Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

geçmiş olsun canım nezaman oldu daha yeniydi değilmi neden kaybettin ayyyyyyyyyyy çok üzüldüm

kızlar günaydınnnnnn.şimdi okudum ya ne diycemi bilemiyorum.Aysimacım geçmiş olsun çok üzüldüm hakikaten neler oluyor anlamadım sevinç haberlerinin ardından böyle üzüntülü haber insanın moralini sıfıra düşürüyor ama canım hayat devam ediyor Allah sana ve eşine sağlık versin inş. en kısa zamanda yeniden meleğin gelsin sağlıklı bir şekilde lütfen umudunu yitirme:teselli::çok üzgünüm:

gününüz aydın olsun kızlar umarım hayırlı bir hafta olur herkes için aysima çok geçmiş olsun canım şuan tüm teselli cümleleri yetmiyebilir ama emin ol güçlü olursan yenebilirsin gelecekte ki bebeklerini düşün ve umudunu hiç yitirmee ....:teselli:

CANIM BENİM ÇOKÜZÜLDÜM ÇOK. NE OLDU BÖYLE. SON ZMANLARDA ANLAMADIM. İNŞALLAH YENİDN EN KISA ZAMANDA OLUR. GEÇMİŞ OLSUN CANIM.:çok üzgünüm:

arkadaşlar ben hala hasta olmadım göğüslerim acayip şiş her an hasta olacakmışım gibi ve çok ağrı var ama belim ve karnım ağrımıyor artık adete iki gün kala kan testi yapyım negatifti ama neden hasta olmadım hala bilgisi olan varmı yada böyle birşey yaşayan

kızlar günaydın hamişler tebrikler canım aysimacım inş. hakkında böylesi hayırlıdır seni anlıyorum RABBıM yardımcın olsun canım benim lütfen üzülme kendine iyi bak OSMANıYEEEEEEEEEEEEEE NE HABER YAVRU SESıN ÇIKMIYO

Yaa kızlar işyerindeyim ama işe veremiyorum kendimi. Benim adetim 5 gün gecikti ama ben hala test falan da yapmadım. Çünkü klomen kullanmadan önce hep böyle gecikirdi adetlerim. yaklaşık 3 aydan bu yana da klomen kullanmıyorum. Midem acayip bulanıyor. Öğürüp duruyorum. Oğluma hamileyken içim dışıma çıkmıştı öğürmekten. Sizce ben ne yapmalıyım. Bir test alıp yapsam mı. Yoksa birkaç gün daha beklesem mi? Siz de tahmin edersiniz ki önce umutlanıp sonra hayal kırıklığı yaşamak istemiyorumm.kafamçokkarıştı

Sevİlcİkten haber var mı? İnŞ. Saglıklıdır bebİŞİde oda İnŞ.

Cumadan bu yana ben girememiştim KK ya. Sabah ilk işim geçmişi okuyup Sevil den hayırlı haber almaya çalışmak oldu. Ama Nazan da uğramamış. Biliyorsun Sevil le aramızda tek köprü Nazan. İnşallah bu dualarımız kabul olur da arkadaşımız da bebeği de sağlığına kavuşur. Bulemsu canım sen özel muhasebecide mi çalışıyorsun. Ben de muhasebe ama benimki kamu.

canım benim ki özel şirket canım eger 5 gün geçtiyse ne bekliyosun hadi kan testine hayırlı haberler ver inş. kız inan ben heycanlandım benim kırmızılar yolda kasıklarım batıyo gögüs uçlarım kaşınıyo neyse tahlili yaptırınca haber ver tamam canım:teytey:

