Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ya kızlar geçen ay ilk kez klomen kullandım bir tane yumurtam oluştu çatlatma iğnesi oldu ama sonuç negatif, bu ay yine adetimin 3. günü klomen kullanmaya başladım ama bu sefer günde bir tane dedi zaten zar zor bir tane yumurtam vardı günde 2 tane kullanırken bile neden azalttı doktor anlamadım, ayrıca cumaya rahim filmi çekilecek korkuyorum

doktorun iyi ise sadece adet sancısı gibi bir ağrı hissediyormuşsun. birde yumurta için kuru incir suyu içmeni tavsiye ederim ben 4 gündür içiyorum

doktorun iyi ise sadece adet sancısı gibi bir ağrı hissediyormuşsun. birde yumurta için kuru incir suyu içmeni tavsiye ederim ben 4 gündür içiyorum

canım incir suyu içtim geçen aylarda soğan suyu ile beraber ama ben bi faydasını göremedim görenler varmış tabi

bende 4 dün oldu içeli bakalım inşallah bi faydası olurda bebişim gelir

valla soğan suyunu içerken koyu bi akıntım oluyodu temizliyo galiba bi yerleri incir suyu yumurtlama için galiba yumurtlama için ilaç içmeyi daha garanti görüyorum kesinlikle ilacı bunların suyuna tercih ederim çünkü bu suların tadını sevmiyorum birde hazırlaması hergün eziyetli oluyo

bencede eziyetli ama ne yapalım alternatif tıptanda yararlanalım dimi.evet canım incir suyu yumurtalıklar için.benim olayımı daha ben bile anlamadım yumurta takibi yapmadan dr hanım yumurtlama zayıf dedi ve klomen vericem dedi bende dr değiştirdim bakalım randevu tarihim 22 nisan özel hastane ama dr çok iyiymiş ve yoğunmuş inşallah 3 nisan adet tarihim adet olmam ve hamiş kalırım kontrol için giderim dra

iyi geceler kızlar ben aranıza yeni katıldım.... bişey sormak istiyorum çatlatma iğnesi vurulduktan sonra mı yoksa önce mi birlikte olmak gerekiyo??? bi de bana çatlatma iğnesi olarak pregnyl 5000 verildi.su an klomen almaya başladım. bu iğneyi kullanan vr mı aranızda...

Merhaba Arkadaslar

uzun zamandır okuyamamıştım ne kadar cok sey yazılmış bu arada yeni hamileleri tebrik ediyorum allah tammına erdirir inşallah

benim de bu ay 2 ayımdı klomende ilk ay 1 adet gunde kullandım yumurtam 14. gunde 12.5 du doktor cok umutlu bakmadı progestan verdi bittikten 3 gun sonra adet oldum
bu ay 2 adede cıkardı klomeni 11. gun yumurta 14.5 idi 15. gun 24.5 olmustu pregnl igne yaptırdım 15. gun ve 3 gun sonraa yumurta catlamış mı diye bakıp çatladığını görünce 10 gunluk progestana başladım progestan bittikten 3-4 gun sonra da adetim gelmemişti idrar testi yaptım negatif cıktı doktor ilaçtan sonra adet olmazsa 1 hafta sonra gel demişti ama meme ucları felaket sızlıyordu gene adet olaacagım dedim yine de gittim doktora drum kese süphesi var ama adet için kan birikmesi de olabilir dedi yine de test yapalım dedi 2 saat sonra alırsın sonucu dedi işim olduğu için bekleyemedim tlefonla arayıp öğrenmek istedim onu da söylemiyorlardı telefonla neyse sonucu görünce söyleyeyim dedi herhalde laborant 701,9 bhcg dedi pozitif dedi gercekten inanamadım hiç umidim yoktu cunku doktoruma mesaj attım "doğru mu" diye, o da "doğru gözünaydın progestana basla ve 1 hafta sonra kontrole gel" diye yazmış
hala inanamıyorum eşime soyledim hastaneden pozitif dediler ama yine de belli olmaz dedim onun da hevesini kursağında bıraktım doktorun mesajı gelince rahatladım

inşallah problem olmadan sağlıcakla bebişim dunyaya gelir

inanın hiç umudum yoktu bu ay olmazsa gene yumurts takibi ilaç igne ugrasacaktım. polikistik overliyim ugrastırıp tup bebege kadar gider diyordum

burda hepiniz söylüyorsunuz umutlu olmak lazım.

su bir hafta nasıl gececek bilemiyorum inşallah bir problem cıkmaz dayanamadım aileye butun arkadaslara söyledim size de haber vermek istedim.

hala inanamıyorum:))

darısı basınıza arkadaslar insallah hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi tez zamanda kucağımıza alırız

canım tebrık ederım senıa.s..ne mutlu sana.:sm_cool:allh saglıklı sıhatlıhayırlı bir sekılde kucagına almayı nasip eylesin.:Saruboceq:darısı bızım bsımıza.Allahım bu duyguyu hayırlısıyla tüm ısteyenlere ve banada yasat.:Saruboceq:

kızlarrr hamişimmmm yaaaa inanamıyorummm
allah isteyen herkese nasıp etsınnn

canım senıde tebrıkederım.allah saglıkl ısıhatlı hayırlıbır sekılde jucagına almayı nasipeylesın.:Saruboceq:darısı bızım basımıza:Saruboceq:.allahım bu guzel duyguyu burdakı butun arkadaslarıma ve banada tezzzzzzzzzzzzzz zamanda yasat insalllah:Saruboceq::Saruboceq:

