benim değerim 0.9 çıktı ya tamam yok ama bu öyle birşeyki olmadığın kanıtlanıyor yinede umut kesilmiyor herşeyden pay çıkartılıyor. yani ben öyleyim destekleriniz için çok sağolun arkadaşlar ALLAH hepinize güzel bebişler nasip eder inşallah ALLAH yardımcınız olsun
selam kızlar bu gün doktora gittim yine klomen verdi cuma kotrolüm var ayın 1 de aşılama yapılacak ilk defa yapılacak inş. tutar bu ay olmazsada hayırlısı bi dahaki ay denerizsengözlerimebaksanab ... arkadaşlar benim yumurtam hep bir tane oluyo başka yok bu genetik bişeymi yoksa bu da bi sorunmu hep duyuyorum 3 tane 4 tane diyede ondan merak ettim benim niye tek
HADİ HERKESE HAYIRLI BOL BEBİŞLİ HAFTA SONLARI İNŞ. HAMİŞ BACILAR BEBİŞLERİNİZE İYİ BAKIN ALLAHa emanet olun emi RABBİM İNŞ. PAZARTESİ BOL HAMİŞ HEBERLERİ ALIRIZ ben kaçtım by by by
kızlarrr hamişimmmm yaaaa inanamıyorummm
allah isteyen herkese nasıp etsınnn
canım çoooooookkkkkkkkkkkkkk sevindim.:teytey::teytey::teytey:bugün hepimiz seni bekledik canım benimde 27 iğneyi vurulalı 15 gün olacak bende yaptırsam çıkar mı***inş. tabii o zamana kadar regli olmazsam.merak ettim kandeğerin kaç çıktı???kaydirigubbakcemile5hihoyyyt:lepi:
sinem26cım aşılama yaptırmadı sadece iğne ve oviterelle vuruldu..
BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM
21-03-2009 ıTıBARıYLE LıSTEMıZ
*************KLOMEN VEYA GONAPHENE ıLE HAMıŞ KALANLAR**************
merhaba rana able benide listeye alırmısınız.belki uğurlu gelir.:))))) 10 nisan
RANAcım listede beklemede gözüküyorum dün test yaptım negatif çıktı ama henüzde kırmızılar gelmedi bu ay çok stresliydim ondan heralde.BEKLEMEDEYİM...
merhaba rana able benide listeye alırmısınız.belki uğurlu gelir.:))))) 10 nisan
BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM
21-03-2009 İTİBARİYLE LİSTEMİZ
*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************
umarım arkadaşım hepimizin bu hayırlı dilekleri gerçek olur yarın yumurtakontrolüne gideceğim en son perşembe günü sağda 12 mm solda 3 tane 9 mm vardı bakalım ne oldu.yarın çatlatma iğnesi olabilir.hayırlısı inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?