Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım ben ayın 17 sinde yaptırdım iğneyi. 2 kutu birden verdi. 2 toz birde sıvıyı karıştırıp vurdular. Doktor iğneyi vudrurduğum gün de dahil 3 gün üst üste sonrada gün aşırı ilişki dedi. Bu bir hafta içinde hamile kalma ihtimalin yüksek dedi. Ama bazı doktırlar iğne tapıldıktan 36 saat sonra ilişki diyor. Yani doktorun sana ne zaman ilişki olacağını söyler. Ben adetim bittikten sonra hergün ilişkiye girdik. Sadece iğneyi vurdurmadan önceki gece girmedik.

canım tebrikler çok sevindim ALLAH kucağına almayıda nasip etsin bu sabah aldığım en güzel habera.s.

cevabın için teşekkürler babylove....bakalım bana ne diyecek doktorum:) bu arada hamile olduklarını öğrenen arkadaşlarrrrrrrrrr hayırlı olsun allah kucağınıza almayı nasip etsin canlarım darısı başımızaaaaaahihoyyyt

kızlar nihayet evdeyimm :))) elimden geldigince okumaya çalıştım herşeyi tüm yeni hamişlerin gözü aydınn olsunnn allah saglıla kucagımıza almayıda nasip etsin inş. benden hikayemi anlatmamı isteyenler olmuş hemen anlatıyım ben 2 yıllık evliyim ama son 1 yıldır bebiş istiyoruz ama ben polikistik over hastasıyım doktora ilk gittigimde önce klomenle iki yumurtam gelişti biri 16mm digeri 21mm di. çatlatma ignesi vuruldum pregli diye bişeydi ama malesef çatlamadı ve kist oldu iki ay dogum konturol hapı kullandım kist kayboldu 2 ay da ara verdim sonra tekrar gittim bu sefer gonaphene verdi tek yumurtam gelişti 19.8mm olmuştu bu sfer ovilette diye bi çatlatma ignesi vuruldum sonra gittim ve çatlamıştı.. sonra adet tarihimi bekledim geçti.. önce dayanamayıp idrar testi yaptım biri çok belirgin ikinci çizgi daha belirsiz çıktı sonra sevinmedim tabi çünkü ilacın etkisi de olabilir dedim hemen kan tahlili verdim megerse hamiş olmuşumm... allahımm saglıkla kucagıma almayıda nasip eder inş. ve tüm olmıyanlarında karınlarını doldururrr

canım tebrikler allah kucağına almayıda nasip eder inşallah

kızlar ben bebeğimi kaybettim sevinemeden gitti yavrumm.Çok acı bir durummuş rabbim kimsenin başına vermesin hamile olan tüm arkadaşlarıma rabbim sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin.KIzlar bana dua edin çok üzülüyorum.

geçmiş olsun canım nezaman oldu daha yeniydi değilmi neden kaybettin ayyyyyyyyyyy çok üzüldüm

aysima canım çok üzüldüm inan allahım sabrını versin inşallah canım benimm

ranacım hoşgeldin cnm nasılsın varmı değişiklikler

Kizlar

su bir haftadir ne oluyor anlamiyorum bizlere nazarmi degdi nedir.. sevincimizle uzuntumuz hep birbirine karisiyor.. Allahim hayira cikarsin..

aysima canim cok gecmis olsun bende yasadim ayni duygulari onceden.. acisini biliyorum.. Allahim sabir versin..insallah biran once toparlanip tekrar hamile kalirsin.. :Saruboceq:

canım mesajını okudum daha tebik edemeden geçmiş olsun demek zorunda kaldım...
rabbim yeniden nasip eder inşallah toparlan biran öınce...
düşükten sonra hamilelik daha kolay oluyo diyolar.....

canım büyük geçmiş olsun rabbim sabrını versin.:Saruboceq:

Büyük geçmiş olsun, mutlu haberlere çok sevinip umutlandığımız gibi kayıplarada inan çok üzülüyoruz.. Allah sabrını verir her seyde bir hayır vardır mutlaka... Çok yıpratma kendini ve kesinlikle vazgeçme...

teşekkürler karmencim yaaa ooff umarım hayırlı haberi alırsın bu ay beklemek çok sıkıcı.... ben de perşembe günü vurulacağım iğne mi bakalım bana ne önericek doktorum:))

aysimacım geçmiş olsun hayatımm ama en azından hamile kalabildiğini biliyorsun, bir de eğer sağlıklı bir bebek olsaydı hayata tutunurdu muhakkak sen içini ferah tut umarım yakında kucağın dolar.... Dualarımız seninle

incisu ve applearzu ikinizi de tebrik ederim canlarım. Allah sağlıklı hamilelik, hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. :Saruboceq: aysima_85 senin adına da çok üzüldüm güzelim. İnsan ne diyeceğini bilemiyor bu durumda ama hayırlısı böyleymiş demek ki. Yüce Allahın taktiri. Sevil den haber alan olmamış galiba arkadaşlar. Nazan da girmemiş hafta sonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…