üzgünüm buara okuduğum düşükler beni üzüyor ister istemez moral olarak etkileniyorum açmayım okumayım diyorum bu seferde alacağımız güzel haberleri görmek istiyorum.ama benim kırmızılarda yolda hayırlısı bakalım şurda günüme ne kaldık bekleyip görcez......ha bide sabredebilirsem günümün geçmesini beklemek istiyorum.test yapmak için.en azından sonuç yanıltıcı olmaz değil mi.sabah bir stede okudum dr kaan diye biri herhangi bir sağlık endişesi yoksa ve drnuz önermiyorsa adet tarihi geçmeden kan testi de yaptırmayın diyor.sebep olarakta hcg hormonu yumurtalamadan sonra adete yakın her zaman olmasa da yüksek çıkabiliyor demiş bu yüzden öyle olup sunradan hayal kırıklığına uğnarıyor beklenmesi en güzeli demiş.beklemek zor tabii ama sabretmeye çalışcam en azından pazartesiye kadar.....tabii gelmezse o zamana kadar

Arkadaşlar bugun tekrar yumurtalarıma bakılacak iğnede verdı dr. Bakalım yumurtalarım ne oldu çok merak ediyorum...

merhaba arkadaşlar ben de klomen kullanıyorum bu ay 2. ayımdı, geçen ay 15. günümde iğne oldum 32. günümde adet olmuştum, bu ay da 29 .günüm kahverengi lekem geldi, baya bi sinirim bozuldu ağladım. 10. ayımdı ama lekeden beri henüz bişi gelmedi 32. günü atlatırsam test yapacam, kendime de kzııyorum neden kafaya takıosun Rabbim ne zaman kısmetse nasip eder işte diye. Kızımda da böle yapmıştım takmıcam diyorum yine takıyorum, rahat olabilmek lazımm, bi de başarabilsek ,

arkadaşlar sgk da ovitrelle iğnesini ödüyormu.rapor çıkarttıktan sonra merak ettim.çıkaran arkadaşlar varmı rapor bu iğne için.

kızlarrr hamişimmmm yaaaa inanamıyorummm
allah isteyen herkese nasıp etsınnn
:teytey::teytey: canım benim tebrik ederim rabbim bizlerede yaşatsın inşallah

hihoyyythihoyyyt senide tebrik ederim canım ne güzel haberler bu hamiş haberleri moral oluyor bizlerede

canım benim çok geçmiş olsun Allah sabır versin en kısa zamanda hayırlısıyla yeniden hamiş kalırsın inşallah :Saruboceq:canım benim

şekerim sen neyi bekliyorsun yaa lütfen hemen test yap bugün bizede güzel haberi ver
inşallahda hamilesindir :CüvCüv:ayyy ne güzel :teytey:

stres yaptığımız için günler değişim yapabiliyor

canım koş çabuk eczaneye ve testi al ve yap hiçmi merak etmiyorsun ben adet tarihim gelmeden bile test yaptığımı biliyorum. hamiş olma ihtimalin çok yüksek

niya hemen psikolojini bozuyorsun belki hamilesin bu kahverengi belki yerleşme kanaması. Allah'ın işi belli olmaz inşallah hamilesindir

bende ganophen kullanmıştım 3 ay bıraktığım ay hamile kaldım herkese başarılar.
ilacı adetimin 3.günü başladım 5 gün kullandım 1 hafta ilişkiye girmedim sonraki hafta gün aşırı ilişkiye girdim ve oldu, inanın oluyor. ilişkiden 1 saat önce sert bi kahve yapın eşinize spermleri çok hareket ettiriyor garantiye alın, bol şanslar. Allahım isteyen herkese nasip etsin.

kızlar bişey dicem bakınnn bi bakımm şimdi ben evden işyerne gelirken 2 tane gebelik testi aldım iğneyi(OVıTRELLE) vurulalı 9 gün oldu sizce testi yapsammı ama yaparda negatif görürsem çok üzülücem günüm berbat gçer eğer yaparda ilacın etkisiyle pozitif çıkarsa ümitlenicem ilerde hamile olmadımı öğrendimde deliricemm neyapımmmm.........? adet günümde yarın ama adetime yakın benim gögüslerim şişer çok hassaslaşırr....bu aydamı tutmadı acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…