kızlarrr hamişimmmm yaaaa inanamıyorummm
allah isteyen herkese nasıp etsınnn
kızlar ben bebeğimi kaybettim sevinemeden gitti yavrumm.Çok acı bir durummuş rabbim kimsenin başına vermesin hamile olan tüm arkadaşlarıma rabbim sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin.KIzlar bana dua edin çok üzülüyorum.
günaydın arkadaşlar. Bulemsucuğum hamiş neyim yok be gülüm. Akşam ben test yaptım negatif canımıniçi. Hayırlısı ne diyelim. Ama hala adet görmedim. Karnımın içinde bir gaz bombası var sankiiiBi sökülse rahatlayacam ama olmuyor işte. Benim klomen kullanmadan önce de böyleydi. 70 günde bir adet gördüğümü hatırlarım yanidelikafadulden bundan sonra umudum sizlersiniz arkadaşlar. Başak artık hiç gelmior galiba buraya. Sevil den de haber alamadık. Balsurat da gelmedi. Herkes bizi terk mi etti arkadaşlaarrr.:enbuyukkk:
Günaydın arkadaşlar. bulemsucuğum hamiş neyim yok be gülüm. Akşam ben test yaptım negatif canımıniçi. Hayırlısı ne diyelim. Ama hala adet görmedim. Karnımın içinde bir gaz bombası var sankiiiBi sökülse rahatlayacam ama olmuyor işte. Benim klomen kullanmadan önce de böyleydi. 70 günde bir adet gördüğümü hatırlarım yanidelikafadulden Bundan sonra umudum sizlersiniz arkadaşlar. Başak artık hiç gelmior galiba buraya. Sevil den de haber alamadık. Balsurat da gelmedi. Herkes bizi terk mi etti arkadaşlaarrr.:enbuyukkk:
iyi geceler kızlar benimde kırmızılar göründü yine olmadı moralimde çok bozuk tekrar başa dönüp aynı şeyler tekrarlanacak galiba nereye kadar sürecek Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inşallah hamiş kalanlar adınada çok sevindim hayırlı olur inşallah bebekleriniz
canım tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin..kızlarrr hamişimmmm yaaaa inanamıyorummm
allah isteyen herkese nasıp etsınnn
Günaydın kızlaarrr..
cumadan beri giremiyorum nete..yeni hamiş haberleri varmı diye baktım hemen...İnşallah hayırlısıyla pozitif sonucu alırsınız canlarım..
bugün 2. aşılamam yapılacaktı ancak dün dr a yumurta kontrolüne gittim ve en büyük yumurtam 15 ti( yani beklenen boyuta gelmemiş..diğer 4 yumurta da 9,5 mm lerde falan ( 5 yumurta var ama hepsi de nanay anlayacağınız..çarşamba öğleden sonra tekrar bakılacak ve duruma göre ya ertelenecek ya da yapılacak..hayırlısı diyorum...
aysima canım çok üzüldüm senin adına.Allah sabır versin.herşeyde bir hayırvardır canım benim, üzme kendini..
Apple arzu canım hikayen benimkine benziyor:)) tebrşk ederim senii..Allah kucağına almayı da nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?