Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ayyy yaa inşallah benimkilerde çatlamıştır bu akşam çalışmalı :)) teşekürler sinemcim

Xbahar bılıyomusun benım ıĞneden sonra fazla akıntım olmadı. Bır kaÇ gÜn Önce Çok oldu Şımdı oda durdu. Ama kasıklarımda yanma gıbı aĞrı, bÖbreĞımde aĞrı var. AkŞamda ayaklarımda uyuŞukluk vardı.bu ay Çok Çok umutluydum ama nedense gıt gıde umtlarım azalıyor. Hayırlısı ınŞallah.

kızlar 3 günüm kaldı test yaptırmaya OSMANıYECıM HADı nerdesin kız cuma günü yapıyoz dimi inş. herkezde bizde hamiş haberleri veririz buradan NAZAL SEVıLıMıZDEN Bı HABER VARMI ıNŞ. ıYLEŞMıŞ VE BEBıŞıYLE ARAMIZA DÖNER

selam kızlar inşallah güzel haberlerinizi de okumak nasip olur:)) arkadaşlar klomen tedavisinin bitiminden hemen sonra mı iğne vuruluyo??

selam kızlar inşallah güzel haberlerinizi de okumak nasip olur:)) arkadaşlar klomen tedavisinin bitiminden hemen sonra mı iğne vuruluyo??

canım genelde iğne zamanı adetin 12-14. gününe denk geliyor. yani klomen bitince hemen vurulmuyor. ilaç bitince doktor yumuoşlara bakıyor ve iğneyi yaptıracağın zamanı sana söylüyor.

bu arada karmencim sen nasılsın hala ağrıların var mı??bir arkadaşım adet tarihine 2 gün kala gebelik testi yapmıştı ve silik de olsa 2. çizgiyi gördü. sonra da emin olmak için kan testi yaptırdı ve mutlu sonnn:)) darısı başımıza arkadaşım

kasıklarımda verahim kısmımda ağrı hala var. ve hiç kesmeden devam ediyor. ara ara göğüslerimede ağrı giriyor.ağrılarda yanma gibi bir garip. iğnenin etkisimi bilmiyorum ama daha önce hiç böyle olmamıştı. birde bir kaç gündür vajinamda çok az (günde 1 damla kadar) yumurta akı gibi bir sıvı geliyor. dayanamayıp pazar günü kocamdan gizli test yapacam.iğnenin 12. günü oluyor. benimde ilk ayım olduğu için çok gerginim.

umarım güzel haberini duyarız hayatım...ne yapalım canım bu ay olmazsa gelecek ay deneriz.... vazgeçmek yok kaydirigubbakcemile5

KARMENCıĞıM umudunu kırmak istemem canım ama, bahsettiğin belirtiler iğnenin bir etsi de olabilir. Bende olmuştu çünkü. Ve bir hayli hazırlamıştım kendimi ister istemez hamile olduğuma. Senin de böyle bir hüsran yaşamanı hiç istemem arkadaşım. Allah hayırlısını versin canım sana da isteyen herkese de. Tabii bana daa. Herkese iyi akşamlar ben kaçtım.

kızlar ya bende test yapmamak için kendimi zor tutuyorum gerçi daha adetime 9 gün var ama malum günleri bu sefer hiç atlamadık çatlama ağrısını hissedince bile atlamadım acaba tutmuşmudur diye ağır bile kaldırmıyorum bu segerde düşük yapmayayım diye bakalım ne olacak sonumuzdelikafadulden

ayyy varya daha hç bişey belli değil eşim onu kaldırma bunu kaldırma ağır kaldırma kendini yorma ay hamiş olursam ben yandımmm prenses gibi davranır bu bana :) az kaldı son 6 gün......

arkadaşlar bugun yumoşuma bakmaya gıttım ve catlamış bu ay iğne olmama gerek kalmadı çok ıyı dedı doktorum ümitli konuştu baya yanı inşallah bu ay olumlu sonuçlar alırız adet tarıhımı vermıyorum bu ay gecen ay gecıkme oldu cunkı o yuzden herkese ıyı akşamlar

bihtercim doktorun çalışmalara ne zaman başlamınızı önermişti. çatlamadan önce mi sonra mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…