geçmiş olsun canım nezaman oldu daha yeniydi değilmi neden kaybettin ayyyyyyyyyyy çok üzüldüm
kızlar ben bebeğimi kaybettim sevinemeden gitti yavrumm.Çok acı bir durummuş rabbim kimsenin başına vermesin hamile olan tüm arkadaşlarıma rabbim sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin.KIzlar bana dua edin çok üzülüyorum.
teşekkürler karmencim yaaa ooff umarım hayırlı haberi alırsın bu ay beklemek çok sıkıcı.... Ben de perşembe günü vurulacağım iğne mi bakalım bana ne önericek doktorum:))
Sevİlcİkten haber var mı? İnŞ. Saglıklıdır bebİŞİde oda İnŞ.
Cumadan bu yana ben girememiştim KK ya. Sabah ilk işim geçmişi okuyup Sevil den hayırlı haber almaya çalışmak oldu. Ama Nazan da uğramamış. Biliyorsun Sevil le aramızda tek köprü Nazan. İnşallah bu dualarımız kabul olur da arkadaşımız da bebeği de sağlığına kavuşur. Bulemsu canım sen özel muhasebecide mi çalışıyorsun. Ben de muhasebe ama benimki kamu.
merhaba arkadaşlar ben de klomen kullanıyorum bu ay 2. ayımdı, geçen ay 15. günümde iğne oldum 32. günümde adet olmuştum, bu ay da 29 .günüm kahverengi lekem geldi, baya bi sinirim bozuldu ağladım. 10. ayımdı ama lekeden beri henüz bişi gelmedi 32. günü atlatırsam test yapacam, kendime de kzııyorum neden kafaya takıosun Rabbim ne zaman kısmetse nasip eder işte diye. Kızımda da böle yapmıştım takmıcam diyorum yine takıyorum, rahat olabilmek lazımm, bi de başarabilsek ,
:teytey::teytey: canım benim tebrik ederim rabbim bizlerede yaşatsın inşallahkızlarrr hamişimmmm yaaaa inanamıyorummm
allah isteyen herkese nasıp etsınnn
Merhaba Arkadaslar
uzun zamandır okuyamamıştım ne kadar cok sey yazılmış bu arada yeni hamileleri tebrik ediyorum allah tammına erdirir inşallah
benim de bu ay 2 ayımdı klomende ilk ay 1 adet gunde kullandım yumurtam 14. gunde 12.5 du doktor cok umutlu bakmadı progestan verdi bittikten 3 gun sonra adet oldum
bu ay 2 adede cıkardı klomeni 11. gun yumurta 14.5 idi 15. gun 24.5 olmustu pregnl igne yaptırdım 15. gun ve 3 gun sonraa yumurta catlamış mı diye bakıp çatladığını görünce 10 gunluk progestana başladım progestan bittikten 3-4 gun sonra da adetim gelmemişti idrar testi yaptım negatif cıktı doktor ilaçtan sonra adet olmazsa 1 hafta sonra gel demişti ama meme ucları felaket sızlıyordu gene adet olaacagım dedim yine de gittim doktora drum kese süphesi var ama adet için kan birikmesi de olabilir dedi yine de test yapalım dedi 2 saat sonra alırsın sonucu dedi işim olduğu için bekleyemedim tlefonla arayıp öğrenmek istedim onu da söylemiyorlardı telefonla neyse sonucu görünce söyleyeyim dedi herhalde laborant 701,9 bhcg dedi pozitif dedi gercekten inanamadım hiç umidim yoktu cunku doktoruma mesaj attım "doğru mu" diye, o da "doğru gözünaydın progestana basla ve 1 hafta sonra kontrole gel" diye yazmış
hala inanamıyorum eşime soyledim hastaneden pozitif dediler ama yine de belli olmaz dedim onun da hevesini kursağında bıraktım doktorun mesajı gelince rahatladım
inşallah problem olmadan sağlıcakla bebişim dunyaya gelir
inanın hiç umudum yoktu bu ay olmazsa gene yumurts takibi ilaç igne ugrasacaktım. polikistik overliyim ugrastırıp tup bebege kadar gider diyordum
burda hepiniz söylüyorsunuz umutlu olmak lazım.
su bir hafta nasıl gececek bilemiyorum inşallah bir problem cıkmaz dayanamadım aileye butun arkadaslara söyledim size de haber vermek istedim.
hala inanamıyorum:))
darısı basınıza arkadaslar insallah hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi tez zamanda kucağımıza alırız
kızlar ben bebeğimi kaybettim sevinemeden gitti yavrumm.Çok acı bir durummuş rabbim kimsenin başına vermesin hamile olan tüm arkadaşlarıma rabbim sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin.KIzlar bana dua edin çok üzülüyorum.
Yaa kızlar işyerindeyim ama işe veremiyorum kendimi. Benim adetim 5 gün gecikti ama ben hala test falan da yapmadım. Çünkü klomen kullanmadan önce hep böyle gecikirdi adetlerim. yaklaşık 3 aydan bu yana da klomen kullanmıyorum. Midem acayip bulanıyor. Öğürüp duruyorum. Oğluma hamileyken içim dışıma çıkmıştı öğürmekten. Sizce ben ne yapmalıyım. Bir test alıp yapsam mı. Yoksa birkaç gün daha beklesem mi? Siz de tahmin edersiniz ki önce umutlanıp sonra hayal kırıklığı yaşamak istemiyorumm.kafamçokkarıştı
arkadaşlar ben hala hasta olmadım göğüslerim acayip şiş her an hasta olacakmışım gibi ve çok ağrı var ama belim ve karnım ağrımıyor artık adete iki gün kala kan testi yapyım negatifti ama neden hasta olmadım hala bilgisi olan varmı yada böyle birşey yaşayan
Yaa kızlar işyerindeyim ama işe veremiyorum kendimi. Benim adetim 5 gün gecikti ama ben hala test falan da yapmadım. Çünkü klomen kullanmadan önce hep böyle gecikirdi adetlerim. yaklaşık 3 aydan bu yana da klomen kullanmıyorum. Midem acayip bulanıyor. Öğürüp duruyorum. Oğluma hamileyken içim dışıma çıkmıştı öğürmekten. Sizce ben ne yapmalıyım. Bir test alıp yapsam mı. Yoksa birkaç gün daha beklesem mi? Siz de tahmin edersiniz ki önce umutlanıp sonra hayal kırıklığı yaşamak istemiyorumm.kafamçokkarıştı
merhaba arkadaşlar ben de klomen kullanıyorum bu ay 2. ayımdı, geçen ay 15. günümde iğne oldum 32. günümde adet olmuştum, bu ay da 29 .günüm kahverengi lekem geldi, baya bi sinirim bozuldu ağladım. 10. ayımdı ama lekeden beri henüz bişi gelmedi 32. günü atlatırsam test yapacam, kendime de kzııyorum neden kafaya takıosun Rabbim ne zaman kısmetse nasip eder işte diye. Kızımda da böle yapmıştım takmıcam diyorum yine takıyorum, rahat olabilmek lazımm, bi de başarabilsek ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?