orda kimse varmı arkadaşlar??? nöbetçiyim be bu akşam sabah 6da 36. saatım oluyor iğneden sonra ama ben işteyım((
esemos tşk ederım canım benım bu ay ılk denemem bıraz heyecan ve strest var bırde aksılık gece nöbetıme denk geldı o bana ayrı bır strest yaptı bakalım sbaah eşim gelip alıcak ve eve gidip sabah sabah iş tutacaz bakalım kısmet senın durumun nedır canım..
canım valla benım doktor calışmalara 36 saat snra verıyo ama ben bu sefer doktoru dınlemedım çalışmalara dun akaşam başladımçunkı topıkte bazı arkadaların doktorları 3 akşam arka arkaya ilişki vermiş bende bu kez değişiklik yaptım doktoruma kalsa bana olabıldığınce yapın dedı ama nasıl olacak ancak bır kez bırlıkte oluyoruz zaten ilişki sonrası kalkma 1 saat yarım saat yat dedı bacaklarını kaldır kırlent koy altına dedı ben ıkıay yaptım onun dedığı gıbı ama olmadı bu ayda sordum nezmana kadar klomen ve ığne kullanıcaz dedım durumuna gore bakıcaz dedı hatta bu ılac ve iğneler 3. seferden sonra daha etkılı oluyomuş ole soyledı bu ay daha umutlu konuştu sankı bakalım gorucez nolucakbırde ben dun gıttığımde öğleden snraydı doktorumda baya yoğundu bekledım orda bıraz tam olarak ne zaman catladı bılmıyorum zaten ben bıle gordum catladığını hatta içinden bı sıvı akmış bişi sıvısı dedı ama ona unuttum.kısmet arkadaşım bakalım beklıcez:1hug:bihtercim doktorun çalışmalara ne zaman başlamınızı önermişti. çatlamadan önce mi sonra mı??
:1hug:inşallah tatlım sen neler yapıyorsun güzel dıleklerın için teşekkürlera.s.a.s.bihtercim canım inşallah gelicek bebişin bu ay güzelimmmm
arkadaşlar yarın hsg ye gidiyorum dualarınızı bekliyorum biraz tedirginim galiba:1no2:
Allahım inş. arkadaşımızın hcg sonucu pozitif çıkar ve hepimizi sevindirirsin...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:adetin geçtimi canım o yüzdenmi gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?