Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Benimde bu ay ilkti canım anlıyorum seni, ben beklemedeyim şimdi hepimiz için en hayırlısı olur inşallah..

KARMEN sen hala sıyırmadıysan çokk şanslısın be canım. Yaa arkadaşlar Sevil den bi haber alamadık daha

canım arada bir deliriyorum sonra telkin ediyorum kendime toparlıyorum biraz sonra eniden deliriyorum. gel-git akıllı diyorlar ya sanırım ondan oldum ben bebiş olursa delü bir annesi olacak sanırım. bu arada kasımlarım acayip ağrıyo benim. ve vajinamdan sıvılar gelmeye başladı. hadi bakem hayırlısı. eşşen sıpası gelecekse gelsin artık.:1shok:

kızlar stres yok ben artık anladım bunu yapınca olmuyor benim yerime koyun kendinizi bebişim eğer düşmeseydi bugün yarın doğacaktı ve karşı dairemde eltim 1 ay sonra doğum yapacak ve bebiş hazırlıkları yapıyor bu yüzden ben artık boşverdim herkes anne olmayı bir an önce ister ama olmayınca ne yapalım 7 aydır korunmuyoruz ama bebiş olmuyorki doktora başladım bile. en iyisi yazı da kilo almadan atlatmak ve yazın keyfini çıkarmakkaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba bugun dr gıttım ıkı tane yumurtam var bırı 18m bırıde 22 sizce iyimi???? akşam iğne yaptıracam iğne nerden yapılıyor

kalçadan canım bide akşama bildiğim kadarıyla maç yapacaksınızkaydirigubbakcemile3

kızlar yarın doktora gidiyorum ilk muayene umarım herşey yolundadır ve ve bebiş sıkı sıkı tutunmuştur bana yoksam çok üzülücemmm kasıklarımda agrılar var ...

kızlar benim 3-4 gündür kasıklarımdasancılar oluyor yani batmalar bide akıntımda var
yumoşlar büyüyormudur sizce günleride boş geçirmiyorum ama bakalım kısmet

esraie KIZLARRRRRRRRRRRR buakşamda yapcakmıyız ya bu akşam iğne yaptıracam saat 6bucukta bana doktor 36 saat sonra dedı oda gece nöbetine denk geldı ılla o 36. saattemı olursa ıyı olucak anlaadım gıttı (( kafayı bozmak üzereyimde)))

kızlar benim 3-4 gündür kasıklarımdasancılar oluyor yani batmalar bide akıntımda var
yumoşlar büyüyormudur sizce günleride boş geçirmiyorum ama bakalım kısmet

belkide ağrıların sebebi yumoşların çatlıyordur boş geçme derim

ben iğne olmadım canım bilmiyorum bilen arkadaşlar eminimki cevaplar tatlım

belkide ağrıların sebebi yumoşların çatlıyordur boş geçme derim

hadi yaa dün oldu bugünde olsunmu kaydirigubbakcemile3yoksa yarınmı yapsam hani diyom gün aşırı olursa daha mı iyi olur Allahım ne günlere kaldık kaydirigubbakcemile3

hadi yaa dün oldu bugünde olsunmu kaydirigubbakcemile3yoksa yarınmı yapsam hani diyom gün aşırı olursa daha mı iyi olur Allahım ne günlere kaldık kaydirigubbakcemile3

dün olduysa koc:roflol:işine yazık yarın olacak doktor amcalar diyorya gün aşırı tatlım

dün olduysa koc:roflol:işine yazık yarın olacak doktor amcalar diyorya gün aşırı tatlım

o zaman yarın ben buna bide sert bir türk kahvesi yapayım spermeler harekete geçiyormuş ya kaydirigubbakcemile3 valla benimki bu gün aşırı olayından çok memnun zaten sırnaşık şey saol canım benim yardımcı oldun bana fikir verdin bende sana bu papatyaları veriyorum a.s.

bana da yardımcı olun arkadaşlar iğneyı akşam yaptıracam deneyımlı arkadaşlar en uygun ilişkı ne zamann 36. saatte şartmı yapılması öncesı yada sonra sı olmazmı yada bu akşam yapsakmıkıı????????

canım benim doktorumda 36.-40. saatleri arasında dedi 3gün üst üste sonra gün aşırı dedi ben tam 37. saatte çalıştık :1rolleyes: şuan allah saglık ve can verirse ona hamileyim yani benim bildigim saat önemli çünkü tam o saatlerde çatlıyor. umarım yardımcı olabilmişimdir:teselli:

ne demek canım sağol vazoya koyacağımda solmasın. bencede sert bir kahve iyi gelirkaydirigubbakcemile3

ay canım yeni gördüm çok üzüldüm zamanında bizlerde yaşadık üzülme herşeyde bi hayır vardır allah yardımcın olsun:teselli:

canım şimdi yumurtalar genellikle 24 ila 38 saat arsında çatlıyormuş. Ancak en çok 36 ila 38. Saatlerde. şimdi 36. Saat senin nöbetine denk geliyorsa 36 saatten önce yapmaya çalış yumurta çatlarsa boşa gitmesin çünkü spermler vucutta 32-3 gün yaşayabiliyor. 36. Saate en yakın yapabildiğin zamanda yap canım.boşa gitmesin yumoş.

selam kıslar naberler..bikaş gündür giremedim acayip grip oldum..kıslar sevilime ne olmuş yaa,RABBıM yardımcısı olsun, inşş bebişine ve kendine birşey olmaz
aysima_85 canım geçmiş olsun.RABBıM tez zamanda tekrar bebiş verir üzülme birtanem..
yeni hamiş arkadaşlarım hepinizin gözüaydın.RABBıM sorunsuz bi hamişlikten sonra,sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin..
balsurat canım sonucun nedir,bi haber ver,inşallah hamişsindir...
selda,mavideniz,cerot,black,nazan ve aklıma gelmeyen bütün arkadaşlar,kıslar nerdesiniz yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…