arzu ne kadar güzel haber rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah canım benim darısı başımızaa

hoşgeldin aramıza cnm, bende bu ay ilk kez kullandım klomeni ama prengliyi bulamadığımız için iğne olarak ovitrelle vuruldum. iğneyi vurulduktan sonra 36. saat yada 48. saat sonra ilişkiye giriceksin, öncesinde girme dedi dr bana, daha sonra gün aşırı bir hafta boyunca ilişkide bulun dedi:))

merhaba cnm klomen kullanıyorum ve haftaya rahim filmi çekilcem demişsin klomen kullanırken rahim filmi çekiliyormu? Bu ay bende çektirmek için gittiğimde bu ay klomen kullandığın için olmaz adettin bittikten sonra gel öyle çekicem dedi, o yüzden bu ay bebek olmassa bidaki ay klomene ara verip rahim filmi çekilcem bende..

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

22-03-2009 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
6.EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
12.YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
13.SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
15.BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
16.elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
20.beyz@::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
21.aabeyazmelek:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
22.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
23.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
24.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
25.sevil78::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
26.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
27.sebossk::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
28.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
29.güngüneş:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
30.ces_nar:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
31.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
32.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
33.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
34.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
35.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
36.ggezgin::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
37.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
38.melankolia:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
39.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
40.yazgülüm::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
41.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
42.mavi deniz::::::::::::::::::::::::::::::::: AŞILAMA :hooray:
43.begim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
44.eylem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :hooray:
45.aysima_85::::::::::::::::::::::::::::::::::: :hooray:
46.mazbut:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
47.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
48.APPLEARZU:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :teytey:

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************

MART AYI LİSTESİ

bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART ?????????
Hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MART ?????????
sevval82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART ?????????
cangum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MART ?????????
simarik_gril:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MART ?????????
silam_buse:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MART ?????????
Patricia:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 MART ?????????
aymuel::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 MART beklemede
deniz588:::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MART ?????????
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART ?????????
nostok:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART beklemede
safak_d::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART ?????????
umutlu22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 MART beklemede
nisan 13:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 MART ?????????
Balsurat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 MART ?????????
reyyan86::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 MART ?????????
guleysa::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 MART ?????????
Ceylan (Kutahya)::::::::::::::::::::::::::22 MART ?????????
veysi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 MART
PRENSES47::::::::::::::::::::::::::::::::24 MART
gul_ay::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 MART
osmaniye:::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 MART
bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 MART
connet:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 MART
ceylan83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 MART
RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::31 MART

NİSAN AYI LİSTESİ

hülyaeyüp::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 NİSAN
zeytin1007:::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 NİSAN
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 NİSAN
esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 NiSAN
merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 NİSAN
KARMEN5::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 NiSAN
karamelek-07::::::::::::::::::::::::::::::::::7 NİSAN
babylove:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 NiSAN
cerot :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 NiSAN
ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::8 NiSAN
bade22:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 NiSAN
sinem26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 NiSAN
askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 NiSAN
sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 NiSAN
kelebekafyon1:::::::::::::::::::::::::::::::15 NiSAN
26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 NİSAN
kanguru82::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 NiSAN
SWEETBABY17:::::::::::::::::::::::::::17 NiSAN
esemos::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 NiSAN
nilufer_3457::::::::::::::::::::::::::::::::::19 NiSAN
olweys:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???

:teytey: APPLEARZU canim tebrik ediyorum :teytey: Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin.. AMiN..:Saruboceq:

.

arkadaşlar merhaba hızınıza yetişemiyorum,black pearl arkadaşım yeni gördüm geçmiş olsun üzülme herşeyde bir hayır vardır.applearzu incisu sizede tebrikler canım darısı bu ay gebelik bekleyenlere

arkadaşlar bende klomen kullamıştım 22 mm olmuştu çatlatma iğnesi vermemişti ilk kullandığım için kendiliğinden çatlar diye düşündü herhalde doktor neyse ben çatlamadığını hissettim ama, çünkü siz akıntı ağrı çok oluyor demiştiniz bende hiç bu belirtiler olmadı sadede geliyim adet oldum ve 4. gün gittim yani dün ve doktor ne dese beğenirsiniz benim yumurta çatlamamış öööyle duruyormuş CADIARZUsizde böyle bişey oldumu? bu ay tedavi yok perşembe hsg var biraz tedirginim :uhm: isteğe göre anestezi olunuyormu cevabınızı bekliyorum öpüldünüzŞeniz

TEBİKLER CANIM. SAĞLIKLA DOĞSUN İNŞALLAH. ALLAH BİZEDE NASİP EDER İNŞALLAHhihoyyyt

cnm çooook sevndimm yaaa allah bağşlasn sana bebğini inşallah sağlıyla beraber gelr
demekki gerçekten kafaya takmamak gerekiyo hiç ummadığın bi anda hamile kaalabiliyosun..hihoyyythihoyyyt
allahh burda isteyen herkese nasib etsin
senide nazarlardan korusun

kaç gündr giremiyorm doğru düzgün o yzden yazamadım..
ÖNCELİKLE BLACK PEARL çoook geçmş olsn cnmm ALLAHTAN ümit keslmez biliyosn sağlıklı olsnda bebeğin geç gelsn olsn umarm allah tez zamanda yüzünü güldürür ve snaa bebeişini verir...
İNCİSU senide çook tebrk ediyormm umarm sağlıklı ve güzelller güzelii bi bebek dünyaya getrirsn
ehhh ne diyelimm darısı bizlern başına artıkkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…