merhaba eemell yumurtalar çatladığında akıntı oluyor.bugün bende dr a gittim hatta akıntı rahim içinde bile usg ile görülüyor.benimki dün çatlamıştı hissettim zaten bugünde kontrol edelim demişti çatlamış.
selam kızlar inşallah güzel haberlerinizi de okumak nasip olur:)) arkadaşlar klomen tedavisinin bitiminden hemen sonra mı iğne vuruluyo??
biolog tedavide ilk ayınmı canım
bu arada karmencim sen nasılsın hala ağrıların var mı??bir arkadaşım adet tarihine 2 gün kala gebelik testi yapmıştı ve silik de olsa 2. çizgiyi gördü. sonra da emin olmak için kan testi yaptırdı ve mutlu sonnn:)) darısı başımıza arkadaşım
buradaki tüm arkadaşlarımın rabbim kucağını doldursun sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.
kasıklarımda verahim kısmımda ağrı hala var. ve hiç kesmeden devam ediyor. ara ara göğüslerimede ağrı giriyor.ağrılarda yanma gibi bir garip. iğnenin etkisimi bilmiyorum ama daha önce hiç böyle olmamıştı. birde bir kaç gündür vajinamda çok az (günde 1 damla kadar) yumurta akı gibi bir sıvı geliyor. dayanamayıp pazar günü kocamdan gizli test yapacam.iğnenin 12. günü oluyor. benimde ilk ayım olduğu için çok gerginim.
arkadaşlar bugun yumoşuma bakmaya gıttım ve catlamış bu ay iğne olmama gerek kalmadı çok ıyı dedı doktorum ümitli konuştu baya yanı inşallah bu ay olumlu sonuçlar alırız adet tarıhımı vermıyorum bu ay gecen ay gecıkme oldu cunkı o yuzden herkese ıyı akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?