Kızlar sİzde de klomen ve prenglysİvİlce yaptımı. Delİrecem. YÜzÜmÜn her tarafı omuzların sırtım pıtır pıtır sİvİlce doldu. İlaÇtanmı acaba yoksa strestenmİ.
Şekerler ben şu an işyerindeyim gebelik testi yapamam kiii.süprizzzzz Ancak akşam iş çıkışı bi test alabilirim. Ama eşimle de küsüm hiç yüz göz olamam onunlaaakaydirigubbakcemile3 bulemsu bak ne güzel göğüslerin kaşınıyormuş. Kız bu gebelik belirtisi olabilir mi? Oynatmaya az kaldı doktorum nerdeee. Bir güzel bebek yüzünden çıldıracağııımm.
KARMEN sen hala sıyırmadıysan çokk şanslısın be canım. Yaa arkadaşlar Sevil den bi haber alamadık daha
arkadaşlar merhabalar şimdi doktordan geldım ya artık çok ümitsizim bu ayda bişi olmazsa bırakıcam tedavıyı zaten klomen ovıtrella 3.kullanışım gerçi, ddoktorda 3ten snra daha etkılı oluyo dıyor ama bakalım neye ınancağıma şaşırdım artık doktorumun hemşiresıde aynı dertten muzdarip oda ıkı kez pregly klomen falan kullanmış hatta bır seferınde hamıle kalmış ama oda düşmüş aşılamadad şansın çok az dıyo ö ylemi yaa napıcam bılmıyorum yumoşlarım buyumuş yarın tekrar gıdıcem belkı iğneye gerek kalmaz dedı bakıcak artık yarın
kızlar merhaba bugun dr gıttım ıkı tane yumurtam var bırı 18m bırıde 22 sizce iyimi???? akşam iğne yaptıracam iğne nerden yapılıyor
kimse yokmu arkadaşlar iğne nerden vuruluyıor birde bu akşam ilişki yapsakmıki??? dr ıgneden 36 saat sonra dedı ama benım de nöbete denk gelıyor off offf
böle uğraştıkça morali bozuluyıo insanın napıyım yumoşlar büyüyo ama olmuyo bı turlu bakalım kısmet artık düşünmicem zaten stres yaptıkça kötü oluyo teşekkürb edıyorum ilgin için inşallah hepimiz hayallerimize kavuşuruzMerhaba bihterciğim. İyi de sen neden bu kadar umutsuzluğa kapıldın ben anlamadım canım. Yumoşların ne güzel büyümüş işte. Benim sadece bir tane yumurtam yeterli olgunluğa ulaşabiliyordu ama hiç böyle umutsuz olmadım. Bence sen de olma tatlım. Bak herşeyin başı moral diyorlar. İyi düşünelim iyi olsun dimi canım benim:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?