Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar iyi akşamlar ben bugece nöbetçiyim gecengun söylemıştım ya 36. saat sabah 6ya denk gelıyor ve benım 8de nöbetım bıtıyor ama eşim gelip benı alıcak burdan 5bucukta işyerındkılere iğne vurunmam gerekıyor dedım ayyy valla kızlar ne gunlere kaldık.. bu ıgnenın 36. saatı çokmu önemlı ılk defa klomen kullanıyorumda.. bide ızın alamazsam dıye dun akşamda yaptık çalışma ama 36. saattede yapmak ıstıyorum.

kızlar mrb. ben merional iğne kullanıyorum bua y yumurt gelişimim için.yarın so iğnemi vurulcam. perşembe kontrolüm var.kasıklarımda hep bi hareketlenme umarım bu ay üzülmem artık. bakalım neolck.

UMUTLU22 canım listeden baktım sende hala beklemedesin test yaptınmı benimkide 17 marttı hala gelmedi idrar testinde çıkmadı ayyy yoksa tutturdukmu acaba....

orda kimse varmı arkadaşlar??? nöbetçiyim be bu akşam sabah 6da 36. saatım oluyor iğneden sonra ama ben işteyım((

orda kimse varmı arkadaşlar??? nöbetçiyim be bu akşam sabah 6da 36. saatım oluyor iğneden sonra ama ben işteyım((

36 saat önemli diyor doktorlar ama 1-2 saat gecikme bence önemli değil zaten çatlama olduktan sonra hemen etkisini kaybetmiyor yumoşlar diğer günlerde devam et bence inş. tutar bu ay bebişin.:ecrin_bebek:

esemos tşk ederım canım benım bu ay ılk denemem bıraz heyecan ve strest var bırde aksılık gece nöbetıme denk geldı o bana ayrı bır strest yaptı bakalım sbaah eşim gelip alıcak ve eve gidip sabah sabah iş tutacaz bakalım kısmet senın durumun nedır canım..

Günaydın kızlar. Herkese hayırlı günler. KARMEN canım zafere ulaştın mı bi haber vernaniknanik Gerçi nöbet çıkışı uyuyorsundur sen şimdi. NOSTOK canım ben de tahlil yaptım ama negatif çıktı. Hala beklemedeyim. Sen klomen kullandın mı bu ay. Ben kullanmıyorum birkaç aydan beri. Zaten önceden de hep düzensizdi adetlerim. Buna rağmen dayanamayıp test yaptım ama dediğim gibi yine olmadı be canım. Arkadaşlar kan testi yaptır dediler ama ben ilaç kullanmadığım için gerek görmedim. Sen yaptır istersen kan testi. Belki sürpriz yaparsın bize

Aaaa pardon sabah sabah uykumu açamamışım. BADE22 diyeceğime KARMEN demişim özür dilerim. Karmen zaten beklemedeydi dimi. Bade zafere ulaştın mı diye sana sordum canımıniçi:))))

CANIM RİSKE ATMA BENCE İZİN AL BİR ŞEKİLDE HALLET 36. SAATİ.:jeyyar:

bihtercim doktorun çalışmalara ne zaman başlamınızı önermişti. çatlamadan önce mi sonra mı??
canım valla benım doktor calışmalara 36 saat snra verıyo ama ben bu sefer doktoru dınlemedım çalışmalara dun akaşam başladımçunkı topıkte bazı arkadaların doktorları 3 akşam arka arkaya ilişki vermiş bende bu kez değişiklik yaptım doktoruma kalsa bana olabıldığınce yapın dedı ama nasıl olacak ancak bır kez bırlıkte oluyoruz zaten ilişki sonrası kalkma 1 saat yarım saat yat dedı bacaklarını kaldır kırlent koy altına dedı ben ıkıay yaptım onun dedığı gıbı ama olmadı bu ayda sordum nezmana kadar klomen ve ığne kullanıcaz dedım durumuna gore bakıcaz dedı hatta bu ılac ve iğneler 3. seferden sonra daha etkılı oluyomuş ole soyledı bu ay daha umutlu konuştu sankı bakalım gorucez nolucakbırde ben dun gıttığımde öğleden snraydı doktorumda baya yoğundu bekledım orda bıraz tam olarak ne zaman catladı bılmıyorum zaten ben bıle gordum catladığını hatta içinden bı sıvı akmış bişi sıvısı dedı ama ona unuttum.kısmet arkadaşım bakalım beklıcez:1hug:

kızlar günaydın bu hafta sakiniz sanki hadi hamiş olanlar haber verin inş. bu haftada 5 tane hamiş çıkar aramızdan RABBıM tüm isteyenlerin kucagını b an önce doldursun inş. MAVı DENıZ OSMANıYE BACILAR nerdesiniz

UMUTLU canım 2 aydır klomen kullanmıyorum ara verdim bende ondan kan testi yaptırmıyorum nedense hiç umudum yok..imşallah öbür ay..

mrh kızlar herkese kolay gelsin inş. şu günleri gelen ve geçen arkadaşlar dan artık güzel haberler bekliyoruz.sevili bende çok merak ediyorum nazan nerelerde acaba??????????BULEMSU cum dr çağırmış ne güzel inş. kırmızıların gelmemiş olur da salı günü dr kan testi mutlaka yapar ve sende bizegüzel haberi verirsin.sen bilirsin cuma günü yapayım idrar testi diyosan yap ben rüyyamda da gördüm kırmızıların geldiğini ki ne zaman görsem gelmiştir o yüzden belki bugün belki yarın gelebilirler cumayı beklemeden çünkü bazen 1_2 gün öne gelebiliyor benim tarih ama beklerde gelmezseler cuma sabahı inş. bende test yapabilirim.Rabbimden hepimiz için hayırlı olanı vermesini istiyorum.ve sonuca karşılık eğer negatifse sabır ve güç vermesini istiyorum.

Allahım inş. arkadaşımızın hcg sonucu pozitif çıkar ve hepimizi sevindirirsin...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:adetin geçtimi canım o yüzdenmi gidiyorsun

güzel dileklerin için teşekkürler evet adet oldum bugün bitiyor yarında 2 de radevum var doktor filmine bakalım ona göre tedaviye devam ederiz dedi hayırlısı bakalım rabbim emeklerimizin karşılığını çok yakında verir inşallaah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…