Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar bugün çok sessiz burası sanki kimsenin çıtı çıkmıyor
benimde çok canım sıkılıyor hiç çalışasım yok

canlarım yaa benim çok akıntım var bugün biraz daha çogaldı sanki yumuşlar büyüyüncemi akıntı geliyordu yoksa çatlayıncamı geliyordu şekerler

kızlar merhaba bende bu sitede bir çok arkadaş edinmiştim bende sizin gibi bebek istiyordum.ilk doktorum klomenle tedaviye balıklama daldı meğer benim hormon düzeyimi normal sınırlara çekmeden başlamış tabi doğal olarak olmadı sonra doktorumu değiştirdim bu doktırum ilk önce hormonlarımı düzenledi ve daha sonra klomen kullanmaya başladım ama yumurtalarım gerçekten çok az ve yavaş büyüdü müdahale edicem dedi doktorum glifor verdi ve mucizeye yaklaştım son kontrolümde emel tamam artık iğe bile yapmayacağım çünkü 24 milim olmuş dedi ve kendiliğinden çatladı.tabi bebek te geldi şu anda 15 aylık bi oğlum var sakın ümidinizi yitirmeyin moral çok önemli ve eğer doktorunuzu kendinize yakın hisstmiyorsanız başka doktor arayn ben öyle yaptım şimdi ailece doktorumla görüşüyorum dost olduk.Allah yardımcınız olsun zor oluyo biliyorum sizi anlıyorum ama biraz sabır.....

canlarım yaa benim çok akıntım var bugün biraz daha çogaldı sanki yumuşlar büyüyüncemi akıntı geliyordu yoksa çatlayıncamı geliyordu şekerler

merhaba eemell yumurtalar çatladığında akıntı oluyor.bugün bende dr a gittim hatta akıntı rahim içinde bile usg ile görülüyor.benimki dün çatlamıştı hissettim zaten bugünde kontrol edelim demişti çatlamış.

yaw iki tane emel olmuş ben karıştırdım bile... cerotum bende girmiyordum c.tesiden beri pazar çok kötü idim kusma baş agrısı valla dar oldu pazar günü bana dün gelemedim işe berbattım.. hala hafif baş agrısı var midemde bir garip şimdide acayip uyku çöktü aman.. nazan hala gelmedimi merak ettim yaa..

çook tebrk ederm cnm allah bağşlasın darısı bizim başımıza inşşşş:Saruboceq:

KIZLAR ZAMAN GEÇMıYOR BıR TÜRLÜ. DAHA 1 HAFTA VAR TEST YAPMAMA. ŞEYTAN DıYOR AL 20-30 TANE TEST HERGÜN 2-3 KERE YAP-tatlicadiarzu-

KIZLAR ZAMAN GEÇMİYOR BİR TÜRLÜ. DAHA 1 HAFTA VAR TEST YAPMAMA. ŞEYTAN DİYOR AL 20-30 TANE TEST HERGÜN 2-3 KERE YAP-tatlicadiarzu-
,

BEN ALDIM 2 TANE TEST AMA YAPMADIM HALA ERKEN DİE KIZLAR YAPMA DEDİ ÇOK ÜZÜLÜRSÜN STRES OLUR DİE YAPMADIM...1 HAFTA BEKLEMEM LAZIM İĞNEMİN ÜZERİNDEN VURULDUM GÜNÜ SAYMASAM 9 GÜN GEÇTİİ SABIR SABIRRRR YAA SABIRRRR.......
YA AĞLIYCAZ YA SEVİNİCEZ İNŞ.HEYCANIMIZA DEĞER....kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…