tsk ler umutlu ve gul ay benım ılk denemem bıraz heyecan ve strest var ya aksılık 36 saatın bıtımı gece nöbetıme denk gelıyor öncesı yada sonrası nasıl olck bılmıyorum çok strest yaptım ben şimdidednnn
KARMEN sen hala sıyırmadıysan çokk şanslısın be canım. Yaa arkadaşlar Sevil den bi haber alamadık daha
kızlar merhaba bugun dr gıttım ıkı tane yumurtam var bırı 18m bırıde 22 sizce iyimi???? akşam iğne yaptıracam iğne nerden yapılıyor
kızlar benim 3-4 gündür kasıklarımdasancılar oluyor yani batmalar bide akıntımda var
yumoşlar büyüyormudur sizce günleride boş geçirmiyorum ama bakalım kısmet
esraie KIZLARRRRRRRRRRRR buakşamda yapcakmıyız ya bu akşam iğne yaptıracam saat 6bucukta bana doktor 36 saat sonra dedı oda gece nöbetine denk geldı ılla o 36. saattemı olursa ıyı olucak anlaadım gıttı (( kafayı bozmak üzereyimde)))
belkide ağrıların sebebi yumoşların çatlıyordur boş geçme derim
hadi yaa dün oldu bugünde olsunmu kaydirigubbakcemile3yoksa yarınmı yapsam hani diyom gün aşırı olursa daha mı iyi olur Allahım ne günlere kaldık kaydirigubbakcemile3
dün olduysa koc:roflol:işine yazık yarın olacak doktor amcalar diyorya gün aşırı tatlım
bana da yardımcı olun arkadaşlar iğneyı akşam yaptıracam deneyımlı arkadaşlar en uygun ilişkı ne zamann 36. saatte şartmı yapılması öncesı yada sonra sı olmazmı yada bu akşam yapsakmıkıı????????
o zaman yarın ben buna bide sert bir türk kahvesi yapayım spermeler harekete geçiyormuş ya kaydirigubbakcemile3 valla benimki bu gün aşırı olayından çok memnun zaten sırnaşık şey saol canım benim yardımcı oldun bana fikir verdin bende sana bu papatyaları veriyorum a.s.
kızlar ben bebeğimi kaybettim sevinemeden gitti yavrumm.Çok acı bir durummuş rabbim kimsenin başına vermesin hamile olan tüm arkadaşlarıma rabbim sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin.KIzlar bana dua edin çok üzülüyorum.
bana da yardımcı olun arkadaşlar iğneyı akşam yaptıracam deneyımlı arkadaşlar en uygun ilişkı ne zamann 36. Saatte şartmı yapılması öncesı yada sonra sı olmazmı yada bu akşam yapsakmıkıı????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?