canlarım yaa benim çok akıntım var bugün biraz daha çogaldı sanki yumuşlar büyüyüncemi akıntı geliyordu yoksa çatlayıncamı geliyordu şekerler
cnm bnm bildiğin çatlaynca akıntı olur kasık ağrılarında da...
senin kaçncı günün tatlım
canlarım yaa benim çok akıntım var bugün biraz daha çogaldı sanki yumuşlar büyüyüncemi akıntı geliyordu yoksa çatlayıncamı geliyordu şekerler
eemel sende kimsin şekerim
bende bir tane L var :)[/QUOTE
ayyy bide gözümüz hep L'lerde mi olcak şmdi ölme eşşşeeğimm ölmeeenaniknanik
nesee artık oldu bikereyerimseniben
hoşgeldin aramıza snde tek L'li emel:icecream:
ya benim tanıdıgım emel hangisi hani daha önce konuştugum ..
kızlar merhaba bende bu sitede bir çok arkadaş edinmiştim bende sizin gibi bebek istiyordum.ilk doktorum klomenle tedaviye balıklama daldı meğer benim hormon düzeyimi normal sınırlara çekmeden başlamış tabi doğal olarak olmadı sonra doktorumu değiştirdim bu doktırum ilk önce hormonlarımı düzenledi ve daha sonra klomen kullanmaya başladım ama yumurtalarım gerçekten çok az ve yavaş büyüdü müdahale edicem dedi doktorum glifor verdi ve mucizeye yaklaştım son kontrolümde emel tamam artık iğe bile yapmayacağım çünkü 24 milim olmuş dedi ve kendiliğinden çatladı.tabi bebek te geldi şu anda 15 aylık bi oğlum var sakın ümidinizi yitirmeyin moral çok önemli ve eğer doktorunuzu kendinize yakın hisstmiyorsanız başka doktor arayn ben öyle yaptım şimdi ailece doktorumla görüşüyorum dost olduk.Allah yardımcınız olsun zor oluyo biliyorum sizi anlıyorum ama biraz sabır.....
2 L'li olan cnmm önceden tanıdığmz:sm_cool:
adaşızkaydirigubbakcemile3
,KIZLAR ZAMAN GEÇMİYOR BİR TÜRLÜ. DAHA 1 HAFTA VAR TEST YAPMAMA. ŞEYTAN DİYOR AL 20-30 TANE TEST HERGÜN 2-3 KERE YAP-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?