iyi geceler kızlar ben aranıza yeni katıldım.... Bişey sormak istiyorum çatlatma iğnesi vurulduktan sonra mı yoksa önce mi birlikte olmak gerekiyo??? Bi de bana çatlatma iğnesi olarak pregnyl 5000 verildi.su an klomen almaya başladım. Bu iğneyi kullanan vr mı aranızda...
Merhaba Arkadaslar
uzun zamandır okuyamamıştım ne kadar cok sey yazılmış bu arada yeni hamileleri tebrik ediyorum allah tammına erdirir inşallah
benim de bu ay 2 ayımdı klomende ilk ay 1 adet gunde kullandım yumurtam 14. gunde 12.5 du doktor cok umutlu bakmadı progestan verdi bittikten 3 gun sonra adet oldum
bu ay 2 adede cıkardı klomeni 11. gun yumurta 14.5 idi 15. gun 24.5 olmustu pregnl igne yaptırdım 15. gun ve 3 gun sonraa yumurta catlamış mı diye bakıp çatladığını görünce 10 gunluk progestana başladım progestan bittikten 3-4 gun sonra da adetim gelmemişti idrar testi yaptım negatif cıktı doktor ilaçtan sonra adet olmazsa 1 hafta sonra gel demişti ama meme ucları felaket sızlıyordu gene adet olaacagım dedim yine de gittim doktora drum kese süphesi var ama adet için kan birikmesi de olabilir dedi yine de test yapalım dedi 2 saat sonra alırsın sonucu dedi işim olduğu için bekleyemedim tlefonla arayıp öğrenmek istedim onu da söylemiyorlardı telefonla neyse sonucu görünce söyleyeyim dedi herhalde laborant 701,9 bhcg dedi pozitif dedi gercekten inanamadım hiç umidim yoktu cunku doktoruma mesaj attım "doğru mu" diye, o da "doğru gözünaydın progestana basla ve 1 hafta sonra kontrole gel" diye yazmış
hala inanamıyorum eşime soyledim hastaneden pozitif dediler ama yine de belli olmaz dedim onun da hevesini kursağında bıraktım doktorun mesajı gelince rahatladım
inşallah problem olmadan sağlıcakla bebişim dunyaya gelir
inanın hiç umudum yoktu bu ay olmazsa gene yumurts takibi ilaç igne ugrasacaktım. polikistik overliyim ugrastırıp tup bebege kadar gider diyordum
burda hepiniz söylüyorsunuz umutlu olmak lazım.
su bir hafta nasıl gececek bilemiyorum inşallah bir problem cıkmaz dayanamadım aileye butun arkadaslara söyledim size de haber vermek istedim.
hala inanamıyorum:))
darısı basınıza arkadaslar insallah hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi tez zamanda kucağımıza alırız
kızlarrr hamişimmmm yaaaa inanamıyorummm
allah isteyen herkese nasıp etsınnn
hoşgeldin aramıza cnm, bende bu ay ilk kez kullandım klomeni ama prengliyi bulamadığımız için iğne olarak ovitrelle vuruldum. iğneyi vurulduktan sonra 36. saat yada 48. saat sonra ilişkiye giriceksin, öncesinde girme dedi dr bana, daha sonra gün aşırı bir hafta boyunca ilişkide bulun dedi:))
canım tebrikler allah kucağına almayıda nasip eder inşallahkızlar nihayet evdeyimm :))) elimden geldigince okumaya çalıştım herşeyi tüm yeni hamişlerin gözü aydınn olsunnn allah saglıla kucagımıza almayıda nasip etsin inş. benden hikayemi anlatmamı isteyenler olmuş hemen anlatıyım ben 2 yıllık evliyim ama son 1 yıldır bebiş istiyoruz ama ben polikistik over hastasıyım doktora ilk gittigimde önce klomenle iki yumurtam gelişti biri 16mm digeri 21mm di. çatlatma ignesi vuruldum pregli diye bişeydi ama malesef çatlamadı ve kist oldu iki ay dogum konturol hapı kullandım kist kayboldu 2 ay da ara verdim sonra tekrar gittim bu sefer gonaphene verdi tek yumurtam gelişti 19.8mm olmuştu bu sfer ovilette diye bi çatlatma ignesi vuruldum sonra gittim ve çatlamıştı.. sonra adet tarihimi bekledim geçti.. önce dayanamayıp idrar testi yaptım biri çok belirgin ikinci çizgi daha belirsiz çıktı sonra sevinmedim tabi çünkü ilacın etkisi de olabilir dedim hemen kan tahlili verdim megerse hamiş olmuşumm... allahımm saglıkla kucagıma almayıda nasip eder inş. ve tüm olmıyanlarında karınlarını doldururrr
kızlar ben bebeğimi kaybettim sevinemeden gitti yavrumm.Çok acı bir durummuş rabbim kimsenin başına vermesin hamile olan tüm arkadaşlarıma rabbim sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin.KIzlar bana dua edin çok üzülüyorum.
kızlar ben bebeğimi kaybettim sevinemeden gitti yavrumm.Çok acı bir durummuş rabbim kimsenin başına vermesin hamile olan tüm arkadaşlarıma rabbim sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin.KIzlar bana dua edin çok üzülüyorum.
aysima canım çok üzüldüm inan allahım sabrını versin inşallah canım benimm
ranacım hoşgeldin cnm nasılsın varmı değişiklikler
zatan kız üzülmüş sende sorguya çekip durma lütfengeçmiş olsun canım nezaman oldu daha yeniydi değilmi neden kaybettin ayyyyyyyyyyy çok üzüldüm
canım büyük geçmiş olsun rabbim sabrını versin.:Saruboceq:kızlar ben bebeğimi kaybettim sevinemeden gitti yavrumm.Çok acı bir durummuş rabbim kimsenin başına vermesin hamile olan tüm arkadaşlarıma rabbim sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin.KIzlar bana dua edin çok üzülüyorum.
Büyük geçmiş olsun, mutlu haberlere çok sevinip umutlandığımız gibi kayıplarada inan çok üzülüyoruz.. Allah sabrını verir her seyde bir hayır vardır mutlaka... Çok yıpratma kendini ve kesinlikle vazgeçme...kızlar ben bebeğimi kaybettim sevinemeden gitti yavrumm.Çok acı bir durummuş rabbim kimsenin başına vermesin hamile olan tüm arkadaşlarıma rabbim sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin.KIzlar bana dua edin çok üzülüyorum.
canım ben ayın 17 sinde yaptırdım iğneyi. 2 kutu birden verdi. 2 toz birde sıvıyı karıştırıp vurdular. Doktor iğneyi vudrurduğum gün de dahil 3 gün üst üste sonrada gün aşırı ilişki dedi. Bu bir hafta içinde hamile kalma ihtimalin yüksek dedi. Ama bazı doktırlar iğne tapıldıktan 36 saat sonra ilişki diyor. Yani doktorun sana ne zaman ilişki olacağını söyler. Ben adetim bittikten sonra hergün ilişkiye girdik. Sadece iğneyi vurdurmadan önceki gece girmedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?