel bebişler nasip eder inşallah allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?