Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Şekerler ben şu an işyerindeyim gebelik testi yapamam kiii.süprizzzzz Ancak akşam iş çıkışı bi test alabilirim. Ama eşimle de küsüm hiç yüz göz olamam onunlaaakaydirigubbakcemile3 bulemsu bak ne güzel göğüslerin kaşınıyormuş. Kız bu gebelik belirtisi olabilir mi? Oynatmaya az kaldı doktorum nerdeee. Bir güzel bebek yüzünden çıldıracağııımm.

Kızlar baksanıza birşey dikkatimi çekti. Bu topiğin çoğunluğunu öğretmenler ve muhasebeciler oluşturuyor. Ne dersiniz bu meslek hastalığı mıdır nedirr:roflol:

Kızlar sızde de klomen ve prenglysıvılce yaptımı. Delırecem. YÜzÜmÜn her tarafı omuzların sırtım pıtır pıtır sıvılce doldu. ılaÇtanmı acaba yoksa strestenmı.

esraie teşekkür ederim moralin için , ne biliyim sanki daha uzakmış gibi gelio nedense , rabbim hayırlsıını versin. bir de yerleşme kanaması adetten 1 hafta önce olur diyolar ya, benim adet günümde oldu yani dün kahverengi lekem. bugün ovitrelleden sonraki 16. günüm. yarında geçsin ama ben kendimi bidaha ki aya hazırladım bile . hepimiz için hakkımızda hayırlsı olsun inşallah arkadaşlar

bir de hiç düşünme o ay gelir bebiş diyolar, evet doğru ama dr uma da dedim. klomen kullanıyosun 12.gün yumurtalarına baktırıyosun, birde çatlatma iğnesi oluyoosun. Yani eldemi düşünmemek . zaten o ayın bebek olacak mı acabayla geçio ister istemez. Ben klomeni bıraktıktan sonraki ay hamile kalan arkadaşlarımızı kafalarına takmadıklarından dolayı hamile kaldıklarını düşünüyorumm . Çünkü o ay klomen kullandım acaba noldu diye düşünülmüyo. Bakalım bu ay klomen ile 3.ay olacak ondan sona mole vermeyi düşünüyorum. Allahım sağlıklı bebişler versin hepimize...

bende oynatacam za kaldı bi spa yüzünden dogurunca dötüne dötüne vuralım canım inş. ama ben pregeston ilacı kullanıyorum ondan ola bilir diyom ama inş. bebişlerimize hepimiz bi an önce kavuşuruz

KARMENCıM steresten olabilir bendede aynıydı baktım çok kafaya takıyom sonra kafaya takmayı bıraktım sivilceler gitti canım çok düşünüyoruz ve de birazda olsa ilacın etkisi var RABBıM yardımcımız olsu inş.

BELKı STRESTEN OLUYO AMA GELDE TAKMA KAFAYA ıLK AYIM. ıLAÇLA ıLK DENEMEM. DOKTORDA ÇOK ÜMıTLı KONUŞTU. 4 YUMOŞ VAR BıRı BıLE TUTMAZSA NE YAPARIM DıYE DÜŞÜNMEKTEN ALAMIYORUM KENDıMı. ÇILDIRECEĞıM.-tatlicadiarzu- ıNŞALLAH BU AY TUTARDA ıYıCE SIYIRMADAN KURTULURUM.

arkadaşlar merhabalar şimdi doktordan geldım ya artık çok ümitsizim bu ayda bişi olmazsa bırakıcam tedavıyı zaten klomen ovıtrella 3.kullanışım gerçi, ddoktorda 3ten snra daha etkılı oluyo dıyor ama bakalım neye ınancağıma şaşırdım artık doktorumun hemşiresıde aynı dertten muzdarip oda ıkı kez pregly klomen falan kullanmış hatta bır seferınde hamıle kalmış ama oda düşmüş aşılamadad şansın çok az dıyo ö ylemi yaa napıcam bılmıyorum yumoşlarım buyumuş yarın tekrar gıdıcem belkı iğneye gerek kalmaz dedı bakıcak artık yarın

Merhaba bihterciğim. İyi de sen neden bu kadar umutsuzluğa kapıldın ben anlamadım canım. Yumoşların ne güzel büyümüş işte. Benim sadece bir tane yumurtam yeterli olgunluğa ulaşabiliyordu ama hiç böyle umutsuz olmadım. Bence sen de olma tatlım. Bak herşeyin başı moral diyorlar. İyi düşünelim iyi olsun dimi canım benim:1hug:

kızlar merhaba bugun dr gıttım ıkı tane yumurtam var bırı 18m bırıde 22 sizce iyimi???? akşam iğne yaptıracam iğne nerden yapılıyor

kimse yokmu arkadaşlar iğne nerden vuruluyıor birde bu akşam ilişki yapsakmıki??? dr ıgneden 36 saat sonra dedı ama benım de nöbete denk gelıyor off offf

kızlar merhaba bugun dr gıttım ıkı tane yumurtam var bırı 18m bırıde 22 sizce iyimi???? akşam iğne yaptıracam iğne nerden yapılıyor

Badeciğim bence çok iyi. Çünkü benim sadece bir yumurtam oluyordu ve o da 18 mm ancak olabiliyordu. İğne kalçadan yapılıyor canım. Benim ilk başta biraz yakmıştı ama öyle dayanılmayacak gibi bi acı değil. Allah gönlündeki muradı tez zamanda verir inşallah
a.s.

kimse yokmu arkadaşlar iğne nerden vuruluyıor birde bu akşam ilişki yapsakmıki??? dr ıgneden 36 saat sonra dedı ama benım de nöbete denk gelıyor off offf

iğne kabadan yapılıyo canım popodan yanikaydirigubbakcemile3 36 saathakkında bir sey diyemem benim doktorum iğneden sonraki akşam sonrada gün aşırı demişti, umarım yardımım olmuşturr..

tsk ler umutlu ve gul ay benım ılk denemem bıraz heyecan ve strest var ya aksılık 36 saatın bıtımı gece nöbetıme denk gelıyor öncesı yada sonrası nasıl olck bılmıyorum çok strest yaptım ben şimdidednnn

böle uğraştıkça morali bozuluyıo insanın napıyım yumoşlar büyüyo ama olmuyo bı turlu bakalım kısmet artık düşünmicem zaten stres yaptıkça kötü oluyo teşekkürb edıyorum ilgin için inşallah hepimiz hayallerimize kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…